| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 18:52
- Nahlásit
Baysha
To sem jako skoušela nacpat majinkou hrušku na větfi do láhve jako že se zvětší a dozraje už stou navlečenou flaškou a vona schnila7x až pak mi někdo řek,že je tam cpou sušený a nabobtnaj až v tý flašce
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 18:53
- Nahlásit
nemethova5
chci strom klobasovnik!!!!
Taky du do fronty odrůda Ostrava roub čabajky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 18:53
- Nahlásit
danajasa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:03
- Nahlásit
danajasajj,ty jsou nejlepsi!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:05
- Nahlásit
danajasa
někde dělaj aji to, že je opravdu pěstujou na stromě - ftip je v tom, že ta flaška musí být dnem vzhůru, aby do ní neteklo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:06
- Nahlásit
Baysha
nekecej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:08
- Nahlásit
makrel
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_conten t&task=view&id=251&Itemid=33
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:12
- Nahlásit
Baysha
Koukám, co se čék v žumpě nedoví...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:13
- Nahlásit
Tak už su z nákupa děveny, asi si půjdu domki nalakovat nechty. Hele chce se vám taky tak děsně spát? Normálně se cejtim polospící celý odpoledne...sem řikala máně - maryje, co bys řekla tomu, kdybychom šli dnes brzy spát. No a vona mě škrábla. Tak teď nevim, jesi chce, nebo jesi nechce. Tak jí nakopnu a pude.
makrel
nekecej
nekecá, už sem to taky viděla, flaštičky na stromě a v nich zraje hruštička.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:15
- Nahlásit
Gerda
gustavoj se ztratila na cvičáku celá kasa tak v létě asi bacha na věci, je z toho úplně v prdeli a my všichni taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:15
- Nahlásit
Je tu ještě Bajko, nebo už plave? Jak to, že na opylování jsou potřeba dvě třešničky?
"pokud potřebujete opylovat třešničku (na to jsou totiž potřeba dva stromy) a máte na zahrádce jen jednu, přivažte na větev sklenici s vodou a do ní dejte kvetoucí větvičky z cizí třešničky. O ostatní se již postarají včelky. "
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:16
- Nahlásit
Baysha
Hezký No tak letos to skusím eště raz ovšem nevim esli naše máslofky maj vhodné geny na flaškorostení
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:16
- Nahlásit
kejtlin
To je hrozný!!! To byl někdo z kurzistů?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:17
- Nahlásit
Gerda
to je taky pravda, na rozdíl od višní se třešeň většinou neopylí sama sebou, potřebuje poblíž strom jiný odrůdy kvetoucí ve stejnou dobu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:17
- Nahlásit
kejtlin
gustavoj se ztratila na cvičáku celá kasa
cože?????????????????!!!!!!!!§ To si děláš prdel????????? Hele v létě budeme muset mít teda věci zamčený v autech, žádné cennosti a prachy furt u sebe. Je doufam jistý, že se tam dostal někdo cizej, nezvanej, že to nebyl nikdo ze cvičáku, že jo? Prostě nějaká hnusná smažka od řeky, přišla a čajzla...ty vado! Chudák Gustaf! Kéž by se ukázalo, že ji jen někam založil, nebo že někam zapadla......
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:18
- Nahlásit
kejtlin
týbláho nejhorší je, že to asi udělal někdo místní, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:19
- Nahlásit
Baysha
na rozdíl od višní se třešeň většinou neopylí sama sebou, potřebuje poblíž strom jiný odrůdy kvetoucí ve stejnou dobu
Aha! Takže abys měla třešinky, nemůžeš mít jen jeden třešinkovej stromek, musíš mít stromky min dva. Na to je dobré pamatovat, až budeme mít tu žumpochalupu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:20
- Nahlásit
Gerda
a proto sou lepší višně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Na to je dobré pamatovat, až budeme mít tu žumpochalupu.
Coooožeeeee??? Něco sem zmeškala?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
Baysha
ne nikdo z kurzistů to nebyl, hlavně tam nechával peníze tak léta se tam nic neztratilo no, máme podezření ale za ruku jsme ho nechytli, prostě dneska ráno přišel a už tam kasa nebyla, byla v novým klubovně kde jsou mříže a zámky na dveřích no zámky vypadaj nepoškozeně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:22
- Nahlásit
kejtlin
Takže někdo koho znáte? Jako to je strašnej pocit, zvlášť když se nikdo nechyt za ruku...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Coooožeeeee??? Něco sem zmeškala?
ještě ne, to teprve přijde ))) něco jako aštar šeran sekta, co má ty svý komunity, jak se tam ty stejně šílený lidi zavřou a hulej a chlastaj a tak.
kejtlin
hele to je děsný, strašně nepříjemná představa.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:24
- Nahlásit
Gerda
jak se tam ty stejně šílený lidi zavřou a hulej a chlastaj a tak.
Aha, tak to je přesně to, co potřebuju!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:27
- Nahlásit
Gerda
jůůů já chci taky jezdit na žumpochalupu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:29
- Nahlásit
Gerda
hlásím se na funkci chalupní děžurnaja, budete mě fšici nosit ouplatky a já zamhouřím voko, dyš nebudete mít přezůfky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:29
- Nahlásit
Gerda
Budou aj výkendové pobytověozdravnésemináře?Nápln je fakt lákaváaštar šeran sekta, co má ty svý komunity, jak se tam ty stejně šílený lidi zavřou a hulej a chlastaj a tak.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:33
- Nahlásit
danajasa
jasně! budem tomu říkat semynáře, Biluška nám udělá odbornou přednášku o významu traverzy v kynekologiji a pak následuje program viz výše
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerda
no moc právě ne, určo to nebyl nikdo z nás stálejch nebo možná jo s tím, že se to svede na nový no nevím nikoho nechci obviňovat ale je to hrozný, je pryč doba, kdy se tam nechávali fot´áky peněženky třeba i tejden, když se to tam zapomnělo a nikdy se nic neztratilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
makrel
Baysha
No měli bychom na té nemovitosti pomalu zapracovat, mě už se o ní zdálo, myslim, že představu mám, pokoje a barvy tapet začnem řešit hned po vestách, až se naučíme shodnout )))
kejtlin
je pryč doba, kdy se tam nechávali fot´áky peněženky třeba i tejden, když se to tam zapomnělo a nikdy se nic neztratilo
a tohle se mi třeba líbí, když jedem lyžovat do itošky nebo rakouska - co si necháš před hospodou ve stojanu, tam i zůstane. Pokud teda nejede kolem zájezd z čech.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 19:42
- Nahlásit
Gerda
a tohle se mi třeba líbí, když jedem lyžovat do itošky nebo rakouska - co si necháš před hospodou ve stojanu, tam i zůstane. Pokud teda nejede kolem zájezd z čech.
přesně
ono hlavně moc lidí nemá klíče od nový klubovny, teda oficiálně a z těch to nikdo určo nebyl
|