Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5463 . 5464 . 5465 . 5466 . 5467 . 5468 . 5469 . 5470 . 5471 . 5472 . 5473 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:05
- Nahlásit

Vlčáčková
tak si přečti předchozí stránky o šulinech, třeba ti to pomůže

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:06
- Nahlásit

Děcka, chci vás potěšit, takže tady je jen náhled stylu výšivky, co budeme mít na mikinách - bez keců typu - mlékojedy už byly, srpne už taky neni, proč to neni mikulášská....-prostě se koukněte na kvalitu výšivky, čitelnost písma, provedení. Určitě nebude bílá poodklad, vše bude vyšito tak, jako ten poslední pejsek, pudlisko. Myslim, že podle obrázku to vypadá na velmi kvalitní práci:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:08
- Nahlásit

Atusch
mám jich 13, ale brát do práce si je nesmím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
essi máš něco s vokem, tak jdi na oční, kolega má nemocný oko už 6 týdnů a když jsem mu řekla, at´ jde na oční tak mi řekl, že tam bude moc lidí, patlal si to různejma mastma, já do něj furt kérovala, at´jde, že se mu to nelepší, že dostane atb a hned se mu uleví, tak šel minulej tejden a má v tom snět´, několik ječných zrn a ještě do toho chytil infekci a může doufat, že tím, jak na to dlouho kašlal to nebude mít chronický, bere atb, maže atb.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:15
- Nahlásit

Gerda
výšivka pěkná.
uš je logo na mikulášskou?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:16
- Nahlásit

Gerda
móóóc hezké

Ahoj všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

impact
se povedlo tam nacpat i Bilušku
bych se spíš divila dyby ta se tam nenacpala
Gerda
twe to je krááásný!!!!!
kejtlin
bere atb, maže atb.
nejdu nikam bo na todle mám eště času dost)))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:23
- Nahlásit

Gerda

Je to krásný )) ale proč jsou ty nuly přeškrtnutý?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:25 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

kejtlin
Akky0Aime
davidkova renata
super, jsem ráda, že vám se to líbí též. Chcete na těch černých mikinách vyšít bíle, nebo šedě? Za sebe řikám šedě, světle šedě, možná v kombinaci s bílou, že by třeba nápis byl bíle, zbytek šedě...nebo obrázek bíle a text šedě, nebo celý šedě...nevim, na tom se pojďme dohodnout.

Logo na Mikulášskou bude, teď se dělá pytlik, Míša má strašný práce, zkusí dnes odpo, já jí zahltila chuděru mnohosračkou pracovní.

Lucie Kratochvílová
ale proč jsou ty nuly přeškrtnutý?
to je font takovej, i v tisku je to přeškrtlý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:27
- Nahlásit

makrel
Asi ne. To mi zase připomíná chlapi a z těch je mi taky na nic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Pumpa
hele stačí písnout info a hlavně pak tu fotku a poslat to semka
http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/
holky to už udělaj
a eště pak semka
http://www.retrivri.estranky.cz/

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:29
- Nahlásit

Gerda

logo je moc pěkné ! A k těm barvám osobně si myslím, že šedá bude ideální protože na černé mikině se zářivě bílá stejně zapere

nevíš kdo ví kolik psů tedy příští týden bude? Já bych totiž koupila ty pamlsky, a alexa říkala, že bude startovný za psa a za půl psa kterej má narok na mlsky taky. Tak já ty pamlsky asi vezmu a když se vám to nebude líbit tak je další rok bude žrát Áresek :-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:29
- Nahlásit

Gerda
já bych chtěla černá mikina-šedý podklad-nápis a výšivka šedě

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:31
- Nahlásit

Také bych byla pro celošedě na černý mikče by ta bílá stejně zašla, jak píše Atush..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:32
- Nahlásit

Gerda
mě se to líbí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:33
- Nahlásit

a přišla jsem na to,že nejlepší socializačka u elis je být jenom ona sama a nikde sindy a dasty
takže cvičím jenom sní bez nich a jak jí to jde,tedy za maso udělá skoro vše,není blbá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:35
- Nahlásit

Atusch
Lucie Kratochvílová
dyš to budete prát na 30 tak nezajde
davídkojc
mazej k doktoru, dyby měla něco s vokem nána tak deš hnet. dyby mě poslech můj kolega a šel hned, tak uš to má dávno zahojený, byvili jsme se o tom s mým vetem o lických očích a říkal, že s vokem by šel hnet, snadno se tam chytí infekce a uš se vezeš.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:36
- Nahlásit

Gerda

Pjeknē je to vyšity!

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Zduř
sem se zase před vobjedem nasrala http://www.novinky.cz/krimi/214798-obvineneho-v-pr ipade-anicka-soud-nevzal-do-vazby-policie-ho-musel a-pustit.html
ty woe pak v tomdle kontextu ty tresty pro ty nácky z vítkova jsou fakt nepřiměřený
Gerda
výšivka mocinky pěkná
Atusch
ak já ty pamlsky asi vezmu a když se vám to nebude líbit tak je další rok bude žrát Áresek :-D
simťa vem pro cca 25 čoklů počítej dvacku na čokla, co zbude v to se podělíme ju. Určitě vem typinďoury, ať je to tématický a něco k tomu

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

Alexa
takže vezmu 25 pindíků, a pak nějaký drobný pamlsky do té ceny.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

Alexa
Ani nemluv ty vole...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:46
- Nahlásit

kejtlin
šedý podklad
podklad nebude nejspíš žádný, mě se to moc nelíbí, ta výšivka bude i reliéfní, myslim, že podklad pod ty postavy není potřeba. Budou tam v řadě jen postavičky, pomyslnej rámeček kolem nich bude tvořit ten nápis dole, aby to bylo aspoň zespoda jakoby ukotvený. Zas to nemusí vypadat jako od čongů, uděláme to dekentní, jo?

Ale jasně že je to na dohodě, když budete podjklad chtít, tak bude. V každém případě nejdřív uděláme ňáký návrhy a pak se uvidí. Čas máme.

Jo a rozdíl v cenách za mikči byl ten, že mi dal původně cenu bez DPH a poslal mi ty dva vzorky už s dph. Ale řikal, že nám udělá nějakou 15% slevu, když toho děláme víc. Chtělo by to teda ještě další mikináře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

Alexa
impact
já to ted četla,ale nevěděla sem esi to semka mám dát aby jako někoho nenapadla třá presumpce neviny,ty policajti sou fakt chudáci,honěj takový zmrdy do vyčerpání a když je konečně chytěj,pan soudce je pustí,snad by se jim jeden nedivil,kdyby se na to příště prostě vysrali páč je to stejně fuk
kejtlin
nendu,k doktoroj du jedině dyš uš sem skoro klynycky mrtvá

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:01
- Nahlásit

Alexa
sem se zase před vobjedem nasrala http://www.novinky.cz/krimi/214798-obvineneho-v-pr ipade-anicka-soud-nevzal-do-vazby-policie-ho-musel a-pustit.html
to sou debilove, paneboze. To mi pripomina, jak v Holandsku pustili pred par lety pedofila na tzv. "zkusebni vikend" z vezeni a von hned znasilnil a zabil sedmiletou holcicku a schoval ji pod uhli
nasli ji az po jaky dobe, prestoze to bylo v sousedstvi
ty woe pak v tomdle kontextu ty tresty pro ty nácky z vítkova jsou fakt nepřiměřený
nevim, jak vam to v Cechach funguje, ale myslim, ze to ma slouzit jako exemplarni pripad, nejaka primerenost v tomhle pripade asi neplati, jako osobne bych proti vysi trestu nic nemamitala, pokud budou vsichni hajzlove, co ublizi diteti dostavat stejne, ja bych za umyslne zabiti (a nejen) ditete znovuzavedla trest smrti a tyhle vysoke tresty bych davala za tezke ublizeni na zdravi
a to druhy decko, jako sorry, ale nechat takhle maly decko samotny venku..., mimochodem, ja bych teda moje decka taky nenechala chodit samotny po ty cesticce, co chodila Anicka ze skoly
A tady blby, furt bordel a bitky, nefungujou benzinky, posta, odpadkari, si asi neuvedomujou vodborari, jaky dopad to bude mit pro ekonomii a potazmo pracovni prilezitost, par velkych firem asi zkrachuje. Pak zas budou rvat, ze neni prace

vysivka je moc hezka, udelala bych ji v sede barve - takovy je to lemovani na kapuci, ne? Jinak, bila na cerne zustane bila, pokud se pere v tech color pracich prostredcich anebo se aspon prihodi k pradlu takovy ten papirek "lapac uvolnenych barev", se pak klidne muze prat na 40 i 60 stupnu

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:05
- Nahlásit

Gerda
podklad nebude nejspíš žádný, mě se to moc nelíbí, ta výšivka bude i reliéfní, myslim, že podklad pod ty postavy není potřeba. Budou tam v řadě jen postavičky, pomyslnej rámeček kolem nich bude tvořit ten nápis dole, aby to bylo aspoň zespoda jakoby ukotvený. Zas to nemusí vypadat jako od čongů, uděláme to dekentní, jo?
jj, taky myslim, ze ten podklad by byl spis na skodu, bude to mnohem hesci bez podkladu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:19
- Nahlásit

Nedrásat, makat
Davídková
A nezávidět, že sme zviditelněný

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:20
- Nahlásit

leyenda

lapač uvolněných barev eksistuje i v čechách? to je dobré

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:22
- Nahlásit

leyenda
vysivka je moc hezka, udelala bych ji v sede barve
bude to mnohem hesci bez podkladu
myslim si vlastně to samé...budu to tedy konzultovat výhradně s vámi, ste slušnej člověk, rozumnej a máte fkus.

myslim, ze to ma slouzit jako exemplarni pripad
myslim si to taky, už sme se kvůli tomu v práci chytli, absolutně proti výši trestu nic nemám, kdyby výsměchem v předchozím příspěfku nebyla info o chlapovi, co umlátil svoje dvouměsíční miminko pěstí, dostal 14 let a soudce k tomu výslovně řekl, že víc mu nedá, protože čin nebyl spáchán s mimořádnou brutalitou, že to bylo provedeno jen jedním způsobem, tzn umlácením pěstí. No a k tomu to byl fetka cikán, to trošku nahrálo dalšímu rozhořčení nad výnosama krs ty nácky. Pokud to bude znamenat, že od tohoto okamžiku dostane tuhle raketu každej zmrd, co ublíží bezbrannýmu, pak OK, vítám to. Pokud to dostanou jen ti nácci, myslim, že to útoky na cikány jenom umocní...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:23
- Nahlásit

já myslela, že podklad je nutnej, když nebude, tak jedině dobře. oni toho poderzřelýho pustili, to snad neni možný DNA souhlasí, detektor lži ho vpodstatě usvědčil, že s tím má něco společného a soud ho pustil na svobodu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 12:28
- Nahlásit

kejtlin
neni možný DNA souhlasí, detektor lži ho vpodstatě usvědčil, že s tím má něco společného a soud ho pustil na svobodu
Essi on náhodou nebude z rasy, jejíž jméno nesmíme vyslovit, neboť by to byla diskriminace

<< 1 ... 5463 . 5464 . 5465 . 5466 . 5467 . 5468 . 5469 . 5470 . 5471 . 5472 . 5473 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání