| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:03
- Nahlásit
Prominentní potentát už je tu. Gde je potomek? Že ona nemůže najít černý stíny? Hlavně ať si nemaluje modrý, to by vypadalo dost bubě
http://www.youtube.com/watch?v=OTTbkfoZIas
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:08
- Nahlásit
Biluška
Hele teď jako správná matka pluku jsem pustila slzu. Ty bído takový napsaný slovo smutný. Jojo kdepak mám toho moje ho malilinkatého prcka, huž je to chlap dvou metrový a metrák váženy. Víš, jak vypadám já, že, no jak bych se chtěla za tou jehlou převléct a teď si vem, že mám syna, který měří 193cm a váží 115kg, je hodně osvaleny jak Pitbul před startem a když na něho mrknu tak si řeknu kde se tohle vzalo ve mně. Ještě, že byl jenom jeden.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:08
- Nahlásit
abyste neřekly, tak jsem si opravdu vzala černé hadry, hned po pořbu musím na poštu, na kastrační úřad, na elektrárny, vodárny, do banky, ostříhat čokla, a k řezníkovi, mám toho moc.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:17
- Nahlásit
Hej hej lidi, stíham ještě letadlo? Musim! Doufam že se teda od fčéra nic nezměnilo (dočítat fakt nestíham) a platí furt ta mezopotámije. Tam je teplo!! Jsem ochotná i mít smuteční proslov, gdyž mě vezmete sebou. Řečnit umim dlouho a příjemnej hlas někde cestou seženu, tudle je měli v Tescu v akci. Co si mam vzít na sebe, když je to zároveň pochřeb, svatba i křitiny? Nebo už zase nejsou? Že bych šla v černobílym...
davídková
děkuji za krásné videjko, cestou z pohřbu se stavíme v provance, to máme při cestě, taková romantika!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:33
- Nahlásit
bonc
De se v černým, pak se převlečem.
letadlo stíháš, páč má klasicky zpoždění
Mucholabka
Od kdy se picbuli stříhají? Ještě jsi v Ostravě, nebo už na baráku? Gdy se stěhujete? Až budete malovat tak řekni, přijedu ti pomoc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:51
- Nahlásit
Zdar po ránu.
Jsem otrávená, páč pes se mi tu motá a zakopává. To už asi lepší nebude. Nevím, co to zase může být.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:52
- Nahlásit
Biluška
dnes Ostrava, včera jsem skončila pracovní proces, zatím mám ještě dovolenou. Stříhám jorka.
Malovat budem, ale v bytě.
Hehe, Combichrist se nádherně rozléhá po celé chodbě když otevřu dveře a dám to na plné kule. Ani ta piča Fifinka co řve 24/24 není slyšet (když nejsou schopni ji ztišit ani po upozornění, mají to mít, zas od půl páté nespím).
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:02
- Nahlásit
Cestou na letiště sem si pouštla na empétři smuteční pochot, abysem se naladila.
Tak gde sou fšichni???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:11
- Nahlásit
doufám, že ste neletěli tímto...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:15
- Nahlásit
jbat
Neblbni, tam bysme se nevešly
Já tu sem, ale meju okna
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:18
- Nahlásit
Biluška
Já tu sem, ale meju okna
v mezopotámii maj vokna? však je tam furt vedro, ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:20
- Nahlásit
Biluška
Já tu sem, ale meju okna
letos jsem je nemyla a už ani nebudu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:23
- Nahlásit
gabifi
moje řeč.
eště bysem vypadla...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:23
- Nahlásit
gabifi
Nemyla jsem 3 roky, pak jsem je rovnou vyměnila za nová.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:24
- Nahlásit
tak jsem tu,nejdu pozde???jsem si trosku po vcerejsku prispala.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemyla jsem 3 roky, pak jsem je rovnou vyměnila za nová.
Nápad supr jen se asi trošku prodraží, asi zůstanu u ironu a hadru.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:31
- Nahlásit
laguna
Jo, prodražilo se. Protože ty jedny okna bylo nutné jako nové znovu vyměnit za ještě novější. Ne kvůli špíně, ale kvůli špatné práci. Jak je to s penězi, si ovšem jistě dovedeš představit! Jsou fuč.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:34
- Nahlásit
tě pyc,děcka,dělejte sakra,von na nás nebé čekat vječně! prej nám dává 20 min ..dal by 15.ale to bysme nestihli ..jo a vracejte ty hnědý potšálky!!
co prominentní fracek,uš uhynul????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Prosím tě to radši ani neříkej. Nevidělas to tu včera? Vedle nám závidí daleko menší věci než jsou dvakrát nový okna během tří let . Z tohohle jim prdnou fšechny céfky, zase se nám sem vetřou a bude to tu smrdět
jbat
v mezopotámii maj vokna?
nevim jak v mezopotámii, ale v orientu je maj A maj jich hodně A špinavých
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:35
- Nahlásit
Mam sbaleno - opalovací krém, černé sárí (nebo jak se tomu černýmu hadru nadává), bílé sárí, plavky, sluneční brejle, jídlo a chlast, věnec, svíčky, zapalovač. Potřebuju eště něco? Už mam plnej kufr, ten věnec zabírá hrozně místa...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:37
- Nahlásit
davidkova
to jim asi klesne autorita, páč Biluška eště meje vokna!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:38
- Nahlásit
Dobré ránko na piánko )) To je ale krásný počasí!!! Takle by mohlo bejt celou zimu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:38
- Nahlásit
Biluška
Kdyby za tři roky, ta okna jsem vyměnila znovu po 9 měsících. Na zbytku baráku pak po třech letech od nákupu.
No, to víš, někdo některé věci prostě nemůže přejít jen tak! Dneska už máme vyvětráno, doufám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:40
- Nahlásit
bonc
páč Biluška eště meje vokna!
to je děs todleto! a navíc trvá na tom,že pochřep muší bejt dopoludne páč večír přijede do oryjentu pojízdný kyno a vona má lístky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:42
- Nahlásit
davidkova renatacussss,tak uz letime nebo co???
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:42
- Nahlásit
Dobré ránko, vůbec není hezky za týden má dle předpovědi sněžit, doufám, že se meterologové pletou jak mají ve zvyku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:43
- Nahlásit
UŽ JENOM 20 STRAN!!!!!!
letadlo nemůže odletět bez smuteńosvadebních hostů přece, ale už sem slyšela první výzvu k nástupu, tak děcko gdo meškáte hoťte sebou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:44
- Nahlásit
nemethova5
tak uz letime nebo co???
čeká se zas na gerdu ,alexa tu taky neni,a prominentní spratek ani nedá vědět esi je mrtvá bo co! to je matryjál todlecto!
Atusch
za týden má dle předpovědi sněžit, doufám, že se meterologové pletou jak mají ve zvyku
doufám s tebou jak nikdo
hele von jirka ten původní foun nemá f provozu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:44
- Nahlásit
Atuschty blaho ja cetla,ze vecer od stredy uz ma snezit a ma byt v noci -10 a pres den -4 az nula a huste snezit,ale mi se to nelibi absolutne vubec,vubec,jen lituju pani davidkovou!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:45
- Nahlásit
davidkova renata
nemá bo prej mu sefová nezaplatila ucet nebo tak neco rikal ale uz pred 14 dny, musis mu volat na to cislo co si mi davala, tam pry nema jen kredit
|