Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 10:35
- Nahlásit

Gerda
ano prosím,sraz asi ve 13,00 na konečné zastávce Beránku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 12:14
- Nahlásit

želva
Gerda

jak se jede na Beránek na Točnou??

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:24
- Nahlásit

isdpch
Tak kam se teda jde????

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:19
- Nahlásit

Nazdárek výletníci,truhláři a zbytek......

Dneska jsem povely nedávala,jen mě dcéra upozornila,že je to moje běžná gestikulace,že to dělám vlastně furt,jen ne tak razantně.Ach jo.Nějak jsem si nefšimla,bo co.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:29
- Nahlásit

Neessi
Čus Můůůdr! Ale je vidět, že máš se všema vstach, bo ti to všecko jde!

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 15:50
- Nahlásit

Gerda
je vidět, že máš se všema vstach, bo ti to všecko jde!

Obávám se,že máš pravdu Asi si dám na levou ruku rolničku,abych se lépe slyšela,když už se nevidím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:19
- Nahlásit

isdpch

sem napsala Pardálce o přiblížení, auto má velký

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:24
- Nahlásit

Jimmi
Odkud jedeš?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:31
- Nahlásit

Čus fšicí i ti co nemuseli absolvovat dva školní zápisy a schánět rychle kostým na najednou se konající karneval!!!

Mám toho dneska plný zuby sem nas*aná a hyper,páč sem vypila asi 10 kafí a vykouřila 2 krabky cigaret!!!Asi mě nemůže nic vytočit víc,než gdyž ráno vedete dítě do školky a ve dveřích vám usměvavá úča řekne,že se rozhodli mít zejtra karneval,tak ať si zítra dítě donese kostým!!!Fakt sem si myslela,že ji f ten okamžik utluču bačkůrkama!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:47
- Nahlásit

jablunka
že se rozhodli mít zejtra karneval,tak ať si zítra dítě donese kostým!!!
Prosimtě obalíš ho slámou a půjde za pumpu v zimě, co je na tom náročnýho?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 16:50
- Nahlásit

jablunka
že se rozhodli mít zejtra karneval,tak ať si zítra dítě donese kostým!!!Fakt sem si myslela,že ji f ten okamžik utluču bačkůrkama!!!

a ty f tom vidíš problém???Tak vyhrabu skříně,z nějakých pěkných barevných šatů spíchnu overálek,z nějakého kožichu udělám kuklu,na to připíchnu nějaký ty uši(a aby stály tak vycpat vložkama zn.Ria),z půlky pingpongáče udělám čumák,natřu černým lakem na nehty......jo a nezapomeň na krajkové fiží kolem krku (stačí krajky z erotické noční košilky)
Prostě sedni k šicímu stroji a máš to za hoďku spíchnutý,ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 17:04 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
a ty f tom vidíš problém???
Vobrofskej!!! Páč za ...........
1)z nějakých pěkných barevných šatů spíchnu overálek-nenosím šaty
2)z nějakého kožichu udělám kuklu-co je to kožich???
3)na to připíchnu nějaký ty uši(a aby stály tak vycpat vložkama zn.Ria),-můdr fspomeň na kalíšek
4)z půlky pingpongáče udělám čumák,natřu černým lakem na nehty.-nehraju ping-pong a mám fšechny barvy laků co exstujou,jen né černej!
5)jo a nezapomeň na krajkové fiží kolem krku (stačí krajky z erotické noční košilky) -spím ve zcela neerotických flanelových pyžamech
6)Prostě sedni k šicímu stroji a máš to za hoďku spíchnutý-řekla bych že nejzásadnější problém,nevlastním šicí stroj,páč neumím šít

Stačí????
Suma sumárum,ještě že existujou půjčovny kostýmů a mladej de za rytíře!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:00
- Nahlásit

Gerda
no já bych mohla vartovat ma Museu nabo na IP PAvlova, nebo někde....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 18:32
- Nahlásit

Jimmi
a odkud bys jela normálně? Pojedem totiž po jižní spojce až na hrady, takže kde se normálně nacházíš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 19:44
- Nahlásit

jablunka

zaujaly mne fšechny tvé argumenty
budiž-nemáš šaty,nemáš kožich,máš kalíšek,nemáš pingpongový míček.........ale že spíš v neerotickým flanelovým pyžamu ,to jsi mne dostala Jen počkej,příjde doba,kdy budeš shánět érotický košilky jako divá
A při tolika dětech nemít šicí stroj,to je fakt hrubý nedostatek.
Asi už jsem fakt z jiný doby ,když byly děti malé,tak jsem na ně ušila cokoliv od prádla až po bundy a kabáty a na sebe cokoliv.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 19:47
- Nahlásit

Neessi
a ty krmíš holky kolikrát denně? já jsem četla že když dávám 1x denně,tak může mít tu torzy a nedělá se to,tak ti nevím,ale tedmi hoch přibral

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:05
- Nahlásit

čus fšicííí co nemaj kožichy ,nevědí co a nač je šicí stroj ,spěj ve vytahaným triku a nenáviděj karnevaly
jablunka
Jako úplně vás chápu...měla ste mu navalit fšecky vaše čokly a moh jít za junyjorhandléra

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

želva
já jsem četla že když dávám 1x denně,tak může mít tu torzy

Torzi bude mít,když mu uvaříš kašovitou šlichtu,které sežere najednou 2 kila a pak jde lítat.Po žrádle má čokl ležet aspoň hodinu .Ale hlavně má být krmení v suché formě-to znamená,žádná polotekutá šlichta.Hlavně přestaň s těstovinama.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:12
- Nahlásit

davidkova renata

taky tě zdravím

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:13
- Nahlásit

Neessi
Torzi bude mít,když mu uvaříš kašovitou šlichtu,které sežere najednou 2 kila a pak jde lítat
nic z toho se u nás nikdy nedělo, a stejně jsme jí měli...
já krmím dvakrát denně

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:15
- Nahlásit

Neessi
ale že spíš v neerotickým flanelovým pyžamu ,to jsi mne dostala
Čéce,já jak mám nízkej tlak,tak je mi porát zima,tagže nic jinýho mi nezbejvá,ještě tak se každej večer vožrat! Ale já ty svý pyžámka a teplý fusekle tak ráda!
Asi už jsem fakt z jiný doby ,když byly děti malé,tak jsem na ně ušila cokoliv od prádla až po bundy a kabáty a na sebe cokoliv.
Já mám takovou babičku,šila na svý děti,na vnoučátka a i na první pravnoučátka,ale teď už taky ne!A já bohužel tuhle její šikovnost nepodědila,páč já bych si tuty k látce přišila i jazyk!

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:15
- Nahlásit

Neessi
to on je v klidu,to dodržuji jako hrob i u sindy to dodržuji
heled a nebude mít chudák hlad,když dostane večer najíst a pak až za 24 hodin,nemohla bych mu přes den dávat ráno třebas - jablko + mrkev a večár granule?
se vomlouvám za tyhle votázky

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
měla ste mu navalit fšecky vaše čokly a moh jít za junyjorhandléra

Woe,pani,vy ste genyjální!!!Škoda,že mě to nenapadlo!
Teď má smůlu,zaplatila sem kostým,tak bude rytíř!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:22
- Nahlásit

decka cus,ja vas zdravim,po tydnu mam konecne notas poradne nainstalovany,co noveho?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

Neessi
Hlavně přestaň s těstovinama.

To jako proč???

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

nemethova5
čus,co u tebe je nového,tady skoro nic,davídková trošičku přibrala,mařenka od gerdy chodí jako dáma,bilušce se narodilo 7 malinkech 4nohejch miminek

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:25
- Nahlásit

želva
a nebude mít chudák hlad,když dostane večer najíst a pak až za 24 hodin,nemohla bych mu přes den dávat ráno třebas - jablko + mrkev a večár granule?

tak pes má předně hlad pořád,to neřeš.
Já jsem ti napsala,že Dastyho máš krmit 2x denně,jen že jsi se ptala na to,že jsi někde četla,že jednou denně vede k torsi,tak jsem odpověděla,že to není ten důvod.Viz příspěvek od Ebony.
Ale ráno mu klidně ty granule dej,ale trochu a kup něco silnějšího,třeba Royale Canin pro velká plemena.A to mu stačí fakt jeden hrnek a trochu je zvhči teplou vodou.A večer mu dej pořádně nažrat,ale jak jsem ti napsala-nejdřív tak 1/4 z toho celého množství a za hodinu ten zbytek.A hlavně ho pak nech ležet.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:27
- Nahlásit

Neessi
ok,dík moc za rady
myslím to vážně,jako vážně ti dík

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:31
- Nahlásit

Ebony
a stejně jsme jí měli...

my u jedné čubiny v 10letech taky,ale nastartovala to ta idiotská "bůvolí kost",kterou přinesla nějaká návštěva a týhle žravý čubě to dala.Ta ji skoro vůbec nežvýkala a vtáhla ji do sebe.Navíc při operaci jsme zjistili,že je tam dost velký nádor slinivky,takže jsme ji z narkozy už nebudili.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:35
- Nahlásit

Neessi
Ebony
heledte a když jsme u toho,jak laijk pozná torzy? už mě to napadlo co jsem měla Ferdu,jak já bych to poznala?

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání