| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
čus jelyta ,je jaroooooooooo uš sem fčera viděla f oboře jak lezou na někerejch větvích takový malinky zelený jakolístky ))) ale jen něgde zatim
baico
co zejtta? f půl jako dycky?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
Ahoj lidičky.
Fuj, je mi opět blbě.
Jinak jsem ráno jela v tramvaji s kráááásným chrtem, velkým, krátkosrstým, nevím, co to je za vemeno. Ale měl barvu jako hyena a úžasně šelmí očíčka, krásnej. A nechtěl hajat na zemi, pořád ležel jen předníma nohama a zadníma stál, rpostě prdel v luftě. )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 08:58
- Nahlásit
Do prdele, že musí ředitel přijít vždycky, když zrovinka nic nedělám a mám na ploše FB???
Nedávno to bylo ještě lepší - na noťasu FB, před sebou knížku a v ruce větrník.
Pan řídící přišel, ať mu podepíšu nějaký papír a chudák i zčervenal, když viděl mou drzost. Asi tady dlouho nebudu.
Jinak jsem děsně nasratá dneska. V 1,30 mě vzbudilo, jak Tomášovi hučelo v břichu. Myslela jsem, že bude mít zase sračku, tak jsem ve 2 vstala a dala mu živ. uhlí. Ve 4 vstával Lukáš a já jsem ještě nespala. Usnula jsem kolem půl 5 a v 5 mi zvonil budík. A to jak přijdu z téhle práce, tak vyvenčím psy a půjdu do druhé práce, ze které se vrátím mezi 6 a 7 ranní. Super den.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý den celý den!
davidkova renata
dyk jsem to řikala už minulej tejden, že je tady ve středu jsem nechala celej den votevřený vokno v ložnici, domu jsme dorazili vo půl vosmý večír a vono co? no vono tam nevyla vůbec zima
A dneska de Kytka opět k vetoj, páč se zase pochcala, ačkoli jsme zvedli dávku incurinu na tabletu denně (byla na půlce) ... tak nevim, esi to mělo chvíli nějakej účinek nebo to byla náhoda ...
Jo!!!! A máme nový (starý) autoooo, snad bé spolehlivý a budem moc drandit všude možně aji do zahraničia, třá ku polskému moři
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:00 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Dobré deň, dyzkomfortííí!
Fčera byl velmi dobrý den. Došla sem domů a přítul tam na mě čekal s obrofskou kyticí růží. Fakt obrofskou. Za každý rok věku jedna růže a jelikoš pamatuju Žižku, dyš měl eště vobě voči, tak byla velice velmi velká. Večer vám ju vyfotím, ať závidíte. Rovněž jsem dostala desetileté portské v krásné karafě. A keramického sloníka. Pak sme šli na véču, jídlo bylo luksusní, víno taktéž a nočky z tiramisu s horkými malinami naprosto neměly chybu. Bajšu nám asik vyměnili mimozemšťani, bo byla nesmírně hodný péz. Fakt sem si to užila
Fčil du makat, uš sedím v háku hodinu a eště sem na nic nehrábla, tak musím vyvíjet činnost
edit:eště ne, nejdřív si du uvařit kafé
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:04
- Nahlásit
Baysha
pani, tak to ste měla mocinky krásnou voslavu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:06
- Nahlásit
Baysha
Pani, no to je krásný, to vám moc přeju!!! Přítula si tedy držte.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:06
- Nahlásit
jezis decka,me zas pukne hlava!zas mam migrenu,jinak mate pravdu,jaro uz vystrkuje ruzky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
Tinta76
viděla sem byteček na fotkách,ale nestihla komentovat ((( moooc krásný pani ))) jaxe to měnilo...ste moc čikovný,mě ten bordel na začátku dycky úpa vyřídí a rozloží,už bych na to neměla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
co zejtta? f půl jako dycky?
Jasně, jsme tam pro tebe jak na koni A vezmu si ten jezdeckej bičík, aby jsme jako byli in
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:10
- Nahlásit
Baico
vezmu si ten jezdeckej bičík, aby jsme jako byli in
esi máš jeden navíc,vem mi taky! kuju...já ten poslední nedávno vo nánu zlámala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:10 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
viděla sem byteček na fotkách,ale nestihla komentovat((( moooc krásný ...
děkuji, pani jako štrézový to bylo sakra hodně, bo jsme to museli stihnout včetně přestěhování a předání bytu do konce roku ... ale povedlo se ... eště máme výhled z vokna na stavební suť, jsem zvědavá jak dlouho se to tam bude válet
jo a šikovnej je hlavně papá - pan Lorenc a pan Hruška v jednom
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:12
- Nahlásit
Tinta76
jsem zvědavá jak dlouho se to tam bude válet
tak to vám řeknu naprosto přesně!! dokud to něgdo neuklidí ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
esi máš jeden navíc,vem mi taky!
Mám jen jeden, ale můžeme si ho půjčovat jako loni tu stopovačku a kolík k nášlapu na závodech
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
esi máš jeden navíc,vem mi taky! kuju...já ten poslední nedávno vo nánu zlámala
))))))) kolemjdoucí maj žně.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
jbat
Přítula si tedy držte.
on je moc hodnej, má svoje mouchy jako každej, ale vcelku je to dobrý muš
akurát dyby měl víc zájem starat se o Bajšu, včera s ní celý den vůbec nebyl venku - ne že by nutně potřebovala čůrat, to by si řekla, ale byla nevylítaná ale dohodli sme se, že já se budu víc věnovat příšeře a on se bude starat o domácnost a vcelku to i funguje...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:14
- Nahlásit
Baico
Mám jen jeden, ale můžeme si ho půjčovat
si vopravdu kamarát pudem dýl po sobě aby sme si ho stihly f klidu předat.-)))
děcka odjebávám se,nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:14
- Nahlásit
davidkova renatahm,ja ho asi zlamu ten jezdecky bicik o amina a nebude to trvat asik dlouho,jo a zas muzou idioti kolmjdouci neco blit o dyskomfortu!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:15
- Nahlásit
jbat
maj žně.
uš?? dyk eště ani nevyklíčilo.. no sou vjeci mezi nebem a zemí,žejo.. snat nás pozvou aspon na dožínky ))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:16
- Nahlásit
jbat
davidkova renata
kolemjdoucí maj žně
To asi jo
Hele já mám doma taky drezurní bičík, kdyžtak můžu půjčit, kdybyste měli víc psů na řezání než máíte bičíků
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:17
- Nahlásit
Venta
To asi jo
Já mám teda dva krátký parkurový, jednu tušírku drezurní a dokonce jeden teleskopickej lonžovací, takže můžete pse třískat i na dálku. ))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
snat nás pozvou aspon na dožínky))
Hele, řekla bych, že asik ne e....
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:21
- Nahlásit
jbat
Já mám i carrot stick, tím se dá taky dobře třískat do všeho v okruhu skoro 2 metry
Tak to je super, výcvikový pomůcky jsou základem úspěchu přece.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:24
- Nahlásit
jbat
dokonce jeden teleskopickej lonžovací, takže můžete pse třískat i na dálku. ))))))
Okamžitě koupím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:24
- Nahlásit
Venta
Já mám i carrot stick
Hele místo drahý mrkvový hůlky jsem zásadně používala parreliho lopatu. Je účinější a a daleko levnější
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:26
- Nahlásit
Baico
Hele místo drahý mrkvový hůlky jsem zásadně používala parreliho lopatu. Je účinější a a daleko levnější
ano ano, veškerá neposlušnost koní i psů je pouze následek nedostatku hliníku a ten, jak všichni víme, se doplňuje lopatou...
Biluška
Okamžitě koupím
csss a kobylu budu lonžovat s proutkem, ne? si kup v equiservise.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:27
- Nahlásit
Baico
Hele místo drahý mrkvový hůlky jsem zásadně používala parreliho lopatu
Na psy?
No já jí dostala, takže drahá zas tolik nebyla
Jdeme ven, aby psi nebyli v dyskomfortu (prej se tu už nuděj )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:32
- Nahlásit
Baico
parreliho lopatu
ty si kretén )))))) to je něco jako Klikrova traverza?
Venta
jbat
děcak su ráda že tu vobě ste ))) máte dobré pomůcky a hlavně jich máte hodně )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
ty si kretén)))))) to je něco jako Klikrova traverza
ne, ty jsi kretén...
děcak su ráda že tu vobě ste))) máte dobré pomůcky a hlavně jich máte hodně
vždy připraven. )))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:52
- Nahlásit
Baicomísto drahý mrkvový hůlky jsem zásadně používala parreliho lopatujbateškerá neposlušnost koní i psů je pouze následek nedostatku hliníku
ježiš vyste hovada
davidkova renata
parreliho lopatu
to je něco jako Klikrova traverza?
no má to spíš blíž rudánkově elektrice...
|