| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak ještě vydrž, až maky zprovozní šicí stroj, pak bude dělat parádnický obojky a za utržené peníze jezdit do práglu na těšké závody
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:54
- Nahlásit
Gerda
jo přesně tak to bude. gerda furt říkala, že nerada prohrává a mě to moc neva, takže obsadím poslední příčku, aby nemohla bejt nikdy poslední a ona za to zařídí, že poháry dostane každej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
Maky a Trix
takže obsadím poslední příčku, aby nemohla bejt nikdy poslední
to řikali pikslovi taky, pak jednou dojeli do jílového, poprvé, a vyhráli celou kategorii. Na takovýhle kecy už vám neskočim, budu bojovat za svou vlastní kategorii, kde žádný soupeř prostě nebude. Nedá se nikomu z vás věřit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
Gerda
Maky a Trix
Tak jo, já chci hroznē pro čokle obojky se jmenama, tak počkam na ten stroj, chci je vymazleny! tak čus valim na letadlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
hastala vista bejby!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:57
- Nahlásit
Gerda
mě věřit můžeš. kdybys měla nějaký podezření, ještě by Maryje mohla zakousnout pana Trixe
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:57 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
cus budete chtit teda na ceny neco s obchudku?
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/darky-za-prispe vky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 11:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
ty náušky s packama máš i v jiný barvě?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:01
- Nahlásit
Maky a Trix
daj se dat vyrobit v ruznych barvach ted zrovna nejsou, ale vyroba je tak otazka tydne
jeste k obchudku u sebe mam bizuterii, par jinych drobnosti a knizky, takze jestli budete chtit tak neco z toho ted uz nestihnu ostatni veci do vikendu k sobe nashromazdit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
lidi máte něgdo praktickou zkušenost s odstoupením od kupní smlouvy u ceptrhrnců? Bože, lidská tupost a vychcanost obchodníků nezná hranic
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:04 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
znám jednoo člověka, mojí maminku, která to podepsala a splácela to kurevsky dlouho. Prostě to nešlo nijak zařídit, řešilo se to aj s právníkem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:14
- Nahlásit
Gerda
kdybys píchala , nemusela bys těch pár drobnejch řešit )))
šiš k čemu jí to navádíš,ty sprostáku!!! dyk to je kuplířství totok
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
ale tak jako zase má pravdu, že...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
Maky a Trix
No u nás to právě jedni důchodci podepsali. Pak si spočítali, že na těch splátkách je to vyjde na 72 táců a chtějí odstoupit od smlouvy. Přišli za mnou, essi jim to pomůžu sepsat. Tak zkoumám možnosti a zjišťuju jaké mají šance. Podle toho co jsem si vygůglila tak dost mizerné
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:18
- Nahlásit
Biluška
no, je to svinstvo, důchodci by neměli mít vůbec svéprávnost stran podepisování takovýhle smluv. Je to pak samej problém.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:19
- Nahlásit
Maky a Trix
ale tak jako zase má pravdu, že...
alenotak má,to jooo,sem nevěděla že si rádodajka a neva ti to
Biluška
tak dost mizerné
myslim si totéž..už to bylo několikrát aji f telce ,maj tu smlouvu tak šikovně sepsanou,že je to téměř nemožný když to podepíšeš..většinou to nejde přečíst a tak v tý záplavě kydů
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
to jsem neřekla. jen říkám, že má pravdu. a vůbec, ty na mě nemluv, už se mi o NANYNCE DAVÍTKOVÝ i zdálo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:25
- Nahlásit
Maky a Trix
se mi o NANYNCE DAVÍTKOVÝ i zdálo
http://www.youtube.com/watch?v=x_mRK0Dyuj0
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
to je heska pisnicka
za odmenu vam napisu, ze ste, pani, asik mimoradne ynteligentni
jeden reparativni psycholog prisel na to, ze vecina liduch, co trpi ruznejma fobijema maji vysoky ikve, proste debylove nemaj tu prectavivost a schopnost si vykombinovat ty nebespecny situace
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:38
- Nahlásit
leyenda
jeden reparativni psycholog prisel na to, ze vecina liduch, co trpi ruznejma fobijema maji vysoky ikve, proste debylove nemaj tu prectavivost a schopnost si vykombinovat ty nebespecny situace
tak to ho mám nejvyší páč co já dokážu vykonstruovat ..nejhorší je,že mi to i dokonale sedí
gdepa to píše?? ))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
Maky a Trix
ještě jeden dotaz nakryla bys takovou fenu?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:45
- Nahlásit
Akky0Aime
já osobně jsem proti jakýmukoliv krytí a dalšímu rozšiřování psí populace, pokud nejde o opravdu vyjímečný jedince, takže já ne. Na druhou stranu juvenilní demodex opravdu není tak závažnej problém, takže se dá krejt.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
jj chápu pesanů je hodně, móóc děkuji za názor
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:52
- Nahlásit
Akky0Aime
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
gdepa to píše?
v holanckym Telegrafu, strana 7 dole vlevo, jmenuje se Pieter Frijters
tadyhttp://www.telegraaf.nl/binnenland/7486494/__S neller_fobie_voor_slimmeriken__.html?p=33,1
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:55
- Nahlásit
NAZDAR ZÁVODNÍCI A OSTATNÍ PAKA
At závot 3. kategorie ještě Alexa, Honza s Axou a 2. kategorie Honza s Mendynou
k jídlu sem fčera dodělala medovník, sem se hnet přežrala karamelu a krému dyš sem ho ochutnávala a uďám takovu jednu svojí masovou specialitku. Kupte něgdo pečivo. Jo a sou třeba ty buřty na aport. asi tak 20 buřtů víc čoklů tam snat nebéé
Jsou pohárky na 1-3 místo a pohřby pro zbytek. Starotvný bude podle počtu účastníků, aby se vybralo na poháry, ty stály cca 1800,-. Jo a krom perníkovejch medajlí mám ještě bezva překvápko. jo ještě sou třeba prachy na stužky na medajle, hergot taky je mohla Biluše nakoupit za málo prachů
taky na nic nemyslíte
Biluška
stran ceptru je to těžký, ale mělo by tam bejt v tý smlouvě někde, že by měli mít právo na odstoupení do 14ti dnů. Ale asi to spíš bude muset jít přes právníky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:57
- Nahlásit
Maky a Trix
nevadilo by ti přidat k těm vobojků ještě knihu? Předala by ti ji lucinkaXXXX v nedělu na závodech.
lucYnka XIII
kdyš to nebude maky vadit, dej jí knihu a já pošlu penísky na ten účet co minule. Děkujííí
no a pro chnusný a zlý odměňovačný rozdavačky
davidkova renata
GERDA
DŮRAZNĚ žádám vo zrušení narvhování nějakejch trestů a votsranění velkého černého puňťyku.
Místo abyste mi politovalíí, tak mi ešče chcete trestat, to ste kamartátky??Se teda stiťte. Sem potrestaná dost, néééé??????? Jóó, za dobrotu na ......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:58
- Nahlásit
Alexa
třeba prachy na stužky na medajle, hergot taky je mohla Biluše nakoupit za málo prachů
Nebyli. Sem po nich koukala
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
malinka
jasně, žádnej problém
|