| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 21:53
- Nahlásit
argosek
vemu to za tebe tatko
počkej až budeš vedoucí na vlastním cvičáku a založíš klub mladý kynolog, tě prde.ky přejdou
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 21:54
- Nahlásit
Triniti
ahoj kocůrico tak jaká ?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:01
- Nahlásit
Benda
toš nic moc brácho, ale snažím se. Plácám se f blbé práci, řítí se na mně skoušky a novej barák nece sám narůst. Ale čekám na ňákou novou sílu, třá jarní nárůst hormonů a pak se uvidí . Eště to rostočíme drahoužku. A co benda, céra a hokejystí? A co tvůj fstach s Davítkovou a jak veverčata?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 22:14
- Nahlásit
Triniti
no hlavně že vám neteče střechou a nemakáte jenom o víkendech.
S davídkovou je to na prd, fstah je na houby vůbec neposlouchá veverčata už nemáme, hokej flákám, Benda ne a ne zdrhnout a to už mám připravenou plyšovou smečku takže nevím jestli spíš neutopíme doktora mráčka
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 00:08
- Nahlásit
Benda
počkej až budeš vedoucí na vlastním cvičáku a založíš klub mladý kynolog, tě prde.ky přejdou
ty nemas spatne napady )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 01:34
- Nahlásit
miluji pravdu a nenavidim lez
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 03:40
- Nahlásit
lalala lalala
lalalalalalalala
lalala lalala
lalalalalalala
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 06:10
- Nahlásit
nu da
kurva jake prazdne pole
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 06:19
- Nahlásit
Venku je tak chnusně,to zase budou psi jak prasata,
jinak fšeeeem Dobrý ráno
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 07:28
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak jsem včera asi po 22 hodině došli s Dastíkem na Parukářku,jsem si myslela že tam nikdo nebude a oni tam byli i psi,byl měsíc,tak tam bylo krásně světlo,Dastík nosil klacky co našel a ten můj mi volal kde jsem,jako jestli nejsem magor jít po 22 hodině někam se psem lítat a hlavně že tam choděj různí lidé,jsem mu odpověděla at se nestará a krásně jsme si vychajdu užili,domů jsme přišli po 23 hodině a pak jsme krásně usnuli
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:13
- Nahlásit
želva
Ahoj a kam se chystáte dneska? Přidala bych se. Mám jediný volný den a pokud se to nebude křížit se sezením s právníkem, tak bych dorazila. Jedete Kinský? Přijela bych jen s Ajdou. Má falešku a je to na palici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:15
- Nahlásit
čus fšicííí přežifší a zejména ti co mají dneska svátek,jmenovitě jablůůůůůůůnka
Toš pani,pjekně si to užijte!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:22
- Nahlásit
radkah
ahoj,dneska jdem do Kinského,máme sraz v 18,30 hned za branou,je tam velkej 100letej strom a tam
budem s janikou zkoušet ZOP a jde i gigi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:25
- Nahlásit
zejména ti co mají dneska svátek,jmenovitě jablůůůůůůůnka
Ono je dneska Jablůní? Tak já se teda taky připojuju ke kongratulejšenu
davidkova renata
Paní, já mám dilemato. Velké. Asi tak osmdesátikilové. A nefim jak se mám rozhodnout . Jo, nebo ne?
Jo a taky fšem oznamujeme, že jsem včera ostříhala půlku Armánka, takže teď vypadá jako lvíček . Dneska možná ostříhám druhou půlku a bude vypadat jako foxteriér . Nevím proč, ale ten pes má šílené trauma z nůžek. Při zvuku strojku chytá regulérní hysterický záchvat, takže ten jsme zamítli úplně. Trimovací nůž tou hrůzou ani neprojede. Nůžky jakž takž snese když o nich neví. Takže tu půlku malého psa jsme stříhali asi tři hodiny ve dvouch lidech za asistence pěti dalších psů, kteří odváděli Armánkovu pozornost. Ve chvíli kdy si ten magor všimne, že ho stříhám chytne šílenýho nerva, třepe se jak drahej pes, koulí očima, lehá si na záda a kouše. Dneska to bude zajímavější, protože dneska budeme stříhat hlavu a přední půlku psa a to se bude hůř předstírat, že ho vlastně jenom hladím . Jo a na samčích intimních orgánech není ostříhaný vůbec, protože mi dal jasně najevo, že jestli se tam s těma nůžkama jenom přiblížím tak mi prokousne kotníkovou tepnu až vykrvácím
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:27
- Nahlásit
želva
Jestli ZOP znamená "zatraceně opečenej párek", jdem do toho taky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:29
- Nahlásit
davidkova renata
,jmenovitě jablůůůůůůůnka
Toš pani,pjekně si to užijte!!!
Jmenovitě já dneska fstala tou svou pomenší sedýnkou nahóru a fšechno mě neskutečně séře!Nejvíc chlap!
A vám paní móóóócinky děkujůůůůůůůů!!!!!
Dobrý dnešní den fšem...........
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:30 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
jablunka
VŠECKO NEJLEPŠÍ
jdu brousit nože
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:32
- Nahlásit
Biluška
Paní, já mám dilemato. Velké. Asi tak osmdesátikilové
pani,bud se jedná přímo vo vás anebo ste zas něgde vyhlídla dalšího čokla Toš se svjeřte,proberem to
radkah
Jestli ZOP znamená "zatraceně opečenej párek", jdem do toho taky
Co ta nová dogííína,už jí Pepka rozsápala ??
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:33
- Nahlásit
jablunka
všechno nejnejnej ,tak si ten den dnes užij a na všechno a všechny , co Tě se*ou se dnes vyse*
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:36
- Nahlásit
Biluška
Ono je dneska Jablůní? Tak já se teda taky připojuju ke kongratulejšenu
No jistě,že je,si kup ten správnej kalendář!
Taky posílám obrofský poděkování.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:38
- Nahlásit
davidkova renata
anebo ste zas něgde vyhlídla dalšího čokla
Stopro!!!
želva
mac1
Taky vám děkujííííííííí!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:40
- Nahlásit
davidkova renata
Dogák se má jak prase v žitě-možná by šel na chvilku v neděli s náma, tak ho uvidíte.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:43
- Nahlásit
davidkova renata
Joooo, na vraždy nemá Pepka čas....neustále nakrývá polštář-Ajdě u ksichtu a ta čeká až ukončí své nechutné dílko, aby je oba nakojila. Hele, přijdu z práce, kde to jako nemám jednoduchý-víme vo čem mluvíme- a mám to doma nanovo. Ajda je magor, minule v hospodě se snažila udělat si ¨z šály pelech, kdyby případně začal porod těch jejich 31kousků...a točila se dokola asi hodinu, než ulehla. Pán od vedlejšího stolu řek, že jíá pozoroval a do toho 3piva, že zaplatí a jde se poblít domů
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:44
- Nahlásit
Dobré ráno všem Jablůňkám, Hruškám i švestkovejm knedlíkům.
Tož tedy vše nej k svátku paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:46
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
jste se trefili dámy. Ale je to takový drobeček malinkatý, zanedbávaný, tyranizovaný, ouplně nešťastný
Moskevský strážní pes . Umřel mu majitel, paní se stěhuje do bytu a to tele nemůže vzít s sebou. Je naprosto bezproblémový, socializovaný, pán s ním cvičil než umřel..... akorát nevím jestli ho uživíme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:50
- Nahlásit
Benda
i švestkovejm knedlíkům.
Tož tedy vše nej k svátku paní
Díky pane!
Biluška
Moskevský strážní pes Je naprosto bezproblémový, socializovaný, pán s ním cvičil než umřel..... akorát nevím jestli ho uživíme
Myslím,že tenhle už se u vás zratí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:53
- Nahlásit
radkah
Hele, přijdu z práce, kde to jako nemám jednoduchý-víme vo čem mluvíme- a mám to doma nanov
No to jako dost chápu .Si zkuste pro uklidnění užmoulat nějakej kapesníček,poté co si jím votřete slinty
Biluška
pani,to nejni žádný diléma !!Vy ho mít prostě musíte bo potřebujete hlídacího psa místo plotu a tendle je na to jak dělanej!! Armánek to sám nestihne,navíc musí neustále fšecko nakrývat,takže má výpadky .Určitě ho uživíte ,dyštak zkrmíte kočky .Přeci ho tam nenecháte,chudinku malinkatýho,zanedbávanýho,tyranizovanýho a neštastnýho!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
navíc musí neustále fšecko nakrývat
No jestli bude ten obr taky nakrývač tak by mohl strážit tak že případnou návštěvu nakryje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:04
- Nahlásit
Benda
tak by mohl strážit tak že případnou návštěvu nakryje.
hm...tak to jí moc nezávidim
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:08
- Nahlásit
isdpch
jo a hlavně, já zejtra žádnej svátek nemám
ne? a jak se teda menuješ?
|