| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
musela jsem trochu zalhat-bo předseda mi svěřil klíče úpa vot fšeho, dnes sem byla skontrolovat cvičák a je tam pořádek a čisto.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:51
- Nahlásit
Psíček
Ale to nejni moje fotka, nikdy jsem to nefotil.
To dá rozum, když jsi na fotce, žes to nefotil!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
davidkova renata
a tak tedy dobrá svojí oblíbenou Evičku a Vašíka nechám doma, ale todle teda beru, gdyby ste se stavjeli na hlavu http://www.youtube.com/watch?v=GJN04_2aNNI&feature =related
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:56
- Nahlásit
Ty woe heleťte co sem našla http://zumpa.webzdarma.cz/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:57
- Nahlásit
Alexa
sice nevim co to je, klidně to vem, ale pouštět se to nebude. tuchám pepíčka zímu nebo babouky nebo tak něco
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:01
- Nahlásit
Alexa
helet´te co sem našla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:03
- Nahlásit
Alexa
jo šmoulové brannej den-mi to napíše co to je ale v tomhle případě naštěstí nepřehraje, dobrá teda, ale pustí se to aš po půlnoci. aš budou fšici nalitý
jinak to teda vidím na dana landu a 3 ségry, má něgdo výhrady?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:04
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
Hele zlatej Pepíček Zíma nebo Eva a Vašek, jela jsem ted s jednou slečnou do Nēmecka 3 hodiny a celou tu dobu točila dokola CD Leoše Mareše!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to bych nedala , gdyš sem mněla rozbytý rádyjo a točila dokola furt landu všechny alba tak se mi po 3 měsících taky sprotivil.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:12
- Nahlásit
kejtlin
No já teda Landu zrovna nemusim, ale asi lepší než Leoš Mareš ještē mi ta slečna dávala vybrat mezi Marešem, Luckou Vondráčkovou a Míšou Davidem. Tak jsem jí rekla, že je to asi jedno..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:13
- Nahlásit
bré večírek, uš sme domki, byli sme zase s mijovejma a rozárkovejma a s mnohoharantem. Pak přišel buvijér a obě bernice zničil. Maryji ne, ta si hlídala pézetka a sáčky s pamlskama. Za odměnu dostala od největšího krmiče masáž zat. Taky sme potkali beníčka a oskárka, dvě její velkolásky, tož měla heský večer i myslim. Když sme vyšli, potkali sme pani s modrou britkou na volno a přeprafkou v ruce. Tak jí řikam - to je váš kocour????? venčíte kočku navolno? A vono ne, byl to ztracenej kocour a v přeprafce byla taky modrá britka, ale děfče. Tak sem hned volala lucynce, že pro ní mám kocoura, co se jí bude moc líbit, ale nešel ulovit, pročež pani se zhostila úkolu, kocoura uloví, dá letáčky a ozvoní sousedy, jesi se někomu nezabjěch mazlik.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:16
- Nahlásit
kejtlin
pardon, já mám vůči landovi docela dost výhrad, to raději všechny dechovky světa.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
míša david-kamarádka byla na muzikálu děti ráje, prej to bylo dokonalý a při písničkách michala davida, že brečela, že musím jít příště s ní, tak jsem jí řekla, že kdyby mě někdo nutil poslouchat 2 a půl hodiny michala davida, tak brečím taky, řekla že sem bubá , nevim proč
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:18
- Nahlásit
Gerda
tak nebudem pouštět landu specielně kvůli gerdě.
a co 3 sestry, mettalicu, ozzy?
nebo co je tvůj styl?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:21 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
kejtlin
sestry v pořádku, ozzy v pořádku, faith naprosto v pořádku, iggy v pořádku, led se zelim v pořádku, sem hudební konzerva, mám ráda stouny, mám ráda red hoty moc, pearl džem...mnoho dalšího....
edit: samozřejmě nebudu dělat potíže kvůli fašounskýmu hovadu, když ho budete chtít poslouchat ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
Gerda
tak když ti vadí tak ho pouštět nebudem to je jasný, proto to sem píšu, gdyby někomu něco vadilo, at´ se vyjádří, zuzce řeknu, at´ho teda nechá doma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:51
- Nahlásit
Tak jsem se taky konečně dostala k poči. Právě dávám fotky na protlak. Fanoušek není sice nejhezčí šťendo, ale je nejšikovnější
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:53
- Nahlásit
Gerda
samozřejmě nebudu dělat potíže kvůli fašounskýmu hovadu, když ho budete chtít poslouchat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
co ty posloucháš za hudbu?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
Hele mē když se mē nēkdo zepta, co mam rada za hudbu, odpovidam TICHO! ne ale fakt, mám ráda rock, ale prevážnē zahraniční a starší, nevadēj mi ani oldies, 60 leta, Janis Joplin atd. Z českejch novejch nic moc, libí se mi Nohavica -hlavnē kvuli textum, všeobecnē se víc soustreduju na text než na hudbu mám hudební hluch totiž
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 23:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
jj nohavicu taky můžu a hudební hluch mám stoprocentní.
jdu se svalit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 23:13
- Nahlásit
kejtlin
Čus bus a dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 06:40
- Nahlásit
fstávat a makat, to je hrozný jak se furt flákáte
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:40
- Nahlásit
dobré ráno šla bych spát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:45
- Nahlásit
Dámy,
prosím zase o hlasování. Už jsme na 4. místě!
http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier.de/ve reinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungarn-e-v- pfotenhilfe-europa
------
Zdar Chlupatej,
už jsi zchladnul nebo pořád trpíš utkvělou představou, že jsem původcem všech příkoří, která se Ti zde dějí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:50
- Nahlásit
dobré ráno všem, odjíždím na nákup na akci mlékojedy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:01
- Nahlásit
Ahojky!!
Teda, psy moc drajvový nemám,ale za to mi to vynahrazujou králíci. Když jsem šla ráno poštět slepice, tak jsem se divila, co mají ti dva bílí blbouni za brankou za televizi. A oni dva králíci běhali po dvoře. Normálně nevim, co dělali, ale vysadili dvířka kotce z pantů a vyrazili zadní stěnu králíkárny tak, že 2 kotce ze 3 jsou nepoužitelný. Musim sousedům vrátit zakrslíka a morče, abych měla volnej kotec pro naše.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:05
- Nahlásit
Baico
toje taky milé po ránu, nechtěla bych lovit králíky to už jsem si ozkoušela a nejni to nic moc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:14
- Nahlásit
Akky0Aime
nechtěla bych lovit králíky
Moji mají samozřejmě přivolání, takže je nebyl problém chytit
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:22
- Nahlásit
Baico
tak to muj tenkrát neměl, jediný co se mi povedlo ho naučit bylo "vyskoč na postel" , když utek tak většinou proto že babičky psi jsou nevychovaný a takovýhle zvířátka chtěji zabíjet , naštěstí tenkrát jejich útoky přežil bez újmy a nedostal se ze zahrady, zato mořčák ten uměl zdrhat až k sousedům
|