Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5463 . 5464 . 5465 . 5466 . 5467 . 5468 . 5469 . 5470 . 5471 . 5472 . 5473 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:08
- Nahlásit

a tady máte vopravdovou prdel světa

a kdybyste hádaly kdeže ve světě je tak je v Česku

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

danajasa
Hlavně nezapomínejme,že dnes je den kdy T.A.Edison vynalezl žárofku
v teto souvislosti me dost sere, ze tu uz cek normalni zarofku nesezene a musi se svitit tema prej ekologickejma hnusama, nastesti jsem nasla plnou bednu zarovek jeste ze Spanelska, takze jim na hnusy kaslu
Gerdicka policajt urco neni milijonar, opakuji, neni milijonar
a stejnak bych vam ho nedala, pac takova znamost je moc uzitecna. Pistolu mi dal, kdyz sem mu rekla, ze se citim intimidovana stafkujici verbezi, rek mi, ze mam nechat pistolu valet na palubce tak, aby byla dobre viditelna, rozstekat psa a prestat se usmivat, rek, ze ho strasne zaujalo, jak jsem se rozesmala, kdyz mi naboril auto. Teda fakt je, ze ja na svym nemam nic, on jo, ale to jsem v ty chvili jeste nevidela, proste mi to jen prislo k smichu, jak udelal posunek, ze nepojede a v momente, kdy jsem se rozjela jel taky

decka, mame prazdniny, sice jen tyden, ale zaplatpanbuch za ne.
Pojedu s deckama na par dni do Barcelony, esi teda nebudou zablokovany hranice, pac tady cek nigdy nevi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

nemethova5
ok
leyenda
Pojedu s deckama na par dni do Barcelony
my pojedem do Pičína nebo do Řitky..viz výše

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

leyenda
s těma žárofkama sem četla, že je gdosi prodává jako atypický topný tělesa a nemůžou mu nic, páč ono to opravdu vyrábí víc tepla jak svjetla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

davidkova renataty ses ale buuuuuubaaaaaa,to jsi mohla pani leyende napsat rovnou,ze pojedete do prd.le!!!!!
o.k.pani,pak mi dejte vedet,v kolik asik tak budete volat,bo ja rano spim!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

tak tady máte ještě jeden strom

leyenda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
my pojedem do Pičína nebo do Řitky..viz výše
ale zase budete mit zavod s pytlikama a mikulasskou a dalsi kinologycka povyrazeni, co vam Gerdicka zorganizuje, ja su furt sama s deckama
Baysha
jo, to sem taky cetla, az vycerpam spanelskou zasobu, budu nakupovat atypicky topny telesa

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Buď ráda, v Barselóně budou beztak dělat býčí zápasy a ještě by ti rupla céfka . To se ti v Pičíně nestane

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

Bože, člověk tu chvilku nenía hned je ze šulínova semeno, vy teda válíte dneska

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:31
- Nahlásit

nemethova5
bo ja rano spim!
no tak to bud f klidu bo já makaám..hele nevim,fakt,podle toho esi někam pudu,nezávazně kolem poledne,ale neslibuju
leyenda
ale zase budete mit zavod s pytlikama
pytlík je bambiho ..taky žádný terno
Biluška
ještě by ti rupla céfka . To se ti v Pičíně nestane
to nemůžeš vědět,mohla bysem tam zaa případně votěhotnět..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
to nemůžeš vědět,mohla bysem tam zaa případně votěhotnět..
Hodně pochybuju, to spíš v šulínově

MImochodem paní, co děláš? Ti potřebuju něco povědít. Ale jenom krátce páč mám eště moc dření

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Biluška
Hodně pochybuju, to spíš v šulínově

cinkni zejtra .paralelně kecám na pevný s ilu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
Výborně, tak ji prosím tě popros o to rodný číslo . jsem se ještě furt nedostala k tomu, abych jí zavolala. Finančáci mi nejspíš napaří takovou pokutu, že se z toho podělám úplně a skončím v pavilonu č.pět

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 20:42
- Nahlásit

Biluška
v Barselóně budou beztak dělat býčí zápasy
nebudou, sezona tam konci v zari, ted uz fsichni prezivsi toreadori vodtahli do jizni Ameriky

davidkova renata
pytlík je bambiho
hm, neznam, ale verim
to nemůžeš vědět,mohla bysem tam zaa případně votěhotnět.
to by se vam ofsem v Barcelone taky mohlo stat, ale uvazte, pani, je to zavazek na pocitam 25 let, raci budte vopatrna

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:17
- Nahlásit

leyenda
A z tý Barcelony by chodily alimenty v eurech nebo v naturálijách v jako třá býčí koule na smetaně?Omluvka přišla mi náštěva třá budem s pakůn hlídkovat na koupališti a třá se ten pes uš konečně naučí plavat páč-Džek se hrozně vody štítí,jak má námořníkem býti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:24
- Nahlásit

Zdar, dámy, a hned zase čus. Protože jsem už dvě noci skoro nespala, tak dneska valím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:51
- Nahlásit

nemethova5
kyticky dosly
těm fialkám bych asi zaštípla konec stonku a dala je do vody
all
jsem zdrápaná, zkousaná a mám rudý uši-byla jsem u zuzky pro maso a opjet pustila bibinku-bulička ona je prostě drak neublíží, povahově zlatá, ale ona nemá cit, vždy odkládám brýle a sundavám náušnice- je po uších jak divá a zuzka ji vždycky schválně pouští domu jako, že ji přijela hračka, ta čubina mě miluje, ale bohužel to přehání

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

Zase se ztratilo dítě, to už snad není náhoda nyní je to 3letý chlapeček hrůůůza.URL Posledních 7 dní toho je nějak moc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:00
- Nahlásit

Atusch
sorry, ale když se ztratí 3 letý děcko není to spíš vina rodičů?

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

kejtlin
děti nemám, neumím posoudit jak těžké je hlídat 3leté dítě takže z mého pohledu je to asi chyba rodičů když je samotný na zahradě ve 4 když se navíc stmívá, ale jen nechápu jak je to všecko možný? Už se ztratilo za posledních 7 dní 4 děti z toho se našly ty dvě holky... jen mi to hlava nebere...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

Atusch
kejtlin
no je to hrozný zvlášť pro to dítě, ale souhlasím s Kejtlin a řekni mi která rodina v dnešní době nemá žádnou fotku tříletýho potomka???????

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:14
- Nahlásit

Alexa
velmi podivné, hlavně to dítě na té zahradě nejspíš bylo samo chvilku, přeci nezmizí dítě během minuty. A to, že nalezli botičku někde u vody je dost hrozný. Jen mi hlava nebere, že venku se toulá 3 letý dítě a oni chtějí do 22h hledat a pak se rozhodne o dalším postupu. Kdyť někde umrzne
koukám, že info přibývá každou minutu protože před chvilkou o tom co má dítě na sobě a že nemaj foto nepsali.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

kejtlinjj,jsou zastipnuty,vse o.k.takze na oplatku ja zasilam,pokud to stihnu zejtra tak zejtra,jinak poslu az v pondeli!
Atuschjsem v praci s prdlousem aminem,furt tu lita a nema dost.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:22
- Nahlásit

Biluška
prosim posli mi svoji adredu na mail at ti poslu hreben. lucia13uk@seznam.cz . c.u. mas?

Gerda
pani penize porad nedorazily, ale muzem se nekdy sejit a hrebeny si predat, musim eliminovat pocet veci nez se budu stehovat

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:23
- Nahlásit

nemethova5
no musím říct, že Áres je hodný a SPÍ! Stal se zázrak jsme ho měli s sebou na kafču tam se mazlil s celou restauraci a přijel domů a má dost, dneska jsme docela blbnuli tak je grogy :-D

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:24
- Nahlásit

Atusch
Jen mi hlava nebere, že venku se toulá 3 letý dítě a oni chtějí do 22h hledat a pak se rozhodne o dalším postupu. Kdyť někde umrzne
no vono v noci se dost těžko hledá, vidím to ale vzhledem k blízkosti řeky velmi špatně
a že nemaj foto nepsali.
říkali to ve zprávách na nově

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

Alexa
aha zprávy jsem neviděla, jenže teď mě napadá to, že nemají fotky se stát může když se zrovna Hrádkem prohnala velká voda tak dejme tomu, že to prolilo PC i foťák, i když asi hloupá náhoda, jak vypada ta rodina?
Tuto nezodpovědnost si asi rodiče jen tak neodpustí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:30
- Nahlásit

nemethova5
díky, pošli
all
zuzka mi půjčila 2 knížky jmenují se deník zlého psa a deník polepšeného psa, říkala, že jsou naprosto super, že se chechtala od začátku do konce a nemohla se odtrhnout, že prej je nemám číst večer, což mám v úmyslu, tak uvidím, jo pošlu neméthový5 fotky jak jsme dřely s vendy v práci
Alexa
Atusch
ta blízkost řeky to je podle mýho taky dost špatný

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:34
- Nahlásit

Atusch
že nemají fotky se stát může když se zrovna Hrádkem prohnala velká voda tak dejme tomu, že to prolilo PC i foťák, i když asi hloupá náhoda,
a tak to máš pravdu, to mi nedošlo, no ale stejně ho neměli nechávat bez dozoru, ve zprávách ještě říkali něco o tom že otec šel někam s kolečkem či s čim a kluk šel za ním a když se otec vracel tak už kluka neviděl. No držím palce ať ho najdou

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 22:36
- Nahlásit

kejtlin
Alexa

no ta řeka mi přijde také děsivá.
Jinak o tom, že šel naproti tatínkovi jsem slyšela, ale kam až to dítě šlo? No, ale tak aspoň má ten chlapeček ještě naději, což si myslím, že třeba ta Anička už nemá - bohužel...

<< 1 ... 5463 . 5464 . 5465 . 5466 . 5467 . 5468 . 5469 . 5470 . 5471 . 5472 . 5473 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání