| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:38
- Nahlásit
Monty
a co dělá PZ?
vždyt´ si ho nemusíš všímat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:48 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
impact
Soph pomůže vždycky banán, když zvrací
kejtlin
co dělá? je rozmazlené a nevychované, nedává na psy pozor, párkrát už na Montyho málem spadla, jak dělala voloviny, budí malou, když spí.
Doma rozhodně nebudu, snad bude pěkně a my budeme celý víkend venku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:55
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:58
- Nahlásit
Monty
a myslíš, že já kolem psů chodím po špičkách abych je náhodou nebudila?
já bych psy zavřela v pokoji kam PZ nesmí a je to, nebo bych pokoj zamkla, vůbec jim neuškodí, když budou někde sami. když budou s tebou tak bych řekla bráchovi at´ si PZ hlídá, že až zavřeš psy tak ho hlídat nemusí, nevidím na tom nic složitého.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:06
- Nahlásit
kejtlin
já neříkám chodit po špičkách, ale ona do ní ryje když spí, chápeš???
ona si madam můžu všude a zavřít pokoj mi nepomůže, protože mám zasouvací dveře a Monty je umí otevřít, zámek na dveřích bohužel nemám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:08
- Nahlásit
Monty
kolik je PZ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:12 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Monty
řekni bráchovi nebo mámě, že pes se nesmí budit, když spí, že když ho vzbudí tak pes může kousnout-což je mimochodem pravda a řekni jim, že jim taky do ložnice nepouštíš psy, tak nechceš, aby tam dítě lezlo když tam jsou psi, at´ ho hlídaj, zakážou mu to nebo ho vysekneš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
Monty
ale ona do ní ryje když spí,
Traverzu už jsi zkoušela? Na haranty funguje stejně dobře jako na psy
Stejně jako Kejtlin nechodím kolem psů po špičkách, vůbec neřeším jestli někdo na někoho spadne (pes pokaždé uhne, mám to vyzkoušený). Stejně tak neřeším essi někdo na někoho šlápne, nebo o něho zakopne (max. ve vztahu kůň-malý pes, tam to zatím hlídám). A haranta, který do psa rýpe (ať už spícího, nebo nespícího) bych normálně vyfackovala. Je mi jasné, že mamka bude řvát a že se pak pohádáte. Ale takhle se hádáte taky a ještě k tomu pézetko otravuje . Garantuju ti, že tu jedinou facku ve svým životě si dobře zapamatuje a psa už nechá napokoji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:22
- Nahlásit
Biluška
a gde se ta traverza kupuje?
až jí dám facku, tak už se asi nepostaví na nohy, za ty všechny nervy co jsem kvůli ni zažila
kdybych měla vlastní byt, bylo by všechno v pohodě, ale jak jsem to počítala, jak chtěla, tak bych ho sama neutáhla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
psům jsem dala sušený rybyčky, odér obýcáku je nic moc, ale psi jsou št´astný .
sjedu pro granule a udělám si kafe
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:13
- Nahlásit
čus baby, nechce někdo novýho psa? Měla bych jedno asi sedmiměsíční štěně křížaly labradora, prej je hodnej a čistotnej i nějaký povel zná. Snad budu mít i fotku. Nějak nemám zkušenost s těma webama v nouzi a tak...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:17
- Nahlásit
tě bůch kreténi,uš ste byli f Šulínově? ))
[b]Atusch
deš zejtra s bohem války na vobrany? asi ne co? dyštak zas na 10 prej
impact
Tak už je jí naštěstí dobře. Se v noci ještě jednou poblila, ale pa už spala
hm...hele víš co si myslim?? že jako neunesla tu popularytu..zatim eště nejni zvyklá,ale snat se to urovná,přece nebude blejt jak kráva dycky dyš bé f tisku!!
http://doma.nova.cz/clanek/rodina/vas-pribeh-gabin a-pomaha-pejskum-v-nouzi.html
jinak gratuluju ke zviditelnění!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
jooo zítra už určitě jdeme!Kdo všecko tam bude nevíš?
S tím psiskem už je k nevydržení... a to potahání hadru tam mu neublíží
Tobě už je fajn a jedeš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:32
- Nahlásit
toš uvařim maso psům, a pudu asi spát, mám zasranou noční, to tam zdechnem ptž nám nefungá topení, nový nekoupěj, max jeden přímotop, ten je k hovnu ptž neprohřeje zdi a jak tam jezděj auta a dovnitř lezou furt řidiči tak ten ohřátej vzduch je hned venku-zjebanej cukrovar!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
Atusch
Kdo všecko tam bude nevíš?
vim akorát že tam nebé gerda a bajko páč zkouškujou,bude fanda a chodák a já,víc nevim.sice su zdechlé,ale už ne tragycky,tak jedu.
kejtlin
co to voko?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:37 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
aha no ja jsem ted jirkovi nepsala ze dorazim neb se neozval tak snad tam nebudem vadit :-D
kejtlin
nemáte tam okýnko? Že bys je jako nepouštěla dovnitř aby ti nebrali teplo? :-D
mimochodem to dítě se furt nenašlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
voko mi přijde pořád lepší a lepší, krev už tak skoro neni, má ho ještěpřivřený, ale asi na něj vidí, ptž do věcí nenaráží, vyskočí a seskočí z gauče-to třeba jerry nedokázal, nedovedl odhadnout vzdálenost, ani v práci do ničeho nenarážela a tam to nezná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
davidkova renata
impact
Tak už je jí naštěstí dobře. Se v noci ještě jednou poblila, ale pa už spala
hm...hele víš co si myslim?? že jako neunesla tu popularytu..zatim eště nejni zvyklá,ale snat se to urovná,přece nebude blejt jak kráva dycky dyš bé f tisku!!
http://doma.nova.cz/clanek/rodina/vas-pribeh-gabin a-pomaha-pejskum-v-nouzi.html
Myslíš, že jako třá začala pracovat na štíhlé líííínyji?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:42
- Nahlásit
Atusch
nemáte tam okýnko? Že bys je jako nepouštěla dovnitř aby ti nebrali teplo? :-D
jistě okýnko je 1 metr na asi 60cm krom toho je to celý prosklený a ty okna vůbec netěsněj, když fouká vítr tak nám lítaj papíry na stole skrz zavřený okna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:45
- Nahlásit
Atusch
tak snad tam nebudem vadit :-
no tak to určitě ne!
jinak k temu děcku jaxte se podivovali,že nemá foto..aby si to za někdo nějak nevykládal ,bylo to romské děcko a romská rodinka a foto mu prý rodiče nepořídili,což stěžuje pátrání,včera to řikali ,sem to viděla na
vlastní voko.
kejtlin
voko mi přijde pořád lepší a lepší
toš to je fajn,asi se to přestěhovalo na moje voko ,páč si něco vykvetlo na spodním víku a dere mě to do voka,tagže nemůžu moc koukat a mám pocit,že tam mám asi kilo písku ..tak že čubičce děkuju
impact
Myslíš, že jako třá začala pracovat na štíhlé líííínyji?
jedině na karyjéře modelky ))) béme uš 3--já ,rosajda a pošahaná teryjérka )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:47
- Nahlásit
kejtlin
psům jsem dala sušený rybyčky, odér obýcáku je nic moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
makrel
pani vy ale máte pech co?:confused osledně vás zas někdo nabízel jako motyvaci... ..nějaká blbá karma asik
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:50
- Nahlásit
kejtlin
tak pak jedině smět si brát psy do práce, těch tvých 12 psů nebo kolik jich máš ti to spolehlivě zadýchá a ani řidiči nebudou chtět mermomocí dovnitř :-D
davidkova renata
Aha tak to pak se nedivím, že není fotka ani že bylo samo jen tak venku , jen mi hlava nebere kam se podělo jestli třeba nespí někde v kůlně i když to už je dost dlouhá doba a nepravděpodobné..., ale strašně blbě se musí hledat něco co nikdo neviděl...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
nejen že mě nabízej a používaj, ale ještě maj furt kecy o nějakém smradu, nebo co. Jo a ještě mě jednou srovnávali se zdechlinou nebo hovnem, už si to radši nepamatuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:53
- Nahlásit
Atusch
ale strašně blbě se musí hledat něco co nikdo neviděl...
ty voe to já dělám celej život
makrel
Jo a ještě mě jednou srovnávali se zdechlinou nebo hovnem,
no já si to pamatuju,ale nechtěla sem vás rozdírat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:55
- Nahlásit
Gute ták!
Gratulírung machem ympaktoj k celebritování, uš je taky opublikovaná! Tak je to slavná modelka! Už tu máme tři, to je ale slavná fora!
Jinak sem zaspala, zas sem típla budik, když sem se znova probudila, bylo už osum. Dnes večer jedem k Bajkoj, abysme nemuseli brzo vstávat.
Fčera sem měla báječný večer se starými kolegy ze staré práce - dojela sem a zaparkovala na výtoni!!! Na nábřeží!! A pak sem rozvážela po praze a jela kolem karlovejch lázní, národního dívadla, ynterkontynentálu a tak, prostě jako velkořidič.
Jak se máte doroty?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
tak to bys jim měla zaject pomoc do Hrádku :-D Oni umí hledat dle fotky :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
prostě jako velkořidič
kolik jich eště neni doma? ))))
Atusch
tak to bys jim měla zaject pomoc do Hrádku
to bych jim byla platná jak hadovi noha..taky sem doted našla hovno )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
Málem jsem se kvůlii Vám poblila. Čistím zuby, u toho je mi vždycky špatně, a najednou diskuze o smradu ze zdechlin. Vzpomněla jsem si na zápach, jak umřela ta paní z domu od jednoho mého zákazníka a byla tam nějakou dobu. A zvedl se mi žaludek. No, tak dík. Nevím, jak tam teď půjdu makat, s takovým psychickým blokem hned po ránu!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
Ale děkujeme. Já se tam snažila hlavně nacpat nějak nenápadka ty útulky a rescue projekty, tak to se povedlo. A kupodivu se povedlo tam nacpat i Bilušku.
davidkova renata
Ju zmodelkuju razdva. Takový nervy mi dala v noci.
|