Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:23
- Nahlásit

Ebony

ne

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:32
- Nahlásit

argosek
to jsem si oddychla

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:38
- Nahlásit

davidkova renata
No to bude fakt trapný,navíc se kvůli pokročilý skleroze tuty ztratíte už na startu
Neztratím. Poněvadž agiliťáci jsou solidární a na sklerotické důchodce pokřikují kudy kam mají běžet

monika
Já spíš vidím jak bude Biluška počítat psy a nedopočítá se, bo si nebude pamatovat kolik jich vlastně má.
Tsss, to neřeším už teď. Vydám velkokynologický povel "hemžete se kolem mě" a kdo se odhemží pryč má smůlu. Kupříkladu Mia se dneska hemžila ze zahrady kamsi do háje a pak seděla dvě hodiny u Armana v boudě, protože jsem si vůbec nevšimla, že není doma . Kdo se přihemží ke mě je můj, obzvlášť když se mi bude líbit

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:39
- Nahlásit

Ebony
jaja, svatá pravda

jak to mám vysvětlit tý Davídkový???Ta už je tak chronicky nasr....á,až je z toho unavená!!A nechce přibrat ani deko.
Co je novýho?

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:44
- Nahlásit

Biluška
Vydám velkokynologický povel "hemžete se kolem mě

Když já mám pocit,že se hemžej jen komáří.Si nedokážu přectavit,jak se hemží 10 BordžínekMně stačí,když se hemží s Aishou a jsem nejen celá zasviněná od bahna,ale celá oblízaná...

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:47
- Nahlásit

Neessi
Šeltice se hemží organizovaně Žádné prasení od bahna a oblizování se jim netoleruje Už to pochopili. Zatím to nechápe Wanda a Armageddon, proto jim hemžení není povolováno

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:47
- Nahlásit

argosek
ty nejsi na free s Majkou ?
sem si myslel že jsi kamarád ale Ty mi ani neřekneš jak to dopadlo. Se teda vůbec nedivím, že Jarmila nepošleš a necháváš si ho pro sebe.

Biluška
Vydám velkokynologický povel "hemžete se kolem mě"
očekávám 1000kč za použití velkokynologického povelu paní Biluško.
jinak dobrý tenhle nemáme akorát doma v kuchyni při vaření ale to zase nemůžu použít protože jsem většinou na gauči

želva
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:48
- Nahlásit

čus,co je nového? jdu spát,mám vás pozdravovat od Rosny

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:50
- Nahlásit

Benda
očekávám 1000kč za použití velkokynologického povelu paní Biluško.
Zařadím vás do pořadníků mých čekatelů, ale na rovinu vám řeknu, že nemáte moc velké priority pane

tenhle nemáme akorát doma v kuchyni při vaření ale to zase nemůžu použít protože jsem většinou na gauči
Ten gauč by nevadil, ale máš na hemžení málo psů. Chtělo by to přidat alespoň toho šarpíka

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:53
- Nahlásit

Biluška
Šeltice se hemží organizovaně Žádné prasení od bahna a oblizování se jim netoleruje

No jo,ty pidižvice se asi musí organizovat,ale mastodonti ne,zvlášť když maj pubertu a vítají tě tak,že si položí tlapy na tvá ramena -a to nejsem mrňous(měřím 170).Musím ji to odnaučit-asi se začnu hemžit já.

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 22:54
- Nahlásit

želva
čus,co je nového? jdu spát,mám vás pozdravovat od Rosny

no počkej,počkej holubičko- už jsi vykopla Jéňu?

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 23:16 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Biluška
paní Biluško,
jako slušný věřitel a kynolog v jedné osobě Vám nabízím smír. Dlužná částka včetně úroků může být splacena v naturáliích. Váš závazek bude bude splacen dodáním jedné fenky faraonského psa s PP. Vzhledem k Vaší finanční situaci nabízím možnost vyrovnání rozdělené do splátkového kalendáře. Takže navrhuji dodání rozdělit na 10 měsíčních splátek. První dodávku očekávám 10.2.2008. Rozdělení dodávek nechávám na Vás.

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 23:28
- Nahlásit

Neessi
A nechce přibrat ani deko.
ty voe, takový problémy bych chtěla mít, já jí klidně i pár kil věnuju

Co je novýho?
vše vypadá dobře

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 00:06
- Nahlásit

cus decka!!!!uz mi to jede,parada,koukam,ze tu clove chvilku neni a vy pisete jak o dusu!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 06:56
- Nahlásit

nemethova5
Co nespíš, straší tě noční můry?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 09:01
- Nahlásit

Benda
Vážený pane Bendo,
jste velmi laskav a já ochotně přijímám vaši nabídku. První splátku vám pošlu hned v pondělí. Bude to přední pravá noha a játra. Obojí pochopitelně patří feně faraonského psa s PP jak jste si přál. Zásilku pošlu ČD, doufám, že nedopadne jako ta zdechlá kočka pro Davídkovou

Neessi
Pravda, pidižvice mi sice tlapy o ramena neopírají, ale zato mi bez problémů vyskočí až na hlavu . V tom případě vydávám opět velkokynologický povel "kuwaneskačnaměnebotězmlátím" . Pane Bendo, kolik dlužím za tento povel?

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 10:46
- Nahlásit

Dobré jitro dámy (pán asi ještě spí)! Co dnes vaříte? Vaříte?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 11:00 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Lola1
Co dnes vaříte? Vaříte?
Já už snad ani nic jinýho nedělám!!!
Dneska sou to šunkofleky!!!A uzená polífka!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:16
- Nahlásit

Lola1
Inspirovala jsem se v Slunce,seno... dneska bude rizoto, zítra karbanátky

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:22
- Nahlásit

Biluška
jablunka

Lola1
já nevařím páč mám kuchyn v předsíni,předsín na balkone a balkon f pr*eli

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 12:59
- Nahlásit

pane bendo, prave jsem se z friismajkou vratil. celou cestu jsem premyslel, jak zacit, ale proste jsem se neodhodlal - od chvile, kdy jsem ji pri pozdravu pohledl do oci, jsem byl zcela paralyzovan.

jinak jsem si z fricka dovezl noveho psa, takze dokud se zrzka neokoti budeme tu mit canis-felis rovnovahu.

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 13:00
- Nahlásit

slecno Ebony, vas oddech byl slyset az na vysocinu

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 13:11
- Nahlásit

sarax
mám kuchyn v předsíni,předsín na balkone a balkon f pr*eli
Tagže je to jasný,chybí mi balgón!!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 13:51
- Nahlásit

No, když oželíš balkon, boty si zuješ na balkoně, v předsíni uvaříš... a co v kuchyni?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

čus fšicííí co sou úplně vomrzlý páč sou vod 10 doted s těma hnusnejma čoklama na přiblblejch akcích a taky nevařej
argosek
jinak jsem si z fricka dovezl noveho psa
Vokamžitě napiš JAKÝHO !!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:01
- Nahlásit

Biluška
Momentálně je aktuální povel Vypadniokamžitěnebotězabiju,kolik komu dlužim??

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:22
- Nahlásit

davidkova renata

vypada to jako chrt krizeny s nemeckym ovcakem.

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:23
- Nahlásit

davidkova renata

jakto ze ten benda nejel na ovcary? tesil jsem se, ze ho poznam konecne (jelikoz si vubec nevybavuju, ze bychom se nekdy osobne setkali) a on to vzdal...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 17:46
- Nahlásit

davidkova renata
Momentální stav pokládání nové dlažby:
2x pes zaprasený od primalexu - Winky a Puma
1x pes kompletně zalepený Duvilaxem - Lilátko - ta blbka si do toho lehla
1x totálně vyřvané hlasivky z neustálého ječení "vypadnianesermě" - moje
1x podlaha natřená tím sajrajtem a připravená k zítřejšímu pokládání dlažby - díkybohu
nekonečno nadávek padnuvšív na hlavu psů, toho kdo měl ten stupidní nápad položit sem dlažbu a nikoliv lino a hlavně toho fušera Eliáše, který na tom baráku zkur...l co mohl než ho prodal. Protože tahle křivý beton bych nevyrobila ani já a to jsem to v životě nedělala. Počítám, že zítra těch nadávek padne ještě mnohem víc

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 19:59
- Nahlásit

pane argosek
kolik už máte psů?

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání