Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5940 . 5941 . 5942 . 5943 . 5944 . 5945 . 5946 . 5947 . 5948 . 5949 . 5950 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:26
- Nahlásit

Děcka už sme spjět z hyperkrámu, už tam nikdy v životě nejdu, určitě ne do hyperalberta ve vestci. Nějaká pani mě málem nabourala, pak mi furt lezli důchotci přet auto, nenapadlo je, že to na ledu neubrzdim tak rychle, pak tam nic neměli a to, co měli, bylo šíleně drahý. Pak byla zacpaná cesta z vestce do prahy, pak už sem byla nasraná, takže sem se děsně přežrala a teď je mi blbě. U nás už se taky petarduje jak o život, čekám kolik pařátků to letos urve. Mařenek jde ven až pozdě večer, eště by to na ní někdo hodil. Jo a játra sem teda nekoupila, neboť měli kilo za 69 Kč a to nejsem debil, abych to kupovala na pečení pamlskůch pro čokla. Takže nepeču nic, mám jen vločky. MOžná zkusim ještě to hrubomletý, co adidaska.

Kejtlin má krásný vobleky na krysy ))) Mohli mít s želvíma ninžama ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:26
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:29
- Nahlásit

kejtlinaha,tak to radsi nosi ti dva kyble radsi,no po dnesku bude i amin,je to magor,ale to si mi na nem libi,je to takova ticha voda brehy mele a to jis mela videt,jak rychle presli na druhou stranu,aminisko chtelo rvat pletivo,ale to jsem mu zatrhla,staci,ze ma jeden zub v prdeli ulomenej,jj rok,tak ona je stara jak amin a ktereho???takze taky je strelec,amin je 28.11.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:32
- Nahlásit

Gerda
a ty nekupuješ jatra z vetamixu?

impact
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:34
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:34
- Nahlásit

nemethova5
Goša je 3.11.
Gerda
právě že nejsou krásný, ty krásný nemůžu nalézt, ale co hlavně, že jim není o procházce zima.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
já játra neměla, chtěla jsem je teď dokoupit normál v krámě, ale vyděsilo mě, kolik stojej prachů...pekla bych poprvé, nikdy mě to ani ve snu nenapadlo...Takže mám jen jednu štangli hrubomletýho, ze který bych to mohla upéct. A pak ještě dvě kila ryb, ale rybu péct nebudu, stačilo mi jí uvařit, bylo léto, mohla sem furt větrat, ale smrad na tři dny to byl.Teď by to neodešlo do jara. Takže jestli bdueš dělat z hrubomletýho, podržim s tebou basu a udělám to taky a na zítra s sebou pro jisottu věmu ty pamlsky od Atuš, kdyby se nám to čirou náhodou třá ňák nepovedlo nebo co.....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:35
- Nahlásit

kejtlintak je starsi o tri tydny,no jo ja nevedela,ze jsou stejne stari???

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:37
- Nahlásit

kejtlin
Hele a teď mi řekni, jestli neni ten svetr na čokla do sněhu špatně - svetr se sněhem namočí a namočí aji čokla, kterej je pak celou procházku vmokrym - jakou s tim máš zkušenost? Chci jen předat info sousedě s tim hubenym štěncem a zajímá mě to i kůli mě, protože mařeně bundu sundavám vždy, když se začne válet, jelikož si nahrne sníh přímo pod bundu a pak je v mokrym. Tak to ať je radši v pohybu a bez bundy než s mokrou bundou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:37
- Nahlásit

nemethova5
já myslela, že Amin je o měsíc mladší. O týden jsem se sekla.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:38
- Nahlásit

Gerda
kdyby se nám to čirou náhodou třá ňák nepovedlo nebo co.....

no to je celkem pravděpodobný u mě. Hele a jak dloho to pak vydrží, když to upeču? ty máš ty pamlsky od Atuš ještě z klikr semináře, to je furt dobrý?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:43
- Nahlásit

čus kreténi su nasrané,zase du

fšem Jitkám
fšecko nej k svátkůůůůů!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:43
- Nahlásit

kejtlinnooo,skoro,je o tri tydny mladsi,no jo jsou to ted pubosi!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:46
- Nahlásit

Gerda
Malí psi nosej svetry do sněhu normálně jsou suchý a čistý, když sudavám svetr tak jsou na něm sněhový hrudky, ale zespod je suchej.Bez oblečků malopsi fakt mrznou Jerry má hustý dlouhý chlupy, ale taky oblékám jen svetr, ted´ oblečenej nebyl, nemůžu najít ty ostatní oblečky a důležitější je obléct hladkosrst´áka. Možná do mokrýho sněhu by to bylo jiný, to moc nechodíme ty krystalky ledový malým pořežou nohy.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:49
- Nahlásit

Gdo zas má něco proti rybám?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám je v mrazáku a jsou furt v poho, i když mám zbytek ještě v pytliku na odměny v tašce, zkažený to neni vůbec.

kejtlin
vona ta suseda neni moc uvyklá, že má maloštěnce a ještě hubenýho, tak mi přijde, že sou venku moc dlouho, sem jí dnes řikala, až chodí častějš, ale na menší, že je ten čokl děsně hubenej, že jí namrzne a bude muset platit veterináře. Tak se zalekla a tolika camrat povenku snad nebudou. Ale právě sem jí chtěla říct, ať ho do něčeho voblíkne jen do těch největších mrazůch, když pudou na čůrandu. Semprávě nevěděla, co ten svetr na tem čoklu udělá, jestli se namočí, nebo ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:53
- Nahlásit

Gerda
když je prašan, tak se pes nenamočí a taky chodíme hodně ve vyjetých kolejích od traktoru, ale než tam dojdem, tak jdeme sněhem, udělaj se hrudky zvenčí, ale zespod je suchej.
Na čůrání ho nemusí oblíkat, at´ není moc choulostivej, jen na procházky.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:54
- Nahlásit

lidičkové vy jste tady takoví grafici, chci si objednat nástěnný a stolní kalendář se svými knírači a nevím jak mám změnit rozlišení, plosím, plosím smutně koukám, jak to mám udělat???

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:55
- Nahlásit

Monty
co zas vymýšlíš simtě? nestačí ti knírači naživo?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:56
- Nahlásit

Čauky!!!
Tak jsme dneska s Fandou úspěšně dokončili kurz základní poslušnosti. Získali jsme 109 bodů ze 110. Ale ofiko vyhrát jsme nechali někoho jiného
Gerda
Nutně potřebuju ten recept na ty játrové pamlsky, co nám dala Atuš k Mikuldě. Psové se po nich můžou utlouct.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:56
- Nahlásit

Monty
pošleš fotky tak, jak máš, do té firmy, kde ti to udělají, oni si tam rozlišení změní sami. Můžou ti to i dovostřit, doladit barvy atd atd..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:59
- Nahlásit

sem zjistila, že mám děravý sněhule, koupila jsem je před 3mi lety za 80kč u vietnamců, ale žádný nemají sem se dneska ptala, když jsem vyždímala ponožky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:59
- Nahlásit

Baico
Jupíííí Franzi je nejen krásnej, ale i chytréééj! Paráda, gratulírung machn! Atuš sem dávala nafocenej postup s návodem...bylo to tak, že rozjebeš játra v mikséru, na kilo jater půl kila vloček, vločky rozjebeš taky, ale nemusíš nutně, smícháš, dáš k tomu vajco dvě, přidááš bylinu, leješ na plech na papírek pečicí a pekáš asi 20-25 minut na 180. Ty máš játra????

Jdu na panáka ke kámošce, nazdar.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:03
- Nahlásit

makrel
až ke mě jednou příjdeš, tak budete vidt knírače, kde se jen kouknete

Gerda
fakt? takže to tam jenom pošlu a ani si s tím už poradí, ju???
Díky moc za info, jsi zlatá

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
Ty máš játra????
Jen svoje
přidááš bylinu
Tak to přídám marhuánu, abych klukům tu zimu zpříjemnila
Jupíííí Franzi je nejen krásnej, ale i chytréééj!
Matěj dneska tvrdil, že taky udělá jednou dvojku. Ale já tomu nějak moc nevěřim. Je jinej než Baico.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Přeju fšechno nejlepší Jébatovi k opravdickému svátku.

Gratuluju Bajkonůrové k ukončení kurzu.

Lituju kolegyni Davídkovou stran jejího nasrání.

A zase du, nestíhám, nestačím, chvátám

jbat
Tobě se fakt Hypnotizér líbí? . Sem ho dostala nedávno a po padesáti stránkách jsem ho zase odložila, páč mi to přišlo děsně nudný. Dycky na pět stran popis kterou ulicí přijíždějí policajti k případu, nebo doktor do špitálu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:05
- Nahlásit

Sem z tý procházky nějaká ztahaná

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:11
- Nahlásit

jbat
ty jsi Jitule???
Tag to fšechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

jbat
Ještě jednou vše nej k svátku

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 18:13
- Nahlásit

kejtlin
Sem z tý procházky nějaká ztahaná

já taky paní

<< 1 ... 5940 . 5941 . 5942 . 5943 . 5944 . 5945 . 5946 . 5947 . 5948 . 5949 . 5950 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání