Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5130 . 5131 . 5132 . 5133 . 5134 . 5135 . 5136 . 5137 . 5138 . 5139 . 5140 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:25
- Nahlásit

už půl hodiny přemejšlím, jestli mám jiít se psama ven, chcíli svítí sluníčko, chvíli prší, chvíli je zataženo a zima

Tinta76
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
japato?? něco vo čem bych měla vjedět nebo se radujete,že nemůžete na net vzhledem k úrovni jistých diskuzí???
něco mi uniklo?
no je to tak, že neskutečné se stalo skutečností a ségra již bydlí ve svém, sleduji teď diskuse úplně jiného rázu ... a neskutečně se těšim, až dám výpověď ze stávajícího bytu a taky až budu montovat novou kuchyňskou linku (kteroužto teda ještě nemáme)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:39
- Nahlásit

Tinta76
něco mi uniklo
nevim..moč?
sem myslela pochopitelně žumpu))
a neskutečně se těšim, až dám výpověď ze stávajícího bytu a taky až budu montovat novou kuchyňskou linku (kteroužto teda ještě nemáme)
jo tááák,tak to gratulujůůůůůůůůůů
a co společný vychajdy,probíhaj?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:43
- Nahlásit

Vskas od lejendičky:
"o srackach mi ani nemlufte, 2x sem pri jejich uklizeni blinkla. Vsakuje se to pomaleji nes sem cekala, ale jde to. Budeme mit hodne komarich miminek. Zachovavam optimismus, spousta lidi ma mnohem hrosi zivot nes my, na tom neco vody, bahna a hoven nic nezmeni "
Chuděra malá, má doma fekální jezero.

Tinta76
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
sem myslela pochopitelně žumpu))
achá tak ta mi bohužel uniká ... moč tedy zatím ne

jo tááák,tak to gratulujůůůůůůůůůů
a co společný vychajdy,probíhaj?

kujůůůůů vychajdy zatim neprobíhaj, pár jich bylo, ale vo prázdninách jsem to naprosto nepochopitelně nedokázala skloubit s manžovo prací ... no a teďkonc to teda nebé vo moc lepčí, ale tak snad se to nějak do konce roku hne a až budem bydlet, tak to bude úpa jednoduchý ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:51
- Nahlásit

Gerda
má doma fekální jezero.
možná bysme měli uvažovat o změně místa stran příštího mýtyngu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:17
- Nahlásit

Gerda
si děláš prdel, že nejsem bystrá proto, že jsem popsala hezkej víkend na cvičáku? jsem jako zarytá, když jsem byla poprvý na cvičáku? oh, proboha, proč mě hloupost lidí pořád sere?!

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:18
- Nahlásit

Gerda
v pět ráno nemám náladu na nic ani na vtipné poznámky

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:25
- Nahlásit

Maky a Trix
Se divíš? Je přeci úplně zřejmé, že vůbec nejsi bystrá, když jsi v sobotu BYLA NA CVIČÁKU MÍSTO NA FRÍ!!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:28
- Nahlásit

Baysha
víš, mě je fakt jedno, že si o mě myslí, že jsem tupá, i když mě neviděl, ale fakt mě sere, že vkládá lidem do úst co nikdy neřekli
vím, že jsem děsnej nervák a že svým stresem si nervím psa. Proto seru na výcvik a snažím se dělat přes klikr, protože jinak nám to prostě nejde. A nějakej píčus mi bude říkat, že si dobrovolně nervím psa. Zmrd jeden zasranej. Já udělala se svým čoklem a se sebou víc práce než si dovede představit. Sere mě

Gerda
mám to! zvládla jsem tu zkoušku!

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:31
- Nahlásit

Maky a Trix
Gratulace veliká!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:35
- Nahlásit

Maky a Trix
bezva, super, nedřela ses zbytečně
all jdu s čoklama, essi zmoknem, tak mě to nasere

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:46
- Nahlásit

Maky a Trix
A nějakej píčus mi bude říkat, že si dobrovolně nervím psa. Zmrd jeden zasranej. Já udělala se svým čoklem a se sebou víc práce než si dovede představit. Sere mě
ses ale pěkně rozjela!!
jinak samo velká gratulace k vjedecký skoušce!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:46
- Nahlásit

laguna
v pět ráno nemám náladu na nic ani na vtipné poznámky
))) mohl by říkat - drahá, už je pět, ale ty ještě můžeš spát, to sem ti jen chtěl říct )))

Maky a Trix
jupííííí má zkouškůůůůů jupíííí je to bijochemičkááááá! Pojede na výcvik do francyje!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:48
- Nahlásit

Maky a Trix
kongratulatione

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:52
- Nahlásit

Tak čekám na zuzku-veze mi maso pro čokly, je moc hodná, pak vyrazíme

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
hele, mě a mýho psa můžu podceňovat jenom já. Nikdo jinej na to nemá právo

všem děkuji za gratulace, za odměny vám vyrobím krásný šátečky na psy a pláštěnkyy nebo co to chtěla gerda. a kynekologický vesty. Ale nesmíte chodit na cvičák, akorát si tam kazíte psy tím, že je nutíte něco dělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:57
- Nahlásit

Maky a Trix
navíc sme tě za to zjebali,páč k temu neni důvod! pes je normální a z tebe normálního čéka uděláme i dyby sme tě u toho měli zabít)))
vejkend nemůžeš?? máme so i ne docela naplánovanou..jednak pochot smrti a pak Sen zvířat a v neděli asik pojedem do jílovýho..
Ale nesmíte chodit na cvičák
jj,uš tam nepudu oooo velký vezíre

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 12:57
- Nahlásit

Maky a Trix
Naopak, ať si podceňuje kdo chce, do toho je ti ouplný prd, hlavně abys to nepodceňovala ty. Sebe ani psa. Ostatní si mohou se svými pocity dělati, co se jim zlíbí, bo to na tebe a tvého psa nebude mít nejmenčí vlif

Jak myslíš, že se bude šít z toho pláštěnkovýho matroše? Musí to bejt něčim podšitý? Sis ani nevobkreslila střich tý mikinky na Máňu...

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:06
- Nahlásit

Gerda
jo vidíš, si mně fčil připomněla - gdo ti šil tu máninu mikynku? Kámoška bude potřebovat ušít kombinézku na jorka, taxem si vzpomenula, žes ju tu chválila...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:07
- Nahlásit

Maky a Trix

A nějakej píčus mi bude říkat, že si dobrovolně nervím psa. Zmrd jeden zasranej.
a taky je tak "chytrej" že neví, že pes moc dobře vycejtí jak na tom ten páníček je i když ho vláčí na stopce.

davidkova renata
a v neděli asik pojedem do jílovýho..
to ale nevim essi na cvičáku něgdo bude, páč mám naplánovanej velkonákup ve velkomakru a okolí a už se z toho nemůžu vyvlíct, ale vy vlastně na cvičák nechcete, páč chcete bejt bystrý žejo

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:08
- Nahlásit

Baysha
mám svou švadlu, nebo Pardálka šije na anubiswear.eu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
tenhle víkend nemůžu, neboť jedeme do Hradce na noční šifrovačku. Další víkendy závisí čistě na Gerdě, když mi nabídne nebo sežene útočiště. )) j
Gerda
asi nemusí, viděla jsem pláštěnky na čokle i bez podšití, ale asi to budu sama zkoušet, až bude stroj a naučím se to. Ten střih si vezmu třá příště... přeci jen zatím fakt šít neumím

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

Maky a Trix
to já asi neposlechnu a na cvičák jednou za uherák budu choditi dále páč to tu čůzu mojí chlupatou černou baví

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:10
- Nahlásit

Alexa
přijedem, až si nakoupíš. Přivezem Bambiho, můžete si kousnout. V kolik máme dojet? )))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:10
- Nahlásit

Akky0Aime
ty už vestu máš, tak si dělej co chceš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:11
- Nahlásit

Maky a Trix
jakmile mařena dohárá, přijeď si kdykoli

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 13:12
- Nahlásit

Maky a Trix
tak to ano děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:20
- Nahlásit

Alexa
ale vy vlastně na cvičák nechcete, páč chcete bejt bystrý žejo
tě sklamu,cííí zvostat úpa tupá)))) f kolik se teda vracíš? dyštak to necháme na příští tejden a vemem třá aji makytryksovou,ta uš je taky úpa tupá.-))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2010 14:22
- Nahlásit

davidkova renata
jo, za jeden víkend, Tak rychle to jde!

<< 1 ... 5130 . 5131 . 5132 . 5133 . 5134 . 5135 . 5136 . 5137 . 5138 . 5139 . 5140 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání