Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6957 . 6958 . 6959 . 6960 . 6961 . 6962 . 6963 . 6964 . 6965 . 6966 . 6967 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:04
- Nahlásit

nemethova5
ahojte paní, jak se vede?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
helejte ideální vidim bejt medvjedice!!!!!! jednak se to rodí malý,dvanak tak nějak ve spánku a navíc všicííí chrápou společně až do jara!!!!! bože cííííí být medvjedéééééém!!!

To by se mi taky moooc líbilo, ale při mí smůle bych byla lední

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

Montyv ramci moznosti celkem to jde,az na to,ze se cela rozpadam,hnata me boli,zada me boli,amin za ma panostitidu kulha jak prase,jinak nic noveho a ty a byt?uz se neco rejsuje?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

Venta
nedupat, jít normálně, kroky kraťoučký

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

Bajša

danajasa
máš to mocinky pjekný

já sem ještě s kolegyní objednaná na příští týden přev slevomat tak doufám že nám aspoň nějaký vlasy zbudou
Venta
poraďte mi někdo pls, jak starou mám dělat stopu se psem, se kterým jsme stopovali jen párkrát a naposled to bylo skoro před 2 rokama? A po jaký vzdálenosti tam dávat pamlsky? Jako aby pes nebyl v dyskomfortu, ale aby to zvládl
asi bych znovu začala nejspíš metodou pachovejch čtverců

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

Zdar dámy!

Jak se máte? Já na prd. Dnes jsem plánovala zfackovat jednoho zákazníka ... ne, to si dělám srandu. Ale myslela jsem, že ho pošlu někam a ukončím spolupráci. Nějak to tak nedopadlo. Akorát říkal, ať na něho nekřičím. Fakt přísahám, že jsem skoro ani nezvýšila hlas. Kdybych fakt křičela, tak tam nemají jedno okno celý...

Vlčáček má nový pelíšek! Našel si ho sám. Ustlal si mojí bundou v banánové krabici. Tak jsem jen vyměnila bundu za polštář a obrovská psí spokojenost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
hele já ti nevim, ale na Točný je letišťátko tak bacha na ně, mě teda lítal u stopy kokot s modýlkem, ale co gdyž ti na lom usedne todle?????????????

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:17
- Nahlásit

nemethova5
no nic moc, doufám, že nejpozději do podzimu něco najdem, ale iuž bych šla nejlépe hned...
tak to mě mrzí s Aminem, musím zaklepat na dřevo, ale Sophi je v pořádku, doufám, že bude i nadále.
A co Hája?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:18
- Nahlásit

Tak co, furt jedete porody a neporody?

Makrel

Taky mi vsichni tvrdej, ze az budu matka, tak se vsechno zmeni a budu skvela mama ale treba je to možmý, že čéka ovládnou ňák ty horrmony nebo co

Venta
Člen
- Nahlásit

Alexa
asi bych znovu začala nejspíš metodou pachovejch čtverců
To sem nikdy nedělala, teď to mám vygůglovaný, tak to nastuduju a jestli to nebude moc složitý, tak to zkusim.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Alexato uz se mi malem stalo na rajculi,je tam sportovni letiste,jako luxusni teren na stopy,chacha,jsem se ptala majitele,esli mu to nebude vadit,rekl,ze ne,ze jestli mi pry nebude vadit,kdyz tam nademnou neco nizko preleti,taky dobra zkusenost teda.hele pro psi jako neco noveho dost dobry!
Vlčáčkováje to dost sikula teda pan vlcacek!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
http://www.youtube.com/watch?v=yHZ5rpIr5Ac
))))))))))))))))))))))))

Vlčáčková
v banánové krabici
ses dala k modrejm??

odjebávám sa odtial

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:20
- Nahlásit

Montyhaja,je starej dedek protivnej,dnes jsem s nema byla obouma dvouma a starej pan se malem z nas poblil!to byli ksichty jak blazen!no nevim,uz me ta posrana panostitida sere,pac chci cvicit a nejde to.no tak s tim bytem doufam to konecne vyjde,klep,klep,klep!

Alexa
Člen
- Nahlásit

Venta
To sem nikdy nedělala, teď to mám vygůglovaný, tak to nastuduju a jestli to nebude moc složitý, tak to zkusim.
pro mě, která si stopy absolutně nepamatuje, je to děsně jednoduchý, danajasa sem včera dávala takovej docela jednoduchej popis, ale v podstatě když dodržíš pravidlo pošlapanej prostor = pamlsky, nepošlapanej prostor = žádný pamlsky nemáš na tom co zkazit

Monty
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to mě taky, hlavně jak mě viděla kámoška, jak pečlivě pro hafany chystám jídlo... já se jen na ni kysele podívala a řekla jsem ji ať mě ku.va nestraší, že to nehrozí, že já pěčlivá a snad skvělá matka jsem, ale pejsů a že to tak i zůstane

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

nemethova5
já pořád doufám v tu garsonku, nebo pak ještě na 3 + 1 za asi 8.000,- ale to bychom platili dva, tak to by šlo

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

Alexa
koukám, že je to 1x1 metr. Nepřehluší pamlsky ten můj pach, když jich tam má bejt tolik? Píšou cca každých 10 cm. Tak asi nedat nic moc voňavýho teda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

Venta
udělej malý kousky já třá dávala párky takový ty hubený nakrájený na kolečka a ještě překrojený na půl

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Monty

Já mám jednoho kamaráda a ten řikal, že jeho máma měla dycky radši svýho psa než jeho. A jako je celkem v poho neni blázen ani masovej vrah, trochu ho to asi poznamenalo, ale celkem se s tim sžil.... Takže takhle nějak asi dopadne moje případné dítě

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:28
- Nahlásit

Děcka čučím na Rozemberka von není ůpa debil docela veselej prasák

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
no já fakt děcko nechci, ale kdyby se mi to velkým omylem stalo, tak bych měla radši svoje mimi - SAMOZŘEJMĚ PASANY

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:31
- Nahlásit

danajasato vis teprve ted ze to je veselej prasak v rozkroku,cucis na capy s makem co?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

Zdar lidi, co novýho,
Byly jsem na stopě a jsem debil, protože jsem jí šlápla ostrej úhel dovnitř stopy, přičemž foukal fakt hnusovítr a pochopitelně, že jsem šla po větru Jako byla jsem jak magor dneska, vůbec mi to nedošlo, až, když čuba na prvním úseku nasála poslední předmět, tak mi to docvaklo, jak jsem blbá No nevím na co jsem myslela, takovou kravinu jsem už dlouho neudělala, ale zase vím, že už to dlouho neudělám
Jinak dobrý asi hodinu u nás svítilo žblunce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:35 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
Jakejm modrejm? Oni mají něco společného s krabicema?

nemethova5
dost sikula teda pan vlcacek
To víš. Aspoň někdo měl spokojený pobyt v Hradci.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:36
- Nahlásit

Eldoguerohele,vis kolik ja kravin nadelala na stope???u na cele odpoledne svitilo slunicko!ja na stopu nemohla,pac amin chodi jak debilllll!

Venta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:36
- Nahlásit

Alexa
udělej malý kousky já třá dávala párky takový ty hubený nakrájený na kolečka a ještě překrojený na půl
Ok, díky Já normálně i při cvičení dávám ty kolečka na čtvrtky nebo na půlky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Vlčáčková

Jakejm modrejm? Oni mají něco společného s krabicema?
s banánama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:40
- Nahlásit

Alexa
s banánama
A jaký?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:50
- Nahlásit

Vlčáčková

s banánama
A jaký?

Dávaj tam banány asi ne? Simtě to vim i já, takovej blůanalfabet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:54
- Nahlásit

nemethova5
Nakonec to došla, páč musela, ale blbec jsem si ji zbytečně zezačátku rozhodila nevadí, zítra to opravíme
No jo Amin má s tou panistitidou furt problémy co

<< 1 ... 6957 . 6958 . 6959 . 6960 . 6961 . 6962 . 6963 . 6964 . 6965 . 6966 . 6967 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání