Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7128 . 7129 . 7130 . 7131 . 7132 . 7133 . 7134 . 7135 . 7136 . 7137 . 7138 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:30
- Nahlásit

pawLINka
Sem v rámci finančních úspor chtěla jezdit vlakem, nikoliv autem. Dost mě překvapilo když jsem za jízdenku pro sebe a dva psy platila víc než by mě vyšel ten benzín Tudíž tuhle variantu škrtám. Nicméně na kole jezdit nemůžu, do Opavy bych hned tak nedojela
Do servisu už ho dávat nebudu. Sem ho tam měla loni, s tím, že přehazovačky přehazují pouze na heslo a to že neznám. Tak aby mi ho jako zjistili. Vrátili mi ho dvou týdnech, údajně spravené. Přehazovalo ještě hůř než předtím a padal mi řetěz

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:33
- Nahlásit

pawLINka
Biluška
Přesně tak, přehazovačky mi přehazovaly na heslo a ještě blbě. Proto jsem si poslední kolo koupila s přehazováním v centru zadního kola a mám pokoj. Doporučuji.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

danajasa
Pani děkuju,já sem si pustila ty HODINY VOD IMPACTA A DOU ŠPATNĚÉÉÉÉÉÉÉÉ http://www.presnycas.org/ tak sem se lekla,že mám v10h bránit a su neposunutá a nestíhám
Ty vole, fakt. To sou debylové.

Mě se sám posunul foun i počítač. Mám doma ještě obyč hodiny, tož jsem to mohla porovnat.

Jinak dobré ráno. Moribundus se mě drží zuby nehty.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 12:51
- Nahlásit

pawLINkaJá chci taky nový brusle. Nevím ale jaký mám koupit.
vzhledem k tomu že já taky nevěděla, tak jsem zkusila odepsat na inzerát na netu tady v místní drbně a ejhle, huš jsou doma
Zítra asi pojedu páchat sebevraždu na cyklostezku k Labi Takže mám brusle, ani nevím jestli jsou to ty správný, ale prostě mi jsou a barevně nejsou nehezký, jsou beleděmodro-šedivý. takže super, nejsou růůůůžovoučččkýýýý. Takže jsou to asi ty pravý. Maj hezkou barvu a jsou mi velikostně

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 13:17
- Nahlásit

Crysa
zdáár sme po2měs.bránili armádní návštěva se nám smála,páč má neviditelné maliny(jsou vidět u nohy pak dlouho nejdou vidět a naráz visí na rukávu)zatímco pakůn je velmi zřetelné po celou dobu,ale byla tam pakoní dáma(7měs takže pod zákonem eště)byla velice družná jo a něco co vypadalo jako obrofský bílí medvěd a mělo to taky 4paspáry to neznám,dále landser ale hnědo bílí a moc vovčáků včetně dlouhosrstého medvídečka

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Crysa
pawLINka
Krzevá ty brusle lepčí sou ty co maj kolečka v kovovém rámu páč plastový praskne a můžete je zahodit,já mám kovový za500kč z burzy a mám je už6let a sou super2x sem měnila kolečka ináč vydeželi moc nárazů a brzdné dření o obrubník

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 13:26
- Nahlásit

danajasaKrzevá ty brusle lepčí sou ty co maj kolečka v kovovém rámu
tak to ty moje maj
jsou z akce ze Sportisima, kde je měli z 2500,- na 1500,- a po dvou nošeních a ke konci záruky, jen s jedním škrábanečkem je mám za 900,- přes inzerát. Slečna vypadala věrohodně a i jsem jí věřila že než se stihla naučit, tak se vyflákala a otěhotněla. Tož si myslím že jsem provedla kup týdne

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

danajasapáč má neviditelné maliny(jsou vidět u nohy pak dlouho nejdou vidět a naráz visí na rukávu)zatímco pakůn je velmi zřetelné po celou dobu
jj, to ti zrzci ovládaj dobře ale taky kolikrát ze samý rychlosti nestihnou pobrat rukáv nebo ringo. Se včera přecenila i babička Asíčková a udělala první jarní brázdu svým dlooouhýým čuňáčkem Někde to má Atush na fotce Šašíček v kotrmelcích.

No nic, já mám dopo vyřízený co jsem chtěla, bruslema jsem způsobila sobě málem první úraz, tu jezdím po bytě a sem si skoro projela skleněnou výplní dveří ale už jsem byla i u našich na kolečkách. Je to mlé býti vo docela velkej flák většejší

A teď to jdu sundat a jedem něco pracovat, poslouchat, kousat a po cestě dom i čmuchat.. chjoooooooo :-/ A večír asi ještě bazénovat. Juj to je to nějaké nabité..
Tak pápáááááááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 15:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bré den jelyta,to je ale krásný den,že?
akorát mi sere že mi hokazí domácí práce které již nejdou odložit bo není kam páč fšude sou už nějaký předešlý odložený
brusle též nechcu,nejsu manyjak))
atušeeeee
sim tě hod mi třá do emila ten vojtamyks at vim co vobjednat,kuju

jinak dnes dorazila překvapivě maruš na benzinku)) takže cena Debyl roku jí byla odebrána...zatim .. .-))))
malonyksa je VELMI rostomilá,cválala jak malý mořský koník s velkejma kámoškama po lesích a celkem brzo se utavila)),pak eště zkusmo zabyla svou první kůži vot gapaje a byl čas jít hajibuci..vypadala jako velmi hodný,slušný,mírný a vůbec neškodný psík,ofšem kdo zná,ví svý foto doufám dodá bajkofka až přestane s přednáškou vo kozách

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:06
- Nahlásit

davidkova renata
Brý den Dnesla s náma na procházce byli 4 naháči, přišla ste pani o hodně, že ste nešla, když se Vám tak líbí

Hele a dotaz k dyskomfortění psů: Je těžký naučit psa hlídání předmětu? A jak na to?

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:08
- Nahlásit

Venta
Dnesla s náma na procházce byli 4 naháči
gde ste sehnali tolik chlapů? A že jste neřekli předem.

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:11
- Nahlásit

Lola1
Vy ste pako pani
Šly sme 4 oblečený ženský a s náma 4 nahatý psi a 5 chlupatejch Nahatý chlapi by v týhle kose asi nevypadali nejlíp, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:30
- Nahlásit

Venta
byli 4 naháči, přišla ste pani o hodně, že ste nešla
napsala bych...eště že sem nešla)))))
Je těžký naučit psa hlídání předmětu? A jak na to?
atak jako zas tak ne,pokud neni úpa trotlík,já začínala na sebe..psa položila,před něj dala ledvinku,v tom mnamky a "úchylně šla na něj" s povelem hlídej jenže já s ní odmala tydle kraviny dělala a navíc je samo nasírací..jak vrkla nebo štěkla,hned jsem jí z tý ledviny dala mnamku..pokud by byla vlažná ,chtla bych jí za rypák nebo za ucho,prostě nasrala bych jí a hned za projev pochvala a odměna.Pak když věděla o co jde, začla jsem to dělat s cizíma lidma(teda známejma jako myslim)Doladila jsem to s figurantem páč do toho mohla jebat košem dle libosti a to se jí líbilo.Taky musíš myslet na to že pes se má vracet k předmětu a nevzdalovat se,takže zas jí hned přivézt zpátky a položit..pokud máš poslušnost a už to děláš na cizí,můžeš jí povelovat zdálky zpět na místo.ale zpočátku je lepší dovést.Záleží jaká je vendulka,jestli je lepší začít na sebe nebo rovnou na cizí,to musíš vědět ty,ale třá na sebe myslim ten pes líp pochopáí co chceš..samosebou nemyslim tim klasika služebáka,ten to chápne asi brzo,ale takový ty naše parkový psisika,tady máš návod z dubovýho stránek,ale to je pro služební plemen,je to na konci
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000055.shtml

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:40
- Nahlásit

davidkova renata
napsala bych...
Já vim Jen sem tě chtěla nalákat na tvý oblíbený plemeno, abys záviděla

Dík za návod
Záleží jaká je vendulka
Celkem nasírací je právě taky. Stačí jí trochu plácnout přes zadek a zdrhat a už se zakusuje do ruky No ale nevim, jestli je lepší začít na sebe a nebo na někoho cizího. Neumim to vůbec odhadnout, ale asi to teda zkusim na sebe zatim.
Hele a může kousat do tý ruky, co po tom sahá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:50
- Nahlásit

Čus pipinííííí už jdou mimikrííííí vot majora
Mocinky heskej den sme měli, malonyksinka je úplně nejvíc slatký miminko, ještě to úpa neumí s noškama, takže trošku padala, nanda jí trošičku bodyčkovala a maryje před ní prchala, neboť s emalonyksa chtěla kamarádíčkovat. Přeceda se trošku bál, sme mu řekli, že ho zakousne, matýsek byl poněžněn, neb má miminko správné barvy. Maryje sváděla Fufinka, ale ten pospíchal za Bajkofkou, bo mu slíbila oleandr. Pak sváděla dorinku, ale s tou se trošku pohádaly. Pak sváděla šéfíčka, a to už by myslim klaplo, kdyby nemusela jít domki. Cesta už nám profesionálně trvá dvacet minut po dálnici. Dalších mnoho ještě po praze. Již peru. A vařím. ROZBIL SE MI MASAKROVÁČEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 16:53
- Nahlásit

Venta
Hele a může kousat do tý ruky, co po tom sahá?
no jistě!!! ale dělá se to v náhubku,na to nezapomen,aby jí to nezaskočilo kdyby nebyla zvyklá! začni na sebe,aspon pochopí co chceš a bacha! musí bejt připravená na záludný rozhodčí!Některej totiž jde na věc naprosto samozřejmě,v klidu,jakoby mimochodem,aniž by předtim psu nějak avizoval ůmysl..na tom dost psů vyhoří páč jak je sebevědomej a samozřejmej,tak to prostě nedaj a třá ani vůbec nezareagujou.Obvykle kolem psa přejde tam a zpět aniž by cokoli dělal,pes by měl držet hubu a hlavně ležet..reagovat má až v okamžiku kdy po věci sáhne.Pokud bude řvát v leže už při procházení,neni to tak děsný,dá ti možná bodík dolu,ale neměl by vstávat a útočit bez příčiny.Dále se některj rozhodčí pokusí vzít to psovi 2krát,prostě naznačí ,pes vystartí,on se stáhne a následně to zkusí znovu...hajzl Nebo naopak může jít na věc rychle,to když pes nezná,může ho to taky zaskočit,prostě musíš nacvičit všechny styly a opakovaný pokus.Pak je taky někdy problém,že to lidi cvičí na fíka v hadrech,ale rozhodčí je normálně v civilu,na to bacha..a taky bacha na to aby nebyl naučenej jen na chlapy bo sou i rozhodčí ženský a to může psa též zaskočit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 17:02
- Nahlásit

Venta

měla sem 19 bodů ze 20 páč ta kráva samosebou řvala už zkraje

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 17:16
- Nahlásit

davidkova renata
Já stejně neznám žádnýho fíka v hadrech. Zkusim to zatim na sebe a jestli někdy pojedu s váma někam a nebo pudeme na procházku, ukážu ti to... jestli teda do tý doby něco nacvičíme.

měla sem 19 bodů ze 20
Holt ste obě moc šikovný

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 17:18
- Nahlásit

nazdar děcka

tak sem měla pučenej parní vytírač a asi do něj pudu, je to fakt supr
davidkova renata
co ten Mělník jedem???????????????

Venta
Je těžký naučit psa hlídání předmětu? A jak na to?

tady je to hezky popsaný http://www.vycvikpsa.cz/articles/000055.shtml
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000141.shtml

impact
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 17:40
- Nahlásit

Kač, kač. Je to moje. A první multinka.

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda

máte to v mailu

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

davidkova renatafoto doufám dodá bajkofka až přestane s přednáškou vo kozách
Jsi velmi ale velmi blbá, ale odpouštím ti
Jsem tu, nahraju fotky a zase jedu plavat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:37
- Nahlásit

děcka těšká dvojka)))

zbytek tu
http://renata62.rajce.idnes.cz/milvelklan/#
Alexa
pučenej parní vytírač
a cos s nim vytírala????
na mělník bych nejela,včera bylo veselo ,zkoušelo se nanynce vysvětlit že má fíka hlídat a žrát ho až dyš se hne..kouzlo se nepovedlo,kupodivu,žrala ho furt a neustále, dyš se hnul,tak zas po něm nešla páč předtim dostala na držku,že po něm de a tak furt dokola.navíc byla tak nasraná,že jí omezuju v rozletu,že scházelo málo a rafla mě a to opakovaně..no jako co bych chtěla, za chvíli jí bé 7 a to mi sežere natuty,to se obecně ví..
dál nemám žebřík a doprovod a nevimcoeště,zlatovláska sice řilala,že bez problémů at jedu,ale mě se nechce,fakt..to třá rači tu kryšpínu,na to je víc času,ale todle nevim teda

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

Baicoa zase jedu plavat.
plavbje zdar!!!

Už jdu taky pohledat ručník a plofky.

Jestli mě teda ti pitomci venku nechaj chvíli něco dělat, páč jsme přijeli z obran a poslouchání, stopénky jsme dneska poněkud zapykali, páč panička byla líná. No a teď se rubou na dvoře a jsou u toho opjet děsně hluční, Buď hlasitě dupou jak cválej kolem podsklepenýho domku a nebo vydávaj zvuky zabíjených psů. Takže jsem co 3 minuty u vokna a ječím na ně ať ze zabíjej potichu a nebo vůbec. Asíčková na ně zhnuseně hledí a s tázavým pohledem "mami a jak dlouho tu ještě budou ti dva?" chodí mě vyhlížet pod okno

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:39
- Nahlásit

davidkova renata
todle je mařka? na fotce vypadá jako normální člověk

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:41
- Nahlásit

Crysa
plavbje zdar!!!
No můžu ti říct, že po tomgle víkendu jsem celkem ráda, že si jdu zítra odpočinout do práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:41
- Nahlásit

Crysa
mami a jak dlouho tu ještě budou ti dva

řekni jí že nafurt at jí zkazíš neděli))
makrel
todle je mařka? na fotce vypadá jako normální člověk
njn..zdání klame vid? )))

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:43
- Nahlásit

Tak fotky jsou zde

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

teda nevim co ta maruna furt má takovej ňuňáček roztomilej a prej že je to zlopes
davidkova renata
a cos s nim vytírala????
no strop néé podlahu asi

to třá rači tu kryšpínu,
kryšpíns koliduje se štěchovickym vořechem, tak béme trénovat na podzimní mělník teda, ale z toho už se nevykecáš

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:45
- Nahlásit

A tady jsou fotky ze včerejších zkoušek.

<< 1 ... 7128 . 7129 . 7130 . 7131 . 7132 . 7133 . 7134 . 7135 . 7136 . 7137 . 7138 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání