| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 13:58
- Nahlásit
Maky a Trix
A nemá nemocný srdce?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:00
- Nahlásit
Vlčáčková
ne. To mu poslouchal podlemě nejlepší kardiolog, co znám, v době, kdy se začal zakašlávat... taky jsem nejdřív myslela, že je to srdce po tý parvě... ale podle něj má srdce krásně zdravý. nejspíš mu něco zůstalo na plicích po tý sérii psincáků.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
supr že jsi ses vrátila v pohodě,jsem si říkala co a jak tam je to děsivý tedy
jdem spát,dokonce i dasty už spí a to je co říct
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:07
- Nahlásit
Rambík zas kulhá, myslim, že je to tim, že je zas najednou takový teplo, nemůže bejt to počasí nějak stejnoměrný a měnit se postupně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:14 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Maky a Trix
Pani ste tady eště?Hmyzopes dohárala a už měsíc se nějak nezměnšuje(pípi píp)štěníky nečeká zánět-no výtok žádnej tož nevím jet na veterinu kvůlivá velikosti mi příde přehnaný né?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:15
- Nahlásit
danajasa
kolikátý to bylo hárání?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:18
- Nahlásit
Maky a Trix
Těžko říct je zachráněná a ti maj.vůbec nevěděli že maj psa natož jak dlouho,ale už šediví to je jediné co přibližně tipuju6let a víc
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:28
- Nahlásit
danajasa
bych počkala, mě vůbec nenapadá, proč by to mohlo bejt. To fakt ještě nevim...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Maky a Trix
Dík Počkáme páč ináč je zdravá až to pěkné není akorát to vypadá běsně taková malinká pes a taková velká
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 15:41
- Nahlásit
Maky a Trix
že je to srdce po tý parvě... ale podle něj má srdce krásně zdravý. nejspíš mu něco zůstalo na plicích po tý sérii psincáků.
Ahoj, nevím tedy jestli to souvisí, ale náš druhej pes, když jsme ho jako malého našli, měl parvu. Celý život trpěl na kašel a infekce cest dýchacích. Nicméně se dožil skoro 19 let...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 15:49
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
no, souvisí, parvovirus způsobuje imunodeficienci, to já zase vím. ale šlo mi spíš o to, že už prostě nemá výdrž, lehce se zadejchává a to bych čekala u staršího psa. Už jsme byli na rtg, kde nebylo nic vidět, ale to už je dýl, půjdeme znovu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 15:57
- Nahlásit
gdo dělá vejcuc,kreténi??
Ghianika
Tě vítáme na naší foře )),ale nepočítej s tim,že tady se ti mozek nějak zlepčí ))
přezdífky se poddaj časem,stejně nigdo nikoho nezná jeho jménem a vo buchty se nestarej ,těšíme se na příště )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar bazar
áááááááá dneska bylo táááááááák kráááááásně kéž už by to zůstalo
Ghianika
nazdar pani
aby jste si příště třeba na čelo napsali přezdívky, než se zorientuju..
hele to je jednoducjý, mě znáš, renatu taky, s bílejma veverkama je Baico nebo bajkonůrka, Gerda je česačka čoklů, Akyháky je Jiřka ta malá jak ti vodila Caira na vástavě Elišku *- Atusch taky znáš???? má to vlkošedý štěndo, Crysa je Terka a nikdo jinej vocaď tam nebyl, s těma se můžeš seznámit postupně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:06
- Nahlásit
Alexa
hele to je jednoducjý
to jistě )))) nicméně zatim může zůstat u famylyjérního voslovení Ty vole.-)))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:07
- Nahlásit
davidkova renata
zatim může zůstat u famylyjérního voslovení Ty vole.-)))))
to je taky řešení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:08
- Nahlásit
Alexa
tak sem genyjální,takže řešení mám dycky
hele alberte,TO JE DNESKA KRÁSNEJ DEN VID?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:12
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
strašně vám závidím sem celej den zavřená v hokně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kejtlin
no dneska bylo fakt luksusně,kéž by to vydrželo až do jara bo SMRT FŠEM BÍLEJM A JINEJM MRDKÁM !!!
Jo děcka akorát bajkofka nám,zejména gredě,totálně skazila den ..nějak se chytla s Matýskem a vlítla do klubovny vyhodila bábofku do lesa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslim,že by se měla léčit!!!! jaxe rospadla,kus jí spat za kotce a gerdička pro ní hnet mazala,že jí jako sní bo vypadala moc dobře,s voříškama a čekuládovou polevou,ale holky jí řekly,esi jí nevadí,že za ty kotce choděj čúrat. vyměkla a nesnědla jí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:14
- Nahlásit
davidkova renata
TO JE DNESKA KRÁSNEJ DEN VID????
naprosto úžasnej!!!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:15 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdaréc trupky!
závidím fšem, co lítali po venku, já trčím v hokně snad to sluníčko vydrží eště do zejtra...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:17
- Nahlásit
davidkova renata
kéž by to vydrželo až do jara bo SMRT FŠEM BÍLEJM A JINEJM MRDKÁM !!!
hele v pátek tvrdila léčitelka otci, že už zima nebéééé, tak doufám že to je pravda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:19
- Nahlásit
Alexa
hele v pátek tvrdila léčitelka otci, že už zima nebéééé, tak doufám že to je pravda
dyby né,udáme jí na živnostáku jako podvodnici
a přečtěte si na minulý straně coudělala bajko bo sem dala změnit a mezitim naběhla další strana..jak je to možný nevim ,ale myslim,že jejíjí hnusný čin by neměl být nezveřejněn!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:22
- Nahlásit
Alexa
Podle toho, jak pelichají moji psi, to určitě pravda bude.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:24
- Nahlásit
davidkova renata
ale myslim,že jejíjí hnusný čin by neměl být nezveřejněn!
Nechytla od některýho čokla vzteklinu?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Brý den děckááááááá, dneska to byl úplně supráckej den, přectafte si, že Syreček vot Atuš dnes kousal na Matese, než ho Bajko zašlápla, dyš se s Matesem prala, ještě než vyhodila tu bábofku - je děsně prutká v jednání. A pozorte, to moře vopravdu bude, Mates má tolika kurzů a soustředění, že sme se dohodli, že může bejt v ringu ve vodě po pás (to ustojí), psové k němu budou plavat, to by bylo, aby se kreténi tu zvedačku nenaučili Nána už dneska trošku skokla. Bůch skákal moc, byl rozhořčen. Maryje se česala, tak se jí to líbilo. Líbilo se jí i boksí štěndo, neboť od jeho paničky dostávala piškoty. Přišlo na nás bojové vemeno a oblizovalo nám ksichty. Přišel na nás taky malý čert, chtěl nám taky Syrečka zašlápnout a hlavně znásilnit. Dnes bylo jaroooooo! Těšíme se na příště!
Jo a Bajčí foťák dělá fakt krásný fotky, sem moc ráda, že ho ve skupině máme.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
vyhodila bábofku do lesa
jako vona peče jenom pro matesa čico????? Todle si teda zvykat nebude!!!!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Tu bábofku pekl Mates, nebo co? Proč ji jako vyhodila, sem nepochopila podstatu tohoto činu .
A nepyšte, pytlačím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:27
- Nahlásit
davidkova renata
Paní nebyla votrávená(to pečivo) Gerdičku plně chápu sem nasmažila palačinky(pyškotový nadýchaný)hapal mi tácek celej na zem -Dálek ku počasí-Má se ochladit ovšem furt okolo nuly ideál.De v tv Vrat se do hrobu magore
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
Proč ji jako vyhodila, sem nepochopila podstatu tohoto činu
sic sem tam nebyla, ale dovolila bych si tipnout že jí nechtěl ani vochutnat ze zdvořilosti a to asi bajkonůrka neunesla psychycky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 16:29
- Nahlásit
To byl dneska krásnej den, Albertí!!!
Proč Baico vyhodila bábofku???
|