| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
Biluška
Budou závody psů v plavání na 50,100 a 200 metrů. Ve Vrbové Lhotě (okr.Kolín, kousek za Prahou)
Je to tam, jak minule? Sna se mi podaří zajistit si závodníka...
kejtlin
Hele co děláš? Proč by ti jako nemohli říct, že seš fešná děfčica? Vlasy sme ti záviděly už poprvý, to si snad moc dobře pamatuješ, ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:23
- Nahlásit
makrel
My už to s Danem prdíme-vždycky si říkám JÁ mám psa na vodítku...třeba se ti ostatní poučí až teprve když se něco stane. Naštěstí ti malí jorci a podobní vyštěkávači nás nechávají v klidu, chodí tady jeden s rtw na volno a to já se mu vyhýbám, ale Dan prostě jde dál, on není ten kdo by měl psa optěžovatele. Nedělá mi to dobře když mi jde cizí čokl za prdelí a můj o něm ví, tváří se že o něm ví a čeká na impulz.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
Gerda
vlasy vo to nic, ty mám dobrý,když pominu, že polovinu z nich šedivou, ale to barvím neřeším, ale to vostatní, na to mám jaksi reálný názor.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:40
- Nahlásit
šiš to nejni normální jak drásáte!!!
uš se ví jaký prášky si mám vopstarat????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:42
- Nahlásit
Normální není, že po slejváku a bouřce se vůbec neochladilo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:43
- Nahlásit
tady se furt hubne?
no, kdyby se vám to náááááhodou s tím hubnutím nezadařilo, tak neva, páč vám to sluší i bez dyjety
kejtlin
že polovinu z nich šedivou, ale to barvím neřeším
svou původní barvu vlasů si už nepamatuju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
uš se ví jaký prášky si mám vopstarat
to se zatím neví, ale ví se, že si jich máš vopstarat hodně. Nejlepčí bude udělat si známost s nějakým majitelem lékárny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:52
- Nahlásit
gabifi
to se zatím neví, ale ví se, že si jich máš vopstarat hodně. Nejlepčí bude udělat si známost s nějakým majitelem lékárny
to sou zas relevantní info!!! navíc tady v lekárně,dyš maj vomylem votevříno,sou samý žencký
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:52
- Nahlásit
kejtlin
tak já taky zhubnu, když nebudu žrát skoro týden, ostatně už jsem na to dneškem najela
Ségra moje nežere už desátej den, samozrejmē hroznē zhubla, ale podle mē je to blbost, jakmile začne žrát, tak to bude mít zpátky, takhle se hubnout neda
A stran ty maniodeprese, jsem nēkde četla, že mēl nēkdo maniodepresi a celej život mēl mánii, jen ke konci života chvilku depresi to mēl celkem štēstï
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
když cvičím tak přiberu, je jedno jak cvičím a s čím vždycky naberu svaly a nezhubnu ani prd.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:00
- Nahlásit
Lidi, my se teď málem pochcali smíchem na barandově nějaký idiot věštil z vody no jako nemohli jsme takové kecy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:04
- Nahlásit
Volala mi paní z realitky a máme schůzku, kéž by se věci hnuy a zahrada se prodala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:05
- Nahlásit
kejtlin
Já taky když cvičim, tak priberu. Jsou jen dva zpusoby, jak trvale zhubnout 1. Nežrat skoro nic dlouhodobē, to je ale podle mē neudržitelny, já to držela 6 let, mēla jsem 50kg, jakmile jsem začla žrát víc, bylo 6 kilo nahore bēhem tri mēsícu a 2. Trvale jíst zdravē, málo a často a vyloučit sacharidy. To dēlâm ted a celkem to jde. Nesmim ale samozrejmē chlastat, to pak sežeru na co prijdu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:05
- Nahlásit
Mucholabka
a kde prodáváš zahradu?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:08
- Nahlásit
Monty
Petřkovice, už je mi to malé, mám zamluvené štěně v Rakousku a chceme bydlet jak lidi-v bytě ne e, už i víme za co to vyměnit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo, přesně, sacharidy, já nejvíc přiberu z pečiva. Můžu jíst třeba i klobásky nebo tak, ale samotné, max. se zeleninou.To samé s masem, klidně hodně, ale zase jenom se zeleninou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
já byla hubená, před úrazem,jezdila jsem závodně western, i když jsem žrala ale žrala, pak jsem půl roku jen ležela, ale žrala dál a hodně nabrala, shodila jsem dřela jsem ve fitku a mám svaly co nechci a ted´ kdykoliv cvičím tak jde vše do svalů, sacharidy jsem skoro vyloučila, nemusím moc sladký sama od sebe, nemusím se ani nijak držet, asi fakt začnu skoro nejíst a uvidím, budu jíst jen málo.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:13
- Nahlásit
makrel
Presnē, začla jsem kvuli tomu i zas jíst maso, protože z toho neztloustnu, ale jak se vožeru, tak to pak lítá : chleba, chipsy, chleba, brambory, chleba, taková sacharidová sebevražde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:14
- Nahlásit
hele hele čikovnej Eman: http://www.novinky.cz/krimi/205830-podezreleho-ze- znasilneni-vycenichal-v-ostrave-policejni-pes-eman .html
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:15
- Nahlásit
Gerda
fíky přivezu zítra kolem 14., vyhovuje ? Myslela jsem, že ti je hodím dnes, ale už je zase modro, beru psy a jedeme na Sadskou
Diety jsou nezdravé !!!!! Netrapte se jimi !!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
pečivo jím minimálně i v jílovým jsem jedla chleba minimálně, asi půl krajíce.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
kejtlin
Ale bacha, sacharidy jsou i chleba, tēstoviny, rejže, brambory, luštēniny atd. Já toho všeho jim jen 5 deka dennē. A taky bacha na slazany pití! Mimochodem, ty ale nejseš nijak tlustá, si myslim, že to hodnē dēlaj ty prsa velky, že si prijdeš jako mahutná, ne? Ale vlastnē, když zhubneš zhubnou i prsa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
já když piju, tak mám šílenej hlad, ale žeru až pak doma a to nejsem líná si udělat maso na pánvi ve 4 ráno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty prsa to dělaj hodně, ale ty jsem měla velký i předtím, a když hubnu tak mi prsa moc nehubnou, skoro vůbec.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:19
- Nahlásit
makrel
Ale uplnē nejvíc žeru, když mám kocovinu, bo je mi blbē a jediny, co mi udēlá trochu líp, je když se najim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:20
- Nahlásit
kejtlin
To se máš, mē první zhubnou vždycky kozy, takže když jsem hubenējší, nemám už vubec žádny
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:23
- Nahlásit
Alexašikovnej Eman je ale ten znásilník dostane jen 2 až 10 let
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže ty když zhubneš tak budeš vychrtlá-už ted´ máš k tomu velmi blízko -neber to osobně.mám dar od boha velký a pevný kozy, takže co je pevný se moc nezmenšuje
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
já to držela 6 let, mēla jsem 50kg,
kolik merite, slecno zuzanorosakova?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:35
- Nahlásit
Holky a když jíte samotný maso, nemáte potom průjem?
|