| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 22:26
- Nahlásit
Benda
nekupuj mi nove saka, nekupuj mi kravaty
niesom ziadny krehky predmet, co sa bali do vaty
nezhanaj mi nove svetre, obleky a kosele
vystacim aj s tymi co mam - pockaj kym ich zoderiem
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 22:29
- Nahlásit
Ebony
ne po kom des
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 22:38
- Nahlásit
argosek
nonstop
já chci žít nonstop
a s tím co přijde budu se rvát
tádada tádadádada tádada tadadída tádada tadadadadada
nonstop já chci žít nonstop
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:21 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
No lidičky kde jste, že se nestydíte takhle zameškávat CZ. Se polepšete.
nemethova5
Paní no jasan, že jsem z Havířova. Na Bludovičak jsem nikdy na cvičák nechodila, my když jsme ještě měli NO tak cvičit a kousat jsme chodily na cvičák Ranč u Štýrske a paní musím Vám říct to byl cvičák, v dobrém slova smyslu.
No a v tom mém krásnem městě bydlím jestli to jako znáte, což byste měla tak to je u obchodního domu Permon.
Navrhují až bude trochu pěkně a bude té mít čas s kousáni tak si dáme rande u Kaufu který je na ČSAD, určitě tam přestupujete na autobus abyste jako mohla do těch vašich kotěhulkach.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:24
- Nahlásit
zdravím a zdravím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:08
- Nahlásit
čus fšicííí co maj áčko
Čék tu chvíli neni a už by to snad zapadlo To musim furt fšechno hlídat??? A isdpch ani nepozdravil
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:33
- Nahlásit
davidkova renata
už by to snad zapadlo
no ba a takovej kousek před tisícofkou,že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:39
- Nahlásit
Neessi
ti řeknu,co si čék neudělá,to nemá to ale tobě řikat nemusim,že jo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:45
- Nahlásit
davidkova renata
došel ti email? já jestli ti jenom došel
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 14:47
- Nahlásit
davidkova renata
to ale tobě řikat nemusim,že jo
mně nemusíš,to fakt ne.
Došel ti mail?Já jen,esli ti došel?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
Neessi
nazdar,jak se vede? mě blbě,ale tady to rozmatlávat nebudu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:11
- Nahlásit
Tak se nakonec stalo to, čeho se už dlouho obávám, že si někdo bude myslet, že jsme útulek a bude nám sem cpát psa.
Nedávno se tu stavěl pán, jestli bych nechtěla pětiměsíční štěně NO. Tak jsem ho vyprovodila, že mám svých psů dost, a že se maximálně poptám...
Dnes mi málem skočil pod auto ve vsi, zuřivě mával, tak jsem zastavila...a on, víte já musím dát toho psa pryč, a nešla byste se na něj aspoň podívat. No šla jsem. Pětiměsíční, velikej, dobře živenej pejsek, celej zrzavej, evidentně prošel kolem maliňáka. Ale s šílenou obrannou reakcí. Ze mě měl normální hysterák, samozřejmě strachy, snažil se mě jakoby napadnout, cenil zuby, řval a když zjistil, že se ho nebojím, tak se z toho málem rozsypal. Za chvíli byl celkem v klidu, když jsem si ho nevšímala. No vyslelchla jsem si pána a došlo mi, že starší pán, má rád psy, vždycky měl NO, a tak si na starý kolena do důchodu zase jednoho pořídil. Jenže bydlí s mladýma a mladí mají malé děti. No a pejsek děti honí, no a to se mladým nelíbí, asi ho párkrát něčím vzali, pes ve strachu vycenil zuby, a oni couvli. Tak je zavřený v pidikotečku, a kouká skrz mříže, jak se děcka honěj po zahradě, a on nemůže. K pánovi má pes evidentně dobrý vztah, a podle toho, jak mi pán málem nacpal do auta, je mu jasný, že ví, která bije. Že za chvíli bude ze psa totální nevyrovnanej magor, když tam zůstane. Navíc ta malina v něm mu klidu nepřidá...
Takže, kdyby jste o někom, bohužel by to měl být někdo zkušený, věděli...asi bude k mání u nás. Já už si ho ale nechat nemůžu...
Leda by jste mi přišli na brigádu a udělali kotce, taky nějaký věci a krmení a blešáky apod. donesli
PS. to byla sranda, opravdu tady zůstat nemůže
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:15
- Nahlásit
Ebony
hele,poptám se ti zejtra v pec centru,ale nic neslibuji
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:16
- Nahlásit
želva
jasný, ale jsem z Olmiku...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:18
- Nahlásit
Ebony
ok,vyřídím,ten Tomáš má plno známejch pejskařů,sám má 7 cotounů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:27
- Nahlásit
želva
tak mi to napiš domů,svěř se,děvče
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:31
- Nahlásit
Ebony
no vidíš,paní.To máš z toho,že furt nevíš,kde je hranice únosnosti
ale kdybys věděla o štěndu NO(fence do 4 měs) bez PP,tak shání můj vet pro jedny moc fajn lidi,kterým ta jejich stará feňule pomalu odchází.(Převzal mé metody )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:35 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Neessi
no ten můj blb,sindy má srajdu a on s ní nemůže jít ven,jelikož musí sedět na pc doma a tím pádem já nemohu jít na vychajdu s janikou a spol,protože vím že by to nevydržela ani v tý trmvaji
nevím jak ale dostala ase včera večer do lednice a sežrala aasi kilo prejtu,tak ted jí to chytá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:37
- Nahlásit
Neessi
kdybych nevěděla, kde mám hranici, tak tu zůstane...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 15:40
- Nahlásit
Ebony
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:07
- Nahlásit
Neessi
Mail došel jestli myslíš ten od chovatelky....Do kdy chceš toho psa?????Předpokládám,že chceš čistoktevnýho?
Ebony
Tak se nakonec stalo to, čeho se už dlouho obávám, že si někdo bude myslet, že jsme útul
no jo,se nedivte,pani
Co fotéčka toho pesa,nebyla by ??
A co Růfusek,kolik má na kontě vobětích??
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:54
- Nahlásit
davidkova renata
hele, to nejni žádná pérdel, pani, až mě nas.....tak vám vodítko se psem na konci pověsím na kliku od dveří a uvidíme
foto nemám, nevěděla jsem, že budu atakována vprostřed vsi a odvlečena k nechtěnému psovi
nakonec ho tam ještě můžu nechat, a je mi jedno, kde skončí
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
čau lidi
Neessi
ahoj jsem ti před chvilkou volal ale už jsem to pořešil.
Ten degen naípovanej párkama sežral doma celou mléčnou čokoládus ořechama kterou jsem dostal od tatínka tak jsem nevěděl jestli mám letět k vetovi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 17:21
- Nahlásit
Čau lidi, jdu dohnat to svý áčko. Se teda fšem moc omluvuju, ale prostě nic nestíhám. Se z těch peněz jednou poeám. Asi se půjdu oběsit na půdu a budu mít konečně klid.
Benda
F klidu, mě jednou čuba - krysařice s těžkou cukrovkou sežrala skoro kilo čokolády (takovou tu obrovskou od Milky, má to tuším 800g). Poblila celý byt, pak se vyeala z podoby,ale nic horšího jí z toho nebylo.
Neessi
Posílám sovu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 17:37
- Nahlásit
Ebony
až mě nas.....tak vám vodítko se psem na konci pověsím na kliku od dveří a uvidíme
To byl byl ofšem průůůser,pani ,musela bysem lízt domů voknem
Biluška
. Se teda fšem moc omluvuju, ale prostě nic nestíhám. Se z těch peněz jednou poeám
No esi vám nějaký přebejvaj a to vám dělá starosti,klidně vám vod nějakejch vodpomůžu
Benda
Ten degen naípovanej párkama sežral doma celou mléčnou čokoládus ořechama
Heled,ale nekrm ho ted aspon tak dva měsíce...jako hadííí,ty taky tak žerou - se nacpou a pak dloooouho nic
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
ako hadííí,ty taky tak žerou
je to had proradnej tak tak bude i žrát a šmitec
Biluška
ok ale jak se pobleje a já to budu muset uklízet tak jde z domu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 18:03
- Nahlásit
Benda
tak jde z domu
hlavně at nechodí našim směrem ,dva tlustý psy si nemůžu dovolit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 18:14
- Nahlásit
Benda
ok ale jak se pobleje a já to budu muset uklízet tak jde z domu
Si vzpomínám, jak tenkrát vypadal byt . Starší dítě mělo cca 0,5 roku. Byli jsme na dětském dni na zámku. Asi čtyři hodiny. Po našem příchodu jsme neměli kam šlápnout. Komplet všechny naše 42,5 m čtverečních byli poblité. Postel, skříňky, konferenční stolek... kam se dostala a na čem se to udrželo to bylo kontaminované. Kdyby k nám v tu chvíli dorazila sociálka tak Alenka vyrůstá v dětském domově . Nakojila jsem dítě na schodišti a vyhodila ji s chlapem na další čtyři hodiny ven než to uklidím. Stihla jsem to tak tak
davidkova renata
No esi vám nějaký přebejvaj a to vám dělá starosti,klidně vám vod nějakejch vodpomůžu
No, jak bych vám to řekla paní.... zkrátka slovenské soudy mají docela zvláštní zákony, takže je to tak nějak spíš naopak
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
Benda není tlustej narozdíl od NYNY
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 18:18
- Nahlásit
Biluška
jenže já jsem teď slaměněj vdovec bych klidně na 4hodky vypadl se psem i dítětem ale nikdo by to neuklidil. Normálně takový věci neřeším akorát kdyš blinká v noci a řve u toho tak řvu taky
|