Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4842 . 4843 . 4844 . 4845 . 4846 . 4847 . 4848 . 4849 . 4850 . 4851 . 4852 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:08
- Nahlásit

Pumpa
ty woe jak tyč ty doby jsou dávno pryč, vždyt´ mám skoro 80kg!!!! je pravda že mám hodně svalový hmoty.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:09
- Nahlásit

kejtlin

furt lepčí, neš kdyš nežereš a nehubneš a kdyš se nažereš přibereš víc než si sežrala. Nějak popírám zákon o zachování hmoty... No jo, fyzyka mi nigdy nešla
to je fakt, já měla o dvacet kil navrch, zhubla sem pomalu a nenabrala skoro nic...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:12
- Nahlásit

kejtlin

pravda že mám hodně svalový hmoty.

nebo jak mamut Many z doby ledový, že bys měla tlustý chlupy.... no ale nejni to na Tobě znát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:16
- Nahlásit

Pumpa
že bys měla tlustý chlupy

měla furt dlouhý gatě..takže
Alexa
hele auš ste domluvený v kolik budete u toho teska????
apsolutně vůbec))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:17
- Nahlásit

Pumpa
já těch 8 zpátky nenabrala, ale cvičila jsem s velkou zátěží a z tuku se staly svaly i když tuk mám taky a dost, mě kalorie jdou do svalů, mám metabolismus trochu jako chlap-ale chlupy jako chlap nemám, ani to ostatní ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
sem měla krat´asy v jílovým.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:22
- Nahlásit

kejtlin

to je jak ta pani, jak přijde k doktorovi, obvoďákovi a ten na ní tak kouká a povídá: "prosimvás, všimnul jsem si, že máte chlupatý výstřih, kam až ty chlupy jdou?"
A pani: "no až dolu ke koulím a to je druhá věc o který chci s vámi mluvit!"

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:23
- Nahlásit

Pumpa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:28
- Nahlásit

kejtlin
sem měla krat´asy v jílovým.
aha...no ale vypadalo to jako dyš máš tepláky tagže pumpa má asi pravdu..
Pumpa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:34
- Nahlásit

hele vy paka,viděli ste něgdo fčera na Prýmně vo tej buchtě jak přežila tu fteklinu? du to dokoukat,teda ale asi to nebé moc příjemná choroba,zejména ty konce..škoda,že tam bylo tak málo autentyckejch zábjerů,ale uš ted vim,že jí nezařadim mezi Oblíbené

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:34
- Nahlásit

Pumpa
davidkova renata
úpe bubý ste, ale úpe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
já to viděla, dost hrozný

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:38
- Nahlásit

davidkova renata

já teda nevim, samo, že sem to prošvihla, ale co jsem o tom prvně slyšela, přijde mi to jako kec...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:42
- Nahlásit

kejtlin
dost hrozný
vid?
Pumpa
přijde mi to jako kec...
jako co..nechápu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:45
- Nahlásit

davidkova renata

no esli to zas nejni nějakej fakýr co sedumdesát let nejed nepil a patrně ani nevylučoval...

ale jak říkám, prošvihla jsem to, takže jsem podrobnosti neviděla, ale už jsem o tom slyšela nejni to nový příběh....

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:50
- Nahlásit

hoďte na to odkaz pls

malinka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
uš mám bábofku,upekla sem cca 2 kilča bůčku a asi kilo křídel,ty se pečou právje)

Aš dopečeš ty křídla, upeč mi i kokosky , Teda pro malinka_muš. Děékujííí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 13:58
- Nahlásit

jedna náplň do buchty vyrobená, eště upýct pyškot a vrchní náplň-ta je nejnáročnější na čas a šikovnost

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:04
- Nahlásit

Nazdar bábofky, uš sme domki z kontrolního místa, sem nadřidič,trefila sem to na poprvé! Mám si nechat knedlika vopravit a celý mi to zaplatěj - novej nárazník, blatník a svjětlo! Jupíííí!
Já péct nebudu, bo se mi nechce, vařit nic nebudu, bo to neumim, mám už kafe připravený, zítra akorát koupim vody a chlép a hořčici a nějaký zoby k posezu. Právě tu byl krásnej letní deštíček. Uš je pryč. Můžete mi dát taky tu vsteklou holku? Kouknu se na to f práci, tady nemám přehrávač a telka mi ráno odešla, tzn až v září si koupim novou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:04
- Nahlásit

Pumpa
no esli to zas nejni nějakej fakýr co sedumdesát let nejed nepil a patrně ani nevylučoval...
néé to tuty néé
todle byl trošek dokument,vono prej třá někde f thajsku a podobnejch destinacích umřou na fsteklinu řádově statisíce lidí bo vočkování zvěrstef volně se fšude plahočících,najme psůch,neexistuje,často je porafe vlastní čokl co se nakazí někde.Pokud jim daj látku do 24h po kousnutí,je reálná šance ,snad skoro jistota,že se vyléčej,ale jak proběhnou příznaky je šlus...ta "léčba" co zkusili u tý holky zabrala jen u ní,u dalšího čéka uš ne,doted nevědí esi to byl zázrak,náhoda či to fakt funguje a hlavně za jakejch podmínek..odkaz neumim dát,ale zajímavý to bylo,stojí za to na to kouknout
malinka
upeč mi i kokosky
óó tak to né,na kokosky sou tu jinčí machři))))

malinka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
óó tak to né

tak něco inýho, to je fuk, hlavně ať je to slatký. Nóó v nejhoršim pošleš tu bábofku

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:26
- Nahlásit

tak uš jsem tu fteklinu, ale nemaj jí tam na kouknutí maj jen popis očem to je
http://www.iprima.cz/porady/prezila-jsem-vzteklinu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:35
- Nahlásit

Akky0Aime
někde to bejt ke skouknutí musí,ale já sem debil,neumim to hledat,řekni alekse,dyš může najít gdejakou posranou veverku,tak at jednou najde něco normálního!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:40
- Nahlásit

u nás obr slejvák , psi mají v kotcích potopu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:45
- Nahlásit

davidkova renata
dyš může najít gdejakou posranou veverku
teda neni posraná, ale zas jsou tam 3

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:50
- Nahlásit

Alexa
uš ti něgdo taghle kolem třetí votpoledne ve štvrtek řek že si sfině?! dyby né tak ti to řikám
rači najdi tu fsteklinu ty umělkyně

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:53
- Nahlásit

davidkova renata
ači najdi tu fsteklinu ty umělkyně
neni, možná bude za nějakou dobu v archivu, ale zatim ji nikde nemůžu najít.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:55
- Nahlásit

Zdar fšichni, vy nēkam valíte na vikend? To je dobre, aspoñ tady nebudou nadrásany zas tuny a já vo nic neprijdu, páč o vikendu makám!

Baysha
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
fsteklinu sem našla jenom englicky, chceš ju? česky zatím není, tydle pořady televize nakupujou ze zahraničí za těžký prachy, tak je nebudou dávat zadarmo na net...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:56 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

davidkova renata

Vsteklina je hovno, naprosto nejnechutnējší nejpríšernējší dokument je o stromovym muži, fuuuuj!

<< 1 ... 4842 . 4843 . 4844 . 4845 . 4846 . 4847 . 4848 . 4849 . 4850 . 4851 . 4852 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání