Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7137 . 7138 . 7139 . 7140 . 7141 . 7142 . 7143 . 7144 . 7145 . 7146 . 7147 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:20
- Nahlásit

Crysa
loňskej model už je nekvalitní?
To né. Třá moje kolo jsem koupila taky se slevou, ptž to byl loňský model.

bonc
co dyby sme šli domu kolektivně? tak za hodinu, cooo? náčelník nám napíše vomluvenku...

Tý jo, to není špatný nápad.

Ale dneska by se měl ředitel snad konečně rozhoupat a říct nám, co bude dál, tak o to nechci přijít. Třá se dneska dozvím, že budu mít o prázdninách a vlastně už furt volno.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

Alexa
nemůžu zůstat doma - je nás na voddělení 5, jedna má dneska volno, druhá leží doma nemocná, třetí je pracovně pryč a čtvrtá dneska hlásí že na ní leze bacil.. ta co má volno mi teď volala že na ní něco leze... se z toho poseru páč gdo za chod voddělení zodpovídá?! vedoucí. a to je gdo?! já

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

bonc
nemůžu zůstat doma - je nás na voddělení 5, jedna má dneska volno, druhá leží doma nemocná, třetí je pracovně pryč a čtvrtá dneska hlásí že na ní leze bacil.. ta co má volno mi teď volala že na ní něco leze... se z toho poseru páč gdo za chod voddělení zodpovídá?! vedoucí. a to je gdo?! já
no jo to samože chápu, ale podle zkušeností z okolí vím, že když zůstaneš 1 - 2 dny doma tak se z toho rychle dostaneš, ale když to přecházíš, tak tě to pak položí třá na 3 tejdny
a navíc to prskáš na ostatní

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:31
- Nahlásit

Alexa
navíc to prskáš na ostatní
budem mít hoodně moc nemocnejch rusáků sem nemaj lízt a na kolegně už to prskat nemůžu, páč tu žádný nezbyly.
Musim to dneska přežít, mam tu na dnešek nechutně práce, uvidim zejtra ráno - buď vstanu nebo nevstanu. Ale tělo je vcelku zvyklý, bacil mě dostal většinou každou zimu, jenže koník musel ven....

Du se vodplazit do lékárny místo na oběd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

Asíčkové šašíčkové přejeme s Máninou všechno nejlepší k naroskám, hodně rezavé barvy do srsti, hodně zubůch na vraždění, hodně dlouhý střevo na trávení, hodně plnou misku jídla, hodně plnou misku vody, hodnou pani vedoucí a na pokoji samé dobré kamarády, ať v autobuse nikdy nesedí sama!

Tady je dar, pojede na něm jako pán a brambory může házet po kolemjdoucích:

impact
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:58
- Nahlásit

bonc
nemůžu zůstat doma - je nás na voddělení 5, jedna má dneska volno, druhá leží doma nemocná, třetí je pracovně pryč a čtvrtá dneska hlásí že na ní leze bacil..
Vítej v klubu. Taky tu zdechám a co? Musím! Příště se na to vysejřím a místo žádosti o dovolenou na zotavení půjdu rovnou k doktorce.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

Asíčková děkuje fšem za přáníčka

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

impact
jako nechápu co se to děje, někdo se rozhod vyhubit Vary či co. Teď mi volala máma, že jde k doktorce, že je jí blbě. Na chodbách potkávam samý mrtvoly, kterejm je špatně Když už né jim, tak aspoň manželovi, dětem... kolegyně už se klepe jak drahej pes, sem jí milostivě přenechala 2 paraleny. Normálně bych jí poslala domu, ale odmítam tady dneska zůstat sama - rusáci asi vycejtili slabost a vzali nás útokem, když sem se připlazila z lékárny tak jich na mě čekalo 5

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:35
- Nahlásit

bonc
já už od minulého týdne bojuju s rýmou a myslím, že to mám jen slabší verzi toho moribundu co lítá ve vzduchu. Protože do sebe cpu vitamíny a věci na podporu imunity, jinak bych možná lehla taky

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

bonc
epydéémyjéééé!!!!

Teď si tu zas jezdím po bytě na kolečkách, je to docela prdel, i jsem si odvezla kafe z linky ke kompu aniž bych ho vylila, což se mě běžně při pěších přesunech s kávou stává Jen ještě musím vychytat ten proces, kdy si potřebuju sahnout v ledičce dolu do dveři pro mlíko a nechci tam opět přistát hlavou v regálu na zeleninu

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:44
- Nahlásit

makrel
do sebe cpu vitamíny a věci na podporu imunity
mi ten hajzl nedal šanci, zabil mě za míň jak 24h

je mi teď o něco lepčí, procházka do lékarny ve studenym vzduchu prospěla, byť jsem se klepala zimou. A asi taky působí psychika, že v tom nejsem sama, když čék vidí ty umrlčí tváře okolo, hned je mu líp

a taky mě teď dost pobavila krysička
si potřebuju sahnout v ledičce dolu do dveři pro mlíko a nechci tam opět přistát hlavou v regálu na zeleninu

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:50
- Nahlásit

Děcka neblbněte s těma nemocima, nebo to fakt chytnete! Dejte si něco zdravého, třeba slivovici a hnedle se vám udělá líp. Anebo hůř, to záleží na tom, kdo ji pálil.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:52
- Nahlásit

Gerda
paní přišla ta sova?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:57 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

boncjj, klame to, všechno je jak na klasickejch bruslích, jen ty zoubky tam vepředu teď chyběly a kolečko se protočilo a uvedla mě do pohybu gravitace působící na mou hlavu
Už se těším až Baicová dopracuje a přivalej s běloušema a půjdem to ozkoušet ven jen pak už budou špinavý kolečka a nebudu už drandit po bytě, páč by mě už asi dlažba bytová neměla ráda..

Půjdu pověsit prádlo a venčit.

BAICOVÁÁÁ napiš mi, esli chceš přijet sem, že by jsme přešly v botách klasika pole (5-10min) a za lávkou nazuly brůse lí a projely se a nebo esli to vemeš po druhý straně Labe a dáme spicha rovnou na cyglostezce v Beřkovicích (v těch bez blázince!!), nebo o ves dřív ve Vliněvsi, kde z auta nazuješ a frčíme.
edit: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=M%C4%9Bln% C3%ADk@sss=1@ssp=113826924_122302156_156753004_156 626636@x=133152640@y=136995968@z=13
ta čárka přes Labe je ta láfka přes kterou se tam musím dostat já.

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 12:57
- Nahlásit

Gerda
paní potřebovala bych vědět co chcete za maso apod. jinak bych to musela odložit o týden, já s masem vyjdu jen nevím jak ty a davídková Posilala jsem ti na mail aktuální nabídku vetamixu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:00
- Nahlásit

makrel
přišla, dám vědět, až se dozvim komenty, jo:

Atusch
3marjáááá no vidiš, nemám doma akrobat, neotevřela sem tu nabídku, takže se jdu kouknout hned, ale maso chtít nebudu, mám ještě u Adidasky, když si ho nebere renata, která si obejdnává u tebe )) Hned teď jdu kouknout, ale určo chci 3x frolíky a 2kila hrtanů..nebo těch průdušnic nebo co to je.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Crysa
esli chceš přijet sem, že by jsme přešly v botách klasika pole
Přijedu k tobě. Do Vliněvse nejedu, co když už se Šefík projevuje jako model a Mates bude číhat. Viděla bych to na půl šestou u tebe?

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Gerda
jasan, já jen jestli nezabloudila, někdy jsou nespolehlivé.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:03
- Nahlásit

BaicoPřijedu k tobě. Do Vliněvse nejedu, co když už se Šefík projevuje jako model a Mates bude číhat. Viděla bych to na půl šestou u tebe?
Dobrá paní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

Atusch
pani dyxem vám psala stran masa a vy pak mě..je to teda jasný u mě?
du ven kreténci nepišre

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:18
- Nahlásit

Atusch
Pani, jsi mohu prositi, potom tedy:

1x 4g pytel froliků
2x 1kg trachea neřezaná

impact
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 14:41
- Nahlásit

bonc
Tak mě spasil koleda. Měl jet pryč a nejel. Sice jsem naprosto zbytečně strávila tři hodiny na cestě , ale zato mám nakoupený, jedu dom a mám propustku aj na zejtra. Tak jdu chcípnout dom.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 14:46
- Nahlásit

Crysa
Dobrá paní
Ale trefím jen ke Krausovům, kde bydlíte vy, jen tuším.

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:03
- Nahlásit

zdar fšici!

sedím v hokně a nic se mi nechce... ale už tu musím vydržet jenom měsíc a kousek!

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:07
- Nahlásit

Baicokoukej na ukazatele Zahradnictví Petro nebo Fuchsie, vjezd mám vedle domu, až uvidíš obrovský růžový nápis Vjezd zde, tak to je před mým oknem
http://fuchsie.cz/index.php?kat=contact

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:08
- Nahlásit

Ty vole co je?? Vy vůbec nepíšete!!!
Ste asi fakt nemocné, nebo ozářené... z hůry asi...

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:10
- Nahlásit

jbatTy vole co je?? Vy vůbec nepíšete!!!
páč kdo nechcípe s morybundusem, tak je venku, já jsem akorát na chvíli sedla mezi dvouma venčeníma

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:16
- Nahlásit

Crysa
páč kdo nechcípe s morybundusem, tak je venku, já jsem akorát na chvíli sedla mezi dvouma venčeníma

a že byste jako něgdo pracoval?!?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:21
- Nahlásit

jbat
já byla reklamovat ty srandy naše pro můdr, teď mě příšerně bolí hlava, tak se láduju brufenama a dolgitama, taky sem koupila mámě barvu na vlasy a mě taky, mám líné bolavé odpoledne, ale eště musim makat a nemám a vás čas.

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:22
- Nahlásit

jbat
já pracuju a u toho chcípám na mini morybundus

<< 1 ... 7137 . 7138 . 7139 . 7140 . 7141 . 7142 . 7143 . 7144 . 7145 . 7146 . 7147 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání