Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:47
- Nahlásit

želva
Tlustý a těžký psy nese pomocník co je unese,tj.walda
Walda unesl dokonce i Nýnu a to je ňákej buldozér. Teda jako Nýna, Walda je silnej. Nýna je teda taky silná, ale spíš silná, jako silná, než silná jako silná. To je spíš jen slušný slovo. Je tak silná, že duní země v lese, když běží - Nýna. Asi se přežírá, když jí Davídková furt ponižuje. Má bulímiji. Davídková má anorexiji. Ještě nikdy jsem jí neviděla jíst. Obě tak mají poruchu příjmu potravy, nebo mamka je víla a žije z čerstvého vzduchu. Kdybys chtěla samolepku víly na batoh, řekni, mamka je putovní, mohla bys ji mít celou příští neděli. Já jí na okno nechci a Můdr si jí vezme, až přijede do Prahy.

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:49
- Nahlásit

Gerda

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
mamka je víla
víla s hromovým hlasem. Sem si doteď myslel, že víly jen tančí a neřvou u toho jak zaremba

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:54
- Nahlásit

Benda
že víly jen tančí a neřvou u toho jak zaremba
Mamka je heavymetalová víla. Není Zaremba, musela by být víc blonďatá.

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:00
- Nahlásit

Gerda
s rapovým nádechem a hip hopovou chůzí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:07
- Nahlásit

Gerda
Walda unesl dokonce i Nýnu a to je ňákej buldozér. Teda jako Nýna, Walda je silnej. Nýna je teda taky silná, ale spíš silná, jako silná, než silná jako silná. To je spíš jen slušný slovo. Je tak silná, že duní země v lese, když běží - Nýna. Asi se přežírá, když jí Davídková furt ponižuje. Má bulímiji. Davídková má anorexiji. Ještě nikdy jsem jí neviděla jíst. Obě tak mají poruchu příjmu potravy, nebo mamka je víla a žije z čerstvého vzduchu. Kdybys chtěla samolepku víly na batoh, řekni, mamka je putovní, mohla bys ji mít celou příští neděli. Já jí na okno nechci a Můdr si jí vezme, až přijede do Prahy.
Bože ty seš debil
todle teda vymyslet,to chce vážně nějakou poruchu vosobnosti
Benda
s rapovým nádechem a hip hopovou chůzí
No ty seš druhej
janika
Hele, co znamená drajvovej, jako doopravdy.
No skoro totéž co gameovej

du pryč,mám rozkoukanej deprezívní film,sna dse mi krapet uleví

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
to chce vážně nějakou poruchu vosobnosti

Debil neni porucha osobnosti, to je jen nedostatek inteligence. Porucha osobnosti je třá schizofrenie. A jestli je i benda porouchanej, je to v pořádku, bo je to náš taťka.

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:31
- Nahlásit

Gerda
porouchanej jsem o tom žádná ale jestli zrovna schizofrenie to bych neřekl, je sice pravda, že je se mnou pořád jeden němec a ten má slušný IQ

davidkova renata
du pryč,mám rozkoukanej deprezívní film,sna dse mi krapet uleví
věř tomu že u pátý oběti se ti uleví, hlavně aby v tom filmu nebyl mrtvej pes páč to by byl tvůj konec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:37
- Nahlásit

Benda
je sice pravda, že je se mnou pořád jeden němec a ten má slušný IQ
no ale to už je kombinovaná porucha, možná je to právě ten bonus od PČR....i když kvůli tomu bych teda operátora neměnila, kor když ti tech skopčák určitě schovává věci, navíc když je chytrej, tak to dělá děsně fikaně...

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:41
- Nahlásit

Gerda
někdo má kombinovanej sporák a jinej poruchu. Nejhorší na tom je, že nepamatuju jeho jméno takže když něco schová a chci se ho zeptat kam tak trvá na oslovení jinak že mi nic neřekne. A já si akorát vzpomenu že se jmenuje jako ta vážná nemoc a luxusní džíp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:43
- Nahlásit

Benda
to bylo taky v jedný pohádce o zlym skřítkovi - jak si nepamatuješ jméno, celý tvý štěstí je v háji. Jmenoval se Krumplcimprcampr. Němec jako džíp? Der Pajero?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:46
- Nahlásit

Gerda
Jmenoval se Krumplcimprcampr
jmenoval se Rampelnik!
Benda
, hlavně aby v tom filmu nebyl mrtvej pes páč to by byl tvůj konec
Nejsem debil s kombinovanou poruchou a sporákem,je to čistě vo lidech,to mě uklidnuje...ted je reklama,ale zas letim

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
Nejsem debil s kombinovanou poruchou a sporákem,
to je jasný. Ty máš i vychytaný reklamní bloky.

Gerda
Der Pajero?
to myslím ne, možná mrtvice willys

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:19
- Nahlásit

Teda vy zase jedete!!! gdo to číst?

Zdravím všechny i ty s poruchou osobnosti i grafomaniaky, ale nejvíc chudý a fdeprézi, páč ti jsou nejvíc potřební

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:25
- Nahlásit

Zdravím všechny gejmové, už jsem se vyspinkala a vyblinkala. Tosa kulhá jak kráva.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
Zdar pani...kolik hliny sa ti podarilo uz prilozit??

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:29
- Nahlásit

janika
vím, že nic nevím
takže to může bát jen lepší

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:47
- Nahlásit

janika
a mám kdyžtak dojet někam a předat ve čtvrtek?

leila
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:27
- Nahlásit

Biluška
tak hlas stavy koliksetříků užje na světě?

Triniti
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:46
- Nahlásit

Čau děckááá, tak jakááá dnes?
A co se tu dělo po dobu mý nepřítomnosti? Že vyste probírali něco bohofsky důležitýho?
Já sem mezitím zvládla dokončit pátej semestr a vysedávání u netu mně teť teda vůbec nebéře, mám dofču a míním dělat nicnedělání a mošná že tu sem a tam přídu na vás juknout.
A tak doufám, že davítková je furt důftipná, nasratá a vychrtlá jako dycky, benda káže svý kinolokický kecy a rosdává si to s hokejystama f šatně (a určo se eště nenaučil teho pluščenka), gerda dělá mistrovi gejšu, naučila se hrát na další píščalu a kašdej nesdar háže na Mařenku, Neesi pase trpajzliky a živí početnou rodinu ajkídystů a pár telátek typu Boržínka, Želva uš se má problém protáhnout dom skrzevá dvéře, poněvač je byt natřísklej psama, isdpch vopjíšdí akcičky a čert chudák dodneška nevokusil žádnou poživatelnou vjec, biluše nakrejvá fšecko s fšeckým a fšici vostatní sou spokojení se zdraženim a s polytykou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:56
- Nahlásit

isdpch
dneska je putika? no to snad ani nééé, sedim f práci a do putyky nemám nic slušnýho na sebe

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

leila
Adam, cca před čtvrthodinou . A bezproblémový porod si teda představuju jinak

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:10
- Nahlásit

Biluška
Adam, cca před čtvrthodinou
To je zatím,nebo ste už skončili???
A bezproblémový porod si teda představuju jinak
Cák se děje?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:33
- Nahlásit

Tak další se vyklubalo.
Ještě nevím co to je, to napíšu později.
jablunka
to hned tak neskončí to bude do rána.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:37
- Nahlásit

Angelina Rachel

jablunka
Cák se děje?
Šagour vytlačí štěně a tvrdí, že neví co se s ním má dál dělat. Takže trhám obaly, překusuju pupečníky a za chvíli je asi budu i sama olizovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:05
- Nahlásit

Lájoš
Angelina Rachel

Tak to pokračuje hezky....
Šagour vytlačí štěně a tvrdí, že neví co se s ním má dál dělat. Takže trhám obaly, překusuju pupečníky a za chvíli je asi budu i sama olizovat
Třeba je jen zmatená a dojde jí to.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:13
- Nahlásit

Tak pro změnu umývá vše co jí přijde pod jazyk

želva
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:20
- Nahlásit

Lájoš
heled,co jste nakryli? mám v tom zmatek

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:25
- Nahlásit

Lájoš
Tak dejte pozor,aby nerozlízala štěněti pupek....
želva
No svetřici,přece!

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:26
- Nahlásit

Biluška
tak kolik toho máte ? Kámoška rodí též a už ( tedy úplně tak ne kámoška, ale její feňule) mají 6 mrňat 420g - 520 g

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání