Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:54
- Nahlásit

Gerda
aha,tak nic no

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 17:09
- Nahlásit

Já jsem tak nasranáááááááá,že vzteky nevidím.Šla jsem zkontrolovat koně a načepovat vodu a zjistila jsem,že nějaká svině idiotská otevřela ohradu a vypustila je ven -ještě že se nedostali na silnici a lítali na vedlejším "jen" 30 hektarovém pozemku.Naštěstí mají "poslušnost" a konečně jsem je dostala domů.Lidi jsou takový hnusný ku*vy -už fakt nevím,jak jim zabránit v tom,aby aspoň ty koně nechali napokoji.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 17:22
- Nahlásit

Neessi
Těžko něco naděláš, myslim že těm lidem ani nedochází, že sou kreténi - a to je ta nejhorší varianta.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 17:52
- Nahlásit

Neessi
Šla jsem zkontrolovat koně a načepovat vodu a zjistila jsem,že nějaká svině idiotská otevřela ohradu a vypustila je ven -ještě že se nedostali na silnici a lítali na vedlejším "jen" 30 hektarovém pozemku
No to je síííííííííla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Budeš to hlásit???Já vím,že to asi k ničemu nebude,ale co kdyby........
Honem na ně něco sešli!!!!Třá svrab a pravý neštovice!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 18:41
- Nahlásit

Tak děcka, jdu se kulturně vyžít, mažu do divadla v Řeznické, kde hraje kamarád starého afektovaného plukovníka, je to dost hlavní role, hlavně až v druhé půlce, zhruba tak na tři minuty. Takže se tu mějte a než to tu želva nebo mamka zamknou, ukliďte si tu, vysypte koše, otevřte okna, je to tu jak v kanále, co vede stokou do septiku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:06
- Nahlásit

jablunka

na ně něco sešli

sešlu na ně Bordžínku,to bude stačit:madneska byly čubiny zavřené v kotci,ale to bylo naposled.Našla jsem stopy okovanýho koně(naše mají sundaný podkovy) a trus špatně živeného koně,takže indicie vedou k jedné zlodějské náně,která to u nás zná,páč když byla malá,tak k nám chodila přesně do doby,než se nám začaly ztrácet prachy z peněženek.Ta nána má pronajaté 3 koně a objíždí pastviny pro místního chovatele krav.Vloni jí jeden kůň spad do rozpadlé žumpy a tak ho nechala zastřelit,kr*va jedna.Dobře ví,že tu přes den nikdo není a tak šla zřejmě po sedlech a uzdách,jenže já sedlovnu zamykám od jistý doby.Tak asi ze vzteku,že nic nečórla,pustila koně.Už jsem vypustila dotazy o jejím dnešním pohybu v okolí a jestli se to potvrdí,tak ji tak rozsekám pr*el,že si půl roku na koně nesedne

rosnička
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:17
- Nahlásit

Neessi
tak ji tak rozsekám pr*el,že si půl roku na koně nesedne
Kdyby jen na koně! Ani na tu pr.el!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:31
- Nahlásit

Čau děti,
ale vážně by jste nás mohli někde čekat a navigovat. Protože nevím ani kam a jak se jede. Jenom budu spolíhat na Bilušku takže to bude masakr. Jenem ne prosím Isdpch, to bych mohl skončit někde v jičíně . Nebo by mi kradli názvy z mapy, a to bych asi nepřežil.
PS. To není Biluška to jsem já

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:32
- Nahlásit

Neessi
dávej pozor ať se to neotočí proti tobě. Nejlepší by bylo vyplašit jejího koně a následné ušlapání. To by se nedalo moc napadnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:38
- Nahlásit

Neessi
Pošli mapku,kde je ten cvičák,plís
Co je to mapka ????

rosnička
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:46 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

davidkova renata
Co je to mapka ????
Takovej vobrázek s různejma čárama, některý se prej podle toho orientujou f terénu. Nechápu proč, osobně se orientuju podle čerstvě natřenýho zábradlí a "těch puntíkatejch šatů" ve výloze a dycinky sem došla a dojela správně. Narozdíl teda vod isdpch, kerej má auto, mapy a džípíes!

Benda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:47
- Nahlásit

Neessi
ahoj babi.
Hele babičko ty jedeš do Prahy? Babičko já bych tě rád potkal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 19:50
- Nahlásit

rosnička
Takovej vobrázek s různejma čárama, některý se prej podle toho orientujou f terénu
hm,tak já asi nejsem někerý.Isdpch by netrefil ani dyby měl 3 auta,4 mapy a 6 džípíesek

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:13
- Nahlásit

Benda
Hele babičko ty jedeš do Prahy? Babičko já bych tě rád potkal

No snad umíš číst,ne! Tak mazej taky na ten cvííííčák u hotelu Golf,bo už jsem to zadala žofce(džípíesce),takže tam snad trefím.Doufám,že tam někdo po 12 h bude.

Benda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:15
- Nahlásit

Neessi
jestli přijedeš tak tam budu i kdybych měl jít po svých kloubech.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:18
- Nahlásit

Biluška
dávej pozor ať se to neotočí proti tobě

Tak to nemám obavy a zklidím všeobecný obdif a velké aplausy,bo je ta holka v podezření jako tipařka pro jednu zlodějskou bandu,která tu vykrádá garáže a sekačky(ale ti zase chodí mezi 3.a 5.h ráno.)
Nejlepší by bylo vyplašit jejího koně a následné ušlapání. To by se nedalo moc napadnout
kůň za to chudák nemůže.A navíc tady u nás se žádný obezličky nenosej-škodíš=dostaneš přes držku a basta.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

Tak mazej taky na ten cvííííčák u hotelu Golf,
ALE TO NENI VON!!!!!Tenhle je u televizní věže u ulice Tomanova

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

Benda
i kdybych měl jít po svých kloubech.

no snad by ses nechtěl nosit na cizích kloubech
V kolik jim začíná ten cvíííčák?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:20
- Nahlásit

davidkova renata

dyk sem to našla na intronétu.Bože u jaký věže?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:20
- Nahlásit

Čau lidi, kde teda bude ten srazík? Nemohl by pro nás někdo přijet do těch Psár, nebo tam někam poblíž? Jestli budu přes celou Prahu navigovat podle puntíkatých šatů tak dojedem do p....do Přerova

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:21
- Nahlásit

Neessi
V kolik jim začíná ten cvíííčák

začínáme ve dvje!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
začínáme ve dvje!!!

ale budeš tam dřív,ne? Hele,dodej tu mapku,nebo se na to....
jak se ten cvičák jmenuje?

rosnička
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

Biluška
Jestli budu přes celou Prahu navigovat podle puntíkatých šatů tak dojedem do p....do Přerova
Nešť, né každej má mý orientační schopnosti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

Neessi
.Bože u jaký věže?
počki ráno na isdpch,snad ti to vysvětlí
Biluška
kde teda bude ten srazík
u nás na cvíííčáku u věže televizní!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:26
- Nahlásit

http://www.mapy.cz/#x=132941056@y=135927040@z=13@m m=ZP@sa=s@st=s@ssq=tomanova@sss=1@ssp=124900261_12 6863233_146199461_145639297
no něgde tady to je..asi teda

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
tak tohle jsem našla taky,ale kde je ten cvičák?U autobusový zastáfky,bo gde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:34
- Nahlásit

Neessi
U autobusový zastáfky,bo gde?
no asi 100metrů vod ní,ale je to tak zapadlá ulička co ani nevim jaxe menuje.po směru jízdy autobusu vlevo je taková malá ulice,to je vona

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:35
- Nahlásit

davidkova renata
no asi 100metrů vod ní,ale je to tak zapadlá ulička

to je hezký,ale 100m směrem na západ,nebo na východ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:41
- Nahlásit

Neessi
ale 100m směrem na západ,nebo na východ?

no jako dopředu!!! asi teda na východ...vod ráje nebo co..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2008 20:42
- Nahlásit

Neessi
no ale vono záleží vodkud jako přijedeš

<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání