| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
kejtlin
jj to mněli
No jo, tak to je jiná. My sem do školy mněli několik kilometrů a boty sme si pučovali. Tak to víte, dostala sem se tam málo.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:02 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
impact
Budete tu někdo na silvestra?????
Já téš. Jak se máte, pani, s Vaším novým krásným sabijáckým štěníkem?
All
A jelikoš Silvestra nemusim, budu jen ráda, dyš si tady se mnou bude něgdo povídati.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
Baysha
nemluf kejtlin do randění, co víš, třeba její vyvolený preferuje, dyš má žena nohy jak srnka
sem jí chtěla jenom pěkně poradit..... ))))
kejtlin
vášeň na prvním rande??? sím tě, až mě uvidí na živo, tak prchne
no, von prchne, až takhle začneš mluvit. Rozhodně prchne, až nám ho přivedeš a my mu o tobě povíme. TOm áš pak jistý. Takže si rači ty nohy vohol dnes, máš poslední šanci se s nim vyspat )))
impact
Budete tu někdo na silvestra?????
Až po půlnoci se zkusim napojit, půjdu domki brzo, ráno brzo vstáváme. Ty tu budeš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
kinta
No jo, tak to je jiná. My sem do školy mněli několik kilometrů a boty sme si pučovali. Tak to víte, dostala sem se tam málo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:04
- Nahlásit
kejtlin
vášeň na prvním rande??? sím tě, až mě uvidí na živo, tak prchne
no aby ses nedivila. Kolegyně si tagle našla muše přes inzerát a nějakou dobu si dopisovali (pravda už je to nějakej pátek) pak to nějak uslo a pak asi po půlroce se jí ozval a dali si první rande a poudala že jak vystupoval z busu koukli si z voka do voka a šli na TO (měl pučenej byt vod známýho) a sou spolu do dneška - cca 20 let
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:04
- Nahlásit
Gerda
no, von prchne, až takhle začneš mluvit
no nebudeme mluvit o mě, ani já o sobě pro jistotu, zatím o mě uvažuje v superlativech, nevím kde na to přišel, ale necháme ho v tom
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:05
- Nahlásit
Gerda
tak pořád je pro mě lepší krč než hlubočepy či jak se to tam menuje takže klidně tam, jinač nevím - kačerov? dá se na kačerově něgde zastavit?
háje nehledej, opakuji, háje nehledej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:05
- Nahlásit
kejtlinjdes na rande???tak hodne stesti,ja tu taky budu na silvestra na fore,no jo,ale to je opar skoro pres pul huby!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Baysha
hele a co Smíchovský nádraží???? Kolem jede
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
No, pani, to je spíš k pláči! Néste Vy náhodó pjekně necitelná?!
Každopádně přeju úspješný rande to, randezvouz. Začátky só tak nějak nélepčí, pak uš to stojí za houno, tak si to užíte!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
snad, asi za půl hod´ ky by měl přijít soused a nastartovat mi přes kabely auto
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
kejtlintak to drzim pesti,at se rande vydari,jdu si udelat caj a namazat ten silenej opar!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
kinta
Každopádně přeju úspješný rande to, randezvouz. Začátky só tak nějak nélepčí, pak uš to stojí za houno, tak si to užíte!
Díky. To já vím, že začátky jsou nejlepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
kejtlin
Jak řiká aleksa - vysotupíš z busu a je to hned. Pak budeš mít taky ňákýho servantesa, ale burijánek to nebude.
Baysha
Na kačerově se samo zastavit dá, pokud je ti pohodlnej kačerov, pak stačí, když z metra vylezeš na ten mostek, co vede nad kačerovem, tam je parkoviště u činžáků, kde budu stát, počkám tě na mostku.
Nesmíme zapomenout vzít Bůchovi něco do huby, aby to nosil a nenosil pejsky. Včera chtěl nosit mařenku, on jí vážně chtěl nosit v hubě, má jí nějak divně hodně rád....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:09
- Nahlásit
kinta
Neni sabiják. Biluška je bubá a všude to vykládá.
Já tu právě budu taky. Půjdu na pivko v pět tak do sedmi a pak zpátky domů za psíkama, aby se nebáli.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
kejtlin
Jo a nezapomeň se zeptat, essi vaří, luxuje, utírá prach a takový ty vjeci. Abys jako nestrácela zbytečně čas marným bojem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
Gerda
vysotupíš z busu
pojedu autem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:11
- Nahlásit
Alexa
to mám blíž tu Krč, ale díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
kinta
Jo a nezapomeň se zeptat, essi vaří, luxuje, utírá prach a takový ty vjeci. Abys jako nestrácela zbytečně čas marným bojem.
dobrá paní
all
já tu žumpu nemít, tak sem úpa v hajzlu
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
kejtlin
pojedu autem
Gerda snat řekla, že vystópíš z busu, né? Tak jí to laskavje nekomplikuj, nebo se té vášně nedočká a co pak tady s ňó budem dělat?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:13
- Nahlásit
kejtlin
vystoupíš z auta a je to pokud si na to vystupování vezmeš jak ňáká celebryta mini a pod to uš nic, tak zaručuju oučinek
Gerda
skvělé, děkuji moc, tak v kolik?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:13
- Nahlásit
Lidi já jsem tak unavená z těch vínových dýchánků, že asi půjdu spát, abych měla ještě sílu na zítřek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:15
- Nahlásit
Alexa
hele a co Smíchovský nádraží???? Kolem jede
kdo jako kolem jede? Rozhodně kolem teda nejedu. Nikdy.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
Gerda
pokud nejedeš kolem, pak jedeš kolmo... nebo šikmo? a může had jet kolem na kole? a na kolotoči? a může jet kolem kolotoč?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:17
- Nahlásit
Zdar župo mám na vás dotz potřebuju pomoc radu-Čistě"hypoteticky"dyž má čék 8tis hrubého a 6800 čistého 1600projede 1200prožere pes a inkaso je3000 má cenu chodit do také hokny???
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kinta
Tak jí to laskavje nekomplikuj
správně, co pak budem dělat, dyš to nepude podle plánu!
Baysha
tak v kolik?
9.30 kačerákov.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Baysha
v -12 mini , ani náhodou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
Baysha
pokud nejedeš kolem, pak jedeš kolmo... nebo šikmo? a může had jet kolem na kole? a na kolotoči? a může jet kolem kolotoč?
no tak vy ste vopravdickej blázen starý )))
danajasa
má cenu chodit do také hokny???
ne, má cenu si najít jinou hoknu, kde vám daj víc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:19
- Nahlásit
danajasa
Zdar župo mám na vás dotz potřebuju pomoc radu-Čistě"hypoteticky"dyž má čék 8tis hrubého a 6800 čistého 1600projede 1200prožere pes a inkaso je3000 má cenu chodit do také hokny???
nemá
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 19:19
- Nahlásit
Gerda
oki, tak na nový rok v 9:30 na mostku na kačerově... jak na nový rok, tak po celý rok...
|