| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:15
- Nahlásit
kejtlin
Vypadá chytře to dělaj ty brejle,proto je taky nosím.Tý jo a proč můj muž vypadá jak palestýnský terorista šíš já sním nigdynikam nemůžu páč nás by okamžite deportovali na gvyntanámo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
danajasaa chodi tvuj muz ve fezu??????co tvuj muz je zarostly?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
nemethova5
no asi takhle pokud nemá chlap nad 180cm, tak to není u mě chlap a má taky kérku a dělal plavčíka, tak vypadá, že bude mít i figuru
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:18
- Nahlásit
kejtlin
to je fajné, a odkud je?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinno tak,taky bych zadnyho trpajzlika nechtela,no aspon dneska potesujici den!!!tech lepsich zprav by mohlo byt klidne vic.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Vypadá chytře to dělaj ty brejle,proto je taky nosím.Tý jo a proč můj muž vypadá jak palestýnský terorista šíš já sním nigdynikam nemůžu páč nás by okamžite deportovali na gvyntanámo
a muj muž je palestinský terorista heč! ba ne, kecám, jenom Tunisský
|
Eire
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
prý psy miluje, ani se nepozastavil nad tím, že jich mám 13. Je mu 33, je vysokoškolák a má 190cm
Je mi to hodně nepřijemné..ale na email mi přišlo to .co tu ostatní přečetli..a mlčeli...
bppo
Člen # Zasláno: 13 Lis 2010 20:26
Citát
Ahoj. Nechodím na vaši drbárnu, ale včera jsem sem zavítala a rozhodla jsem se vám napsat a vše uvést na pravou míru. Některé z vás mě znají ze závodu v Mlékojedech. Já jsem ta kamarádka Kejtlin (Zuzka, chovatelka od Goši), kterou jste tu včera pohřbívali s rakovinou jater. Netušila jsem, jak dlouho už mě tu Kejtlin propírá a kolik si toho navymýšlela.Projela jsem zpětně asi 6 měsíců a málem mě kleplo. Jsem sice nemocná,ale Kateřině jsem to sdělila jako soukromou informaci, protože jsem potřebovala pomoci s odvozem z nemocnice. Jinak bych se ji vůbec s ničím nesvěřila. Žádala jsem ji, aby to nikomu neříkala. Ona, bez mého vědomí, vše napsala na toto fórum a já jsem si zde přečetla, že stejně budu mít rakovinu a umřu. Je to opravdu „příjemný“ pocit. Já jsem to neřekla ani svojí mámě a nečekala jsem, že člověk, kterému pomáhám, půjčuji ji peníze, dávám ji zadarmo maso pro psy, hlídám ji věčně pokousaná zvířata…..mě takhle podrazí a vše zveřejní lidem, které já vlastně ani neznám . Vím, že to není vaše vina a vaše přání brzkého uzdravení mě potěšila. Jenom jsem to nechtěla zveřejňovat. Já nepotřebuji lítost a soucit jako Kejtlin, která je věčně ve sračkách a nespokojené s celým svým životem. Já jsem nyní jenom nemocná. A jestli mám rakovinu nebo nemám je jenom moje věc. S Kateřinou, a s jejími věčnými depresemi, natrvalo přerušuji veškeré styky, nechci o ní nic vědět a slyšet a nehodlám s ní ztrácet ani minutu ze svého času. Závěrem vám chci jenom říci, že jsem s Kateřinou nikdy nebyla v Globusu a to ani 12.11.kdy to napsala na forum, nemusí mě tam doprovázet, nemusí se o mě starat a nevynadala jsem před ní žádnému dítěti. Celé si to vymyslela. Já, i s touto nemocí, dál vedu svoji firmu, pracuji někdy i 16 hodin denně a starám se o svoje psy, domácnost a syna. Ale taky zároveň nemusím věčně brečet, že jsem bez peněz a v depresi. Je to historka člověka, který nemá vlastní příběhy a tak si je vymýšlí. A o dědovi, o kterém zde píše co je to za hajzla vám mohu říci pouze jediné. Je to celkem hodný děda, který Kateřině dal pozemek (ten, který chce prodat), část baráku kde bydlí, půjčuje ji peníze, volá z jeho mobilu a konzumuje to, co děda vypěstuje. Je naprosto při smyslech a je v lepší fyzické kondici než Kejtlin. Kateřina pro něj má jenom nadávky a pomluvy. Bez dědy by dávno chcípla hlady. Zase takové výpadky paměti nemám, abych si nepamatovala co jsem u ní viděla a slyšela. Všichni okolo nepomřou jenom proto, aby Kejtlin mohla žít a měla vám co psát. Nepamatuji se, kdy mě někdo takhle naštval jako ona, těmi nesmysly, které vám sem píše. Nadále už na vaši diskuzi nebudu chodit, ale dejte si pozor. To, co provedla mě, může udělat i vám a pak zjistíte, jak je to hnusné a ponižující. Všechny vás zdravím a mějte se fajn. Zuzana
P.S.-Přikládám kopii emailu, který jsem poslala Kejtlin, aby si zase nemohla vymýšlet další bláboly.
Kateřino, tímto posledním emilem, který ti posílám, přerušuji naše veškeré styky, nechci se s tebou už nadále stýkat, vidět tě, mluvit s tebou a vůbec s tebou mít cokoliv společného. Byla jsem náhodně v pátek na vaši drbárně a zjistila jsem, že tam o mě poskytuješ informace, které nebyly určeny pro širokou veřejnost. Myslela jsem, že jsi kamarádka, ale mýlila jsem se. Lžeš tam, popisuješ moji nemoc a pomlouváš nás. Např.moje bulice ti nikdy nesežraly náušnice, nikdy jsem neřekla, že Kim s operovaným uchem vypadá jako idiot…….atd. Já svoje holky a kluky miluju, snažím se chovat podle svého nejlepšího svědomí, jsem dobrá chovatelka a ne množitelka jako ty, která sekáš štěňata a nemáš peníze ani na pořádné krmení, ani na ustájení, ani na veterinu a vůbec na nic.Vždyť nemáš na zimu pro čuby ani boudy a teplé ustájení. Tyto podmínky se nedají nazvat chovem. Nevím, kde bereš tu drzost psát, že jsme spolu byly v Globusu. NIKDY jsme spolu v Globusu (ani na jiném nákupu) nebyly a včera už vůbec ne. Lžeš a vymýšlíš si neexistující příběhy. Nepřeju si, abys ostatním lidem poskytovala informace o to, že mám možná rakovinu, jak mi je a co mi je. Myslím si, že by ses měla jít opět léčit na psychiatrii. Tam zřejmě patříš!!!!! Zároveň posílám vysvětlení holkám na vaši drbárnu, a pokud se bude někdo ptát na cvičáku, co se mezi námi stalo, tak jim řeknu pravdu. Takovouhle hajzlárnu, kterou jsi mi udělala, to se jenom tak nevidí. Peníze, které nám dlužíš (5.000,-Kč) bych chtěla vrátit do konce roku. 3 bedny od masa přehoď u Honzi přes vrata. Bylo to poslední maso, které jsi ode mě měla. Považuj toto za poslední kontakt, já už s tebou nechci mít nic společného. Zuzana
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:19
- Nahlásit
Eire
a co?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:19
- Nahlásit
kejtlin
dělal plavčíka
je to Mič Bjukenen!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
BrendaBenji
pochází se Slovenska a momentálně bydlí v Praze tak pracuje
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:21
- Nahlásit
kejtlin
A nic?
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Eire
Už jsme to četly.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakovato jste kapla dobre!to je prevleceny mič bjukenen,no na to,ze budete mit zejtra pohreb,tak vam to pali!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
kejtlin
Čím se živí?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
Eireja to taky cetla a vis kolik spiny na me nahazeji lidi a vubec me neznaji a ja je neznam?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
Vlčáčková
nevím
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Tebe se na neco ptám?
kejtlin
Tak kdo lže?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:25
- Nahlásit
tak vy ste fakt ydyjoti,vy těch 6000stránek dneska uděláte
co je to za kravatáka??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:25
- Nahlásit
Eire
dobrý! Skandály mě bavjej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:26
- Nahlásit
davidkova renata
můj muš, kerýho si zejtra beru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:28
- Nahlásit
kejtlin
můj muš, kerýho si zejtra beru
jo tak,já se lekla,že je to šerpa
zuzanarosakova
Skandály mě bavjej
to seš tu dobře,tady je furt něco,proto sme tak čtený a populární a to počkej aš do nějakýho skandálu zatáhnem tebe nebo otce ,to bé teprf sousto
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eire
Je mi to hodně nepřijemné..ale na email mi přišlo to .co tu ostatní přečetli..a mlčeli...
Připadlo mi tímto, že ano. Rozhodně tu s tím veřejně otravuješ. Jestli jsi to dostala po mailu, tak si to po mailu i řeš.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:29
- Nahlásit
davidkova renata
to počkej aš do nějakýho skandálu zatáhnem tebe nebo otce,to bé teprf sousto
mě hlavně informujte mailem, aby to nezapadlo! skandály a kauzy to je moje!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě hlavně informujte mailem
tak vo tom nepochybuj,to je stará dobrá finta z blůčka
neboj,tady se zviditelníš ,začnem zejtra pochřebem a paxe uvidí
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
dobrý! Skandály mě bavjej
mě ne, a už vůbec ne těch radoby potomků prominetních estrádních umělců
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:32
- Nahlásit
davidkova renatadnes mi prebehla myska pres nohu,asik nakej mickey maus,amin cumel jak dement,jazyk na krivo!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:33
- Nahlásit
nemethova5chodi tvuj muz ve fezu??????co tvuj muz je zarostly
Dyž se neoholí tag ho běžně stěhuju pod most už si zvyk A vyhrožuju mu že sy rozmyslím eslik si ho vůbec nechám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele uš do tebe dou ,si asi myslej,že dyš si mrtvá,nemůžeš nic dělat ,to je bledá závist,počkej eště bude veselo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
Eire
mě ne, a už vůbec ne těch radoby potomků prominetních estrádních umělců
a mě zas jo, dokonce i skandály od primitivních voličů dělnické strany
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 21:35
- Nahlásit
danajasastramak,pani stramak!!!!nahodou,co kecate,vypada dobre!
|