| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:08
- Nahlásit
Taxem vyynlájnovaná do bezvědomí První cca 4km ujetých na ynlájnech v životě, bez pádu, si jako myslim že mi to i jako šlo sem vytahla maminu a dělala mi na kole zdravotnický dozór Tagže mám i u ní ve foťáku fotků, jak jako stojím v Dolních Beřkovicích u komor a pak jak jedůůů Asi dík teplotám venku vyhážu z baťůžu připravené věci na spining, páč tam jezděj v době kdy je ještě venku svjetlo (už) a začku frčánkovat na bruslách. Mamině se strašně líbily takový ty běžky nasucho (nás tam míjeli takoví dva muži na tomto zařízení se pobybující), vypadá to jak kousek lyže a na koncích to má po jednom velikym kolečku a jsou k tomu hůlkové. A že jako do toho že by šla, že by pak chodila se mnou, takže možná budu mít spolujezdce na léto
Jinak doufám, že se ty brusle ještě trochu povolí, páč na levý, jak mám hnáty rozhamtaný z dětských let z holin od kobyl, tak mě to tlačilo, ale jen trošku, na tom kloubu za palcem.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:10
- Nahlásit
MontyJSEM DOJATÁ,HLAVNĚ KVŮLI ALEXE A LEJENDĚ
HOLKY MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCKRÁÁÁÁT DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY
JSTE NEJLEPŠEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, NEZNÁM VÁS OSOBNĚ, ALE JSTE ÚÚÚÚŽASNÉÉÉ A MOOOOOOOOOOOC HODNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
naval fotooo já jsem taky mocinky zvedaváááá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Monty
čus pani tu sem, sem ráda že se ti věci hoděj
Crysa
První cca 4km ujetých na ynlájnech v životě, bez pádu, si jako myslim že mi to i jako šlo sem vytahla maminu a dělala mi na kole zdravotnický dozór Tagže mám i u ní ve foťáku fotků, jak jako stojím v Dolních Beřkovicích u komor a pak jak jedůůů
naval fotky
Baico
a to mě zítra čeká D1 do Brna a zpátky
no tak to si připrav pevný nervy, kafe do termohrnku, čtení a svačinu
http://www.novinky.cz/krimi/229075-nad-d1-pred-pra hou-se-boura-most-doprava-v-miste-kolabovala.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:16
- Nahlásit
Monty
Já to chci vědět.
Ach jo. Tak jo, už mlčim. Když je to soukromý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:18
- Nahlásit
Alexa
no tak to si připrav pevný nervy,
O tom vím, ale jedu ráno v šest, takže do Brna bych to měla projet bez problému. Horší to bude při cestě zpátky, to bych tam měla dorazit okolo půl druhý odpo a to bude asi masakr.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:21 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexa
naval fotky
budou až večer, páč na osmou jdu k našim, tak si to pak od ní pošlu na maila a nebo rovnou od nich nahodim někde na neta a linknu
no tak to si připrav pevný nervy, kafe do termohrnku, čtení a svačinu
teď koukám na mapu a tomu se pěkně vyhne, když po cestě tam z Pražskýho okruhu sjede na úrovni Jesenice a po šoustkách to sekne na D1 za tím problémem u Velkejch Popovic a zpátky to samý, tak by neměla mít problém.
Edit: http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=%C5%99 %C3%AD%C4%8Dany@sss=1@ssp=113826924_122302156_1567 53004_156626636@x=133291520@y=135417344@z=11
mapa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:21
- Nahlásit
Baico
O tom vím, ale jedu ráno v šest, takže do Brna bych to měla projet bez problému. Horší to bude při cestě zpátky, to bych tam měla dorazit okolo půl druhý odpo a to bude asi masakr.
no možná bych ti doporučovala sjet u Popovic vzít to na Jesenici, tam najet na okruh a napojit se u Průhonic
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:22
- Nahlásit
Crysa
teď koukám na mapu a tomu se pěkně vyhne, když po cestě tam z Pražskýho okruhu sjede na úrovni Jesenice a po šoustkách to sekne na D1 za tím problémem u Velkejch Popovic a zpátky to samý, tak by neměla mít problém.
bylas koukám rychlejší
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:23
- Nahlásit
Alexa
no možná bych ti doporučovala sjet u Popovic vzít to na Jesenici, tam najet na okruh a napojit se u Průhonic
Taky jsem na to myslela a asi to tak i udělám.
A děkuju za tip devčata.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:24 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexabylas koukám rychlejší
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
Baicoa napojit se u Průhonic
já už bych se u Průhonic nenapojovala, já bych to vzala durch Pražskej okruh, pěkně těma novejma tunelama a za 20 minut sjíždíš na Evropskou a domů přes Šárku a Horoměřice.
Posledně jsme to jeli s velitelem z Veleslavína (tam co vjedeš na Evropsou krz Horoměřice) do Domašína (15km za Benešov po okreskách) nějakejch 40 minut a to jsme o na dálnci šetřili. Pěkně těma tunelama, mocinky pěknej úsek a fakt to frčí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Baico
hlavně jeď na Velké Popovice a ne na Říčany páč tam se ten most bourá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:30
- Nahlásit
Crysa
já už bych se u Průhonic nenapojovala, já bych to vzala durch Pražskej okruh, pěkně těma novejma tunelama a za 20 minut sjíždíš na Evropskou a domů přes Šárku a Horom
jo to je rozumný ona vlasntě má ten okruh na cestě dom
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:31
- Nahlásit
Lidi nevíte co Kejtlin?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
Alexa
Crysa
jo to je rozumný ona vlasntě má ten okruh na cestě dom
To sice jo, ale musím v garážích u státní opery na magistrále nechat služební vůz a z Prahy jet dom vlakem. Služebáka jsem si s dnes dovezla dom, protože vyrážím ráno brzy, ale zítra už ho musím vrátit.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 19:37
- Nahlásit
makrel
Lidi nevíte co Kejtlin?
psala sem si s ní na fejsu ve čtvrtek, pak už sem jí nechytla, ale nejsem připojená furt. Asi jí napíšu krátkou textovou zprávu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:15
- Nahlásit
Ahoj děcka, pro nás neznalé zeměpisu, dá se nějakým způsobem objet ten inkriminovanej úsek D1 směrem na Brno? Jedu až večer a nechci se zdržovat...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:18
- Nahlásit
Maky a Trix
dá se nějakým způsobem objet ten inkriminovanej úsek D1 směrem na Brno? Jedu až večer a nechci se zdržovat...
ono večer už to snad nebude tak hrozný jinak popis výše od Crysy a ode mě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:19
- Nahlásit
Alexa
díky. sice mi nic z toho nic neříká, ale zkusím si to napsat na papírek a sledovat cedule
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
Maky a Trix
za Průhonicema sjedeš na pražskej okruh směr Jesenice, pojedeš po okruhu až do Jesenice, tam sjedeš směr na Kamenice přijedeš do Želivec tam zahneš doleva na Velké Popovice projedeš pořád po hlavní Popovice vyjedeš kopec lesem na roivnku mezi polma a tam už je nájezd na dálnici
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
Děcká su moc moc nasraná až k pláči fakt se mi chtělo bečet,došla ročenka beauceron klubu a máme z výstaf vd,z Nitry V dokonce a jedinááááá výstava z keré nás vyrazily tak je tam aj s fotkou a z tím že NEPROŠEL páč je ohavný(ano chtěl sežrat porotce já to uznávám)ale kuwwááá proč to tam dali dyž se dávaj jen výtězi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
danajasa
,došla ročenka beauceron klubu
Asi nekoho serete, pani, v klubu. To mas jak kdyz ti dvakrat vyjde bonitacni kod feny ve Dvourocence shrnuti chovu zcela od jinyho cokla, pak tedy uverejni opravu v obyc Zpravodaji - ale JE to tam, proste..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:37
- Nahlásit
danajasa přesně chápu tvůje pocity, loni jsem vytáhla Crysici na specku a klubovku.. v kruhu další 3 feny, exterieračky, sraly strachy a byly pod míru. Rozdělili jim V s titulama a my dostaly až D!! a po oba dny... Protože je pračačka, dobře, první den se nepředvedla, chápala bych že z VD to stahli na D. Druhý den se ale předvedla a rovněž jí ohodnotili stejně. A ještě se výsledky z klubek, specek i MV a NV ukazují v databázi klubu, navíc z těch dvou inkriminovaných výstav chodí povýstavní katalogy, je to ve zpravodajích, takže kdo to nepostřehl na místě, tak se to dozvěděl stejně a kdo není členem a rozklikne si čubu v databázi, tak to uvidí. Navíc to byla jediná D po oba dny na celý výstavě!! Prostě jsem z ní udělala Ošklivku Katku, ale jí to už nikdo neodpáře
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
foto z brůs lí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:45
- Nahlásit
Fifi
Crysa
Přesně mám ohavu zlýho,takže včíl budu muset něco složit at je nebožátko aspon pracovní dyž už je tak vohavný(nehledě na to,že jeho bratr věrná kopie a klon nafás V,kámoška usoudila,že sem toho porotce fakt nasrala asi ksichtem)takže všecko zlé je k něčemu dobré motivuje mě to ke složení náký zkoušky dávám si to jako pětiletku(tímto tempem teda)no a závěrem standartní věta-tož máme ho rádi do práce je dobrej,traverzu chápe Děkuji za podporu f těchto těžkých chvílích
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:48
- Nahlásit
danajasatakže včíl budu muset něco složit at je nebožátko aspon pracovní dyž už je tak vohavný
taky to mám tak pojatý a příště razíme až do pracovky a mezi tím jen na maličkou výstavu, kde nebude víc jak 5 malin celkem Aby případně byla aspoň nějaká ta výborná s pořadím a třá Krajský vítěz
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:49
- Nahlásit
Crysa
foto z brůs lí
Si jako troufáte napoprvé a tak blízko hluboké vody!!!(ste mi připoměla ftip-záchranáři resuscitují utonulého dlouho dlouho a de kolem babka a říká"hoši na to se vyserte"a voni babi neremcejte nám do toho my sme odborníci a babka "no hoši nechcu vám do toho kecat,ale je červenec a von má na nohách brusle")
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:52
- Nahlásit
danajasaSi jako troufáte napoprvé a tak blízko hluboké vody!!! jsem s sebou měla právě zkušenou zdravotní sílu maminku a taky mě první kilák naháněla, že mám jet při tý zdi, že ona na kole pojede při vodě. Pak už to neřešila a zpátky už jela ona při vzdálenějším okraji od vody a já funěla na kraji. Ale na tom břehu je mělko. Taky jsem jí včera varovala, že jsem to dneska chtěla jet vyzkoušet, ať si mě naposledy prohlídne, kdybych to náhodou pustila v zatáčce do Labe Takže vystíhovaná ze začátku byla slušně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 21:58
- Nahlásit
tu je neska ňáký divný ticho.. ticho před bouří??
Já už vám asi dám dobrou nc, páč zítra asi budu vrchní vodič, tatíček má hlavu asi dvojnásobnou, chytily ho žuby žahnutý naholu.. takže na sedmou budem vyjíždět po zubařích.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 22:02
- Nahlásit
Crysa
Takže vystíhovaná ze začátku byla slušně
Právě já občas koukám na soutěž faktor strachu a tam měli plavat s bruslema kol.a šli ke dnu a to byli ty emerický hasiči co sou supermani,takže nic moc vyhlídky na stofku za deset sec. Du si sežrat velkou milku na žal extra zakoupenou na dnešek celou co už včíl.
|