| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 19:59
- Nahlásit
Gerda
plnou polici darovanýho chlastu, už vlastně několik let, asi dva roky proč dycky lidi s nejlepšíma věcma bydlí tak daleko????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:00 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Venta
Stáhneš oboje. Soubor s titulkama si případně v kompu přejmenuješ, aby měl (kromě přípony samo) přesně stejnej název, jako soubor videa. A dáš je oba do stejné složky. Pak si pustíš video a ono si to samo ty tytulky najde No a pak jen doufáš, že časování aspoň přibližně sedí...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
Venta
jinač titulky se dají dobře dohledat na titulky.com
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:04
- Nahlásit
Baysha
Díky Já jsem hroznej pc-antitalent.
Má to příponu .srt. Je to vono?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:04
- Nahlásit
Venta
jojo, to je přesně vono
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:07
- Nahlásit
Malá plešomorčata na vycházce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Dines
drsnééééééééé
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Baysha
Tak super, jdu na to Mně to hrozně vyčerpává sledovat to celý v angličtině, sice rozumim, ale jsem při tom v hrozným diskomfortu a to já nerada při svý lenosti
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
Venta
chápu
někdy je potíž, že tady ty volně šířené titulky dělaj nadšenci - vobčas to sedí krásně, a jindy jsou tam totální hovadiny já koukám nejradši anglicky s anglickejma titulkama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
Dines
ty brďo ty už sou veliký
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:14
- Nahlásit
Dines
Tak ty jsou teda ftipný )))) Sice bych nahatý morče nechtěla, ale ten malej černej je moc krásnej
Baysha
No jo, tak určitě ovládáš ingliš víc než já. Už jsem z toho vypadla a navíc jsem hrozně líná to sledovat tak důkladně, takže poslouchám v angličtině a někdy to stačí a někdy si radši přečtu titulky. Tohle je seriál a doteď tam byly přímo v tom každým dílu titulky, ale teď dál už nejsou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:24
- Nahlásit
tagže Nanynka uš byla f telce )))) asi 2 fteřiny.-)))) a eště bude aš se setmí...asi taky 2 fteřiny.-)))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:30
- Nahlásit
davidkova renatahm a cely nataceci den v prdeli!ja doted delala pro malou neter dort a pro haju na patek!!!!se pak musim kouknout na nanu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:31
- Nahlásit
Dinesplesky me dnes rozesmali,mam ten pocit,ze si stejne plesouna poridim,jak se na ne divam vic a vic,to bude extrem,psi hunaci a morce plesaty!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
A kde to je na netu? Hoď odkaz, když už máš tak slavnýho psa, nejlíp i s časem, kde to přesně je
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
Čus ženy!
Tak jsem se prolouskala dneškem.
V sobotu bránit nejedu, protože na cvičáku budeme mít řízky a bramborovej salát, proto tam jedu, na zkoušky jdu v podstatě jen kvůlivá tomu jídlu.
Cesta na Moravu byla dobrá. Měli jsme udělat dvě kontroly, ale jeden žadatel umřel, takže jsme udělali jen jednu. Doma jsem byla ve 4, tak jsem naložila bratrance veverky do auta a jela si s nima do Zlovsi potrénovat poslušnost. Taky jsem se stavěla v Průhonicích pozdravit drahé matinky těch mých kreténů.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:37
- Nahlásit
ubozacek nejvetsi,ochrapany!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
nemethova5
Vypadá ňák unaveně.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:40
- Nahlásit
Baico
Čus ženy!
čus ženo
nemethova5
ubozacek nejvetsi,ochrapany!
jj, na zeď k posteli si vylepil Rexe, k polštáři dal zkušebák a teď přemejšlí jak to udělá, aby byl chytrej jak Rex a dostal do hlavy ten zkušebák zcela vydyskomfortovanej pés!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
Crysapani vy jste me tak rozesmala,ty cokle na polstarich jsou moje a ten zkusebak si po nocich ctu ja,pac mam v tom absolutni gulas v tech zkouskach opet,hele to je vtipne to me nenapadlo,mela jsem mu ten zkusebak rovnou strcit pod nos,at si to prelouska sam,ze jo???
Ventabodejt,kdyz furt lita jak ten vydyskomfortovanej pes!!!jsem mu rikala,prezenes zas budes kulhat!tak ne jen hajan dva kroky za mnou nazpatek,ale i amin!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:46
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/228097-cinsky-uhloba ron-si-koupil-stene-tibetskeho-mastifa-za-26-milio nu.html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:50 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
nemethova5
pani vy jste me tak rozesmala,ty cokle na polstarich jsou moje a ten zkusebak si po nocich ctu ja,pac mam v tom absolutni gulas v tech zkouskach opet,hele to je vtipne to me nenapadlo,mela jsem mu ten zkusebak rovnou strcit pod nos,at si to prelouska sam,ze jo???
takže ten chudák pes nemá ani vlastní postel? ani své idoly u postele? a nezná zkušebák??
Pak nemá být zcela zhroucen
Ještě řekni, že mu ani nepouštíš před spaním psí písničky: třá tuto http://www.youtube.com/watch?v=1e1rkwcRTI0 nebo tuto: http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA
pak si myslím, že tvůj pes bude psát do štrasburku, jak se tu zachází s jinak barevnejma menšinama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
Baysha
Výchova mých saní taky stojí spoustu peněz, štěňata budou děsně drahý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
Dočetla jsem vás, dokoukala Znamení koně a jdu si zaplavat do vany a chrnět. Těch odřizenech 500 km mě nějak zdrchlo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
Crysama svuj pelech na chodbe,ma svy polstarky,jenze on se nejradsi nastehuje ke mne do postele a ja prej mam chrapat na zemi!to je vzdycky neco,uz chci jit spat a on tam rozvalenej s hajanem a chrapu jak kanadsti drevorubci,si rikam,ze postel jsem si koupila asi pro psi a ne pro sebe,no jo to je chudak barevnej mensina,este jak ho hajan terorizuje!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Biluška
tak to na nich určitě trhneš balík
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
Děcká oprala sem hmyzopsa a mokrej vypadá jak tejranej a to už u mě přibrala z2kg na3kg jo a má žumpa pižámko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:01
- Nahlásit
laguna
tak to na nich určitě trhneš balík
Si piš. Budu je taky prodávat za miliony. Možná za půl, páč nemám těch hodně moc zaměstnanců. V krajním případě naberu nějaký zaměstnance.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:02
- Nahlásit
VIDĚLA JSEM ROBINA NÁNU!!!
jen jí měli za vrata dát rukáv, štěkala tam jak teplouška, to na kousání ječí teda zlejš
|