| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:11
- Nahlásit
Baysha
To je debil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
dyt´ stála jen 20kč a vydrží na dlouho
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je tam výstava někde v žaponsku, koreji či gde... týpek vystavuje kokra tak, že ho chytne za ocas a za krk a mává s ním ve vzduchu, aby se pěkně postavil
a rozhodčímu to nepřijde vůbec divný
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:14
- Nahlásit
Baysha
No, to je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:15
- Nahlásit
Baysha
Tak to je hustý...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:16
- Nahlásit
makrel
gydž jí to nebude stačit, tak jí ještě přibijem na dveře vemeno z vetamyksu
a v nejhorším jí počtou pošlem v balíčku zelené držky neprané..to uš nedá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:18
- Nahlásit
tak jdem cvičit a rovnou s letákama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:19
- Nahlásit
já du makat a večer dělat tany tany a bumbat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:21
- Nahlásit
kejtlin
sjel s cisternou do příkopu-s plnou cisternou, naštěstí se mu nic nestalo, na něco naject tak ho náklad 40ti tun rozmačká jak nic, asi usnul,
dobře tak zkurvenýmu přepravci, nutí řidiče k takovejm cestám bez odpočinku, že potom tito bouraj, jsou na dálnicích nebezpěčný, neustále někam padaj, přeju mu, že má teď rozmasakrovanou cisternu. Kámoš, co jezdil kamiony, řikal, jak byli nucený i podvádět s těma odpočinkovejma kotoučkama, protože dostali naložíno a museli furt jezdit a jezdit, jinak měli v práci průser, vyhodili by je, řidič blbě shání práci, tak se radši přepínali a ohrožovali svojí únavou ostatní lidi. Tohle je věc, která mě strašně sejří, sama bych si ani nedovolila sednout do auta byť se zbytkáčem, snažim se čumět všude okolo a koukat, aby to do mě nějakej takovejhle usnuvší kamioňák nenakouřil.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
NECHCI ŽÁDNÝ KOČKY, NATOŽ ROZTEKLÝ, ANI VEMENA!!!! Chcu kvalitní odborný časopis každej měsíc ve schránce! A budu se klidně o to hádat
Na drahou mouku prdim, zas tak moc se kvůli čoklím sušenkám angažovat nehodla.
Co je na tom videu?!
jbat
od 5. října už nejsem. To byl můj šťastný den kdy mě opustil kůň a tím jsem s hajtrologyí po 15-ti letech definitivně zkoncovala. Časáky taky archivuju od 96, taktéž se nikam nevejdou, ale měli svůj význam - jak jsem "brala rozum", tak jsem se vracela k článkům které mi při prvním čtení nic neříkaly..
Tys aktivní hajtrolog?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
ANI DRŽKY!!!!
Pána s kokrem bych taky chytla za vocas a za krk a zamávala s nim, aby se hezky postavil
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:37
- Nahlásit
Gerda
ted´ už jsou ty kotoučky elektronický nebo co, že už se prej nedá podvádět, ale jezděj třeba i 24hodin v kuse, takže to asi nějak podvést lze,i když ty cisterny to mají možná jinak, střídají se na jedný 2-3 řidiči, tak jeden vystoupí a druhej jde hned po něm, tak cisterna jede v kuse, ale kotouček by měl mít asi každej sám, nevím jak to s trěma kotoučkama je,je to šílenství, sice se třeba prospí 2-4 hodiny než ho naložej a u nás nebo v Dobrovici složej, ale to je prd spánek.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
bonc
Tys aktivní hajtrolog?
dokonce vystudovanej.
od 5. října už nejsem. To byl můj šťastný den kdy mě opustil kůň
to necháp.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:50
- Nahlásit
jbat
od 5. října už nejsem. To byl můj šťastný den kdy mě opustil kůň
to necháp.
jo, vyznělo to blbě ) Chtěla jsem kobylu prodat, půl roku ve mě hlodalo že už prostě jezdit nechci, že to závodění stejně nikam nevede, stojí mě to veškerej čas a prachy atd a nemam kvůli tomu čas na čokle jak bych chtěla, nemůžu chodit treky páč nemam kdy chodit... prostě tisíc věcí dohromady. V momentě kdy na kobylu začali jezdit první kupci, začala kulhat, další měsíc řešení co jak proč (myslim že hajtrologovi nemusim popisovat), až z toho vylezla podotrochlóza trojka + zánět v kopytě. Byla jsem nakonec ráda, že se mi jí podařilo darovat do dobrejch rukou. Ještě pro ilustraci - kobyla byla 5-ti letej sporťák, pošetřenej, precizně připravenej do parkurů po 1. sezoně........
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda poslala jsem ti fčéra hnedky penísky tak si to taky dyštak zkontroluj paní!
ty we co to bylo za kreténa? to jako čokla protřepat a nemíchat jo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:57
- Nahlásit
Miluju své krásně zodpovědné sourozence.
To je ču.áááááááááááááááááák.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 13:59 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
update platební morálky, ještě neposlali, ale už se chystají:
Argosek – páncká XXL - 460 Kc
Aleksa – páncká XXL - 460 Kc + 92 Kc
Kachna - páncká XXL - 460 Kc
Malinka – páncká XXL - 460 Kc
malinka_muš – páncká XXL - 460 Kc
Mášenek – pánská XL - 460 Kc
Biluše – pánská XL - 460 Kc
kachna_muš - páncká L - 460 Kc
Atush – dámská XXL - 460 Kc + 92 Kc
Adidaska_ségra - dásmká XXL - 460 Kc
Zuskaadidaska – dámská M - 460 Kc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:03 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
eště k tomu videju - sem si pročítala komentáře a jakejsi kretén se tam naváží do ostatních, jak si vůbec můžou dovolit kritizovat toho vystavujícího, dyž sou úplně blbí a nevědí nic o anatomii kokrů, takhle se kokři běžně vystavují, jelikož je přece všeobecně známo, že kokr nemá vůbec cit v ocasu až do čtvrtiny zad
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
Baysha
že kokr nemá vůbec cit v ocasu až do čtvrtiny zad
no ty kráso..osobně bysem zkusila esi dotyční zmrdi náhodou taktéž nemají f ocasu cit až do čtvrtiny zad
bonc
Chcu kvalitní odborný časopis každej měsíc ve schránce!
taxi vytiskni žumpa a dej si jí knižně svázat,můžeš si posílat každej měsíc do schránky část
du ven a dřít
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:11
- Nahlásit
Gerda
jezis, cek tu chvilku nejni a hnedka je na cerny listine
aspon mam stesti, ze jsem se strefila napojit na tu spravnou stranku, zkontrolovala mejly (je jich asi milijon), us to mate na ceste, pani , pripocetla jsem k tomu taky to tilko, i kdys us si nepamatuju, kolik stalo a odhad postovneho, dystak to pak dorovname, jo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:12
- Nahlásit
bonc
jo takhle. no to já stejně nechápu.
mně kobyla po roční léčbě šlach umřela, v pěti letech, nejspíš otrava, někomu ležela v žaludku. měla to být první sezona ofiko závodů, před zraněním šla hobby ZM, nebyla špatná, naopak...
ale ten pocit jsem teda neměla nikdy, že by mě koně okrádali o čas. jsem tím prostě žila, vybrala jsem si koně, tak jsem byla furt s koňma. ty to máš asi se psema.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:13
- Nahlásit
no ty kráso..osobně bysem zkusila esi dotyční zmrdi náhodou taktéž nemají f ocasu cit až do čtvrtiny zad
navrhuju přesně to samý!!
davidkova renata
jo jo, hlavně ty části s háčkováním jsou dost odborně-naučný (vychlámanej smajl)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
Gerda
poslala pani poslala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
jbat
šla hobby ZM
tobě kobyla kousala ZM? Aji obíhala?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
leyenda
néééééé tílko neplatit, já ho taky neplatila, pani, neblbněte, ta dáma z potisků si ještě vůbec neřekla o prachy, notabene vůbec ještě neřekla, kolik to stojí, tílka vůbec posílat nemáte, ste jak malá, vopravdu. A kde ste jako vůbec byla???????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:29
- Nahlásit
Mucholabka
tobě kobyla kousala ZM? Aji obíhala?
jasně, obíhala, ale za to vždycky dostala, tak to pak radši zase skočila.
kousala docela slušně, ale jen podkováře.
co to je ZM u psůch?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:30
- Nahlásit
jbat
tak to je mi moc líto, toho jsem se vždycky děsila... Já jsem koňma žila od malička, bralo mě to co mi paměť sahá. Prostě to bylo daný, že budu jezdit. V 11ti mě konečně vzali do oddílu, dřív mě nikam nechtěli, a já tim prostě žila. Furt, pořád. V 15-ti jsem začala závodit, no a pak už se to točilo jenom jednim směrem - mít koně na závody, jezdit na soustřeďka, učit se co nejvíc. Ale se závodama jsem se taky naučila to co je v tim koňskym sportem spojený - nefixovat se na jednotlivce jako na miláčka, od toho jsem měla psy. Vim, že to teď asi zní drsně, ale jinak to ve sportu nešlo. Asi bych to nedokázala kdybych nevěděla, že je to tomu koni buřt, kdo ho vlastní či jezdí.
Jinej život jsem si až do letošního jara neuměla představit, ještě na zimu jsme se stěhovali do stáje ve městě do haly, platila jsem šílený prachy, dojížděla. Sezona supr, kobyla výborná, ale ve mě se najednou něco zlomilo. Nevim jak to, dlouho jsem sama nevěřila tomu že to udělam, okolí tomu nevěřilo ještě dýl. Ale rozhodla jsem se prostě zkončit, dojezdit sezonu a šlus. S její nemocí to nemělo nic společnýho, ta přišla až když už jsem jí prodávala (resp. se projevila). Ale ten poslední měsíc mi fakt dodal, opravdu jsem byla ráda když jsme jí odvezli ke kámošce a já najednou byla bez břemene. Teprve tehdy mi došlo jak moc už to pro mě byla jenom povinnost, a ne radost.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:41
- Nahlásit
Mucholabka
jbat
obíhání jim jde v ZM zvlášť dobře, především v dětech
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 14:50
- Nahlásit
bonc
finance jsou taky jedna ze stránek věci, od cajků po piliny.
už tě asi chápu.
to vázání se na jednotlivce - Sisina byla poslední kůň, jehož jméno jsem si všude psala a tak. Na škole jsem se naučila, že vázat se na koně nelze. Pak v práci, na Albertovci, to bylo jak v továrně na koně. Ale pořád to pro mě byl smysl života. Jsem se u koní naučila spoustu věcí, jako třeba že lidi jsou kurvy.
No a GB mi v tomto dala asi nejvíc - kobyla kulhá? Hm, tak ji hoď na pastvinu. Už kulhá měsíc? Aha, tak já vemu pušku a postarám se o to... atd...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 15:00
- Nahlásit
jbat
Jsem se u koní naučila spoustu věcí, jako třeba že lidi jsou kurvy
zvláštní, tohle jsem se naučila taky. Dokonale.
kobyla kulhá? Hm, tak ji hoď na pastvinu
právě tohle mě dralo, i když jsem se odnaučila se "zaláskovávat" do kopytníků, každej můj kůň byla obrovská odpovědnost. Odpovědnost za zvíře, který je na mě plně závislý co do existence. Leta mě strašila představa, že se stane něco, co se tak běžně stává (komplikovaná kolika, čep na blbym místě apod.) a já nebudu mít těch potřebnejch 100 táců, abych mohla říct "no jasně, šupem do Brna a prachy budem řešit potom". Dělat v množárně bych asi nemohla - měla jsem problém se odstřihnout od řešení ostatních koní ve stáji, ale jinak to nejde - neni to tvůj majetek, nemůžeš nic. A i to byl jeden z aspektů - už nechci trávit svůj čas mezi lidma který nemam ráda.
|