Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:15
- Nahlásit

davidkova renataa proc by to jako nemela pochopit?ja uz s tim nic nenadelam,to se mam jako postavit na hlavu a odpichovat se usima?sama vis,ze kolik delam hodin,tak plat nic moc,jo kdybych brala takovych dvacet tisic,tak si platim i tri pojistky,ja se kvuli tomu doma s nikym nebavim,a vis jak to mam doma na hovno.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:16
- Nahlásit

Mucholabkaco chces s morcetem,ja mam doma dve

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:18
- Nahlásit

davidkova renatajo a za druhe,vrazila jsem jeste k tomu do notasu prachy,ceka me veterina,chci si davat bokem nejaky prasule na dovolenou,kdyz uz dru,tak si ji snad zaslouzim,nejedu k mori ale tady za humna,na vic nemam.jeste platit dve pojistky,to bych musela mit aspon dve prace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:21
- Nahlásit

nemethova5
proc by to jako nemela pochopit?ja uz s tim nic nenadelam,to se mam jako postavit na hlavu a odpichovat se usima
pani,to byl ftip..jakože Biluše ja lakomá,což je vo ní známý stejně jako vo mě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:23
- Nahlásit

nemethova5
Viz ICQ-nemůže zavřít tlamu, i když jsem mu zkrátila zuby

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:25
- Nahlásit

davidkova renatai ty brute!ty tak na me po ranu,jo,ze se nestydite pani,ja mam infrktovy stavy a vy todlencto jo????biluse je lakoma jo,vy taky jo?kdybych byla multimiliardar,tak se rozdam,ja mam par usmudlanych tisicovek a z toho musim vyjit,jo jak jsem ti psala ta kolegyne jak byla mesic na marodce,reni dostala ani ne pet tisic,tak mi rekn,jestli se vyplati marodit!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:26
- Nahlásit

nemethova5
kdybych byla multimiliardar,tak se rozdam
No přesně proto nejste
tak mi rekn,jestli se vyplati marodit
já si to dovolit nemůžu,zdechli bysme hlady,musim to nějak prostě vydržet a doufat...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:28
- Nahlásit

davidkova renataja taky ne,to bych posla hlady s tm placenm co mam,pan,vy jste na tom stejne jako ja,akurat v bledemodrem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:53
- Nahlásit

nemethova5
Paní, f poho, nelamte si s tím hlavu. Písnu vám maila, ale až se vyspím,protože teď už padám na ústa.

davidkova renata
Fotky budou, vydrž prťka, vydrž. Jsem včera vypadla z baráku v sedm ráno a přijela jsem dneska o půl jedné ráno. V jednu jsem se dostala do postele a o půl šesté jsem musela vstávat. Teď jsem zase byla v terénu a pomoc kámošce s jejíma mamutama na veterině, poněvadž 45 kg živé váhy krát 2 se blbě ovládá když se ten mamut brání. Právě jsem přijela domů a jdu spát, protože od porodu těch bílých krtků mám naspáno tak 12 hodin když se to sečte.

Bassi
a jaxe teda jmenuje ?
Ejmi Crifadi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:56
- Nahlásit

Biluškadobre pani,jsem rada,ze z toho nedeladte tragedii,co to mate za bile krtky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:00
- Nahlásit

co to mate za bile krtky?
Štěňátka anglických svetříků. Porod on-line je pár stránek zpátky (v pondělí večer).

Benda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:41
- Nahlásit

Ahoj porodníci, básníci i Vy ostatní
Benda se pozvracel na gauč a já abych to uklízel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:42
- Nahlásit

Benda
Benda se pozvracel na gauč
cinkni maixnerový,má prakci bo jí tudle Piškot poblil bez varování celou postel i s ní

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:05
- Nahlásit

Benda
a já abych to uklízel
ty ztoho naděláš,pro svého přítele uděláš cokoliv,kromě skákání z mostu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

Tak děcka, dnes nám pípla na účtě výplata, vyrazily sme teda s holkama nakupovat na floru - povídla jsem lehce s melodyjovou, ale jen velmi lehce, pokoupily sme, i žrádlo sme si nakoupily a teď už jen spokojeně trávím a doufám, že mi ty nový gatě pořád eště budou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:14
- Nahlásit

Gerda
jsem lehce s melodyjovou,
nepude s náma v neděli třá ven?? sem jí to už řikala tudle,ale sloužila

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
nepůjde bo má práci,ale má vplno v sobotu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:20
- Nahlásit

janika
klííííd,cos čekala?!Příště mu voplat stejnou mincí už sem ti to řikala a nebyla sem sama

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:32
- Nahlásit

janika
se mu ukážem všici v neděli před voknem

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
nepude s náma v neděli třá ven??
Už sem jí psala, uvidíme.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:33
- Nahlásit

Gerda
nepůjde,je v práci

Silwuska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:34
- Nahlásit

janika
A mozem sa opytat jaky mate medzi sebou tieto...skriepky?? nejak mi to uniklo...

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:43
- Nahlásit

janika
stačí když tam bude dastík,stačí aby zvedl ruce a bude si myslet,že jsou vobrany

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:50
- Nahlásit

janika

Jenže tomuhle jedinci to nejde voplácet tak úplně stejnou. Je jak exzém. rozlezlej furt a všude. a že já se s lidma fakt nijak nepáram. furt a všude. a drzej jak prase.

propichej mu gumy u bicyklu

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:53
- Nahlásit

janika

To je ten geront,co rajtoval v Chuchli?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:58
- Nahlásit

Neessi
jo je

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:20
- Nahlásit

janika

sem ti to psala vedle.Měla jsi ho děsit podle mých instrukcí a dneska by ses nerozčilovala nad slepou spravedlností.Vzpomeň si-foťák na krku vždy v pohotovosti a fotit a blejskat a být hlučná natolik,aby se bál vystrčit rypák ze dveří,když tě zaslechne na schodech. Ale ty nééééé,ty to zkoušíš přes zákony,které fungují jen pro někoho.Ti klidně půjčím Bordžínku,ta jen mávne ocáskem velikosti pádla a je po dědkoj

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:11
- Nahlásit

Tak Morče nám umřel. Kurva svět, furt abych kopala nějaké hroby.

želva
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:12
- Nahlásit

Mucholabka

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:04
- Nahlásit

Biluška
do útulku, poněvadž od nich je i papírový Armageddon a požádala jsem ji, aby mi určitě dala vědět až se jim tam objeví další neumístitelný kříženec
já mám ze stejného útulku Jezinku a nic, je to vořech, to má tak někdo štěstí

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání