| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:49
- Nahlásit
ketty
já sháněla pro psa malý balonky jako aporty do vody, protože když plaval s tenisákem, tak se topil, jak měl pořád moc otevřenou tlamu. No a milej zlatej míček od kongu vydržel fakt 10minut u vody, když ho můj 5kilovej prcek jednou silně zkousnul.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:53
- Nahlásit
Biluška ať mi, prosím, pošle číslo účtu na mejl!!!! Děkuji!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:54 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Eldoguero
U vás taky paní jsou ti kočující spoluobčané? Tak to je hrůza, není kam zdrhnout
No jo, sice to chvilku vypadalo slibne, kdyz http://zahranicni.ihned.cz/c1-45943840-dramaticky- odsun-nebo-poklidny-odchod-takhle-se-francie-louci -s-romy
ale asi to nak nedotahli do konce. Na druhou stranu, oni k mistnimu koloritu i celkem patri, v Saintes-Maries-de la Mer maji kazdorocne pout http://www.parc-camargue.fr/Francais/images/diapo3 4.jpg, nechovaji se tu tak spatne, aspon tady na jihu ne, jen jsou teda hrozne hlucni a musis si davat zvyseny pozor na majetek. Ale v zasade mi vadi mnohem min, nez jini nepuvodni obyvatele.
edit tak znova http://www.rolandchassain.net/article-6683266.html muzna to pujde takhle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
ketty
Hele to je u nás naprosto nereálný, ačkoliv jsem o podobný hračce už hodněkrát uvažovala, nakonec jsem to zavrhla, páč by to skončilo tak, že všichni psi by kouleli, Velký pan Dozák by stál opodál a jakmile by vypadla granule, tak by byl rychlejší než průjem a všechny vyhnal, aby ji mohl sežrat.
Nakonec bysme měli jednoho stokilovýho argentince a zbytek smečky značně pohublý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
leyenda
Koukám, že u vás to bude podobně jak kdysi u nás vyprávěla prababička, když přijeli do vesnice, jak si mezi sebou lidi půjčovali velký psy, páč těch se prý jedině báli
No jo všude je něco, u nás třeba se v poslední době nějak hůř snáší tato menšina s menšinou vietnamskou a kolikrát je to celkem sranda co si prováděj. Největší sranda je, že obě vyhledávají velice podobný prostředí a pak se logicky nemůžou společně shodnout Každopádně není radno do jejich záležitostí se vměšovat, taky to nikdo moc nedělá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Eldoguero
no, ja mam velkyho cernyho psa, takze jsem celkem vysmata
ovsem tady je neskonale vic problemu s potomky puvodnich pristehovalcu z byvalych francouzskych kolonii, to je fakt sila a setkavas se s tim denodenne, to ti kocovnici jsou tady jen velmi okrajovy jev, mozna prave proto, ze muzou kocovat a nikdo je nenuti integrovat. nekde pobudou a zase odjedou, v ty docasnosti je prave to kouzlo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
kejtlin
Hele paní, ty jsi z přímo z Libiše u Neratovic?
Tam mám známý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hancaw
a víte co? Ta blpka to rozflákala na prvočinitele
no přesně z tědle důvodů já nekupuju žádný hračky! nána má jedinou myšlenku a to rozebrat to na cucky,pokud to nejde,vysere se na to bo to jí neba,chce devastovat .To už je lepčí vepřová hnáta ,případně nějaká hovjezí kost..endoprotézy vod aleksy sou bezva,nosily sme je vloni asi dny k rybníčku ,lidi divně koukali..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
leyenda
S tím naprosto souhlasím, kdyby kočovali všichni mohlo být co se problémů s nima týká mnohem míň si myslím.
Když jsme se stěhovali do téhle vesnice, kde bydlíme, strašně nás překvapilo kolik lidí má na zahradách velké psy a i plemena mě celkem zarazila (na takovou prdel světa), časem jsem pochopila...
nekde pobudou a zase odjedou, v ty docasnosti je prave to kouzlo
to zní skoro až romanticky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
Proč se mi ty zarámečkovaný fota nechcou ukázat? http://www.loonapix.com/cz/images/1291830980263082
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
Furt mám pocit, že mám asi fakt psa z jiný planety. Velkému panu Dozákovi nemůžu dát vepřovou hnátu,protože jak se jí snaží rychle pozřít, tak se s ní dusí, jednou už měl hodně na mále. A když mu dám hovězí kost, tak max do 2 hodin kost definitivně zmizí ze světa úplně celá a já se pak následující dny modlím, aby v jiném skupenství vylezla zas ven
Von je fakt asi magor
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
Lidi se zbláznili, v Tescu narvaný parkoviště a fšichni vlekli vozíky jak kdyby se chystali na třetí svjetovou a minimálně měsíc měli bejt bez možnosti nakupovat. Blázni. nechápu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
danajasa
páč je sem musíš vložit,rouro ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:18
- Nahlásit
Maryje je pilot:
http://www.loonapix.com/cz/images/1291831473579772
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
protože jak se jí snaží rychle pozřít, tak se s ní dusí, jednou už měl hodně na mále. A když mu dám hovězí kost, tak max do 2 hodin kost definitivně zmizí ze světa úplně celá a já se pak následující dny modlím, aby v jiném skupenství vylezla zas ven
no hele tak vona teda jí žere normálně,prostě si vyhraje a unaví se kráva ,kost musí bejt dost velká,třá gerda prej mařeně nemůže dávat kostě bo ta je polyká,toš to fakt nevim,můj čokl je žravej jak kyselina,rekord má véču za 16 fteřin.-))))),ale to sem měla eště kocoura,takže vona měla strach aby jako nedejbože!!!!!!!!!!!!!!!!!! třá kocour do toho nějak nezasahoval...ale kost je v poho.ale pozor! hlídám množství právě z obavy aby se neucpala a když uznám za vhodný,tak jí odeberu na příště..taky pak a předtim dávám grancle aby se to jako trošek vyrovnalo..
mařena je děsná )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
Héj, vy už všici děláte péefky jo, tak to bych taky měla asi začít. Sakra a to jsem myslela, že se dnes budu celej den jen flákat, když sem se tak elegantně vyhnula těm oknům
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Gerda
Tady jí máš přímo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
No právě, že u Arga je problém v tom, že za prvý žera abnormálně rychle (normální žrádlo v misce ne, to ví, že mu nikdo neveme asi ), ale jakýkoliv pamlsky, kosti a žvejkací nesmysle. Takový ty absolutně maxi bůvolí kosti co jsou, má cca na 40 minut a to u toho ještě stíhá nepříčetně vrčet na všechny psy co projdou okolo a mrskat ocasem na mě a přítele.
Menší bůvolí kosti jsou hovadina ty poliká, nebo se jima dusí, vepřovejma nohama se dusí. Hovězí kosti stehenní, event. pažní má fakt tak na 2 hoďky debil a zmizej v něm naprosto celý Zatím se mi neucpal, ale nechci nic riskovat, přecejen mu je už 10.
Kdyby mu vypadaly zuby, tak bych nemusela řešit nic, ale von je ten typ psa, že 100% umře se všema zubákama v dokonalým stavu.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:27
- Nahlásit
Maky a trix jako to mi teda prachy vrátěj bo je tam napsané že je to určené pro hravé čukly! A co s tím asi tak hravý čukl udělá? Flákne o zem!
Právě že to vypadalo vcelku bytelně napřed no ale ty konce
Gerda Mařenka je Topgán jo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
musíš vložit,rouro
Díky díky,páč mi to červeně vhrožovalo,že to bude smazáno,to by mě nas,bo to stahovalo sto let
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
Ty bůvolí tyčinky jsou fakt z bůvola???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
njn,tak na tvým místě bych se taky bála,navíc nejni nejmladší a vono to může bejt pěkná polízanice..bych to uzavřela asi tak,že dyš je debil a neumí žrát normálně, má prostě pech
jináč u nás na cvičáku se prej úpa do mrtva někomu zadusilo malý štěně granclí..už je to dýkl a v tý době sem tam eště nechodila,ale i bych tomu věřila dyš vidim jak ta kráva je schopná grancle vdechat!snad je lepší to trošku máčet..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
Hele paní, ty jsi z přímo z Libiše u Neratovic?
Jo přímo. Koho tam znáš? Je tzv. Nová a Stará Libiš, já jsem ze Starý, Nová je skoro v Neratkách
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:32
- Nahlásit
Maky a Trix
no to je taky mazec teda jako...
Eldoguero
chaaa to snad neee tak tady vzdy kouli bad a zbytek krade nejvic ketty ale oni nekdy vyjedou tri granulky atd tkze pohoda pokazdy ulovi nekdo jiny ono jak to nevypadne vzdy tak...sanci maj vsici
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ty bůvolí tyčinky jsou fakt z bůvola
Šíš neblbněte,z čeho by se pak asik vyráběl dětský volejíček?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:32 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Maryje přináší smrt:
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:33 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Gerda
Vypadá jak Krysí Smrť
danajasa
On se vyrábí dětský olejíček??? No konečně to někoho napadlo!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:36
- Nahlásit
davidkova renata
No taky má smůlu debil, od tý doby co fakt už chybělo tak asi pět vteřin a byl by konec krzevá vepřovou nohu, tak ho hlídám jak voko v hlavě. Teď jsem mu párktár dal hovězí žebro i s masem, ta kost je relativně měkká a není jí tolik, tak to je asi jediná varianta, ale zase se blbě scháněj.
kejtlin
Tak to nevím jestli jsou ze starý nebo nový, ale znám tam Danu Caisovou a Karla Katzera, mají ovčáky takový vlkošedý. Barák maj hned naproti ňákýmu potoku, ale jestli je to tam nějaká ulice to fakt netuším.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
ketty
Tak u nás by naopak byli všici bez šance, jak je u toho Argo, tak s k tomu už žádnej jinej pes nedostane Od tý doby co nám umřela stará argentina, tak fakt nikdo...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:38
- Nahlásit
Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás!!!!!!!!!
|