| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:08
- Nahlásit
davidkova renata
Vy ho mít prostě musíte bo potřebujete hlídacího psa místo plotu a tendle je na to jak dělanej!!
No to je, to je jasný. Jenže mám strach, že našich 64 táců na roční žrádlo pro psy se zdvojnásobí a to už by bylo docela moc velká pálka . Mášenek měl nějaké námitky, že jako psa, který sežere tolik co on živit nemůžeme. Sem mu řekla, že tolik co on nesežere ani celá smečka moskeváků, on se urazil a od včerejška se mnou nemluví .
Taky vznesl oprávněnou námitku, že naše kotce jsou stavěny na psy, kteří v nich CHTĚJÍ zůstat. Eventuelně na šeltie . Osmdesátikilové hovádko by tou karisítí buď prošlo, nebo ji vyrvalo ze zdi, jelikož ty šutry v té zdi moc nedrží. Občas je vyrve i Wanda . Jsem mu na to řekla, že to není problém, že prostě postaví pořádný kotec a Mášenek se urazil ještě víc.
Tak nefim
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:09
- Nahlásit
davidkova renata
tomu se říká pech, jdeš si po vesnici, koukneš na zahradu uvidíš krásný třešně, řekneš si paní domácí neubude, dojdeš ke stromu a už máš 80kg na zádech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:10
- Nahlásit
Benda
navíc musí neustále fšecko nakrývat
No jestli bude ten obr taky nakrývač tak by mohl strážit tak že případnou návštěvu nakryje.
Armánek přijde vykastrovat, to už je rozhodnutý. Obr bude na to nakrývání sám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:14
- Nahlásit
Biluška
Mášenek se urazil ještě víc
Furt to akorát komplikujou,samečci
No a nemůže pobíhat tak nějak svobodně ??Beztak to ti vaši čokli dělaj pokaždý dyš je to napadne
a máte foto????????????????
Benda
už máš 80kg na zádech
dyby na zádech...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:16
- Nahlásit
isdpch
tož všechno nejlepčí, já mám v kalendáři, že je Eleonory ... sem nevěděl, že máš tak vznešené jméno
Děkuji za přáníčko a vznešený méno teda rozhodně mám i gdyž se nemenuju Eleonóra.....
jo a hlavně, já zejtra žádnej svátek nemám
Dobrá,tak já si tě škrtám.
Biluška
Sem mu řekla, že tolik co on nesežere ani celá smečka moskeváků, on se urazil a od včerejška se mnou nemluví
Taghle spražit chlapa,gdyž vod něj něco chceš,no nevim,nevim........
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:23
- Nahlásit
radkah
tak když budeš chtít,tak doraž budem čekat
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:23
- Nahlásit
isdpch
hele, a podle čehose určuje, estli máš svátek na petra anebo na petr a pavla?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:24
- Nahlásit
davidkova renata
No a nemůže pobíhat tak nějak svobodně ??Beztak to ti vaši čokli dělaj pokaždý dyš je to napadne
a máte foto????????????????
Pch, moji psi vůbec nepobíhají svobodně. Naopak, oni jsou neustále buzerovaní, aby se hemžili kolem mě. Foto je na i-fauně, vám to sem linknu.
Fakt nevím jestli si ho brát. Hlavně kvůli těm prachům. Živit tady tohle už fakt vyjde hodně draho . A nevejde se mi do auta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:26
- Nahlásit
Tady je - http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=329915&r=7&m=3803&page=1 - toho malého vořecha co je s ním na jedné fotce už paní dala do útulku. Ale moskeváka tam prý dát nechce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:27
- Nahlásit
Biluška
nevejde se mi do auta
a kdyby se vešel tak ti prdne náprava nebo upadne kolo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:32
- Nahlásit
Biluška
Jééé ten je káááášnej!!! A felkej!!!! Si ho vemte,né???!!!
Dyštak může to auto táhnout spolu s Gozérkou co je její matka šampyjón f pulingu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
Si ho vemte,né???!!!
A budete mi ho živit paní?? Dyť já už takhle vařím každý den tři kila žrádla a dvě kila přílohy. S tímhle zvířetem se to zdvojnásobí a mi se půjdem pást
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:35 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Dámy,já vám povim tajemstí!!!
Gdybych nekrmila čtyři
nenažrance,tak ho asi Bilušce přebéru!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:37
- Nahlásit
Benda
kdyby se vešel tak ti prdne náprava nebo upadne kolo
No právě. To abych si k němu pořídila ještě traktor s přívěsem
jablunka
Gdybych nekrmila čtyř inenažrance,tak ho asi Bilušce přebéru!!!
Paní, já vám ho s klidem nechám, poněvadž já krmím devět nenažranců a už to přestává být únosné . Sice šeltice toho moc nesežerou, Mia taky ne, ale těch zbývajících pět už poznat je. A k tomu tohle tele....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:38
- Nahlásit
Dobré ráno děti a holubice míru a svobody a všichni ostatní nevolníci, otroci a zaměstnanci!
Jablunko - všecko nejlepčejší k svátku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Biluška
A budete mi ho živit paní??
pani,dyk vy děláte jakobysem vám ho mermomocí chtěla prodat a vnutit! Gdo tu vo kus vejš škemral,že má dyléma ??!!
P.S.u nás v Bille maj supergranule za výhodnou cenu...asi akční...15 či dokonce snad 20 kg(zejtra zjistim) za pouhých 199kč
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Paní, já vám ho s klidem nechám,
Hele,gdyby nepřišel Tedík,tak neváhám asi ani chvilku,ale teď už fákt ne.
Gerda
Kujůůůůůůůů........
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
Biluška
Ženy, pojďte rychle udělat 800 stránku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:48
- Nahlásit
Gerda
Ženy, pojďte rychle udělat 800 stránku
to pude,já du ted venčit,at je to hotový neš přídu
hele jak je to s tou tetou??Mě napadla dejavu,zkus jí tady oslovit nebo jí pak pošlu meyla,má celkem hodně velkej přehled o takových věcech,často sem hází různý odkazy,za pokus by to stálo ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
Určitě to zkusim, to je dobrej nápad - děkuju! Jinak nevim, jak je to s tetou teď, nemluvila jsem s ní, počítám, že příští týden, co mám tu dovču, se za ní dostanu pořádně a všecko zjistim, vlastně už teď o víkendu to budu vědět, dnes jí zavolám.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
jak se vede?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
tak už mám 2 termíny na udělání ZOP
bud v Bráníku nebo v Hostivaři ještě hledám i jinde,ale na podzim to nikdo nedělá jenomZZO
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:16
- Nahlásit
isdpch
hlásím, že v neděli bude pan Čertoslav ostříhán .... už se těším na nového psa
Armiš se může z toho stříhání zbláznit . Hlava mu asi zůstane zarostlá a smradlavá, on jde normálně do hysterického oblouku jak slyší cvaknout nůžky
davidkova renata
Leda bych krmila těmahlenc akčníma, to by pak asi šlo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:16
- Nahlásit
zejtra tu bude veselo,bo hlídám Janiky psa
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:18
- Nahlásit
Biluška
když žil ferda,tak měl alergii na nůžky,vždycky se mi po tom vosypal,ale pak za 3 dny to zmyzlo,měl pupínky ale nedrbal si to
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:18
- Nahlásit
isdpch
hlásím, že v neděli bude pan Čertoslav ostříhán ..
Už nebude taburetek????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:19
- Nahlásit
tak už je to ta 800 stránka? nebo se tu snažím zbytečně?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:20
- Nahlásit
gerda JSI spokojená
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:22
- Nahlásit
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííí............... ....
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 10:26
- Nahlásit
isdpch
Ahoj, jsem ti poslala meila...Já že umím žít? Jsem se naučila přežívat a zatím se mi to daří s pomocí-antidepresiv, alkoholu, drog a kynolog. vycházek.... . Rozhodla jsem se, že na těch domácích prasečinkách tetky Pepky a selky Ajdy vydělávat-se lidi živěj i hůř. Cena videozáznamu bude lidová...jakékoliv další šíření... . Gerda
jdeš v neděli? Biluška
a víš určitě, že majitel zemřel přirozeně a ne s dopomocí? Hodně jsem se o ně zajímala a tak jestli budeš obdařena novým přírůstkem, určitě poreferuj
|