Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5958 . 5959 . 5960 . 5961 . 5962 . 5963 . 5964 . 5965 . 5966 . 5967 . 5968 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:19
- Nahlásit

leyenda
nevim, me by to snad ani neprekvapilo

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:20
- Nahlásit

Nedrásejte furt a poďte mi rači pomoc, zase nestíhám A mám deprézi z toho jak nestíhám Akiťák Hary má nejspíš taky deprézi, páč furt vyje. Docela strašidelně

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:22
- Nahlásit

Biluška
číslo mi nepřišlo eště, tak to pošlu zejtra, dneska mám dost.
du vypnout PC a spinkat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

Biluška
s cim potrebujes pomoct? Hary je ten s ukousnutym uchem nebo tretim vokem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

leyenda
s cim potrebujes pomoct?
Toho je tolik, že se to sem ani nedá vypsat. Bych tu foru zase rozbila

Hary je ten s ukousnutym uchem nebo tretim vokem?
Ten s dírou f uchu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:34
- Nahlásit

Zdar lidi, co nového nechce se mi to číst a ňák nestíhám. Dnes jsem spáchala veliký úklid a na zítra mi zůstali už jen okna, ale to já tuze nerad
Připravila jsem porodní box argentině, páč dnes už tak trochu nervozně přešlapovala, ale pak jsem přišla na to, že chtěla jen do postele, bestie. No ale jsem ji tam nechala, teda po tom co na ní s takovým tím soucitným výrazem koukl přítel a řekl, že je to chudinka s velikým kotlíkem, a že klidně ať si do postálky hajne holčička jedna... Sem na to nic neříkala, jen sem se tuze smála, ale za rohem, páč on je ten co psy furt vyhazuje z postele. No ale je fakt, že vona vážně vypafá, že praskne a každým dnem víc. Jsem si myslela před 3 dny, že to víc nejde, ale očividně jde. Štěňáci v ní pořádaj závody o ona sotva chodí...
leyenda
Pani u nás počťačka taky furt dělá h..., teda velký kulový, pošta votevřená 2 hodiny denně a vona za to ještě bere prachy, neuvěřitelný
Biluška
Akiťák Hary má nejspíš taky deprézi, páč furt vyje. Docela strašidelně
Náš argentinec výt neumí,když v létě sedíme venku u sousedů chalupářů, tak nás z chotby slyší a vůbec se mu to nelíbí, tak taky vyje a jak to neumí, tak to zní naprosto šíleně. Jednou v podvečer jsem opejkali buřty u sousedů, pes vyl, k němu se přidala stafordka, kkterá taky neumí výt a ovčák co výt umí a kolem šel ňákem starší pár na procházku. Ten výraz co měli, když míjeli náš barák asi do smrti nezapomenu a povídal cosi o strašidelným domě a rychle prchali pryč. My se se sousedama tlemili div, že sme do vohně nespadli

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:41
- Nahlásit

Eldoguero
na zítra mi zůstali už jen okna, ale to já tuze nerad
Nemejte, pani. Ja byvala okenni maniak, az mi jedna kamaradka rekla, ze okna nemeje, pac to nema cenu. Ze ta vrstva spiny, prachu nabyde jen do urcite tloustky a pak sama upadne. Proste okna zustavaji pruhledna nebo prusvitna tak jako tak. Mela fakt pravdu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:45
- Nahlásit

leyenda
Fakt jo, ale já už přes dvě fakt skoro nevidím a taky si myslím, kdyby k nám náhodu zavítala nějaká návštěva, že by se asi divila
Ale každopádně ta myšlenka s odpadávací špínou stojí za úvahu

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:48
- Nahlásit

leyenda
Nemejte, pani. Ja byvala okenni maniak, az mi jedna kamaradka rekla, ze okna nemeje, pac to nema cenu. Ze ta vrstva spiny, prachu nabyde jen do urcite tloustky a pak sama upadne. Proste okna zustavaji pruhledna nebo prusvitna tak jako tak. Mela fakt pravdu.

jo
Eldoguero

a hlavně Ježíšek se narodil ve chlévě, tak dbejte na to, aby se mu u Vás líbilo.
Hlavně žádné smejčení a žádný velký úklid, protože jinak k Vám určitě nepřijde.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:50
- Nahlásit

Eldoguero
no, ja mam vyhodu v tom, ze k nam navstevy nelezou, a kdyz uz, tak je urcite nezajima, jestli mam vycistena okna. Fakt je, ze kdyby mela zavitat moje matka, tak bych je snad i umyla

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:50
- Nahlásit

leyenda
Eldoguero
Proste okna zustavaji pruhledna nebo prusvitna tak jako tak. Mela fakt pravdu.

to jsem ráda, bo my máme na domě několik oken, která se nedaj otevřít a z venku se k nim nejde nijak dostat, jedině se spustit ze střechy teda. Pan architekt byl mocinky šikovnej

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:51
- Nahlásit

Alexa
a hlavně Ježíšek se narodil ve chlévě, tak dbejte na to, aby se mu u Vás líbilo.
Hlavně žádné smejčení a žádný velký úklid, protože jinak k Vám určitě nepřijde.

to je teda bajecne vymysleny! navrhneme vas pristi rok na Nobelovu cenu, jo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:53
- Nahlásit

Alexa

To je fakt, když se tak kolem sebe rozhlídnu avidím úpa fšude ten bugr, tak fakt nevím co jsem to celej den dělala, že bych se na to n....

Jinak v porodním boxu chrápe Velký pan Dozák, háravá stafordka je v separaci v kleci a těhotná argentina nám asi za chvíli porodí v posteli, jsem zvědavá, kde budeme dneska spát mi s přítelem, asi vyhodím malou z postýlky a ulehnu do ní. Viktorka stejně odkráčí k nějakému psovi a toho bude obtěžovat až do rána

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
bo my máme na domě několik oken, která se nedaj otevřít
jo, znam, mela jsem v minulem baraku 3 megaokna od stropu az na podlahu neoteviratelna, nigdy jsem je neumyla a bydlela jsem tam 8 let

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:01
- Nahlásit

jsem si sla do kuchyne pro jabko a skoro jsem slapla na zabu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:01
- Nahlásit

Já mám okna otevírací, ale už nezavírací jinými slovy jsou tak starý, že kdyby je někdo otevřel, tak se mu rozpadnou v ruce, ale to bych zase už neměla co mejt
Ještě mě napadla varianta namazat je něčím zajímavým a nechat je olízat psama, ale to by asi zůstaly, tak průsvitný jak jsou teď

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:05
- Nahlásit

leyenda
jak se do kuchyně dostala žába?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Já mám okna otevírací, ale už znova nezavírací, jinými slovy, pokud je někdo otevře, zůstanou mu v ruce. Takže zevnitř je prostě nikdy stejně neumeju.
Ještě mě napadla varianta namazat je něčím zajímavým a nechat voblízat psama, ale průhlednost by se asi nezlepšila

leyenda
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
a co decko..., moje holky v urcitem veku strasne rady myly okna,
jsme meli vzdycky prosklene dvere ciste tak do vysky meho pasu, tam dosahly

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:08
- Nahlásit

leyenda
no my ty okna máme malý uzký a ještě hrozně hluboko ve zdi. takže neumytelné naprosto

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:09
- Nahlásit

A hele, nejdřív mi to ukázalo, že tam příspěvek není, a když jsem to napsala znova, tak tam byl tý jó asi ňáký divný
leyenda
Ona je ještě malinká, je jí 14 měsíců, momentálně je dobrá fakt tak na obtěžování psů no ale za pár let, kdoví...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:11
- Nahlásit

leyenda
Eldoguero

tak já nikdy nemyla ráda okna jako děcko.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:11
- Nahlásit

byla jsem 13hodin ve škole. Jsem tak mrtvá, že nemám ani sílu si udělat něco k žrádlu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:14
- Nahlásit

Eldoguero
Ona je ještě malinká, je jí 14 měsíců
musis to podchytit vcas, holky to bavilo jen tak kolem tri let

kejtlin
jak se do kuchyně dostala žába?
netusim, asi dverma, v oknech je sit. Jsem se uz nadechovala, ze jim vynadam, ze prinesly az do kuchyne kus bahna a vona zaba! Dalsi zazrak na fore! Treba je to princ!Doufam, ze mi ho cokl nebo kocky nesezerou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:15 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
tak já nikdy nemyla ráda okna jako děcko.
Já taky ne, ale možná to bude tím, že jsme bydleli v 10 patře a já se bojím vejšek, nevím
leyenda
ok, hned ráno jí místo jabka a banánu vrazim do ruky hadr a postavím k voknu a uvidím co bude

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:16
- Nahlásit

Maky a Trix
nemám ani sílu si udělat něco k žrádlu
tak snez neco, co se nemusi varit, krajet, mazat, jabko, treba

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:16
- Nahlásit

leyenda
a kams jí dala tu žábu? my taky měli doma v létě žábu, teda v garáži, manžel jí nesl k jezírku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:19
- Nahlásit

leyenda
zuzanarosakova
my měli na zahradě nutrii, byla útočná, když jsme ji zahán ěli do bedny a taky jsme ji nesli k potoku k ostatním nutriím.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
kams jí dala tu žábu
nikam, zalezla pod kredenc.
Sis, za skrini ten obrovskej pavouk, pod kredenci zaba, tady to zije!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
my taky měli doma v létě žábu, teda v garáži, manžel jí nesl k jezírku
m měli na chotbě ropuchu, já jí zachránila život tím, že jsem jí odnesla na zahradu ke starý stodole, aby jí stafordka nesežrala (ona je prasátko hrozný) a za hodinu mi jí sežrala obří užovka

<< 1 ... 5958 . 5959 . 5960 . 5961 . 5962 . 5963 . 5964 . 5965 . 5966 . 5967 . 5968 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání