| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:58
- Nahlásit
makrel
To je přece citát ze slunce, seno..jak škopková nemůže spát kvůli té zdrápanině jedné inženýrce tříbarevné . Můj obzvlášť oblíbený
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 22:59 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Biluška
tož to si nepamatuju, že byla tříbarevná
edit: já znám jen můru pelešivou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:00
- Nahlásit
Děcka, už sme vyvenčené, Mařka je jakási zdechlá, už spinká Ba těch fotkách nám to s Asíčkovou mocinky sluší, vypadáme jako opravdický brániči, teda jako já tak taky vypadám. A na jedný, jak mě měl jiřík jako živej štít, to vypadá, že Cryska kouše mě )) Harýsek se jako obět velmi dobře fotí. Mařena má z víkendu jedinou fotku, a to jenom frndu, jak jí blemcá Šéfíček!!!!! Koukejte taky fotit Máninu, když je krásná! Monty má krásný růžový byt a Vlčáčková má debilní poloségru. Zato Adidaska má dobrou sestru, neboť má velmi heského pejska. Maky je asi duch, bo jí tu nikdy nestihnu. Filátko se nám zamotalo do ostnatého drátu, pak se Sisinou přepadli dvojici lidí, který donutili jít až na kolena, aby si je mohli pohladit.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:02
- Nahlásit
Gerda
dyk já tu sem... ale už zase nemám co říct
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:02
- Nahlásit
A jak tak koukám na fotky, Bůšek je hustoskokan a zakusovač jako blázen a Nanda má otáčecí jazyk ))))) Jenom Mařka je pouze v krabičce!!!!!!!!!!!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:03
- Nahlásit
Gerda
hele moje dobrá sestra vám nezvládla dovézt maso a taky pro tebe ty korálky s šegevarou! nebo byla dneska v tý Zlofsi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:04
- Nahlásit
Maky a Trix
a kdy pojedeš do práglu? Musíš zas na nějakej víkend, když se pojede na závod do mělníka, přijeď na 14-15 duben nebo nevim co to je za víkend Máňa už bude totálně odháraná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
no jasně že byla, sme jí včera večer ukecali Nyxina už zabila svůj první hadr - si neviděla fotky? Nevzala maso, protože sme se tak dohodli, že by se roztálo, než byhcom s nim dojeli domki. Ale vzhledem k tomu, že teď objednává vetamix zase Atuš, bude mít davítková od Atuše a já si vemu to od tebe...trochu zamotaný, ale klapne to ))) POHLED FURT NEDOŠEL, JE TO KAKASTROFA.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:08
- Nahlásit
Gerda
to já takhle nevim, někdy v půlce dubna má přijet na návštěvu do Brna kamarádka, co jsem neviděla asi milion let... ale potom bychom asi rádi přijeli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:10
- Nahlásit
Gerda
POHLED FURT NEDOŠEL, JE TO KAKASTROFA.
no tak to mě ale fakt sere!!! Ten pro Kejtlin jsem hledala celou dovču, až jsem našla jeden, kde byla nějaká pevnost a v rohu byl malinkej pejsek, když Kejtlin chtěla ten pohled se psem, tak to mě fakt sere, že vám nedosšli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:12
- Nahlásit
Gerda
si neviděla fotky
ne, gde sou???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:17
- Nahlásit
Maky a Trix
Naprosto kdykoli, jen co mařena dohárá a vypulíruju celej byt, aby to tu čokl až tak moc necejtil, naprosto kdykoli dojeďte, ste tu vítaný, všecko pro vás připravený.
zuzanarosakova
sou na Bajkoalbu, dávala to, než šla plavat, někdy kolem pátý-šestý.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:18
- Nahlásit
kam na fcb?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo a sou tam chlapi, i když bez svalůch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:20 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
zuzanarosakova
na rajčině a u renaty:
http://renata62.rajce.idnes.cz/milvelklan/#
http://baico.rajce.idnes.cz/Navsteva_Nyx_ve_Zosyni _27.3._2011/
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:21
- Nahlásit
leyenda
Biluška
To si spolu teda vyřídíme Píšu si u tebe obrovskou černou skvrnu do Lilátkova deníčku
objednávám pro jich, Orient prosím vynechat.
Dobrou noc, podle letního času uš musím jít spát.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:22
- Nahlásit
Gerda
na rajčině
s tim neumim, hod mi odkaz plís
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:22
- Nahlásit
Brou noc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
už sem je našla, áš je vejš u upravenýho mýho příspěvku.
My dem taky, dobrou s hadama.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:33
- Nahlásit
Gerda
diiik
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 23:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Rýčbejk v obložení nudlemi.
Zdrhám, až mi vlaje jazyk.
Lééétající Mercí, létá tam a zpět.
Jako vždy - Gara proti proudu.
Rýčbejk loví džeka.
Ty dvě jsou fakt ségra a ségra.
Mám tě v p.....aži.
Lovíme kešky.
Aaaa, můj milášek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 02:09
- Nahlásit
Je tu někdo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:07
- Nahlásit
fstávat a makat, makrel dneska zaspala, nebo co?
Je pindělí, musíme se prtínat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:24
- Nahlásit
bré ránko, spala jsem jen pět hodin, takže jsem svěží a na pohodu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:48
- Nahlásit
bré ránko fšem!
nechce se mi z pelechu, mám ňákou blbou náladu, Bajša taky, to hárání s ňou dost mává
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:53
- Nahlásit
čaute, mám stále rýmu a je pondělí, hnusná kombinace
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:01
- Nahlásit
čau žumpičky, tak už dohonil moribundus i mě. Jsem totál mrtvola. Dost nasere že si za to samozřejmě můžu sama. V sobotu večer mě přepadla rýma, ale což že áno, ňějaká rýmička mě nemůže rozhodit. V neděli ráno teda vstávám s tím, že plán se nemění a vyrazíme s Bóňou na krásných jarních 35km. Přišlo mi divný že mě bolej záda, nohy a je mi tak celkově slabo... ale co, záda mě bolí z ukrutánskýho sobotního úklidu, to se rozchodí, nohy z pátečního 1. jarního běhání, to se rozchodí, celková slabost? To se rozchodí! Už na 5. km mi dochází že to nebyl nejšťastnější nápad. Na 10. že to byl velmi debilní nápad. Na 15. už mi nedochází nic, jedu na autopilota. Na 20. uznam že to fakt nemá cenu, volam si kočár na odvoz. Když na něj čekam, sedim na sluníčku, nehejbu se, čokl nasranej proč jako stojíme a nejdeme, tak toho ještě lituju, že sem těch 15 už mohla dojít... no debil. V autě už usínam, doma ještě relativně při smyslech umeju čokla... a pak sem umřela. Nejdřív byl problém dojít na záchod, pak už přejít pokoj a nakonec se obrátit v posteli. Horečka jaxvině a podobný moribundusý hnusy. V noci sem se vykoupala ve vlastnim potu, povečeřela a posnídala paralen a teď se snažim v práci přežít. Doufam že se máte líp.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:45
- Nahlásit
Hezke pondelni rano, zumpicky
Tady je vsechno svezi a umyte po nocnim privalovem desti a bource, trosku jsem se nevyspala, protoze jsem se celou noc stehovala z postele do postele, podle toho, jak pro me holky chodily "mamiiii, ja se bojim, pojd si ke mne lehnout", myslim, ze jsem to otocila tak 3x -4x, naposled uz jsem byla trochu nastvana, ale zazvonil budik, takze konec nocni stehovaci anabaze vylezla jsem z baraku a spadla na me z pristresku zavej mokryho listi, vetvicek a plonc vody.(jeste jsem si nedavno rikala, ze bych to mela nejak uklidit, je tam navaty listi z cely veliky lipy, ale nevedela jak, tak ted se to uklidi snaz) Hned jsem byla dobre vzhuru. Dest uz se sune k vychodu, rekla jsem mu, at zustane na jihu jdu drit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:06
- Nahlásit
prosymvás ste normální???!!! popýšete asi 5 srean a navíc sem něgdo umístil při pindělku po ránu Harýska ..to by jako nešlo! harýsek má zákas stejně jako plešouni vot dines,lolytka vot biluše a otík vod jabloně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
prosymvás ste normální???!!!
Chceš odpoveď nebo je to jen řečnická otázka?
Jinak dobré ráno všem!! Dobroá zpráva při pondělku je, že šéfová opravdu odjela snoubordit
|