Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7092 . 7093 . 7094 . 7095 . 7096 . 7097 . 7098 . 7099 . 7100 . 7101 . 7102 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:07
- Nahlásit

jbat
davidkova renata
oki, ale stejně... taková star naživo a já vo to zase přijdu... pak ze mě nemá bejt nekulturní barbar

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:12 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Teď sme přáli jedný kolegyni k narozkám, od klienta jí přišel megaobrovskej dort, megaobrovská květina a spousta balonků, který přinesl najatej herec a hrál jí scénku, co hrál kdysi Liška, jak měl wolkmena za pasem a vysvětloval jakési cizince způsob fungování svýho sound systému - reprák hír, reprák hír....z jakýho je to filmu? Byl výbornej ten chlap, sme se řezali a kolegyně byla celkem v rozpacích ))))

Masakr u nás, kolega tu zas běhá po chodbě a strašně nahlas zpívá - proč mi to tak sluší, proč jsem tak krásnej jako abrhám v nemocnici na kraji městaaaaaaaaaa - přeložte inu na dětské oddělení. A do toho další ječí - držte huby, mluvim s klientem vy kreténi )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:18
- Nahlásit

Gerda
reprák hír, reprák hír....z jakýho je to filmu?
řekla bych že z toho s Polívkou, jak tam dělá toho sochaře a jeho manželka je Holubová. Ale jméno filmu mi nějak uniká.

Pupendo??

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:24
- Nahlásit

Pupendo !!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:26
- Nahlásit

Gerda
kolega tu zas běhá po chodbě a strašně nahlas zpívá - proč mi to tak sluší, proč jsem tak krásnej jako abrhám v nemocnici na kraji městaaaaaaaaaa - přeložte inu na dětské oddělení. A do toho další ječí - držte huby, mluvim s klientem vy kreténi

todle sou jediný momenty gdy chápu proč tam děláš.-)))))

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:29
- Nahlásit

reprák hír, reprák hír..
jooo pupendo - liška nejlepší z celýho filmu! dlouho sem ho neviděla, doufam že ho teď ňáký to úterý budou dávat

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

Děcka nemáte někdo fakt pěknou fotku psa s kusem syrovýho masa či kosti v hubě?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

Ono to tu furt pokračuje ))))) A zase se to děsně zvrhlo a je to tu samá strašná sprosťárna )))

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:36
- Nahlásit

čau trupkýýý!

impact
Děcka nemáte někdo fakt pěknou fotku psa s kusem syrovýho masa či kosti v hubě?
to se dá vyfotit??? u nás maso okamžitě záhadně mizí, jakmile se k němu Bajša přiblíží na metr... bych musela mít nadzvukovej foťák asi...

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:36
- Nahlásit

impact
myslím že mám jdu se kouknout

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:37 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Gerda
Masakr u nás, kolega tu zas běhá po chodbě a strašně nahlas zpívá - proč mi to tak sluší, proč jsem tak krásnej jako abrhám v nemocnici na kraji městaaaaaaaaaa - přeložte inu na dětské oddělení. A do toho další ječí - držte huby, mluvim s klientem vy kreténi )))

))))))) závist veliká.
Já jsem tady jednou zkusila zapět "černé oči má", dyš jsem přišla přímo z králíčka do práce a šéfka tu nebyla, a holky mi pak daly deku. MÝM kabátem!

Gerda
Ono to tu furt pokračuje ))))) A zase se to děsně zvrhlo a je to tu samá strašná sprosťárna

nahréééj a dej na jůtůb.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:40
- Nahlásit

Baysha
Tak s celým syrovým teletem bysto stihla, ne?

laguna
Koukni, prosím. Ale mušíš být autorem a nešmí ti vadit, že bude v psím časáku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:42
- Nahlásit

impact
Tak s celým syrovým teletem bysto stihla, ne?
to bych taky nestihla, páč ta čůza by se to beztak pokusila spolknout fcelku, já bych se jí snažila zabránit v pokusu o sebevraždu udušením, dávala bych jí umělý dejchání a heimlichovy chvaty a na ňáký focení by vůbec nedošlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

impact
a nemohla by bejt někdy i moje Maryje v časáku? Ještě nikdy nebyla publikovaná, tady už snad každej čokl byl, kokýnci sou skoro pořád, Nanda už má i článek a rozhovor s davítkovou, Aleksa byla na stupni vítězůch, pardálčini chrti sou taky často, Jim mistr světa amoleta už několikrát na titulce...jenom Mařenka eště nikdy nebyla v časopise...s kostí ti jí vyfotim večer, mám krásnou syrovou velkou kost z tý šunky, krásně jí vyblejsknu, klidně jí bude i držet, páč už umí držet, ale zřiď hlavně, ať je Mařenka v časopise, prosííííííííííííííím.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda

Tak se domluv s lagunou. Mi je to upřímně jedno, kterej pes to bude. Jen to nesmí být jack a musí to být kvalitní fotka, aby mi ji vzali.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

impact
hele renata má s nánou a tou vobr kostí ze závodů a určitě by jí nevadilo že zas bude v časáku

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:52
- Nahlásit

Baysha
Musíš to tele uvázat za nohu k plotu, néasi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:53
- Nahlásit

Alexa
A proč tam má bejt furt davítková, když jednou v životě má taky šanci moje Maryje??????!!!!!!! Ať si je davítková v časopise na stupních vítězůch a v článkách o rakovicích, maryje by měla mít příležitost být opublikována, kor když je jí deset a dalšího vydání už se nemusí dožít!

impact
Tak se domluv s lagunou.
n, ta má psy taky mladší, může si je publikovat jindy, nesmíte Maryji odstrkovat jen proto, že je malá a nemá závodnické úspěchy. Má kost a může být v časopise v článku o psech, co jedí kosti! ))))

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:54
- Nahlásit

Alexa
Nána už je mediální hvězda dost, né? Ale essi je máš voriginále (větší) a nebude to případně vadit, tak mi je lís mrskni na mejl alfakojetin(a)canisterapie.net ... Ona ta rubrika bude vycházet stále, tak se to asi použije.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:56
- Nahlásit

impact
Ale essi je máš voriginále (větší) a nebude to případně vadit
BUDE, jsou to moje fotky, fotila sem je já a nedávám k nim souhlas. Dávám souhlas k Maryji. A ta bude zítra.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:56
- Nahlásit

Gerda
A proč tam má bejt furt davítková, když jednou v životě má taky šanci moje Maryje??????!!!!!!! Ať si je davítková v časopise na stupních vítězůch a v článkách o rakovicích, maryje by měla mít příležitost být opublikována, kor když je jí deset a dalšího vydání už se nemusí dožít!
anojo porád

impact
le essi je máš voriginále (větší) a nebude to případně vadit, tak mi je lís mrskni na mejl alfakojetin(a)canisterapie.net ... Ona ta rubrika bude vycházet stále, tak se to asi použije.
nemám ty sou Renaty tak jedině že je má vona na CD, todle je z rajčete, takže zmenšený

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

Gerda
No já vás klidně budu sockovat o fotky pořád hele. Nemůže bejt všude přece zrzka, Máfo a nudle. První číslo je samá nudle.

Takže prosím ještě fotku psa v přivolání na stopovačce.

Jsem se pokusila vyfotit Máfa, ale moji psi jsou degeni a furt mi tam lezli všichni.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:58
- Nahlásit

Gerda
A ta bude zítra.
Jak zejtra? Říkala si večer. Večer už to musí mít grafik na stole.

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

impact
Dej tam klidně Marii ať se necítí odstrčená
Ale když už jsem ty fotky našla tak je sem aspoň šoupnu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

Alexa
nemám ty sou Renaty
sou MOJE

impact
Tak jo, kost si beru a stopovačku taky, Maryje je krásná i v přivolání ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

impact
Tak si tam dej Lva, no. Ale slib mi přísežně, že nějaký téma může bejt Maryje.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

Uš ste si daly do dršky????

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

Jo a jen tak btw - zase jsem měla ten sen.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:04
- Nahlásit

impact
hele ale zase Maryje s obr kostí by vypadal ftipně, takovej lef pro toho je to normální že má velkou kost páč malou by spolk a hlavně by v tý tlamě nebyla vidět
Gerda
sou MOJE
anojo porád

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:05
- Nahlásit

čuste žumpizny, co je novýho? Nic nestíhám, mám moc práce A sem velmi unavené

Gerdu zmlátím hned jak přijedu do Práglu (příští pátek), protože při tom vyjmenovávání časopisovaných psů zapoměla, že Lilátko má VELKÝ ČLÁNEK NA DVOUSTRANU s několika fotkama a celá saň byla na titulní stránce toho kalendáře jakéhosi A o Hesince byl článek v PPČ na celou velkou stránku gdyž vyhrála mistrovství Polska a má tam fotku s pohárem co je větší než ona Jak si jako Gerdice představuje přehlížet moje zviditelněné pejsky?

<< 1 ... 7092 . 7093 . 7094 . 7095 . 7096 . 7097 . 7098 . 7099 . 7100 . 7101 . 7102 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání