Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:39
- Nahlásit

Biluška
u kterých se rodí a taky neví kde jim hlava stojí
Tak u mě platí jen ta druhá část,věty,naštěstí
jinak teda nezávidim
Neessi
z čeho zasejc?
Ani ne tak zasejc,jako furt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:51
- Nahlásit

janika
To nejni vůbec psychologický
Ale je!Akorát že pro odesílatele
Jinak myslim,že Ríša byl moooc šikovnej,zrovna jako Mařka.vsadim botky,že budete mít víc bodů jak myDybyste vy dvě nány ,jako i Gerda,furt neměly pocit,že máte problémový psy,natřely byste to leckomu

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:02
- Nahlásit

janika
Janika já Tě chválím, cvičila jsi bezvadně

davidkova renata
že budete mít víc bodů jak my

to je jasný všichni maj bodů jak sr.... jenom my máme ho....

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

janika
na cvičáku

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:15
- Nahlásit

janika
jak nebyl, byl a viděl vás cvičit

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:19
- Nahlásit

Dobré ráno všichni krásní lidé s krásnou ípochůzí a s úspěchy ve waldoípení!

Sobota mě nadchla, bylo to super, eště musim vedle poděkovat Waldovi, že se nás tak otcofsky ujmul a pěkně nám poradil. Mařka je docela unavená po tom víkendu, byl to jeden z parádních víkendů, co mi zvedly náladu na celý týden!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:32
- Nahlásit

Shelticka
No je to krapet dřív, ale co mám dělat . Jsem jí říkala, že mě štve, protože podlaha v odchovně se bude teprve zítra spárovat a podle návodu se plně zatížit může až v neděli .Tak to má do neděle vydržet. Jenže mě už tady neposlouchají ani ti psi . Ještě teda nemáme ani jedno štěńátko, ale už je to otázka hodin, nikoliv dnů . Asi půjdu tu podlahu fénovat

Darina1
Tak to výstavy to stihne určitě , tam už budu referovat kolik svetříčků nám zlikviduje barák

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 09:33
- Nahlásit

Gerda
čauky,máš Marušku v práci?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:25
- Nahlásit

želva
Nemám, bude zítra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:34
- Nahlásit

janika
tak bych jako zkusila zzo a bh
ZZO zvládnete v pohodě,ti řikám..Bh asi časem taky,není to tak děsný.Jen je průůůůser,že tě rozhodčí nenaviguje,tagže se musíš naučit předem danou trasu i s počtem kroků.Se neptej voe,jak dlouho sem to JÁ trénovala.Dál se tam většinou(ale né vždy ) nedávaj povely,čokl tě musí sledovat.Sem byla krapet zmatená a taxem to vodcvičila ouplně bez povelu ,krom jedinýho..za pochodu sedni.Isdpch z toho žil dost dlouho a rozhodčí asi taky
A Nyný to taky šlo,
Tý to bohužel nešlo vůbec ve srovnání s tím jak jí to de jindy.Pokud cvičíme samy,nescházelo by nám moc plnýmu počtu bodů ,ale bohužel pokud jsou tam kámoši ,je roztěkaná a čučí po nich.Cizí ignoruje,ale kámoši sou průser.Proberu ale s waldou elektriku bo vona mě teda s*át nebude!!! ,znáš mě
Benda
to je jasný všichni maj bodů jak sr.... jenom my máme ho....
draku,už dlouho sem neslyšela nic tak přesnýho...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
Ríša byl moooc šikovnej,zrovna jako Mařka
Moc se mi to líbilo, překvapilo mě, že Mařka chodí u nohy i bez vodítka, to sem nevěděla. Te´d budem pilovat odložení, učit se vstaň a pak to pilovat celý. Hlavně to musíme zase zopakovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:41
- Nahlásit

Gerda
překvapilo mě, že Mařka chodí u nohy i bez vodítka, to sem nevěděla
No mohla ses mě zeptat,trupko,bych ti řekla. Fakt byla suprová,podle mě budete kandidáti na výhru

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
draku,už dlouho sem neslyšela nic tak přesnýho.

to je jasný a ještě navíc si ty smradi chlupatý myslej že chodí na cvičák aby si hráli s kámošema. Ti něco řeknu, žádný kámoše mít nebudou, kotec, cvičák kotec a budou šlapat

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
na ty Zopky si beru paruku,doufám že tam bude PPČ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:47
- Nahlásit

Benda
Ti něco řeknu, žádný kámoše mít nebudou, kotec, cvičák kotec a budou šlapat
draku,ty musíš mít tachyjón bo PŘESNĚ todle sem jí fčera slíbila A ty mě znáš,dyš já něco řeknu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
Fakt byla suprová
Hlavně jí to hodně bavilo, to bylo vidět, i podle toho, jak se válela potom nal ouce s klackem v hubě, to skutečně dělá jen ve vrcholných chvílích štěstí. Myslim, že se jí nejvíc líbilo, že mohla prudit pejsky a nikdo jí za to nic neudělal ))) Doufám, že průkazky ze cvičáku dostaneme včas, abychom mohly být registrované. Problém je, že nemáíme aport ne Aport, ale na DONES, tak možná budem muset přeučovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:52
- Nahlásit

Gerda
mohly být registrované.
Se budete brát jo???? No proč ne,vono se to už může
Problém je, že nemáíme aport ne Aport, ale na DONES
Pche,tomu řikáš problém??? A navíc ted na ZOP ho nepotřebuješ!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:53
- Nahlásit

Gerda
Problém je, že nemáíme aport ne Aport, ale na DONES, tak možná budem muset přeučovat.
Nic si z to¨ho nedělej, my máme aport na povel "přines" nebo "podej" podle toho na co si zrovna vzpomenu. Obecně mi nosí všechno co zahodím, takže ¨házení shnilých jablek od stromu přímo na kompost se neosvědčilo . U nohy chodí na povel "ruka" , protože celou smečku prostě k noze nenaskládám, i kdybych se poeala. Stůj máme na povel "ček", protože stůj používáme tam kde jiní "vstaň". Zůstaň někdy znají a někdy použiju "lehnianesermě" což je dost odlišné od normálního "lehni" při kterém mívají vystrčené zadky nahoru a natažené zadní nohy za účelem rychlejšího startu..... když tak nad tím přemýšlím tak asi pouze "sedni" by bylo použitelné i na zopkách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:55
- Nahlásit

Biluška
Nic si z to¨ho nedělej, my máme aport na povel "přines" nebo "podej" podle toho na co si zrovna vzpomenu.
No Gerdě spíš de asi o to,že povely bývají v řádu jasně definovány.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:02
- Nahlásit

davidkova renata
No Gerdě spíš de asi o to,že povely bývají v řádu jasně definovány.
Já vím, proto jsem jí psala, že jsme na tom stejně, já bych ze všech povelů mohla použít jenom to sedni

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:12
- Nahlásit

davidkova renata
Se budete brát jo????
Blbko - registrovaný v ČMKU, ne? Aby nás na to zkoušení asi pustili, ne?

Biluška
Mařka nechce nosit nic, nebaví jí to, musim jí vždycky nějak rozdovádět. Ale trvá to jen chvilku, takže eště štěstí, že na zkouškách se povely dělaj jen jednou.

isdpch
protože když neuděláš ZOPku tak je to celý o h***
Bude to nejstrašnější potupa na pláži! Eště že mám nohy a mohu šlapat vodu.

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:14
- Nahlásit

isdpch
titanik je už na dně a ZOPka to nezachrání snad jedině NZŘ by jí mohlo vytáhnout na hladinu. A celý o ho... je to že už nikde nikoho nemáme jestli mi jako rozumíš. A navíc ta Hanka jde vstříc tý mládeži, za chvilku z nich budou srdcaři a ona bude dělat na kladině skluzy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

isdpch
to je eště horší, než bejt poslední z holek
No, ty ale budeš cvičit skoro se samejma holkama, ne? Když budem my holky poslední z holek, dá se to snýst, když ty budeš poslední z holek....tak to máme dneska jeden utonulýýýýý....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:24
- Nahlásit

janika
No prostě i kdyby to odložení nevyšlo vůbec, tak to prostě musí jít dohonit jinde.
No jistěěěěěěěěě !Uvažuješ naprosto reálně,akorát nesmí rafnout pomocníka do hlavy až ho ponese...

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:25
- Nahlásit

davidkova renata
vždyt budou mít náhubky ne?

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:31 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

janika
no to já taky,mám ted 14volno a pak najedu na svoje straré časy na noční + víkendy volný
a jdu s Hafbo v sobotu na vejlet a v neděli svámi tady odtud

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:31
- Nahlásit

želva
vždyt budou mít náhubky ne?
Ríša je drajvovej a navíc problémovej ,serve si ho

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:34
- Nahlásit

davidkova renata
neserve,páč ho nesundá,je fakt že jsme to zkoušeli přenášet a pořád si mele svou i když jsem ho nesla ,takže spíš bude něco povídat,já bych ho dala jako hlavní komentátor zkoušek
jo heled a jak ty budeš přenášet Nyný,to taky se mám naučit přenášet dastyho,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:38
- Nahlásit

želva
to taky se mám naučit přenášet dastyho,
Stejně nikam nepudeš,tak negesti
Tlustý a těžký psy nese pomocník co je unese,tj.walda

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

davidkova renata
Stejně nikam nepudeš,tak negesti
do háje já to stím Dastym dokážu,ale potřebuji na to čas
neházejte mi klacky pod nohy

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání