Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 09:35
- Nahlásit

Gerda
Sysoj Psoič Ryzpoloženskij?
Obávám se, že tohle jméno spadá do kategorie,kterou Mášenek zakázal,protože by si polámal jazyk

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:03
- Nahlásit

dobré ráno
gratuluji porodnímu týmu i hrdé matce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:26
- Nahlásit

čus fšicííí co sou f šestinedělí i ten zbytek
To je zas den, ,ví něgdo,gdy se to zlepčí???????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:41
- Nahlásit

janika
jsem zas mimo, komu se co narodilo??
Nám,malí svetříci. Máme Adama Raye, Angelinu Rachel, Atillu Ramba, Aquillu Rubby, Alvareze Rangera, Admirála Rotchilda a Ametyst Reginu . Souhrně jsou nazývání Krtci
Je to první línijový vrh, u štěňat se dá očekávat zejména značná agresivita vůči kočkám, politikům (zejména starostům malých obcí) a jiným podobným strukturám. Jejich budoucí využití plánuju zejména pro ozbrojené reaktivní složky, které plánují nesametovou revluci

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
To je zas den, ,ví něgdo,gdy se to zlepčí???????????
No vzhledem k tomu, že je to docela normální den, pak asi až teda v příštím životě....čím bys chtěla být? Kdybys byla něčím vznešeným, mohla bys mít hezký život.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:05
- Nahlásit

Gerda
čím bys chtěla být?
stále se mi do mysli ftírá ten rentiér nebo dědička hotelových komplexů Hiltón nebo tak něco nezajímavýho,fšedního...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:07
- Nahlásit

davidkova renata
dědička hotelových komplexů Hiltón
To by šlo, musela by sis vzít Paris, nebo tu její ségru. Tak ti holka nevim, jestli ta putovní samolepka nebude lepčí...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:11
- Nahlásit

Biluška
Juejuu...gratulujeme moja bestia uz dlho nemala k snedku krtecka...predate?? alebo budeme musiet ist zas okoli detskeho ihriska

Gerda
Ja by som kcela byt pani prezidentova...všici by ma znali, ale nikto ma nevidel...penazi mat jak bobkov...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:14
- Nahlásit

Gerda
musela by sis vzít Paris, nebo tu její sé
To bysem nerada ale vona je stejně nějaká prdlá,třá se brzo zblázní koneckonců můžou to bejt i jiný hotely jen dyš jich bude hodně!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:15
- Nahlásit

SilwuskaGerdadavidkova renata
ja by som chcela mit za priatela řídícího letového provozu-vlastně já už mám

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
Tak sa od nej nechaj adoptovat...ked jej prdne, tak to podediš...

Mucholabka
Juuu...tak to ja by som chcela za priatela monitora v zavode PSA Peugeot...vlastne ja uz maam...

A co to jako ten tvoj dela?? sedi v tej kukaňi a pozera na tie blikajuce svjetilka??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:18
- Nahlásit

Silwuska
Mluví s letadlama a říká, co mají dělat...a hlavně bere velké prachy

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:18
- Nahlásit

Silwuska
moja bestia uz dlho nemala k snedku krtecka...predate??
Nic nebude, tohle jsou velmi vzácní krtci, bílý. Si udělejte vlastní krtečky . Nebo si zajděte na to hřiště, to je rychlejší...

davidkova renata
stále se mi do mysli ftírá ten rentiér nebo dědička hotelových komplexů Hiltón nebo tak něco nezajímavýho,fšedního...
Tss, si sto let za opicema. Dneska se milijouny dělají v tomdlenctom developérském projektu. Já chci být developérem

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:20
- Nahlásit

Mucholabka
Mluvi s letadlami?? Pockat!! to uz v Bohnicich v pavilonu davaju aj vyplaty??

Biluška
Sakra...ihrisko bolo prazdne...skocime do porodnice...tie sa daju lepsie skladovat...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:26
- Nahlásit

Biluška
Já chci být developérem
dyš já nevim co to je..

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:33
- Nahlásit

Mucholabka
Mluví s letadlama a říká, co mají dělat...a hlavně bere velké prachy
Měla sem za přítele konstruktéra leteckých motorů - k narozeninám mi dal letenku z londýna do glasgow, letěla jsem poprvé a strašně sem se bála, celou cestu jsem mu říkala - bo mám hudební sluch ))) - že nám vynechávají motory, tak sem ho vynervovala, že to poslouchal taky a skoro mi věřil a přesvědčoval mě a hlavně sebe, že můžem letět i s jedním motorem. Mě to bylo celkem fuk, já spolkla dva neuroly najednou. Myslim že dnes už taky bere velký prachy, bo je to moooc zodpovědná práce .-)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:35
- Nahlásit

Gerda
k narozeninám mi dal letenku z londýna do glasgow
na Valentýna letíme do Amstru

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:42
- Nahlásit

Mucholabka
na Valentýna letíme do Amstru
Máš neurol? Nebo nemáš strach?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:45 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Gerda
Z čeho strach?

Po tom, jak jsem viděla jakým křápem lítá tady, jsem ráda, že poletíme pořádným letounem.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:45
- Nahlásit

Gerda
Ja som sa sice moc nebala...ale po ceste z Krety nam mr. steward zacal vysvetlovat, ako otvorit nudzove vychody,lebo sme pri nich sedeli...mne sa z toho tak rozklepaly nohy, bo som si predstavila, jak sme havarovali a polka ludi je mrtvych a jak mi nejdu otvorit tie dvere a tak ma tam ta druha polka zlincuje...celu cestu som trpla, aby sme nehavarovali, aby som nemusela otvarat dvere...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:53
- Nahlásit

Silwuska
stejně by nastala taková davová hysterie, že by je otevřel někdo nepovolanej a úplně jinak, než ti vysvětluje letuška. U nouzovýho východu je víc místa a sedí se tam jen po dvou

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
dyš já nevim co to je..
No to koupíš smetiště, postavíš na něm nějaký panelák (pochopitelně odflákneš půlku prací, aby byla stavba co nejlevnější) a pak ty byty prodáš Gerdě (pochopitelně moc draho) a vyděláš na tom tak 15 melounů. Nebo postavíš Delvitu a vyděláš ještě víc.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 11:55
- Nahlásit

Gerda
No tak dik...to si ma ukludnila...nabuduce ked poletime tak si budem radsej predstavovat tu davovu hysteriu...no hej to sa mojmu dvojmetrovemu chlapovi ohromne lubilo kolko tam ma miesta...

Ale teda stewardi nemali chybu...tanec v oblakoch...tie ich predvadzacky...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:02
- Nahlásit

Biluška
No to koupíš smetiště, postavíš na něm nějaký panelák (pochopitelně odflákneš půlku prací, aby byla stavba co nejlevnější) a pak ty byty prodáš Gerdě (pochopitelně moc draho) a vyděláš na tom tak 15 melounů. Nebo postavíš Delvitu a vyděláš ještě víc.
jo todlenc No zní to zajímavě,du se rozhlídnout po nějakým eště volným smeťáku...

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:04
- Nahlásit

Biluška
Nebo postavíš Delvitu a vyděláš ještě víc
já postavil chatu a musel to dotovat. Aspoň že vím kdo mi to doplatí.
Gerdoooooooo kde si.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:04
- Nahlásit

Silwuska
ked poletime tak si budem radsej predstavovat tu davovu hysteriu
Taky hodně pomůže, když si představíš, že už přistáváme, nebo jedeme po zemi. K tomu je vhodné nekoukat se z okýnka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
pak ty byty prodáš Gerdě (pochopitelně moc draho) a vyděláš na tom tak 15 melounů.
Ste asi úplně blbí, ne? Já vám budu dotovat vlastní delvitu svýma 15 megama, který notabene nemám a nikdy v životě mít nebudu! Kdybyste aspoň napsaly, že ty byty budou kvalitní, tak možná, ale takhle vyndavat karty na stůl, když i projekt je ještě daleko....zavání mi to ňákou levotou. Nechci takhle otevřenou developerskou společnost. A pod úrok 72,7% RSPSN (nebo co to je) nejdu, to je vám doufám jasný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:09
- Nahlásit

Gerda
RSPSN (nebo co to je)
To je nějaká britská králofská společnost na vochranu zvířat,ne?? ale že by dotovala Gerdám byty vo tom nic nefim..

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
RSPSN byla ňáká zkratka jakože Do Smrti, Po Smrti Nepřijímám....
Mě by stačil jeden britskej královskej společník na dotování bytu...už se mezi vámi našel? Nebo zas všichni zmiznete, ledva přijde řeč na sponsoring?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 12:15
- Nahlásit

Gerda
zas všichni zmiznete, ledva přijde řeč na sponsoring?
Já ted zrovna mušim vodejít,jen sem nakoukla,tak večír čus

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání