Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:00
- Nahlásit

Benda
ta je na celej život
Něco jako dyš jí milujš, neni co řešit? Prostě ten řetěz povolíš, aby mohla až do sklepa?

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
člověk se už nemůže f klidu ani vyblít!

teď mě tak napadlo, že kdybych se měl oženit pokaždý když jsem bl.l tak bych měl doma harém

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:03
- Nahlásit

Gerda
Prostě ten řetěz povolíš, aby mohla až do sklepa?

pokud nemáš ve sklepě vinotéku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:06
- Nahlásit

Benda
teď mě tak napadlo, že kdybych se měl oženit pokaždý když jsem bl.l tak bych měl doma harém
Musíš nablít přesně na boty

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:12
- Nahlásit

Huš to funguje . Ale bylo to krizový, poněvadž nás na pár hodin odpojili úplně a to dokonce i od cz-psa . SEm musela jít těm dělňasům vysvětlit, že žádný pivo a žádný svačinky nebudou, dokud mi nepojede cz-pes. Jelikož jsem s sebou vzala pumu tak to pochopili poměrně rychle

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
to Benda to dělá líp. Jsme potkali mladou bígličku a on si po chvilce označkoval. Když jsem se ho ptal co dělá tak mi řekl, že až vyroste tak si jí vezme a kdyby jí nemohl poznat podle ksichtu (například že by dostala traverzou) tak aby jí poznal podle značky

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:17
- Nahlásit

Biluška
Jelikož jsem s sebou vzala pumu tak to pochopili poměrně rychle
si jim řekla že když puma nemá cz-psa tak je nervní ??

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:22
- Nahlásit

Benda
si jim řekla že když puma nemá cz-psa tak je nervní ??
Ne, jsem jim tvrdila, že počítač nutně potřebuju k práci a že pokud fofrem nebude tak jim pošlu fakturu za ušlý zisk. Puma mezitím cenila velký žahnutý žuby nahóru a hledala kam si odložili svačinku. Jeden se ji pokusil pohladit, ale neměl žrádlo, takže na něj zavrčela tak, jak to zná jenom Mel a dělňas se fofrem evakuoval. Poněvadž nevěděl, že Puma vrčí na Anubise

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:31
- Nahlásit

Biluška
že Puma vrčí na Anubise

To jako nadálku?? ultrazvukove spojeni?? alebo byvate vedla seba??

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
Pani uz na mna prestante fakerovat...nebo se z vas

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:57
- Nahlásit

Silwuska
To jako nadálku?? ultrazvukove spojeni?? alebo byvate vedla seba??
Ne, Anubis bydlí někde na opačném konci Moravy .
Jenže když jsme byli na srazu tak si Mel pořídila značnou ebrietku. V té ebrietce se rozhodla mazlit se s pumou. Vzala si ji na klín a mazlila ji. Pumě se to nelíbilo. Vrčela jak generátor, cenila velký žahnutý žuby nahóru (je to vidět na fotkách na tématu sraz) a Mel říkala "ty nevrčíš na mě, ty vrčíš na Anubise, viď" . Akorát, že Anubis byl na druhé straně hospody

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

Biluška

Ale teoreticky mohla mat pravdu...na mna pred hodinou vyceroval vo zverimexe papilon velkú čikulu žahnutu nahoru..ale to ju vlastne vyceroval na suku od nas z roboty...tak jak to teda je?? maju tee psy ultrazvuk alebo ni??

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:27
- Nahlásit

Silwuska
tak jak to teda je?? maju tee psy ultrazvuk alebo ni??
Ultrazvuk musí mít biluše, aby mohla vrhat talířema a nemusela si svítit v případě, že nemá žádný dobrý filmy, co by chtěla vidět na nojbúku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:31 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Nazdárek fšici,co jim nejde střídavý proud,nebo třá jedna fáze,taky elektrikáři -amatéři(Benda) a i ti,co házejí talířema ve tmě.
Je naprosto chnusné odpoledne,ale jsou i situace velmi podivné.Upozorňuji,že jsem stále střízlivá. Vezla jsem pitbull domů na druhý konec města,že se cestou zastavím u řezníka Špejlíka pro pusinkovou polévku a jiný tučný pochoutky pro gaučáka,aby nevotravoval s vařením
a vracela se přes centrum,když tu na frekventované silnici najednou zprava na přechod pro chodce vlítla veverka. Evidentně přecházela od Dopravního inšpektorátu k budově soudu.Měla kliku,páč jsem ji viděla a v protisměru zrovinka nejelo auto.Zato ten debil za mnou měl co dělat,aby do mne nenarazil . Veverka naprosto v klídku přehopkala silnici a ten debil za mnou,co nejdřív gestikuloval ošklivými posunky,jak jsem zahlédla ve zpětném zrcátku, nakonec zvedl palec a prosil za odpuštění,když zahlédl,koho že jsem pouštěla na přechodu.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:31
- Nahlásit

Gerda
Tak prd....

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:37
- Nahlásit

Silwuska
Tak prd
Kdo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:40
- Nahlásit

Neessi
Máte u vás vychovaný veverky . U nás veverky a lišky zásadně přebíhají mimo přechod. Po přechodu chodí akorát srnky a taky ne pokaždé

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:42
- Nahlásit

Biluška
Neessi
Ve Skotsku jsem si všimla, když jsem řídila, spousty mrtvých zvířátek okolo silnic. Možná to bylo tím, že tam přechody nebyly vůbec. Měla by se zavést Besip výchova i pro divoká zvířata, začít by měly už od školek...mohly by je vzdělávat staré lišky.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:43
- Nahlásit

Gerda
Ultrazvuk musí mít biluše, aby mohla vrhat talířema a nemusela si svítit v případě
Biluše vrhá traverzama ale já po tobě něco hodím až se podruhý uklidním. Páč poprvý sem se už uklidnil

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:46
- Nahlásit

Benda
Biluše vrhá traverzama ale já po tobě něco hodím
To je nesmysl, já mám všecky fáze v pořádku a filmů mnoho z levých knih za 29 Kč )))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:48
- Nahlásit

Gerda
No ty...ty si na mna prd, lebo ja to vobec nechpem co si napisala konkretne: nemusela si svítit v případě, že nemá žádný dobrý filmy, co by chtěla vidět na nojbúku.

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:49
- Nahlásit

tak decka aronek ma potrhanou levou predni tapku a par dni nebo tydnu si moc nezabeha a ja dneska, pokud budu mit stesti, konecne zaziju ten slastny pocit valecnika - s rukama od krve zatancim tanec vitezstvi nad mrtvym psem vetrelcem. ted mi jeste zdrhnul dirou v plote, ale priste, az prijde, si to uz ohlidam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:49
- Nahlásit

Silwuska
To chtěl Benda - koukat na filmy, když má baterku v nojbůku a fáze v prd*li...já mu psala, ať si dá rači becherofku, že to sbližuje víc.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:54
- Nahlásit

Gerda
No to jooo...becherofka zblizuje..ale nojbuk taky...a Benda zblizuje?? mam v tom maglajz...

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:56
- Nahlásit

Silwuska
a Benda zblizuje??
Nevim, leda by měl bylinkový základ....musel by být směskou bylin...tedy v jeho případě směskou bejlí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:59
- Nahlásit

argosek
tak decka aronek ma potrhanou levou predni tapku a par dni nebo tydnu si moc nezabeha a ja dneska, pokud budu mit stesti, konecne zaziju ten slastny pocit valecnika - s rukama od krve zatancim tanec vitezstvi nad mrtvym psem vetrelcem. ted mi jeste zdrhnul dirou v plote, ale priste, az prijde, si to uz ohlidam.

s kým se serval? Chudák Tak koukej tu díru v plotě spravit

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:03
- Nahlásit

Biluška
Máte u vás vychovaný veverky

No vždyť jsem psala,že přecházela od dopravního inšpektorátu,ne?Asi byla na školení a hned si to šla vyzkoušet.Měla kliku,že jsem zrovna jelá já,jestli to zkouší i na ostatních nevim,třá bude večer v televízi a jsem zvědavá,kterýho veta k tomu budou volat tentokrát

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:05 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Neessi

s kidem. za prispeni jednoho mistniho donchuana..
diru v plote spravim, az pes bude opet u me na zahrade.

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:06 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

nechcete si spočítat,jak dlouho tu ještě budete?

http://email.seznam.cz/redir?http://clovekonline.c z/kalkulator-veku

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 15:07
- Nahlásit

argosek
s kidem

a má to hodně potrhaný?

<< 1 ... 666 . 667 . 668 . 669 . 670 . 671 . 672 . 673 . 674 . 675 . 676 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání