Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5400 . 5401 . 5402 . 5403 . 5404 . 5405 . 5406 . 5407 . 5408 . 5409 . 5410 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

danajasa
s čekačkou na nobelovku.
sim tě my uš máme mnoho nominací na nobelofku páč máme mnoho genyjálních nápadů,svježích,jedinečnejch,orygynálních..často nám to nějakej hajzl ale vyfoukne jako třá nafukovací Andulu pro psy -samečky
no ale s bambim nic,no..jedině snad jako kůži na čištění voken..co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

no tak jsem volala mýmu vetovi, v úterý tam jedu tak jako taks jerrym na zuby 2 má špatný a tak že hodně, kamarádka jede se mnou na mlíčňáky a ptala jsem se, jestli by ještě udělal tu kýlu, řekl něco ve stylu ses posrala néééé, toi budu jako dělat noční? říkal, že když začneme v těch 20hod na jak jsem objednaná, tak to udělá, jinak ne, že by to bylo do půlnoci, když začneme kolem 22hod což je pravděpodobnější

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

davidkova renataale s bambim nic,no..jedině snad jako kůži na čištění voken..co?
ty jsi ale kozaaaaaaaaa!ted jsem si hubu kvuli tobe spalila!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
no ale s bambim nic,no..jedině snad jako kůži na čištění voken..co?

móóóc velkej kretén si

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:22
- Nahlásit

Ježíš já zapoměla to nejdůležitější UŠ TU NEMÁM KLUB DŮCHODCŮ bunka je opět psí království včetně ochlemtanýho stolu a rožvejkanejch klacíku po zemi a opět byla instalována pakonova smrdutá matrace do růžku.Tak včíl špekuluju nad tím zahraničním vystavením pakoně páč to už bude mezinárodní ostuda a zas tak hystoricky se znemožnit mě děsí.Páč je to kopa eurů a nechat se vyzazit za takový těžký měny se mi nák nechce.Ps:je potřeba do SK náký spejšl papír od veta?

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
velkej super naložila jsem ho do auta, jako že psům do kotce super, doma ho vleču z auta byl těžkej-no bodejt´ ne, byl plnej omítky , tak jsem ho zas vyvezla
a teď si přectaf že byv něm byla mrtvola

Gerda
kriste to ten čék nemá rozměry zboží co prodává?????????????????

POZOR POZOR HLÁŠENÍ
závot o pytlík je možno přehodit na toho 28.10., páč po novém Baruščině vejmyslu na obranářský závody prdím, a nikam nejedu, tak se domlufte essi 28.10. nebo 30.10.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

Alexa

no jo ty woe, zlatá omítka

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

kejtlin
Ješíš tak bys to dělala jak můj bývalej ten zásadně vyhrožoval nepřátelům,že je zmrtví a pak skrmí bysis pučila větčí kastrol na vaření drobů no.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

kejtlin
si přectaf co bys dělala??vezla koberec zpátky, někdo by tě viděl a bylo by to na tebe??? volala bys pomahače a vysvětlovala bys jim žes od kontíku dovezla domu koberec s mrtvolou???????????????,

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

Alexaneblbnete,nebo kejtlin zas bude mit sileny sny!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

Alexa
Tak by měla postaraný o maso pro velký psy, zase by se jednou pořádně nažrali

Gerda
To je blbý, že je bez zipsu . Jinak je ta černobílá moc hezká, ale je bubý, že nemá ten zips . No tak ji holt skousnu asi aj navlíkací no . Essi teda bude patřičně velká. Páč žumpí tričko, na to, že je XXL je dost malý. Nosit se jako dá, ale je malý. Gdyby takhle malá byla i mikina tak by se nosit nedala, páč mikiny natěsno fakt nesnáším

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:32
- Nahlásit

Biluška
Pani vi mi píšete myšlénky

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

nemethova5
neblbnete,nebo kejtlin zas bude mit sileny sny!
atak to má i bez mrtvol f koberci
Biluška
Essi teda bude patřičně velká. Páč žumpí tričko, na to, že je XXL je dost malý. Nosit se jako dá, ale je malý. Gdyby takhle malá byla i mikina tak by se nosit nedala, páč mikiny natěsno fakt nesnáším
no tak ju Gerda doveze na pytlík a vyzkouším jí já i ona a vyfotíme se v ní abys viděla jak je na kom velká/malá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

danajasa
mám obrovskej kastrol, vařím v něm brambory pro drůbež, když je plnej tak 2 silný lidi maj co dělat
Alexa
to bych asi pomahačům fakt nevysvětlila
Biluška
bych tu mrtvolu klidně skrmila, ale kdo by ji naporcoval...

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:38
- Nahlásit

kejtlin
to bych asi pomahačům fakt nevysvětlila
úplně to vidim no víte byl tam pjeknej koberec a já mám hodně psů tak sem chtěla do kotců. A voni vážně paninko a nebylo to trochu jinak
a co ty mohla bys 28.10. nebo makáš????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:43
- Nahlásit

Alexano vlastne mas pravdu,ona je moc ve snu moc nebezpecna!bud tam nekoho zapichuje nozem a na oplatku ji nekdo skrti!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:45
- Nahlásit

Alexa
úplně to vidim no víte byl tam pjeknej koberec a já mám hodně psů tak sem chtěla do kotců. A voni vážně paninko a nebylo to trochu jinak

a co ty mohla bys 28.10. nebo makáš????

to mam denní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:19
- Nahlásit

kejtlin
Jezdím z Prahy po magistrále na dálnici, to znamená po druhé straně Labe, než je Mělník.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:54
- Nahlásit

kurwa mě se chce spát a f tý hokně mě to tak hrozně nebaví

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:56
- Nahlásit

Mě se chce taky spát. Ale já můžu.

Hele co máme. Nudle z Marseille.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

A ještě máme teda klasicky naprosto blbou Mambičku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

Páncký:

L - Kachna_muš
XL - Bambi/Zlatovláska
XXL - Mášenek, Lucka, Bajko, Aleksa, kachna_, malinka_muš, březen

Dámcký:

S - Akyháky, Davítková
M - leyendička, Maky, Zuskaadidaska
L - Atusch, Bonc, Hancaw, Pavliii, Jimmi
XL - Gerda (možný přesun do xxl), Bajša
XXL - Malinka, Biluše, Kejtlin

Biluš, jesi je ti malý XXL žumpotryko, tak musíš bejt vo strašně moc silnější neš já, neboť mě je XL ouplně f poho a mohla sem si vzít aji L, bylo by furt akurátnický, tož to neni možný prostě, kecáš. Přijedou mikiny dvě, XXL páncká a XXL dámcká. Ta dámcká je za 280 a páncká za 370 myslim. Každej má pak vlasntí cenu výšifky 59 Kč a rozdělíme cenu za program na vyšívání za 590. K tomu každýmu přičtu 20 kč na kytku pro grafičku. Tzn ty dámcký vyjdou ve finále na cca 400 a páncký na max 500.
Nazdar dífčeny Maryje stoupala na lavorek a držela aport, pročeš ho drží, ale rozhodně ho nedrží, dyš ho přinese. Drží ho jen v sedě bez přinášení. Tak sem jí zas tim peškem pleskla, kůli ní sem z něj ustřihla to ucho s nápisem gappay!!!!!!!!!!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:00
- Nahlásit

jste drasalky udrasane , jsem ted dorazila domu a mam jeste spoustu prace, nestiham docitat, prosim Gerdicku, aby na me myslela s mikinou a poslala mi cislo sveho uctu - dekuji velmi zdvorile

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

impact
Hele co máme. Nudle z Marseille.

kdes je vzala?

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

Gerda
to je nejaka telepatyje zasracna

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

leyenda
Máš mejla pani. Nutné!!!

kejtlin
Nudla je z útulku. Původem Francouzska, ale včil je naša.

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

impact
Ta je bozi, jak se k tobe dostala?
Ja pro tebe mam krasnou fotku, teda nevim, jestli mam, ma ji mozna moje dcera na founu, aspon sem ji rekla, aby to vyfotila. Tak jestli se zitra dostaneme drif domu, nejak ti ji sem nacpeme (snad)

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:05 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Francouska, Francouzka, Francouzska, Francouszka, ty vado, to mě sere to slovo dneska celej den.

leyenda
Dostala se ke mě tak, že jsem si ji vyzvedla v outulku. Ale asi tu dlouho nebude. Omylem jsem ji někomu vyfoukla. Šup, šup na mejlík, ploším.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:05
- Nahlásit

impact
Nudla je z útulku. Původem Francouzska, ale včil je naša.

si ji necháš?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

kejtlin
No, tak nutně nemusím, ale už tam visela dlouho, tak jsme ji přechodně nabrali. Ale jak jsem napsala. Někomu jsem ji vyfoukla. Resp. ona ji chtěla vyfouknout mě i když jsem jim v útulku výslovně řekla, ať mi ji nedržej. A zrovna nějaká paní od nás z města, co má za souseda někoho s moc jackama. S moc jackama jsme tu tři, tak snad ji potkáme někde. Bych ji dala hodnýmu člověku hned.

<< 1 ... 5400 . 5401 . 5402 . 5403 . 5404 . 5405 . 5406 . 5407 . 5408 . 5409 . 5410 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání