| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Eldoguerojo ma,je to desny a furt me to sere,no!pac mu nemuzu nijak pomoct,jen mu to tlumit praskama proti bolestem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:05
- Nahlásit
ahoj lidi, nevíte někdo, zda se dá neschopenka vystavit i zpětně?díky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:07
- Nahlásit
kejtlin
Ahoj, asi záleží na doktorovi, mně ji jednou můj vrač vystavil od předešlého dne bez problémů.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:09
- Nahlásit
kinta
no totiž,když mě zejtra uschopní s tím palcem, tak mi doktorka říkala, že mi neschopenku prodlouží-kvůli angíně, jenže ona v pátek neordinuje
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:09
- Nahlásit
kejtlin
Prej jo, ale jen 3 dny, rika segra, odbornice na neschopenky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:10
- Nahlásit
Hurá!!!
Našla jsem pro sebe zemi zaslíbenou:
Osoblažský výběžek je nejřidčeji osídleným územím ČR s hustotou 29 obyvatel na čtvereční kilometr
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2011 /03/10/reportaz-ze-zdivocele-zeme-nejchudsiho-kraj e-ceska/
Sem chci na důchod!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
aha, doktorka říkala, že mám přijít v pátek, jen že ona v pátek neordinuje, si to asi neuvědomila, až v pondělí, ale to bych se měla vejít pořád do termínu 3 dnů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Dávaj tam banány asi ne? Simtě to vim i já, takovej blůanalfabet
tak já nevím vůbec nic
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:13
- Nahlásit
kejtlin
jj 3 dny zpět
Vlčáčková
jak píše adidaska, za špatný názory dostaneš ban neboli banán
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
kejtlin
pani tak letáčky konečně mám konečně je zítra pošlu jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:17
- Nahlásit
Alexa
jak píše adidaska, za špatný názory dostaneš ban neboli banán
To jako v ODS?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
Eldoguero
dobrá, pošli
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
Já mám ůpa žižlavej notas nevím esli má ventilátorek,ale asi chcíp budu muset písat jedině z ledničky,tak ho vypnu at nemám plameny pekelné krom kotle ai v klávesnici tak všem s banánama aj s pomerančema a ananasem přeju brou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Vlčáčková
To jako v ODS
Voleeeee!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:29
- Nahlásit
danajasa
kamarádka chladila noťas špenátem jak jí odešel ventilátor, samozřejmě, že s mraženým
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 21:51 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
žumpa budoucnosti
to bude něco:
http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:04
- Nahlásit
Monty
snad skvělá matka jsem, ale pejsů
jedna ftipná spolužačka na střední škole mi napsala ke jméno na sešitě "psí matka" - je blbá, nevím, co jí do toho bylo.
Nakonec to dopadlo tak, že já jsem měla děti 3, myslím dobře vycvičený a ona má jedno, na víc prý tenkrát nebyly peníze a podmínky a nic moc.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:19
- Nahlásit
gde ste?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:21
- Nahlásit
tak dobrou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:32
- Nahlásit
Nazdar pipiny, už sme ovenčené, učila sem Mařku doprovod pachatele z vnitřní strany noch, jako to dělaj maliny. Je velmi sportovní ta Máňa. Taky běhala a aportovala a dělala blbostě, až sme přišli až před chvílou. Danajasa má velmi krásné vlasy! Kongratulace. Dnes jsem přihlašovala práce na festival cannes lions, do cannes taky nepojedu. Jarouška tam před dvěma lety okradl na pláži pakistánec a jaroušek, když ho honil hambatej po pláži, zlomil si u toho nohu. Přijel s opravdickýma francouzskýma holema. Co se stopování tejče, jdu normálním krokem, sem tam upustim frolíka nebo něco, jdu rovně či oblouky, na konec dávám žvanec, jdu dvě cca 50krokový stopěny za sebou a nečekám žádnejch dvacet minut na ustálení. A pak doufám, že to Mařka najde. Předměty ještě žádný nemáme.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 23:42
- Nahlásit
Kde jsou vlasy danajasy? Taky chci videt.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 00:32
- Nahlásit
fšem
tak pozor, chlastáme si vínko se ségrou a vona našla nějakej jakoby salámek..řikáme,hmm dáme si, mi kus vodkrojí je takovej tvrdší no...se zakousnu a ségra povidá...aha to je bauhow the best for your dog...prostě psí salám..tak jsem si pochutnala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 00:34
- Nahlásit
No jo, manžel to měl uskladněný u vína, jsem myslela, že je to ňákej vymazlenej dáreček třá od nákýho klienta, ale bohužel.. Byl to baw haw salamek pro pejsky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 06:47
- Nahlásit
Lemury gde ste??????????,, Tady jako nikdo nebudí????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 07:00
- Nahlásit
Lemury gde ste??? Tady jako nigdo nemaká?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 07:27
- Nahlásit
Dobré deň!
Konečně je už pátek. Mám připravovat prezentaci pro inspektory na školení a vůbec se mi do toho nechce. Uvidíme, co nakonec spatlám.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 07:34
- Nahlásit
Biluška
Tady jako nigdo nemaká?
Žumpizny mají asi odpolední
zuzanarosakova
Byl to baw haw salamek pro pejsky
Když je hlad....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 07:50
- Nahlásit
cus,co je noveho???hned po ranu jsem byla z amina nasrana o pul sedme!ta svina cerna zase silel pri cviceni,asik mu zatnu ventil vzduchovej!
jinak dobreeee ranko!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 08:01
- Nahlásit
Čus bus bambus dyzkomfortíí! Je zase ze mě štatný blázen, je JARO!!!!! žiju, vylejzám z kokonu a jsem!
Odmítám se nechat odradit severákem, včera jsem musela venčit v čepici a rukavicích, ale stejně... už je to tady! už je to tady!
Včerejšek byl poměrně psycho, vezmu to telegraficky: po práci pro dítě - na hodinu s útulkáčema - do krámu - domu - na hoďku s domácíma čoklama - blesková dehovnalizace zahrady - na 3/4 hoďky s externistama - úkoly a učení s dítkem - krmení psů a dítěte (vysoké nasazení aby si to a se jedinci navzájem nepožrali) - vykoupání Stanislava (hodina!) - následná hodinová depilace a debahňace vany, koupelny, předsíně, kuchyně... v půl desáté nemám sílu jít spát (páč jít spát znamená nakrmit a vykydat kočky a králíka), upadám u bedny do kómatu.
A přesto, jsem dneska šťastný blázen, což může znamenat jediné - JE TU JARO!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 08:23
- Nahlásit
bonc
to jsem rada, ze mate konecne JARO
a budme radi, ze nejsme v Japonsku
jdu drit, absolutne nestiham, grafomani blaznivy
Gerdicka
mejly mi nechodi podle vseho jen z cech , nekolik lidi se nedomejlovalo, jinak odevsad chodi normalne, asi nejaka dyskrymynace, neumim si to vysvetlit, vsechno jsem zkontrolovala, nevim, cim to muze byt
|