Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5940 . 5941 . 5942 . 5943 . 5944 . 5945 . 5946 . 5947 . 5948 . 5949 . 5950 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
A jak tam spadla uklouzla na snehu?

ne na ledu co je pod sněhem, u nás se silnice neudržujou, proto mi nedělá problém jezdit v tomhle.
Už jsou doma nikam je neposlali zatím, kdyby jí bylo špatně tak mají ject.
Já jedu ke kamarádce umlít ořechy a piškoty

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:57
- Nahlásit

Gerda

Jak az k hale?? Je to tam jak minule?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:02
- Nahlásit

Gerda

Jo a psum to chutna, dala jsem tam vajicko a ty vlocky, ty jsem zabalila do uterky a rozmlatila palickou. I to celkem hezky vypada a jak jsem to mela na plechu upeceny, tak manzel uz se k tomu hrnul, co ze to prej je a jestli si muze dat

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:07
- Nahlásit

achtung, achtung, sasrak na foře, celebryta peče!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
sasrak na foře, celebryta peče
to je tu přeci bježný,furt nějakej sasrak)))) máme pozytývní vlif na lidi,to si zvykni no..
zuzanarosakova
tak manzel uz se k tomu hrnul, co ze to prej je a jestli si muze dat
..a...??

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

kejtlin
čoveče neměli temu děcku rovnou nějaký ten rentgen provést? Kdyby se jí udělalo blbě, může bejt už taky pozdě na nějakou rychlou akci...ale možná sm jen fatalista, beru to podle sebe, že kdyby moje děcko bylo sražený, byť pomalu jedoucim autem, asi bych si vyhysterčila rentgeny a kontrolu hlavy zejména....

Baysha
samosébně drahá, ale máte to přes půl prahy, neva? Nevezla bych vám to, max do prokopáku na cvičení, jako davítkové a spol.

zuzanarosakova
jasný, je to tam jak minule, nevim, dke ste parkovali, jestli ste nebyli někde moc daleko, dá se zaparkovat u vchodu do té haly. Mařka teď trošku cvičila a snědla si děsně moc pamlskůch, tak dnes možná od tebe trošku nasomruju, kdyby mi už nezbylo, jo? Vem prosím tu mističku, vemu flašku s vodou. A vem jim hračky, aby si zkoušeli i kravinky s věcma, co majijou bežně doma. Takže to tim ponornym nakonec šlo a asi i docela dobře, ne? Já to včera nestihla už číst, přišla sem pozdě domu

Baysha
sasrak na foře, celebryta peče!
hele to sou hotový lurdy tě povim.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

davidkova renata

a??

No zabrzdila jsem ho, eštē by mē to na klikru pak chybēlo!

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

Gerda
ale máte to přes půl prahy
a skama kam to teda povezete? páč mě napadlo, že adydaska bydlí tu na našem konci, tak by mě ty hnusy třá mohla přiblížit, gdyš ju pěkně poprosím

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:18
- Nahlásit

Baysha
jestli si objedná, pak vám to určo přiblíži bude moct, ale jelikož má megamrazák, může si obejdant padesát kil z vetamixu sama a nemusí se na nikoho vázat. Objednáme to z kunratic, pro skupinu z prahy 4, páč to máme děsně blízko. Nemáš nikde aspoň náznak auta? Už minule a předminule sem celou várku rozvážela po praze, aniž bych sama nějaký maso měla, tak sem spíš si řekla, že na to prdim, páč se mi nechce vám na tom mase přirazit na benál.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Baysha

achtung, achtung, sasrak na foře, celebryta peče

No jako fcera sem byla nejvic dobra, upekla jsem mlsky pro cokli a este babofku!
Gerda

Jasny pamlsky beru, misku mam uz v aute a hracku taky vemu. Minule jsme parkovali celkem daleko, ale nevim, jak se dostat primo pred vchod do haly

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
eštē by mē to na klikru pak chybēlo!
no jo at si dojde do mekáče!!
Baysha
tak by mě ty hnusy třá mohla přiblížit,
dyš vyčkáte,třá se hnusy přiblížej aji samy esi mi rozumíte

makrel
Člen
- Nahlásit

sem nasraná, páč jak byla kalamita, tak se nesolilo a dneska když taje tak přilezou na prakvoiště a všude ty debilní solničky a sypou to tu jak kdyby byly 3 metry sněhu, nesnáším to!!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:20
- Nahlásit

Gerda
Nemáš nikde aspoň náznak auta

ty si blpka)))) co jako řeší náznak??? ))
zuzanarosakova
No jako fcera sem byla nejvic dobra, upekla jsem mlsky pro cokli a este babofku!
hele bacha na to!!!!!!! voni si samečcíí na to děsně rychle zvykaj a pak to budou chtět furt!!!! nakonec z tebe bude místo vychrtlý modélky tučná kuchařinka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:20
- Nahlásit

Baysha

A gde ty bydlis?

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:21
- Nahlásit

Nazdar
vím že cituju davítkovou ALE PROČ TAM ZAS PADAJ TY BÍLÝ MRDKY

Gerda
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
upekla jsem mlsky pro cokli a este babofku!
tyvole, neblbni, vyčerpáš se a změníš si imprinting....co z tebe jednou bude???!!!

nevim, jak se dostat primo pred vchod do haly
na seminář sme šli zadnim vchodem, přešli sme parkoviště a obešli kus bodovy, šli sme z parkingu nahoru do schodů a pak zase dolu ze schodlů, je to tak? No a po levé straně toho parkoviště, když stojíš stojíš ksichtem ke schodům, je taková plošina, hned vedle parkingu, se vchodem do budovy. Přesně pod schodama. Tak na tý plošině parkírung machn. Zkusim najít na mapě, bo tomu vysvětlení nemůžeš chápat.

Baysha
Člen
- Nahlásit

Gerda
náznak auta by se případně i našel, ale bylo by to megakomplikovaný, tak radši nic... toš to asik viidím na ten vetamiks taky, mrazák máme... ale slyšela jsem na ně ňáký podivný reference, jak je to s nima, je to masisko použitelný?

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

hoooooooooooooooooooj snehulaaaciiii

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

Alexa
ALE PROČ TAM ZAS PADAJ TY BÍLÝ MRDKY
To je jasný, protže potřebuju tento týden jezdit poměrně dost autem!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
bydlíme v Horních Měcholupech, v podstatě přímo na Hornoměcholupské

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:23
- Nahlásit

davidkova renata

nakonec z tebe bude místo vychrtlý modélky tučná kuchařinka

Hele kucharinka tezko, tučná NIKDY! Radši zhebnu hlady, ale v rakvi budu krásnē hubená!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
vidiš na tý mapě to znamení mostu? Cenťák nad nápisem Brdičkova sou dvě tlustý čáry nad sebou, tak to je mostek, kde máš párčit:

http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=Archeo logick%C3%A1%201@sss=1@ssp=122510444_124481228_148 069484_147943116@x=132868416@y=135799776@z=16

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Baysha

je to masisko použitelný?

Musis si vychytat, ktery se ti bude libit a coklovi tez. Ja objednavam hodne kridla a stehna kureci, hovezi hrubomlete a hovezi s droby, hovezi a kureci smes, kureci s mrkvi, vemeno, jatra hovezi, ledviny hovezi, drzky zelene neprane, veprove kuze a kosti hovezi. Objednavala jsem uz petkrat a zatim se mi nestalo, ze by neco bylo nechutny, smrdelo to nebo tak. Jako smrdi to vsechno, ale ne ze je to zkazeny, ale proste proto ze je to syrovy maso

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Baysha
na jakym to máš metru? A kolik bys toho brala?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:28
- Nahlásit

Baysha

A gde sou mecholupy? to je negde blizko pruhonic?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale v rakvi budu krásnē hubená!

jasné...možná bys mohla mít děckou..to by se aji ušetřilo)))
Gerda
změní se jí ymprýtink??????????????????????????????????? krs bábofky???????????????????????????????????

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:31
- Nahlásit

Gerda
na metru žádným právě je to přesně uprostřed mezi Skalkou A a Hájema C
když bych brala, tak cca 20 kilo, ale asik na to prdim a ozkusím ten vetamiks prozměnu

zuzanarosakova
já jsem právě slyšela různé zvěsti o zelených kuřatech a tak, tož mám z toho strach - ty pošváří kuřata sou úpa luksusní, mít troubu, tak je bajši zežeru

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Gerda

vidiš na tý mapě to znamení mostu? Cenťák nad nápisem Brdičkova sou dvě tlustý čáry nad sebou, tak to je mostek, kde máš párčit:

No ale ja prijela z druhy strany tak nevim, jak se tam dostanu, tam se asik neda projet skrz tu pesi zonu bo co to je

makrel
Člen
- Nahlásit

Alexa
pošli je sem, tady bude tát a já nechci.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
ne-e, to je eště před uhřiněvsí, tady

<< 1 ... 5940 . 5941 . 5942 . 5943 . 5944 . 5945 . 5946 . 5947 . 5948 . 5949 . 5950 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání