| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:09
- Nahlásit
Neessi
.Tak tebe čeká letos moc hezký rok,doopravdy.
to je podložený??já že mám doma 3 Vodnáře že bych jim to vosladila
davidkova renata
sbohem fšicííí co sou mladší než já
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:14
- Nahlásit
Neessi
Nejen hubnout-to je až to poslední.Číst,občas se něco i naučit,smát se,něco vytvořit,najít si zajímavou práci........prostě žít naplno
žít naplno neumím,čtu časopisy o psech,směju se jenom když mě někdo rozesměje,učení mi nikdy nešlo,skládám puzzle.....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:16
- Nahlásit
Neessi
ne fakt,prostě mě ted nic nebaví,ani práce,vůbec nic
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:30
- Nahlásit
želva
ale zrovna dneska jsi měla podle biorytmu úspěšný den.Tak ti to kazí ten tvůj Jéňa,už před rokem jsem ti radila,ať ho kopneš do řiti.Najdi si pořádnýho kluka,veselýho a uvidíš,jak ti to bude klapat.Jo a měl by být ve znamení Ryb.
Jinak mrkni na horoskopy,ať se potěšíš http://horoskopy.tiscali.cz/
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:32
- Nahlásit
sarax
to je podložený??já že mám doma 3 Vodnáře
no jasně-hvězdy fakt nelžou
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:35
- Nahlásit
želva
nenech se otrávit. Čteš časopisy, skládáš Puzzle (to já bych nemohla, u toho bych vyrostla), zajímají tě psi, občas někam vyrážíš a máš s kým, to není tak špatné. Mému synovi vždycky říkám usmívej se, máš to za jedny peníze, jestli jsi nas..nej nebo se usmíváš.
Hele nemáš nějaké aktuální foto tvé smečky? A co paruka? Nechystáte se někdy na jaře na Vlčáry?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:35
- Nahlásit
Neessi
no jasně-hvězdy fakt nelžou
joo??a busem aspon prachatý????neb doděláváme byt a sme nějak švorc neb ty hajzli chtěj pořád peníze za materiál a práci
želva
Tak ti to kazí ten tvůj Jéňa,už před rokem jsem ti radila,ať ho kopneš do řiti.
hele želva takovejch Jéňů je si jen polepšíš
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:36
- Nahlásit
Neessi
hvězdy fakt nelžo
A co jako "konkrétně" mám letos čekat?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:41 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Lola1
no paruka bude,ale až na ZOP hellpes ,na vlčáry se nějak nechystám bo je to daleko a foto nemám,ale je tu dastík a Sindy a jinej tu zatím není,bo jsem zjidtila že ti dva si rozumí a na 3 bych už neměla ani prašulky
tak a jdu spinkat zavírám foru
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:49
- Nahlásit
Lola1
A co jako "konkrétně" mám letos čekat?
tak si votvři ten odkaz a počti si.Cák já mám vědět,co konkrétního,když nic o tobě nevím-čas,datum,místo narození.....zas tak dobrá čarodějnice nejsem,abych něco vyčetla z "Lola1",že jo
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:49
- Nahlásit
želva
zavírám foru
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:53
- Nahlásit
sarax
joo??a busem aspon prachatý????neb doděláváme byt a sme nějak švorc neb ty hajzli chtěj pořád peníze za materiál a práci
nebudete,páč jste líný-máte řemeslníky poslat do řiti a udělat si ten kvartýr sami
a ještě k tomu poživačný,což já chválím,páč život se užívat.Taky nebudu bohatá,protože žiju
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:55
- Nahlásit
želva
zavírám foru
a ty žádnou foru nezavírej,nebo tě zavřu do hladomorny,ty foro
Benda
a ty se nepošklebuj
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:57
- Nahlásit
Neessi
jak můžeš psát když je forum zavřené ??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 21:59
- Nahlásit
Neessi
Taky nebudu bohatá,protože žiju
víš jak sem říkala bud budu skrblit a na penězích sedět bo si uděláme radost a budem mít zas ho*no jak vždy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:15
- Nahlásit
Benda
jak můžeš psát když je forum zavřené ??
je zavřená jenom fora,takže na forum psát můžu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:17
- Nahlásit
sarax
si uděláme radost a budem mít zas ho*no jak vždy
no a vo tom to je.I když u nás se říká"uděláme si radost" něčemu,co žádný prachy nestojí ,ale stát musí taťkoj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:25
- Nahlásit
Neessi
ale stát musí taťkoj
no tak to taky
no stejně výsledek bude že budem mít kulo a to co bude budem cpát do harantů a psů.. a budem spokojený
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:28
- Nahlásit
Neessi
no jo zítra zamkne fórum a jsme v háji.
Jinak jsem už několikrát na chatě chodící po lese, sedící na terase nebo ležící u krbu přemýšlel nad tím jak je to krásný a nádherný život a kolik peněz nejen za benzín za to zaplatím až jsem došel k závěru jestli není lepší tam žít
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:39
- Nahlásit
Benda
až jsem došel k závěru jestli není lepší tam žít
a v čem je problém?Tak tam žij!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:48
- Nahlásit
Neessi
jo cesty osudu jsou ...........
co říkáš na toho Veta od vás?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 22:52
- Nahlásit
Neessi
kde že je ten vodkaz, jsem nedočkavá, co bude letos dobrého, zatím mám 37 a ráno jdu do práce.
Jestli jsi poločarodejnice, stačí ti 8.2. Praha?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 05:44
- Nahlásit
Benda
co říkáš na toho Veta od vás?
Těžko říct,co je pravda-znáš to,noviny vydrží leccos.Ale mezi pejskařema je profláknutej,takže já bych tomu skoro věřila .Jen je divný,proč ho nenaložili policajti a nedovezli sami,že jo?A kde byl majitel?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 05:48
- Nahlásit
Lola1
kde že je ten vodkaz
na předchozí stránce
zatím mám 37 a ráno jdu do práce.
Jestli jsi poločarodejnice, stačí ti 8.2. Praha?
37 stupňů teploty nebo roků?Jestli roků,tak to budeš mít letos fakt dobrý
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:00
- Nahlásit
Davidkova
Pani Daviiidkovaaa...ja som vas nechcela nasrat...nahodou...na svoj vek vypadate celkom zachovalo...jako este na vas tie kusy masa drzia...z inych by uz opadali...
Neessi
Polocarodejnica?? mas aj ciernu kocku??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:05
- Nahlásit
Silwuska
Polocarodejnica?? mas aj ciernu kocku??
Černobílou
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:09
- Nahlásit
Mucholabka
Cauky...ty si mi niekam zmizla a ja som doteraz nezistila co si myslela tou otazkou Proc pes...v tej teme o navodoch tusim...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 08:27
- Nahlásit
zdravím
no Bože,tak se mi useklo jedno písmenko Neessi
to se může stát každému
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:18
- Nahlásit
Čau lidi, bože vy jste toho zase nakecali. Může mi někdo udělat stručný výcuc?
Taky bych potřebovala elektrikářskou radu, je tady někdo elektrikář? Rovnou upozorňuju, že instalatéry nepotřebuju, na ty dojde až příští týden .
U nás totiž zase zuří nějaký orkán, nebo co (nezaměńovat prosím, s orgánem, ten tady vůbec nejni ). A ten orkán nejspíš udělal něco s élektrickým proudem třífázovým, nebo co to doma máme v drátech. Nesvítí nám ani jeden lustr, s vyjímkou toho v obýváku, ten svítí. Ale všechny elektro spotřebiče fungují (počítač, čerpadlo, mikrovlnka....) . Pojistky jsem vyhodila a znova nahodila. Stále to nejde..... Gdo tomu rozumí??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:43
- Nahlásit
Biluška
něco s élektrickým proudem třífázovým, nebo co to doma máme v drátech. Nesvítí nám ani jeden lustr, s vyjímkou toho v obýváku, ten svítí. Ale všechny elektro spotřebiče fungují (počítač, čerpadlo, mikrovlnka....) . Pojistky jsem vyhodila a znova nahodila. Stále to nejde.....
Né že bych tomu rozuměla,ale vím,že gdyž to takhle řádí u nás,nezbejvá než počkat,až to daj elektrárny do pořádku.
čus ficíííí co dneska nemáte doma fšechny haranty i ti vostatní.........
|