| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Složila jsi na něho počáteční vklad v řádu desítek tisíc (radši milionů? ). Páč essi jo tak odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil. Pokud ne tak slibuju co jsem odvolal a posílám Pumu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:15
- Nahlásit
Biluška
Až přijde bída na kozáky tak se vykašlu na kamarádčofty a zkásnu vás fšechny
sem četla "až přijde bába na kozáky"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
Jimmi
až přijde bába na kozáky
chudák mamka....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
ahoj, tak jsem dojela v mlze bez úhony, silnice začínají namrzat , mám vyvenčeno a krmím.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:29
- Nahlásit
Prečet je korunovanej vůl, miláček slatkej , bože ten zas vymyslel kydy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
Gerda
až přijde bába na kozáky
chudák mamka....
u teho nebudu chtí bét
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:32
- Nahlásit
Děcka jedu domki, snad zas nikde nezapadnu )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
hele vy hajzli! Fora je moje a fšecky prachy logycky téš!!!! gde byste beze mne byli a gde byste asi tak somrovali???????????????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:38
- Nahlásit
Biluška
Složila jsi na něho počáteční vklad v řádu desítek tisíc (radši
milionů? )
Pošli Pumu, je tam 7 táců.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:44
- Nahlásit
Dědek sebou praštil na betoně prej, no modřiny nemá, hkavně nemá nikam lozit a má sedět doma na prdeli. Jako lon i šel ze schůze v pozdních nočních hodinách, resp. spíš už v časných ranních hodinách a kopeček u hlavní silnice vylejzali důchodci po čtyřech, páč to prej klouzalo, druhej den si celá vesnice povídala, jak výbor zahrádkářskýho svazu lezli po čtyřech z moštárny -což je něco jako na cvičáku klubovna.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
davidkova renata
Fora je moje a fšecky prachy logycky téš!!!! gde byste beze mne byli
no já ti nevim, co kdyby náhodou šla kolem joker a foru zamkla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
Alexa
no já ti nevim, co kdyby náhodou šla kolem joker a foru zamkla
To ani nemusí, si jí zdestruujete sami.
davidkova renata
Fora je moje a fšecky prachy logycky téš!!!!
Fóru Ti nikdo nebere, náčelníku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
impact
můžeš i od těch, co jsou registrovaní, čumí sem, ale nepíčou a nebo píčou sračky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:51
- Nahlásit
kejtlin
výbor zahrádkářskýho svazu lezli po čtyřech z moštárny
Hele, nemoh by mě děda brát s sebou na schůze?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:53
- Nahlásit
Alexa
co kdyby náhodou šla kolem joker a foru zamkla
to by ale musela bejt náhoda jak sviňa
jednou uš se to stalo joker to vomylem zamkla,okamžitě vznikla jednak panika na foře a dvanak paralelní fora ,neš nám to myslim tenkrát tchoř odemk,měla několik desítek stran a to byl docela rychlej
stáfkujte zejtra????
Vlčáčková
Fóru Ti nikdo nebere, náčelníku
jenže fora= prachy!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
Vlčáčková
jednou ho přivezli i na káře, zvonění, bouchání-v noci, psi řvali nepříčetně, já vyběhla co se děje a děda na káře úplně mrtvej, já co se jako stalo a strejda : ále děda nám zkolaboval, já: a volali jste záchranku? a strejda : nééé, ale von bude dobrej se jenom vožral a přitom skoro nepije
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
jednou uš se to stalojoker to vomylem zamkla,okamžitě vznikla jednak panika na foře a dvanak paralelní fora,neš nám to myslim tenkrát tchoř odemk,měla několik desítek stran a to byl docela rychlej
šiš tak to už bylka fora 3x rozbitá jo????? \Sem si fspomněla byla tady jeden čas kdysi před lety fora jinonickýho cviřáku a ta se tenkrát rozbila při 50 stránce
stáfkujte zejtra????
ne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
stáfkujte zejtra????
nestafkuju, staci, ze stafkuji odvazeci odpadku a pocta ty furt stafkujou, skoro nigdy nepracujou hajzlove
chci taky naky prachy, prosim, prosim, smutne koukam
|
impact
Člen |
- Nahlásit
makrel a Gerda
Rozhodovat to budu já, né? To je jasný.
Biluška
To už nás onehdá napadlo s Davídkovou. Akorát nevíme jak to zařídit
Tak když jsme to teď ustanovili a oni si to přečtou, tak se přihlásej. To dá rozum, ne?
Lola1
A né?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
ta se tenkrát rozbila při 50 stránce
tsssssssssssssss..amatéřííííííííííííííí
ne
u nás jen kuchařky..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
jenže fora= prachy!!! Já jsem o prachách ani necekla!!!!
kejtlin
se jenom vožral No právě, to mě na těch schůzích zaujalo.
Tam u Vás ti dědové jsou asi pěkný péra. Od té mé známé, jak jsem Ti psala, jestli jí neznáš, děda se ožral. Pak jel domů na kole a usnul s cigaretou ve stohu. Najednou stoh v plamenech, dovalili hasiči, dědu chytli a na policii pak děda vypověděl, že jak jel v noci podél toho stohu, najednou ho začal honit pes. Tak přidal na rychlosti, pes taky. Zase přidal a pes taky, a pak už pes běžel tak rychle, že mu od tlapiček lítaly jiskry a ty zapálily ten stoh!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:02
- Nahlásit
leyenda
u nás zejtra stávkujou státní zaměstnanci, páč nám chtěj snížit o 10 procent platy příští rok.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:05
- Nahlásit
Vlčáčková
policii pak děda vypověděl, že jak jel v noci podél toho stohu, najednou ho začal honit pes. Tak přidal na rychlosti, pes taky. Zase přidal a pes taky, a pak už pes běžel tak rychle, že mu od tlapiček lítaly jiskry a ty zapálily ten stoh!
mazéééc
ale voni uš tolik nechlastaj, dříf chlastali vo dost víc, bylo tam i vo dost víc členů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
tsssssssssssssss..amatéřííííííííííííííí
no to spíš Víťa měl špatně nastavený tak to pak zved, ale todle co je tady ho asi ani ve snu nenapadlo
u nás jen kuchařky
no voni maj učitelům s VŠ něco přidat. Mě abych pravdu řekla to fčrra přiopomněla jedna míáti, když se na to ptala. Ale mi jsme dost specifická škola a máme s naší říďou dost dobrý fstahy, takže to není jako ve většině škol, že učitelé maj všechno a provozní personál nic, ona nás podělí všechny - teda který makaj stejně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
impact
A né?
jasně!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
Alexa
páč nám chtěj snížit o 10 procent platy příští rok
tak aspon je hezky, ze se vi, proc se stafkuje, to tady lidi ani nevedej, proste jsou radi, ze nejdou do prace a duvod je jim fuck. Akorat by me zajimalo, gde berou prachy, jestli maj ty stafky placeny . Jednou mi negdo rikal, ze jo, pokud se prezentujou na nejake demonstraci, no nevim, podle me us votpatkari a poctaci musej bejt zbankrotovany
Lidi, tady je nekde v okoli nejaka priserna slavnost, hroznej hluk, hudba, rev
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:10
- Nahlásit
sem úplně zdechlá, v noci jsem nespala, ptž nikdy nespím,když jdu po volnu do hokny, nevim proč asi hrůzou nebo hnusem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:12
- Nahlásit
leyenda
Lidi, tady je nekde v okoli nejaka priserna slavnost, hroznej hluk, hudba, rev
Nemáte tam uš silvestr?
Davídková
čum na jedničku, vysvětlujou tam kouzla, konečně béme vědět!!!!!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:15
- Nahlásit
konecne doooomaaaaa to byl mazec jako a sem sebou rizla v zaveji s chlebickama v baglu cestou z busu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
jbat
Nemáte tam uš silvestr?
nevim, me by to snad ani neprekvapilo, akorat je to fakt strasnej hluk, jestli zacnou litat petardy, tak je to jasny
cek us nevi, kam by se mel votstehovat, aby mel trochu klidu
|