Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:07
- Nahlásit

Mucholabka
to mě mrzí taky mám morče, samozřejmě jako obvykle jsem k němu přišla jak slepá k houslím...
takže zuby mu radši zkracovat nebudu...

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:09
- Nahlásit

Mucholabka

ja nevim, nevyplatilo by se ho nechat otevreny a jen prihazovat?

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:10
- Nahlásit

Mucholabka

teda, chtel jsem napsat - to me mrzi...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:13
- Nahlásit

Ebony
No, on sice měl delší zuby, ale tím to nebylo, on byl ráno apatický, tak jsem volala na veterinu, udělal nám speciální čas jen pro nás (aby ne, s tímhle počtem zvěře), Morče se mezitím zhoršil, dostal nějaké píchance, celkem teda 4, ale i tak šel dolů a během pár hodin to bylo. Měl 5 roků. Dostali jsme nějaké roztoky, ať ho hydratujeme, s vitamínama, a ať ho zahříváme, zítra že kontrola, jestli by vydržel, tak by dostal ATB, ale nevydržel.

Kámoška měla morče devět roků, než na něho spadla knížka. Asi nějaké těžké čtivo

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:00
- Nahlásit

Mucholabka
Kámoška měla morče devět roků, než na něho spadla knížka. Asi nějaké těžké čtivo
My jsme měli Toxica de Grande. Hogo fogo morče s PP. Měli jsme ho čtyři roky umřel na Wandino kousnutí. Asi má Wanda jedové zuby

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:10
- Nahlásit

Ebony
taky mám morče,

no z tebe to leze,jak z chlupatý deky!Tak co ještě máš,kromě 13 psů a morčete??

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:20
- Nahlásit

Dobrý večer všem a zvláště chlupatým dekám

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

Benda
Dobrý večer všem a zvláště chlupatým dekám
proč chlupatým dekám?Vo co ti zase jako de?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:01
- Nahlásit

brý večer chlupatým dekám i těm co jim vo nic nejde
zas du bo du krafat s nemethovou..
Ebony
Panííí co dělá Kilér?Už vám porval psy?? Bacha hlavně na známky případný dominance!Nepodcenujte to,to nejni sranda!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:09 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Dneska měly holky k večeři tresky a Bordžínka mi to dala obzvlášť najevo,jak jí smrdí z držky

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:09
- Nahlásit

Neessi
vo chlupatý deky. Protože to je neurčit výraz z našeho mládí

ps: taky rád vzpomínám na "zasněžené pláže"

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:14
- Nahlásit

Benda
"zasněžené pláže"
pláže? Benda,tobě šibe ,že jo?

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:15
- Nahlásit

Neessi
ještě kocoura, ale v tom sem taky nevinně, toho k nám zas někdo hodil se třema sourozencema do stodoly, když jim bylo 14 dní...měli jen vobrovský hlavičky a voči, jinak kostřičky
potažený kůží
davidkova renata
Panííí co dělá Kilér
myslíte Rúfuska? To je šoumen, kam se hrabou velký psi

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:17
- Nahlásit

Neessi
hele, ale má pěknej bílej flek Bordžínka, čím je to šmrnclý? takovej má moje malina

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:23
- Nahlásit

Ebony
ještě kocoura, ale v tom sem taky nevinně

hele,bacha na to taky jsem tu jednu dobu měla "nevinně"15 koček ,který se furt množily,až jsem jim vyčlenila jednu přilehlou zděnnou kůlnu a pojmenovala ji na Kočičí dům.Naštěstí tu lítá dost dravců ,takže orlovec si menší kusy nalovil a občas ani lišák nepohrdl kočkou.Takže asi po 5 letech klesl počet na 3 -6 a zbytek mi otrávil soused,když u sebe ve stodole dával jed.Zbyla mi jen jedna venkovní,ale už je zase "kulatá",tak snad se pomnoží.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:25
- Nahlásit

Ebony
má pěknej bílej flek Bordžínka

To měla všechna štěňata po Charlie-Bílý Trpaslík,ale některým to už ztmavlo na šedou,jen Bordžínce to zůstalo.Taky jsem si říkala,jestli náhodou.....

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:29
- Nahlásit

Neessi
no já jsem holčičky udala, a tenhle půjde kastrovat, jen co bude moct, žádný množení...
na něj si šelmy nedovolí, neb je po muminkovou ochranou...

To měla všechna štěňata
hele ve standartu je povolený flek na hrudi do velikosti pětikoruny to je Bordža tedy bohatá, ta tam těch pětikorun má

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:35
- Nahlásit

Ebony
hele ve standartu je povolený flek na hrudi do velikosti pětikoruny

Bordža taky už dávno není standart a karotenů dostává dost,přesto flek zůstává bělostně čistý Koukala jsem i do sourozenců Charlie,jestli se to tam někde neobjevilo,ale né-nejvíc se podobá Chuligánovi těma barvama.Tak ti nevím,ale je mi to fuk,páč já nemám nikdy nic normálního

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 23:54
- Nahlásit

Neessi
pláže? Benda,tobě šibe ,že jo?
šije mi pořád, naštěstí už ne tesilky. Zasněžené pláže bylo heslo co jsme měli s kamarádem když jsme hrávali kulečník o panáky a drobný. Znamenalo to nehrát kouli do díry ale jen jí přihrát k díře případně tím zamezit soupeři do té díry hrát. Jo zasněžený pláže nám hodněkrát zaplatily útratu. Následně jsme to převedli i do společenského života a když jeden z nás prožil hezký večer s dívkou, romantický a ten druhý se ho ptal co bylo odpověd zněla: zasněžené pláže

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 05:32 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Benda
Zasněžené pláže bylo heslo

Voni jsou jak Bond,Džejms Bond,pane Benda!Samá šifraA jak se šifrovalo: protřepat,nemíchat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 05:37 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Dobrý ráno fšeeeem,u nás mrzne -5 st C,tak kdo nemusí nikam,tak spinkejte dál,hlavně všici,co jsou narozeni v Rybách ,bude to dneska stát za houno

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 07:17
- Nahlásit

Neessinazdar pani,co to zas kde jste vytahla????ja jsem narozena v rybach,co me zas do riti ceka,ted jsem dojela dom,utrela hajanka,dala mu deku na postel,zatahla jsem mu zavesy,rekla jsem mu at pekne spinka,ze jdu z notasem do obyvacky,jinak davidkoj prdlajs se mnou kecal,napsala mi jenom sms,ze ti zas hudlali do osmi,tak az o vikendu,jinak fotky s bordzou jsou super!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:28
- Nahlásit

Dobré ráno všem,co pes mávnul ocasem a schodil a rozbil varnou konvici,těm co i zima a co dneska budou vracet manželka morčátka zpátky domů

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:30
- Nahlásit

Neessi
hezká fotečka,ale já bych ráda viděla i tu druhou Boržínku ,ale taky aby se válela v postýlce a né někde v kotci

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:36
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, kteří neví kam dřív skočit, protože za celý týden neměli čas ani umýt nádobí a nikdo jiný to pochopitelně neudělal. Taky těm, kteří jedou zítra na výstavu a mají neokoupané, neostříhané a neupravené psy a vůbec netuší kdy to stihnou. A do třetice dobré ráno těm, kteří na všechno kašlou a řeknou si, že se to nějak udělá samo zatímco oni budou na cz-psovi

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:36
- Nahlásit

Brýýýýýýýýýýýýý ráááááááááááánko fšicíííííííííííííííí.........

Dneska nás čeká druhé kolo zápisu!!!Gde sou ty doby,gdy stačilo přijít do školy a bylo!!! Nýčko,gdyž chcete pro dítě slušnou školu,tak aby chudáci f šesti letech dělali svý první fstupní pohovory!!!

Neessi

Sem štír,tak to mám na houno furt,tagže žádná změna!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

jablunka
Ty máš školní dítě? Já myslela, že máš velké a malé děti. Štěpán je na školu ještě malej,ne? Nebo už jste jak v Japonsku a dítě se do školy přihlašuje dřív než se narodí?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

Biluška
Ty máš školní dítě?
Jedno letos vosumnáct,jedno letos šestnáct,jedno co mu bylo f prosinci šest(Matýsek) a pak Štěpas!

želva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:58
- Nahlásit

isdpch
a už maj zánět v uchu
ona je prodá a až zjistěj nový majitelé že maj zínět,tak pak to bude řešit přes rudu jako co dál

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:00
- Nahlásit

Biluška
Nebo už jste jak v Japonsku a dítě se do školy přihlašuje dřív než se narodí?
Však nech na hlavě,podle toho jeak to vypadá teď,u našich vnoučat to tak bude!Ještě než se narodí,tak budou vybírat školku a ve dvou letech začnou se školou!

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání