| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:35
- Nahlásit
Alexa
třá ti někdo kompetentní poradí
S tim ofšem musí vedle
jak gdo. JÁ si teda na vedro nestěžuju, a zima by pro mě vůbec nemusekla existovat
pot to se podepýšu!!!!!!!!!!!!!!!!
tak já táhnu volové,ympakt psala at nepýšete tak já vám to tet pýšu taky!! nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:36
- Nahlásit
Alexa
šiš ten je pěknej!!!!!!!!!!!!!!!! proč tam je,kurwa??? co chovatel?? se rači neptám,žejo ,abych se zas něco chytrýho nedověděla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://prirucka.ujc.cas.cz/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:37
- Nahlásit
kachna_
Děkuji.
Stejně to ale neřeší situaci jak si "pojistit" to, aby si v budoucnu nestěžovali na zvířata...
Mi je úplně fuk, že si tam ten barák postaví (Lukášova máti mu to taky bez problému určo podepíše), ale to neřeší naši situaci. Kua... Furt nad tím dumám.
Na jednu stranu si říkám, že to třeba bude v pohodě (posekal si tam trávu a jak viděl, že jdeme s kosou, hned na nás volal, že si máme vzít tu jeho nasečenou. S Lukášem se v pohodě baví. Jeho manželka se se mnou taky v pohodě bavila. ALE...)
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:38
- Nahlásit
Alexa
Hoď ho do toho darovacího tématu...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
šiš ten je pěknej!!!!
žejo, nebejt tak daleko tak se na něj kouknu asik by skončil u mě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Alexa
žejo, nebejt tak daleko tak se na něj kouknu asik by skončil u mě
vono to zas tak daleko nejni!!! gdy vyrážíme??
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:42
- Nahlásit
čus fšici, su úpa zničená, sme byli s bajšou na veterině krz vočkování, votčervení a tak, nakonec nám ju teda jenom votčervila a na pigáro prej v pondělí, ale teda sme zničený fšici, bajša se mi furt drápala z náručí a když sem ju postavila, tak lehla do stínu a dělala placatýho psa... nakonec sme ju polili celou petkou vody a to ožila natolik, že došla dom, teď tu leží umřitá, chudák ani nebaštila
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:44
- Nahlásit
Alexa
ten se mi líbí ale co bych dělala se dvěma?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:46
- Nahlásit
Alexa
Aby mi to rekli, potrebuju nejakej PIN k te smlouve, kterej mi prej posilali. Kecaj, nic nemam. Tak mi ho poslali vcera znova. Az dojde, zjistim.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:47
- Nahlásit
Akky0Aime
ten se mi líbí ale co bych dělala se dvěma?
šiš seš jak malá, spoustu lidí má dva a více čoklů.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 10:54
- Nahlásit
Baysha
Díky moc, to je dobrá stránka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:40
- Nahlásit
Alexa
babička si postavila hlavu že ju nechce
Ráda bych byla tvoje babička.
davidkova renata
a zima by pro mě vůbec nemusekla existovat
pot to se podepýšu!!!!!!!!!!!!!!!!
Hele a nevzala by sis to teplo třá k tvýmu rybníčku a ostatní teplomilové by vjeděli, kam maj jít a my zimomilové můžeme stanovat jinde.
davidkova renata
Alexa
vono to zas tak daleko nejni!!! gdy vyrážíme??
Dejte vědět, v sobotu večer a v neděli jsem v Budějkách.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:41
- Nahlásit
Lola1
Hele a nevzala by sis to teplo třá k tvýmu rybníčku a ostatní teplomilové by vjeděli, kam maj jít a my zimomilové můžeme stanovat jinde.
To je nápad. Tady se opět nedá žít,mám strach že už fakt brzo chcípneme vedrem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:43
- Nahlásit
to jsou vjeci, to jsou vjeci:
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/205853-nem uzete-najit-praveho-partnera-poridte-si-psa-ten-va se-sance-zvysi.html
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:45
- Nahlásit
Lola1
makrel
To je nápad. Tady se opět nedá žít,mám strach že už fakt brzo chcípneme vedrem
jedině že si zimu vemete k sobě a tady bude pořád teplo, a renaty rybníček je moc malý plácek, jedině část Prahy a středních čech
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:45
- Nahlásit
Alexa
no můj přítul když viděl, jak se k němu najednou na prochajdách mají baby, tak prohlásil, že bychom měli bajšu pronajímat jeho kamarádům
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:47
- Nahlásit
makrel
no:
http://www.novinky.cz/domaci/205875-vedra-vydrzi-a z-do-srpna.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:52
- Nahlásit
Lola1
fuj nech toho, už jsem to četla
Hlavně nechápu ty, co tu propagujou vedro, jak přitom můžou pracovat.Jen ať se přiznají, že se flákaj!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
Alexa
Tak už sem objednala tu klímu, ale babička si postavila hlavu že ju nechce má milá vnučko, ráda bych tě konečně poznala , z rodinných důvodů jsem ti byla utajena, ale už to nemůžu vydržet. Přijeď, udělám ti skvělý koláč s citronovým krémem a jahodami, klimatizaci přivez.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
Hlavně nechápu ty, co tu propagujou vedro, jak přitom můžou pracovat.Jen ať se přiznají, že se flákaj!
náhodou já teda pracuju sem v kaclu mát tu asik 50 stupňu, zatažený žaluzky, no trochu vjetší teplo tu jeto jako jo né že né, ale zas tak hrozný to neni, zrovna přmejšlím že mi táhne vod někad na holý záda a sik si přes ně něco budu muset dát
mac1
má milá vnučko, ráda bych tě konečně poznala , z rodinných důvodů jsem ti byla utajena, ale už to nemůžu vydržet. Přijeď, udělám ti skvělý koláč s citronovým krémem a jahodami, klimatizaci přivez.
no vona je to vlastně moje máma, ale ze setrvačnosti jí říkáme babi
ale na koláč ráda přijedu, ale klimu asik teda nedovezu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:03
- Nahlásit
Alexa
no jo, jste asi nějaký jiný živočišný druh paní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:13
- Nahlásit
Tak už vim, proč nemám ráda tchyni. V deset dopoledne oznámila Michalovi, že by bylo super, kdyby k nám přijel jeho synovec s kamarádem nám pomoct na zahradě. Synovcovi je 18, ale jako co v tomhle vedru asi tak udělá. Přijedou dneska odpoledne. Nesnášim to, kdyby řekla den, dva předem, ale tohle fakt nesnášim.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:15
- Nahlásit
kachna_
taky nesnáším, když mi někdo oznámí něco na poslední chvíli, zvláš´t když se mě to týká. To jsem nepříčetná.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:18
- Nahlásit
Alexa
já vim třeba ty ale ty jsi ve svym, a já když si pořídim druhýho tak už se pak nebudu moct vrátit k mamince
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:20
- Nahlásit
Alexa
na koláč ano a klimatizaci ne ??? Nejsem matka Tereza
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:21
- Nahlásit
makrel
Hlavně nechápu ty, co tu propagujou vedro, jak přitom můžou pracovat.Jen ať se přiznají, že se flákaj žáleží na tom, čemu říkáš práce a čemu flákání
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:23
- Nahlásit
Ahojky defčata, tak mamka byla dnes u Dr., jak jsem jí potkala a viděla, že tam jde, stála jsem nevěřícně s otevřenou pusou.
Prý to nic vážného není a může jí to trvat i půl roku než jí bude úplně dobře, že je to prostě zásah do organismu a že jí tam zůstal ten vzduch, tak proto ty hrozné křeče
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:30
- Nahlásit
makrel
přesně a odmítnout nemůžeš, prostě proto, že řešení problému by bylo horší než problém sám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 12:37
- Nahlásit
kachna_
no já už jsem tím pověstná, že nejpozději ve středu mám plán na víkend. I kdyby to bylo válení v posteli, to je jedno. A běda jak mi to někdo naruší
|