Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4842 . 4843 . 4844 . 4845 . 4846 . 4847 . 4848 . 4849 . 4850 . 4851 . 4852 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
je to nějaký výhoda nebo tak??
je to jedinej holej a čistej fakt v tvym životě. V mym taky, ale já furt eště čekám na milijounáří. Až příde alzhajmr, budu tvrdit, že my ty prachy ukrad on.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:41
- Nahlásit

brezen2008
a já říkám že mám holky z utulku,no tomáte,ale né z troje,na jiný se to nevztahuje ,jako outulky,jenom na ten trojskej
mě ale uznali mařenu i z táborskýho - dva roky sem za ní neplatila a pak měla slevu krz načipování na polovinu....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:41
- Nahlásit

brezen2008
u nás se nekouká na to, jestli máš psa z útulku nebo ne, zaplatíš tak či tak, ale ceny jsou u nás na vsi jiný 60kč za prvního psa a za každýho dalšího 160kč.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:42
- Nahlásit

Čipuju štěňata cca 7 týdnů s očkováním, přesně jak píše Muchoš
K čipu jsou 3 papíry, který by měl vyplnit vet - minimálně je musí podepsat - a vyplňuješ sama, je k němu asik 6 nebo kolik samolepek s číslem. Na ty 3 papíry se nalepí po jedné samolepce, 1x do očkováku, případně petpasu, 1x do rodokmenu a já mám 1x do hlášenkiy štěňat. 1 papír vyplněnej zůstává u veta, 1 zůstává majiteli a 1 si majitel posílá na registr. Pak je tepr čokl registrovaný. Myslím, že by to šlo teoreticky dohledat i přes veta, páč by měla být nějaká registrace čísel čipů, který se komu prodali, ale to by asik bylo děsně komplikovaný.
davidkova renata
hezký to je, žejo

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
na černym mostě už je to cca 1700

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:45
- Nahlásit

Nevíte, kde je děda ispidich?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/207107-mla dy-cech-pri-grilovani-zapalil-kemp-v-chorvatsku.ht ml

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/207107-mla dy-cech-pri-grilovani-zapalil-kemp-v-chorvatsku.ht ml

mladý!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:48
- Nahlásit

Gerda
Nevíte, kde je děda ispidich
ale ubrali mu nějaký léta..možná jak byl vohořelej,vypadal líp neš normálně
Akky0Aime
na černym mostě už je to cca 1700
to je kravina ne? praha je praha!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:51
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
novinky se můžou plést...třá tam jel na omlazovací kůru a přijede jako týnejdžr....děd a jeho čerstvých patnáct )))

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
cca měsíc spátky jsem si byla na čerňáku pro poštu a potkala jsem kamaráda který má psa přihlášeného a řikal že ty šmejdi chtěj už skoro 1700 za rok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:03
- Nahlásit

Gerda
přijede jako týnejdžr
si bude muset udělat aji nový foto na opčanku..

Psíček
zvyknout na mýho Waldu....

Mám ho už od dětství a je furt jako novej. :P

jakože ho vůbec nepoužíváš,šmudlo???

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
přijede jako týnejdžr
si bude muset udělat aji nový foto na opčanku..

co dyš se vrátí jako prenatál? Ve skumafce? Budem ho vozit s sebou na výlety zašpuntovanýho na zadní sedačce a řikat - neblbni s těma zatáčkama, vyleješ ho!!!!
Ale uznávám, že lepší ve skumafce neš f urně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
prej néé,každá praha si to může udělat jak chtěj a unás je to takle,každý 3 měsíce chodí složenka a jakmile jsi tejden v prodlení,pošlou znovu i s varováním exekuce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:16
- Nahlásit

Gerda
co dyš se vrátí jako prenatál
no tak to bude muset mít jinou fotku no..

furt to nekomplikuj
neblbni s těma zatáčkama, vyleješ ho!!!!

chudák dět..to sou konce,si vem,že bé mít v nekrológu..zemřel náhle a nečekaně po vylití se v zatáčce..aby nám to vůbec votiskli

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:28
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to bude muset mít jinou fotku no..
myslíš tu legrační, jak bojuje s pupeční šňůrkou?

bé mít v nekrológu..zemřel náhle a nečekaně po vylití se v zatáčce..aby nám to vůbec votiskli
zemřel nečekaně po vypadnutí z in vitra....to bude znít, jako že je velkosportovec a lezl na makču pikču.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:37
- Nahlásit

Gerda
Jelikož ten dotyčný z toho nemá žádnou újmu na zdraví, nemůže to být ani náhodou isdpch.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:53
- Nahlásit

čus žumpizny, sem vás zaskočila pozdravit a koukám, že sem zase slavnější . Docela mě urazilo, že jsou lidi, který neberou moje příspěfky vážně a považují je za ftip Tag to by teda nešlo Haranti skutečně dostali JEDEN rohlík (fšichni dohromady a eště museli dát kousek mě a Mášenkovi ). Dneska je pro změnu pošlu hrát nesmírně zajímavou hru, při které musí somrovat po barácích a gdo nedonese nějaký hodnotný kus nábytku toho nepustím dovnitř

Frogisku důrazně žádám, aby se ihned přihlásila a evidovala Fšechny své přicmrndávače mám evidované, očipované, zaregistrované a tak dále, děláš mi v tom bordel

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:56
- Nahlásit

Biluška
Dneska je pro změnu pošlu hrát nesmírně zajímavou hru, při které musí somrovat po barácích a gdo nedonese nějaký hodnotný kus nábytku toho nepustím dovnitř
tos měla dát tučně, aby se čtenáři-kopírovači na faunu zaměřili na to nejdůležitější

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:07
- Nahlásit

makrel
tos měla dát tučně, aby se čtenáři-kopírovači na faunu zaměřili na to nejdůležitější
A jo, no tak teda příště On je vůbec koukám náš program dost zajímá, tagže včil jdem cvičit - haranty i čokly několikrát zmlátím traverzou, to je snad jasný. Pak jdou hrát tu somrovací hru. K večeři dostanou brambory s mlíkem (pokud brambory buď vysomrují, nebo ukradnou na poli, mlíko jim coby sponzorský dar poskytuje sousedka - majitelka několika dojnic). Večer s nima hodím nějakou smrtelně nebezpečnou hru, při které zvýším své ego a dám všanc jejich zdraví a možná i život. Eště přesně nevím, kterou z her zvolím, znám jich moc . Zítra ráno je beru na ekskurzi na kanysku do domova důchodců. Tím dosáhnu jednak toho, že budou umět kanysku blbje a za druhé strašně znechutím chudáky klijenty, kteří to budou muset přetrpět . Zítra odpoledne budem zase trénovat a traverzovat. Zato večer pojedem na travesti šou a malým nevinným dětičkám předvedu ty úchyláky (za to tak trošku může hodný strejda argosek, páč se odmítá zúčastnit a děti prostě chtějí vidět peďáka ). Další program včas zveřejním

makrel
Fšímáš, že jsem si dala tu práci a fšechno to podstatné vytučnila?

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:09
- Nahlásit

Biluška
teď je to naprosto úžasné

Apollo
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:11
- Nahlásit

Biluška
můžeš mi říct proč jsem se na tak bezva tábor nepřihlásila? Včíl tu sedím a tiše závidím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:18
- Nahlásit

Apollo
můžeš mi říct proč jsem se na tak bezva tábor nepřihlásila? Včíl tu sedím a tiše závidím.
Nezoufej, za rok bude další . Nebo sem tam přes rok intenzivka, závody v plavání, džukeliáda a tak... fšechny naše akce jsou jedinečné a záviděníhodné Koukni na termínový kalendář

hancaw
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:21
- Nahlásit

Biluška chcu k tobje na tábor! okamžitě! jdu oznámit vedení že prdím na práci a jedu se terapeutit do Oryjentu!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:22
- Nahlásit

Biluška

Mít pézetka, tak už jsou dávno u tebe na tábore! Super program!

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:26
- Nahlásit

Biluška
hele gdyš si voholím kníra, můžu k tobje na tábor jako pézetko?

Apollo
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
si nějaké ukradnu u nás před krámem, tam se to pézetkama hemží, pézetka nalevo, pézetka napravo si můžeš eště vybírat!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:45
- Nahlásit

http://www.super.cz/clanek/40836-syn-mu-donesl-kur e-otec-chtel-ale-cinu-tak-ho-vzteky-zabil.html

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:57
- Nahlásit

Gerda
tak to je hustý

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda

Smaženy místo číny, to by mē taky nasralo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 16:18
- Nahlásit

hancaw
zuzanarosakova
Baysha
Apollo
Vykašlete se na krádeže pézetek a přijeďte rovnou . Bože, teď mě zase nějaká kráfa rozmázne, že nabádám ke krádeži harantů

Gerda
http://www.super.cz/clanek/40836-syn-mu-donesl-ku r e-otec-chtel-ale-cinu-tak-ho-vzteky-zabil.html
Taky bysem ho zabila, já kuřata nerada

<< 1 ... 4842 . 4843 . 4844 . 4845 . 4846 . 4847 . 4848 . 4849 . 4850 . 4851 . 4852 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání