| Autor |
Zpráva |
Koko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
nejde mi vidět foto kejtlin ženicha, kurňa, taky chci vidět kýho slušňáka si bere
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
Není nad to vytáhnout fenu z útulku a nasekat na ní štěnda bez PP ano taková je biluše
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
Biluška
taktéž zdravím Návod dávala Impact cca před hodinou (čili tak pětadvacet stránek zpátky
Jo, to by votpovídalo
Psa máš dát do klece a brát si ho pouze když ty chceš
Asi nebudu chtít celou zimu, myslim
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Koko
jak to???zkus to znova
Atusch
paní, šaty budu mít ze záclony, tj dost chatrné, abych nedošla k oltáři zcela nahá
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Eire
To to budeš cpát na každou stránku? Je to snad jejich věc a měly by si to vyřešit jen ony dvě!
A nebo že bys chtěla pomoci s dobytím 6000stránky? Ale to zvládnem sami a asi se u toho i docela pobavíme.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
Koko
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
abych nedošla k oltáři zcela nahá
však říkám že byste musela klusem paní, bo on to pomalu a ladně neumí. a nebo dojdete nahá a slečny organizérky vám naplánují svatební noc ať se nenuděj
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:10
- Nahlásit
Alexa
Dík
ženich je už ve svarebnim, koukám bere to zodpovjedně, chlapec
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
Anglický setr
Detail inzerátu ID 38995
Topovat inzerát
Vloženo: 2008-02-05 13:47:56
Prodám - Tomáš Kulawiak
prodám štěňata, po lovecky a sportovně vedených rodičích. Velmi atraktivní zbarvení, drobné tečky. Po dohodě možno přivézt. Tel. 554650070, mail BeliskaBell@seznam.cz
Inzerát patří do sekce: Lovecká plemena
plemeno: Anglický setr
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
Eire
Bavi me tady tyto zumpovalky!
ALL
Mam naky kusy informace, ze jste tu meli naky zumposchizma a vznikla druha odnoz, tak z toho to asi fšechno prameni, že? Kurña, taková škoda, že jsem u toho nebyla, miluju konflikty!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kurña, taková škoda, že jsem u toho nebyla, miluju konflikty!
no to zalistuj asi vo 3000 stran spjet
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
před asi 30ti stranami jsem se ptala jestli nemáš nějakej osvědčenej recept na vanilkové rohlíčky, loňský se mi rozpadali, ale jinak byli vynikající
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Eire
no ty máš zase den, to tě někdo musel ale hodně nasrat, že tak strašně prudíš:-DDD
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
Koko
Asi nebudu chtít celou zimu, myslim
Výborný nápad paní .
BrendaBenji
Prď na ni. Starej jí zase lítá bůhvíkde tak se nudí a za každou cenu se chce pohádat . Ze všeho nejvíc ji nakrká důsledná ignorace . Pak třá pochopí, že leze někam kde není vítaná a vysmahne. A bude nás dál číst akorát tajně a užírat se vzteky jak to tady žije
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
Kokoja chci taky klecovej odchov,ja taky......
kejtlinneco doma spicjnem,no ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:14
- Nahlásit
Alexa
no to zalistuj asi vo 3000 stran spjet
Na to nemam, to je vo hubu, dekuju uz jsem se jednou nachytala, když jsem se jala hledat pohreb Davidkovy a malem u toho sama zdechla
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
Vy teda drasate! Je neco novyho? Jak je Addidasce?
Biluškamám sedmnáct čoklů a jenom šest klecí
si jednoho prikup a davej je po trech, ne? je vedecky dokazany, ze ve trech je lepci bejt v izolaci nebo stisnenym prostoru nez ve dvou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
nemethova5
neco doma spicjnem,no ne?
??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:16
- Nahlásit
kejtlin
jestli nemáš nějakej osvědčenej recept na vanilkové rohlíčky, loňský se mi rozpadali, ale jinak byli vynikající
jo jeden mám ale u kolegyně v hlavě tak když si fspomenu zejtra tak ti ho napíšu, průběžně mi to připomínej, alůe na rohlíky je ještě brzo na začátek adventu se dělaj perníky a rohlíky tak tejden před vánocema
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Bavi me tady tyto zumpovalky!
pani pozor, abyste z toho nezapomněla humřít!!! Místo toho budete f očekávání...... (konfliktu samozřejmě)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
leyenda
si jednoho prikup a davej je po trech, ne? je vedecky dokazany, ze ve trech je lepci bejt v izolaci nebo stisnenym prostoru nez ve dvou
Dobrej nápad paní. Nacpu k nim i toho hotelovýho picbula...tím pádem by se mi počet mohl dost rychle zredukovat na těch požadovaných šest
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Biluškal číst akorát tajně a užírat se vzteky jak to tady žije
takze nemusim byt vecne nasrana jen ja????tak to je fajn,ja myslela,ze rano budu vrazdit!nejdriv ten kreten mistr si prijede skoro v sedm,misto v sest,ani a ani b nerekne,pak desne chcije,do toho potkam dva svinsky neposlusny veprodory a jedu jeste narvanym busem,k doktorovy jsem se nedostala,pac neordinuje!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
leyenda
je vedecky dokazany, ze ve trech je lepci bejt v izolaci nebo stisnenym prostoru nez ve dvou
fakt jo mě babička dycky říkávala dva je rada tři je zrada tak teťky sem volaká zmetená
|
Eire
Člen |
- Nahlásit
|Ano jistě..mě je to vlastně fuck,ale vadí mi jak tohle zvrhlý "podnikání|"této osobě sežete..jistě 90% se přidá na stranu stáda...to mi nevadí,alespoň 10% se zamyslí a zváží , za tuhle intervenci mi to stojí...
|
Koko
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
chci taky klecovej odchov,ja taky......
ale no samozřejmě, jste snad kynekologicky pokrokovej clověk!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:18
- Nahlásit
Koko
neboj, ráno budu tuhá!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:19
- Nahlásit
Alexa
já vím, že se dělaj dýl, jen abych to měla nachystaný
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:19
- Nahlásit
leyenda
A jak to že ve třech? Vždyť když nebudou dva s tim jednim ka, tak ten třetí bude strašně vopuštěnej. To spíš ať jich přikoupí víc, aby byli jako po štyrech nééé? ))
Biluška
máte pravdu pani, ale mě to prostě nedalo ))
A ještě jsem se stále nedokopala napsat sovu krs tu kanysku ((
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
přijde smrť s kosou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 22:21
- Nahlásit
Biluška
jo pocem, co ta canisca 28.11? mám něco platit za tu zkoušku? (kterou zas neuděláme)
|