| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:07
- Nahlásit
kejtlin
no právě m-banka má s převodama často problémy
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
makrel
já chtěla jen nenápadně zjistit, jestli je trimuje, nebo je má heboučký psy, samože.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:13
- Nahlásit
Gerda
Muj muž se má skvěle protože je v práci doma by mu hrozila smrt.
Bratra nemá ale má sestru ale je to jak to napsat slušně prostě bučí a má rohy.
kejtlin
počkej do zítra.Smska nám chodí okamžitě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:13
- Nahlásit
Baysha
počkej jak problémy, kurva už s nima žádný problémy nechci, nemužu ject ani psům pro maso
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:15
- Nahlásit
kejtlin
jak říkám, mám teda u nich taky účet, páč sem se eště nedokopala přesunout se jinam, ale jednou mi šla platba do komerčky deset dní a i lidi kolem mě s tím maj blbý zkušenosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:15
- Nahlásit
laguna
jenže jaksi zítra musím ject do práce a jaksi nemám ani korunu a ani benzín a jaksi se tam těžko asi dostanu, dostávám to z nich 14 dní, už nebudu čekat ani den, denně jsem jim připomínala že ty peníze po jejich návratu z dovolené budu nutně potřebovat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:21
- Nahlásit
Maky a Trix
nevím jestli jsi to zkoušela na drsnosrsté psy, taky jsem si myslela, že to na westíky není vhodné, ale včera jsem s tím terminátorem vzala Montyho i Sophii a je to náhodou super jako usnadní mi to hodně práce
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:25
- Nahlásit
Baysha
kejtlin
ťuk, ťuk, zatím jsem žádnej neměla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:34
- Nahlásit
Maky a Trix
no, domlouvaly jsme se, že to vezmu až zase pojedu do Prahé, pani
No tak takhle to platí. Měla by sis pomalu nechat celkově stroj opravit, budem dělat ty šátky a myslim, že by ses měla začít učit nějaký složitostě, budem psům dělat maskáčový pláštěnky )))
laguna
Muj muž se má skvěle protože je v práci doma by mu hrozila smrt.
Proč smrt? Ty bys ho zabila? Za ten humor? ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
ZDUŘ
kejtlin
hele nechci se jich zastáváat, ale mě taky většinou i když to pošlu přes net trvá 3 dny než má ten čék prachy na svým účtu. Rychle to je jen když má stejnou banku jak já to tam pak je opravdu do hoďky.
Gerda
Aleksa sem dá vobrázek tý vest
je to tadle:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:40
- Nahlásit
Pééééééétr Koláááááááář!!
Koncík na Hradě včera super. Opět jsem dosrala vynadáno, proč sebou jako nemám psa. Tak jsem řekla, že jako mám už dva, tak prej mám oba koukat dovalit za 14 dní na bowling. To nevim, jak to kluky stačim za tak krátkou dobu naučit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:45
- Nahlásit
Alexa
na kolik tě vyšla, jesi se smim ptáti? Budem na to tisknout logo Geyendapaje, co si s lejendičkou vyrobíme, a vy nám za to budete strašně platit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:47
- Nahlásit
Alexa
dnes je to třetí den
no zuzka mi teda tvrdila, že nemám propadat panice, že peníze chodí ve dvou vlnách ráno mezi 6-7 hod a odpoledne mezi 17-18hod
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:48 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:49
- Nahlásit
Gerda
ok, jak říkáš. Zařídím stroj v průběhu dalšího týdne.
už máš rybičky?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:52
- Nahlásit
kejtlin
hele mám účet u mBank i u GE, žádný problémy při převodech mezi nima jsem nezaznamenala, pokud peníze odešly z mBank v úterý (tušim, že do 14 hodin), druhej den musej bejt v GE, pokavad odešly až odpo, tak budou v GE až dneska ... povětšinou se ty prachy připisujou ráno, i když vyjímku že přišly až odpo jsem taky už zažila ...
jinak toho "plátce" požádej o potvrzení ... v mBank jde krásně vyjet (v pdf) a poslat třá mejlem potvrzení o provedené platbě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 10:57
- Nahlásit
Tinta76
sem žádala po icq, zatím je offline, ale to je normální, chodí až k večeru.
já měla na účtě taky peníze vždycky ráno a většinou už druhý den, i když to byla jiná banka, třeba zaměstnavatel má e banku a peníze mám na účtě 13-14 dne v měs. a výplatní den je až 15 den
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:01
- Nahlásit
Kejtlin taky mám m bank a nikdy jsem s ním problém neměla - díky bohu tedak naopak většinou mám platbu nejdřív z celý firmy na oučtě.
Gerda a Davídková jdete obě pochodovat v sobotu? Jo a díky za tipy pro Bobana
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:04
- Nahlásit
kejtlin
předpokládám teda, že máš internetbanku a tam ty prachy nevidíš a jestli je tam nevidíš, tak tam nejsou ... stalo se nám ale (u KB), že peníze na účet ještě fyzicky nedorazily, nebyly tudíž v transakcích ani tedy nebyly promítnutý do účetního zůstatku, ale v disponibilnim už byly (a KB má naprosto debilně pořešený, že to nejni vidět na první pohled, musí se dát extra požadavek na zobrazení ...
třeba zaměstnavatel má e banku a peníze mám na účtě 13-14 dne v měs. a výplatní den je až 15 den
výplatní den u zaměstnavatele ale vůbec nesouvisí s bankovníma převodama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:05
- Nahlásit
Maky a Trix
ok, jak říkáš. Zařídím stroj v průběhu dalšího týdne.
už máš rybičky?
na jaký znalostní úrovni šití seš? Mohla by ses samovzdělávat, koupíme ti brožury, abys mohla šít značkový kynologický obleky Rybičku sem měla, ale umřela mi ))))) necvičila sem jí....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
Rybičku sem měla, ale umřela mi
no tak to se s tebou asi přestanu kamarádit!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:08
- Nahlásit
Gerda
já jsem na úrovni: jednou jsem si sešila dva kusy látky a následující měsíc jsem to vydávala za ručně dělanou kabelku teďka mám v plánu ušít Trixovi prošívanou deku do tý nový boudy. Tak na tom se snad naučím šít rovně kde se nakupujou takový brožury? ))))) možná byste mohly prošacovat maminky a babičky a odebrat jim takový ty časopisy se střihama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:08
- Nahlásit
Tinta76
asi nějak s převodama souvisí, protože mám většinou jako první peníze z firmy na účtu
internet banku nemám, ale chodí mi sms že mi dorazili peníze na účet, kolik a z jakého účtu, sms chodí tak do 15 min
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:12
- Nahlásit
čus magořííí
lejendička žije?????? .-)))) jako číslo 5? )))) tak to je úpa zupr
Tinta76
brééé den!!!! ste se nějak zašprcla f komíně né,že ste tu tak dlouho nebyla..
Maky a Trix
hesky si jim to napsala,ale obávám se,že ti to na oblibje moc nepřidá
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
se z toho nepo...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:14
- Nahlásit
kejtlin
nesouvisí ... to že máš peníze jako první na účtě spiš souvisí s tvym bankovním ústavem a s tim, jakym způsobem a kdy firma dá příkaz svojí bance (nemaj náhodou taky účet u GE? )
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
brééé den!!!! ste se nějak zašprcla f komíně né,že ste tu tak dlouho nebyla..
achooooj no v komíně zrovinka ne, ale holt nebyl čas ... a asi ani do konce roku nebééééé nebo vlastně možná spiš
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:18
- Nahlásit
Baysha
jj už to mám najitý kde bydlíš to je daloko lehčí než na skalku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
Tinta76
nebo vlastně možná spiš
japato?? něco vo čem bych měla vjedět nebo se radujete,že nemůžete na net vzhledem k úrovni jistých diskuzí???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 11:21
- Nahlásit
Tinta76
tuším, že mají e banku
|