| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
jo a tričko cíííí a holky takýýýý
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:02
- Nahlásit
Maky a Trix
díky. Zas to bude jednoduší. Jo a tu i-banku má mladej, tak nejni problé to tam poslat. pošleme si psaníčkem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:04
- Nahlásit
malinka
skvělý, skvělý, dej mě vědít ímejlem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:05
- Nahlásit
malinka
hele a japato že nepřijedete, sem myslela že pokecáme
Gerda
pošli mi HNET to logo, ve formátu jpg!!!!!! nebo aspoň tu krávu udělám z toho plakety na poháry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:06
- Nahlásit
Alexa
Jo a sou třeba ty buřty na aport. asi tak 20 buřtů víc čoklů tam snat nebéé
šiš snat stačí jeden!!! budem si ho pučovat!! gdes to viděla takovou rozmarnost!!! co děti f afryce??!! aha..
malinka
DŮRAZNĚ žádám vo zrušení narvhování nějakejch trestů a votsranění velkého černého puňťyku.
Místo abyste mi politovalíí, tak mi ešče chcete trestat, to ste kamartátky??Se teda stiťte. Sem potrestaná dost, néééé???????
anojo..eště to zvážíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
Alexa
pošli mi HNET to logo, ve formátu jpg!!!!!! nebo aspoň tu krávu
já nikam nejedu ..se mi nechce a leje
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
Alexa
no budeme se množit. A je něgde děravá střecha, tak musíme udělat novou. Pokecáme jindy. Uděláme si tajnej sras , jo??? Pšššt přet Davídkojc a Gerdou.( za trest)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
já nikam nejedu
debiléééééé
sem si málem cvrkla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
davidkova renata
Panííííííí, euroňůůůůůůůůůůůůůůůůůfs . Beru čokly a du vám zavolat, vemte si honem slípendplej, budete je potřebovat
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
no budeme se množit.
šiš to nemůžete vo jednu noc vodložit
|
malinka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Zvážíte jóóó?? Hmmm .....
já nikam nejedu..se mi nechce a leje
to sou boží mlejny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:15
- Nahlásit
a letim si pro časák páč přicmrndávačka mne upozornila smskou,že tam sme nafocený s nánou z rakovic...héééééééééééč
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
Alexa
šiš to nemůžete vo jednu noc vodložit
ee, uš je to akutní.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:24
- Nahlásit
uš aby byla neděle
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:26 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Alexa
chtěla sem ti dát obrázek, ale stejnak to nejde.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:31
- Nahlásit
Akky0Aime
uš aby byla neděle
jag pro koho...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:31
- Nahlásit
Biluška
já se jednu dobu pokoušela to prodávat a kdybych na to ty prachy měla, tak jiné nádobí nechci. Odstoupení od smlouvy je možné, musíš si přečíst podmínky na druhé straně smlouvy. Bylo to tam s nějakou výhradou tuším.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
malinka
já se těšim do mlíkojed totiš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
Kategorie:
1. Těšká kategorie: Kejtlin/Axa, Irena/Rebbeca, Maky/pan Trix, Gerda/krásná a chytrá Maryje, Koko/kulhavá Čilinka, kamarádka Verča/Dante, Huanakr/Bregoslaf
2. Těšká kategorie: Standa/Akim (TBC), Petra/Akira, Koko/háravá Kokynka, Akky/Akky Háky, Honza/Mendyna
3. Těšká kategorie: Standa/Akim (TBC), Makréta/Tamy, Aleksa/oškivá Balunka, Davítková/smradlavá Nanynka, Iva/Rony, Aleksa/Aleksa, Honza/Axík
Malinka se přestane zviditelňovat svýma tajnosnubnýma akcema s Aleksou, nyní má puntíky dva, jeden za nepřítomnost, druhej za partyzáncké akce.
Lejenda přestane mamce nadávat holancky, Biluše jí přestane řikat krávo. Maky přestane navádět Akky, aby měla demodeks, Akky přestane nutit Maky, aby jí naváděla!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
TEN VOBRÁSEK UŽ NEPOTŘEBUJU UŠ SEM SI PORADILA BES TEBE
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:38
- Nahlásit
Poslala jsem přihlášku na polskou akci pro devět psů, a řekla jsem si že chci special price. Myslíte že ji dostanu, když Frizo je odchov od pořadatele?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:41
- Nahlásit
Alexa
sis ho mohla stáhnout tady, to jsou v jpegu sem daný loga ty rouro.
Mucholabka
tak to asi i vyhraješ, ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
tak to asi i vyhraješ, ne?
No tak s Aginou s tím počítám, když nejde naše hezčí sestra jinak ji zkrmím. Frizo nevím, musí se zahojit a on má problém s hojením ran, na ty dírky dostal atb a i tak se mu rozpadají. Vždycky se mu všechno blbě hojilo, jestli on nemá nějakého stafylokoka nebo něco takového.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:50
- Nahlásit
Gerda
to jsou v jpegu sem daný loga
no to právě nejsou sou v png
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
uďála jsem si k vobědu hrnec karamelovýho pundingu. Pes bude zas netuženej pankáč, až to bude vyblízávat. Došlami červená niť a nemůžu chodit ven, včéra jsem byla na majinkatý operaci, tak kejtlin bude mít červený vobojky sešitý růžovou nebo černou, ještě jsem se nerozhodla... a šla bych spát, taky u vás tak šíleně leje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Mucholabka
co je frízovi?
all
lidi z tý neděle mám trochu smíšený pocity a nevím proč
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:55
- Nahlásit
kejtlin
protože budeš mí červený obojky s černou nití a taky proto, že všechno moc řešíš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:57
- Nahlásit
Maky a Trix
proč to zas odnesu já , tak tedy černou
u nás neleje,jen je hnusně, bude až pojedu na noční
co ti dělali?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
kejtlin
Když jsme byli na té chatě na slovači, tak na něho zavrčela kříženka pita, blp ji hned chytl pod krkem a držel za kůži, ale ona nedržela, kousala a udělala mu dírky v hlavě, a jak píšu, všechno se mu špatně hojí, vždycky mu to začne mokvat a rozpadat se, i když jsem mu to vyčistila, po řepíku mu to hned oteklo a má hlavu jak balón, takže evakuace tekutiny a atb.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 14:00
- Nahlásit
kejtlin
protože musíš mít vždycky něco ekstra. kdybys měla normálně velký čokle, měli by růžový vobojky. ale ty musíš mít minijatůry a na ty jsem sehnlala jen červenej popruh a samozřejmě mě nenapadlo, že zdělám všechnu červenou niť. dělali mi něco ošklivého a nebudu se o tom bavit, protože je to nechutný
|