| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:54
- Nahlásit
a gde je nevjesta jako? Hodte sem někdo jeji fotku, udělám jí svatební oznameni
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Klidně ber i argentínky. Bílá barva je zase smuteční tam, takže se ztratěj.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty fotky nevidim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:56
- Nahlásit
jo a mam vzkazat,ze malinka bohuzel nestiha,takze pry poletim soukromym spojem solo,mam to pry vyridit,tak vyrizuju!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:57
- Nahlásit
Gerda
Máme balsamovanýho alibabu? Naložil ste ho někdo
jo narvala jsem ho do palubniho zavazadla, je skladnej
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Sem tady! Právě sme přistáli, k jakýmu východu se máme s ofcí dogestit? Plavky mam, tagže se koupat budu, chcu taky k vokýnku. Na co táhnu ten blbej vjenec, když jich má nemetka tolik? Ho použiju jako záchranej kruch gdyžtak, at se bude v Tygrydovi někdo topit.
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
no hlavně si nic nezapomeňte, ať se nemusíte vracet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Gerdapani krasny,krasny,moc krasne jste to pojala,takovy fajn,to bude mit estradni spratek radost,to bude takovej krasnej pohrep
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 10:59
- Nahlásit
Šiš vy ještě tvrdnete na Ruzyni jo? Se tu nudim f poušti kvůli vám pipky ! Ani mrtvola nemá dost slušnosti aby se dostavila fčas fracek prominentní ! To zas budou vobjeti tohlecto! Koukejte sebou mrsknout!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
tak děcka,sme fšicííí ,jedééém
Počkej ještě na Eldorédo, ta nestíhá. Teprvá před chvílí vyrážela Dej jí patnáct minut (vona to stejně nestihne )
Gerda
Máme balsamovanýho alibabu? Naložil ste ho někdo?
Máme alibabovu zlatou kreditku?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
boncno vsak jsem tu rikala,ze hajanoj zajistuje kvalitni a luxusni smutecni vyzdobu,na mojeho psa je spolech.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Nastoupil přistoupil? Vybírám mimořádné příspěfky na let....
Kdy už tam budem?
Je to Hancaw? Už na nás čeká a má nový obočííííííííííííííííííííííííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
Gerdato je k smutecnimu obradu???to oboci,aby jsme se stihly v letadle na to vyfiknout jako.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
Vlčáčková Eufrat a Tigris jsou pěkně špinavý
Tss, v Ganze se taky koupou a kolikrát to i přežijou a to je přej fakt hnus. Ale dobrý sbalila jsem i neoprén.
Klidně ber i argentínky. Bílá barva je zase smuteční tam, takže se ztratěj.
Jesli tam budou i jiný vořišci, tak neztratěj, zas budou mít pocit, že maj narozeniny mrchy bílý Nic za trest budou doma.
Gerda
Máme balsamovanýho alibabu? Naložil ste ho někdo?
Kdyžtak nabalzamujem někoho jinýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
nemethova5
dělejte, už budeme přistávat.
Umí davítková tu recitaci?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:03
- Nahlásit
Gerdano prave,no prave,pomozte mi nekdo s tou vyzdobou kvetrinovou,sama to neodtaham!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:03
- Nahlásit
Našla jsem tu kreditku a beru si ji pro jistotu k sobě, aby ji Alibaba zase neztratil
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
zapněte laskavě všem čoklům bezpečnostní pásy jo? Ať nám tady nelítaj po letadle, víte že volný letící předměty sou nebezpečný, zvlášť gdyš to má velikost argentýny!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:05
- Nahlásit
Gerda
Počki, jak přistávat? Dyť se ještě nepodávala ta koprofka?
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Tak já beru všechny psy. A mastím na Ruzyň. Zavazadlo mám mrňavý, páč nikdy s sebou skoro nic nevozím. Psy mají zavazadlo velké, ti vozí skro všechno, co mají, svině rozmazlený. Zatím pa.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Máme alibabovu zlatou kreditku
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
bonczapomnela jste rict,ze hajanoj ma padesat kilo,toz ja mu dam jeste postroj jo???je cernej,takze tim padem je ten ksir smutecni,to si muze vzit ne???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:07
- Nahlásit
bonc
zapněte laskavě všem čoklům bezpečnostní pásy jo? Ať nám tady nelítaj po letadle, víte že volný letící předměty sou nebezpečný, zvlášť gdyš to má velikost argentýny!
pardon, pardon se mi schovali do kufru mrchy bílý, za to nemůžu, už se svazuju
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:07
- Nahlásit
jezis,vy v tom delte desny zmatky,tak uz konecne s eporadne domluvte,ja se klido pido bez koprofky obejdu,nebo ju nekomu dam jo???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:08
- Nahlásit
teda je svazuju
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
mě teda ne, já jsem si zamluvila chlebíčky, párky a chlast. impertinentní promineti... nebo prominentní impertinenti?
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
ale ňákou kytičku připnout jo, ať je elegán. Vovfce má kolem krku obří černou stuhu.
Hele ale fakt počkite s tim přistáním, já mam hlad! A byla sem tu v čas, tagže nemusim koprofku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:09 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
fuj, děcka, teď jsem na venčení potkala něco otřesnýho. normálně míjíme auto v lese. Trix se před ním zasekl a že dál nejde. Já jsem šla s tím, že mě dojde a najednou v autě začaly startovat dvě vyžly. Pak jsem vzala Trixe na vodítko, obcházíme auto a zjistila jsem, že maj auto otevřený a nemaj žádný vodítka, nic. no a jako třešnička, na střeše toho auta ležela kočka s urvanou hlavou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
tys je faktp ropašovala do letadla, dyš sou bílý? tak že budou svatební, no. A je tady ketty a brenda? Neletěj voni jinym spojem?
Kdy už bdue ta koprofka?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
já mam psy nabalsamované
|