Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5400 . 5401 . 5402 . 5403 . 5404 . 5405 . 5406 . 5407 . 5408 . 5409 . 5410 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:54
- Nahlásit

Gerda

No joooo, fakt má kapucu, omlouvám se, jsem slepá
Tak tu beru, je nejhezčí, ale kdyby tam byla bledě modrá nebo světle zelená )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:54
- Nahlásit

Biluška
když to bude mě, tobě to bude 100% a ještě volnejší. Pro mášenka berem na zkoušku tu pánckou, vybranou, co lucka vybrala.

Baico
Ideálně bych viděla Mikuláše jak vede krávu ke kadiboudě
a vy děte taky do řiti drahá )))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 14:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kdyby tam byla bledě modrá nebo světle zelená )))
to budou barvy příštího jara, teď bude oškivá syma, tak budem všichni smutečně černý, i dyš zrovna některé tu symu máme rády. Bílý výšifka nás rozveselí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:02
- Nahlásit

Gerda

No tak dobře teda no ))))) berem tu první s kapucou a se zipem a černou s bílý výšivkou

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:03
- Nahlásit

já se přidám k věčině. Tý krásný krávě přidělat mikulášskou čepičku, nebo vozdobit kadibutkový logo

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:05
- Nahlásit

Zatim sem na straně 5628, ale rači taky zips.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:09
- Nahlásit

tak jedinej dasty přišel na to,jak funguje koule co se zní sipou granule,holky to nebaví

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:12
- Nahlásit

jen probiham, nemam cas docitat, chapu spravne, ze budou mikiny? cerne? se nebo bez zipu? s nebo bez kapucy?
Idealne bych chtela cernou s kapucou bez zipu damskou velikost M
jestli je to nejak jinak a specha, tak at to za me rozhodne Gerdicka.
dekuji a mizim

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:15
- Nahlásit

Mucholabka
Ověřené. Vykašli se na realitku, ale na notáře ne. To první poskytuje mizerné služby a stojí to děsný prachy. Notář oproti tomu většinou poskytuje služby kvalitní, nenapadnutelné a stojí daleko méně peněz.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:17
- Nahlásit

No to prčic!!!!!
Včera rozbitý NB mám dnes nahrazených novým NB. A výsledek? Klade mi překážky sem psát.
No, a když jsem to obešla, vyřešila, zkonzultovala po telefonu s technikem, zapla se ta zdejší pitomá antispamová kravina a smázla mi zprávu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:20
- Nahlásit

Gerda
hele a nebylo by jednodušší aby pán poslal rozměry přes kozy a břicho????????? abys to nemusela platit???? To mu to pak budeš posílat zpátky na výšifku nebo ti to pošle vyšitý????? Jinak ta černá se zipsem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Dík. Taky jsem zjistila že je realitka na prd když jsme si zájemce sehnali sami a realitka chce provizi 40 tisíc za to že udělá smlouvy a podá návrh na vklad.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:24
- Nahlásit

leyenda
nebujte pani, vy ste jasná, černá, kapucková, bez zipsu.

Alexa
hele a nebylo by jednodušší aby pán poslal rozměry přes kozy a břicho????????? abys to nemusela platit???? To mu to pak budeš posílat zpátky na výšifku nebo ti to pošle vyšitý????? Jinak ta černá se zipsem
přesně ta je jako vzorek objednaná, já mu na to pak napíchnu špendlíčkem umístění a velikost loga a pošlu zpět a rovnou to na to vyšije. Cenu vám zvednu o pár korun, rpotože budu kupovat tý grafičce, co nám loga dělá, velkou kytici, za to, že nám dělá už třetí logo zadáčo

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:26
- Nahlásit

Gerda
Pánskou XXL jsem objednala jako vzorek na vyzkoušení
Super, to je přesně, co jsme myslela.
JInak vás teda v nedělu na desátou čekáme na trénink. Pak se můžeme jít projít do okolí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:30
- Nahlásit

Baico
Pak se můžeme jít projít do okolí.
bezvadňácký!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:36
- Nahlásit

Mucholabka
Pošli je do háje. Sehnali jste si sami, smlouvu někde opište a dejte zkontrolovat právníkovi. K notáři si dejte úschovu. A hotovo. Realitní makléři jsou kurvy nenažraný. Nebo Ti dohodím svého kamaráda a zákazníka v jednom. To je taky realitní makléř, ale rozumnej. Domluv se s ním na návrhu smlouvy za úplatu podle Tvých podkladů a pošle Ti smlouvu mailem s tím, že si to nebude účtovat jako zprostředkování.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:46
- Nahlásit

Brý odpoledene mě furt chcípá ten internet,normálně odchází chtěla sm ho šupnout na reklamaci a v ůžakné prodejně mi řekli,že fajn měcíc budu bez netu áááále platit ho muším,tak sem si doplatila nabíjecí u tmobilku a normálně bych je kopla do hlavy páč u o2 smlouva nejde vypovědět ani vlastní fingovanou smrtí teda pokud bych jim nevrazila do chřtánu dva litry zato že mě peklo propustí ze spárů smlouvy uááá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:49
- Nahlásit

danajasa
T-mobile není lepší.
Vodafone má prý nejvstřícnější chování k zákazníkům. Tvrdí můj zákazník, který tam je i se všemi svými zaměstnanci, rodinou, otcem, sestrou atd.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:57
- Nahlásit

VlčáčkováNo lepší nevím,ale pro mě je podstatné měsíc bud za250 nebo600no těch se nemůžu eště rok zbavit tak sem počítala bud7200 tam a nebo2litry pokuta za odst.od smlouvy dřív a těch 250 na měsíc mě furt výjde levnějc než plati rok těch 6stováku měsíčně holt za blbost se platí uznávám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:57 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Vlčáčková
V poho, smlouvu udělám podle té kterou jsem dostala když jsem kupovala a bude to určitě díky.
danajasa
když přestaneš platit odstoupí od smlouvy oni a nenaúčtují pokutu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:39
- Nahlásit

prosim o výcuc nadrásali ste toho moc.
dneska sem zažila 2 velký šoky, první, du z přednášky, psy na vodítku po městě, najednou se ke mě přiřítí myslivec-nebo byl v mysliveckym, s jezevčíkem na vodítku a začal na mě řvát, že sem kráva největší proč ty psy odbarvuju, že nedávno ukazovali v tv to štěně jak pak chcíplo, že by mi nejradši rozbil držku, já se m u snažila vysvětlit, že moje jezevčice nejsou odbarvený, že se takhle barevný narodily, ale nepochopil to, fakt byl hustej a druhej šok, přišla na účetnněco jako vejplata, tak sem benzín zaplatila kartou, nákup taky a chtěla jsem vybrat hotovost a bankomat ukazoval že sem v mínusu, já myslela že omdlim, se mi udělalo úplně špatně, říkala jsem si co budu dělat n ezaplatim půjčku a už se vezu sem v prdeli fakt mi bylo na omdlení, uháněla jsem na pobočku a tam mi řekli, že peníze tam jsou jen to bankomat ještě nenačetl, mi spad kámen ze srdce, sežrala jsem půlku!!! čokolády-já co čokoládu nežeru , jedna mi vydrží i 2 měsíce a ted´ je mi z ní těžko

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:41
- Nahlásit

kejtlin
vyber si mikinu ty trapičko psů ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:44
- Nahlásit

Gerda
kde, jakou mikinu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:53
- Nahlásit

kejtlin
několik stran zpět...na mikulášskou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:55
- Nahlásit

danajasa
Jo, já měla 831 za měsíc za internet, který skoro nejel... O blbosti mi tudíž nemluv!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:57
- Nahlásit

Gerda
líbí se mi ta černá s bílým lemováním bez zipu. a jaká je cena? dám max. 500kč.
all
co se stane, když mi minulý měsíc přišla složenka na povinný ručení a já ji chci zaplatit až v listopadu? upomínka nepřišla ještě, rozhodla jsem se, že nechám amálce ternhle měsíc znova udělat tu kýlu ptž příští měsíc bude asi hárat a to vet dělat nebude

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:58
- Nahlásit

Mucholabka
Máš kvalitní smlouvu? Bacha na to! Škoda, že už mám podruhé změněný PC, poslala bych Ti své smlouvy na jeden dům. Tam bylo vychytaný všechno, protože jsem prodávala barák s nájemníkem a třemi soudními spory. Šlo to přes právníka a bylo to fakt precizní. Jenže PC už nefachá a papíry jsou někde v krabicích a nevím, kde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 17:01
- Nahlásit

kejtlin
Mělas myslivce pochválit, že je tak empatický vůči zvířátkům. To se u myslivců fakt nevidí.
A jakou barvu mají Tvé odbarvené jezevčice?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 17:06
- Nahlásit

Vlčáčková
jedna je čokoládový tygr a druhá modrý tygr, já tam stála nejdřív jak tvrdý Y vypadal, že by mi fakt chtěl rozbít hubu, už sem dala i tašku na zem, abych se mohla bránit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 17:11
- Nahlásit

kejtlin

Máš fotky těch tygrů?

<< 1 ... 5400 . 5401 . 5402 . 5403 . 5404 . 5405 . 5406 . 5407 . 5408 . 5409 . 5410 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání