Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4743 . 4744 . 4745 . 4746 . 4747 . 4748 . 4749 . 4750 . 4751 . 4752 . 4753 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:14
- Nahlásit

Ahoj děvčata, tak se jdu na vás po nějaké době podívat. Po dobu mé nepřítomnosti jsem se stihla vdát
Gerda
není sice v útulku, ale je taky pjekná http://psi.sbazar.cz/stene-fenka-springl-spanel-do -dobrych-rukou-havlickuv-brod-o4316533.html

A ještě jak sem myslím Davítková dávala toho mrňouse z Tróje, tak jsem na něj volala a prý se ještě majitel neozval a je v karanténě se zlomenou kyčlí a prstem, domu na doléčení dát nechtějí. Takže kdyby nevyšel tenhle a kdybyste někdo objevil něco malinkého do velikosti JRT tak dejte vědět, ale potřebuju něco fakt mladýho, lépe fenku. Díííík

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:16
- Nahlásit

Akky0Aime

Von je tu ñákej moderátor, jo a von rozhoduje vo tom, kdo sem muže a kdo ne jo? a kde je schovanej??

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

no píše jí to jako mě to psalo že pro vkládání příspěvků potřebuje být schválená moderátorem, mě to zařídila Aleksa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:29
- Nahlásit

zuzanarosakova

twe to bé zas prdel,uš se těšíme,posledně to bylo lepčí neš venezuelská telenovela
jak moc předem..tot otáska,záleží v jakým bé rospoložení,voni si myslej totiš že dřepíš doma celej den a neděláš nic jinýho neš čekáš na jejich foun! jináč je empiricky voskoušeno,že do práglu jezděj cca kolem 15-18 h,ale je divný že dneska bo jezděj do práglu dycinky f ůterý
zuzanarosakova
Von je tu ñákej moderátor, jo
jasně..třá děda ispidich co byl na mýtyngu,najdu ti foto,musí aktivovat novej nick
Akky0Aime
hele ať sem moderátor pustí Blanku ta s těma kokrama na žumpě její nick je: kokrice
já písnu dědoj..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:30
- Nahlásit

BrendaBenji
Po dobu mé nepřítomnosti jsem se stihla vdát

a vypadalas tak rozumně...
taxi vem tu čivafku z troje..ale je to pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ad akce vetamiks. Volají většinou dýl dopředu. Mě třá hlásí kolem osmé, že by tady mohli být asi tak kolem poledne. A pak volají gdyž už jsou tady. Ze začátku se mi několikrát stalo, že se předem nehlásili, přijeli a on tu nigdo nebyl . Dvakrát to nechávali u sousedů a jednou jen tak ležet před brankou (to jsem teda docela řvala, páč bylo počasí asi jako teď a než jsem přijela tak to bylo rozteklý, plný much a psi za branou byli pološílení Rozhodně na ně nečekej, udělej si svůj program, oni ti zavolají. Gdyž zavolají a ty nebudeš doma tak holt mají smůlu, buď pojedou znova, nebo budou čekat

Muchoš
Samo,že Pocheň znám, sme tam jezdívali hodně ještě za svobodna. Je tam hezky, ale bývali tam děsně akresivní hovada a fosy Třá už tam za ty roky nejsou .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

Biluška
Dík za info. Prý tam je jenom pět baráků, to jako fakt? A jsou tam i nějaké neobydlené? Že bychom udělali tajnou noční výpravu za strachem...

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
děkuji

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:33
- Nahlásit

davidkova renata

Ale dyk já nejsem z Práglu, Pruhonice sou samostatna obec totiž!

jasně..třá děda ispidich co byl na mýtyngu,najdu ti foto

Aha sem si nevšimla, že by tam byl ñákej dēda a ještē k tomu moderátor

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:34
- Nahlásit

zuzanarosakova

Čau všichni, berete nēkdo vetamix? Už mē sralo chodit furt do supermarketu, tak jsem si na zkoušku objednala. Dnes má dojet, volali mi, že ridič zavolá predem nevíte, jak moc predem?

slecno zuzano, jestli mate dost velky mrazak, vyplati se spis nez s vetamixem domluvit s nejakou drubezarnou - maso je kvalitnejsi (urcene pro lidi), levnejsi a zavozy jsou spolehlive (priberou si vas pri objizdeni reznictvi a obchodu). ja beru z trhoveho stepanova a jsem max. spokojen, coz se o spolupraci s vetamixem rozhodne nedalo rict.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

Mucholabka
Prý tam je jenom pět baráků, to jako fakt?
Je tam docela velká chatová osada. Něco z toho asi budou i trvale obydlené baráky a těch by tak pět být mohlo . Ale chat je tam hodně moc. O kousek dál je vesnice Úblo a to bude tak deset baráků a obchod (essi teda ještě funguje, je pravděpodobné, že za tu dobu zkrachoval, už tenkrát měl dost na kahánku).

Že bychom udělali tajnou noční výpravu za strachem...
Je tam zřícenina hradu, o které se prakticky neví . A tam se bojí moc krásně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

argosek

No já pravē taky na ten vetamix slyšela kritiku, no tak to ale vyzkoušim a uvidim no.., ale když ti vozí maso z drubežárny, tak to krmíš jen drubežim? Mrazák mám velkej, 75 litru ne bo kg nebo co

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:38
- Nahlásit

Biluška
Je tam zřícenina hradu, o které se prakticky neví . A tam se bojí moc krásně
jo, to jsme se dověděli z netu...vstup tam je v noci volný? Jakože tajně? Tak to je super

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:41
- Nahlásit

Mucholabka
.vstup tam je v noci volný? Jakože tajně? Tak to je super
Tam je volný fstup pořád. Nebo teda aspoň býval, jsem tam nebyla co mám děcka. Poprvé jsme měli problém tu zříceninu vůbec najít, bylo to zarostlé kopřivama a zaházené smetím.

zuzanarosakova
Já vetamix teda kritizovat nemůžu, jsem docela spokojená. Až na ten jeden závoz co ho nechali venku je to v pohodě.
Sem tam se stane, že přivezou něco zeleného, ale bez problémů to vyreklamujou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
děda ispidich ve své obvyklé podobě

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
mě teda předem nevolaj, ale to bude možná tím že jim při objednáfce hlásim aby mi to dovezli dopo do práce a odpo domu. Zatim mi to vjetšinou dovezli dopo, jezdá stejnej řidič. Jednou to už je dýl to přivez někdy v jedenáct v noci, ale jinak si na ně taky nemůžu stěžovat a oproti drůbežárně maj různý druhy masa.
tak sem podávej průběžný info ať z toho taky něco máme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:45
- Nahlásit

Děckáá, jsem zpátky z veteriny.

Uspali ho, háček mu vyřízli, udělali 3 stehy, píchli mu protitetanovku, dostal ATB a nechala jsem tam 1400.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:47
- Nahlásit

davidkova renata

Jo ták, von to neni dēda jako vopravdovskej dēda, jen se mu riká dēda a je moderátor

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
von to neni dēda jako vopravdovskej dēda, jen se mu riká dēda
noooo....
pawLINka
nechala jsem tam 1400
gratulujem!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:50 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

Alexa

Už mi volal, že dovalí za 45 minut, tak snad v poho a skládaj to taky? U nás muže zajet autem až k mrazáku, tak to by mi tam mohl dát ne, aby mē nezebaly ručičky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
Dík.

Ty voe, ten pes má necelých 8 let a byl dnes po 6. v narkóze. Pak to nemá být takový trotl.

Pavliii
Člen
- Nahlásit

Gerda hancaw
ahoj holky, počítám s tím dneska v 8 u labutě, ještě sem kouknu, jestli není nějaká změna

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
hele tadle je rostomilá,v troji taky¨

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
skládaj to taky? U nás muže zajet autem až k mrazáku, tak to by mi tam mohl dát ne, aby mē nezebaly ručičky
sim tě musíš mu říct at to složí bo by sis MOHLA ZLOMIT NEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,to musí pochopit i debyl!
pawLINka
ten pes má necelých 8 let a byl dnes po 6. v narkóze
twe tak to mu dvě narkozy chyběj essi dobře počítám

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

zuzanarosakova
Už mi volal, že dovalí za 45 minut, tak snad v poho a skládaj to taky? U nás muže zajet autem až k mrazáku, tak to by mi tam mohl dát ne, aby mē nezebaly ručičky
tak schválně
já si to většinou přesejpám do svejch přepravek a pak mi to pomůže naházet do auta, ale kámoška říkala, že se jí nutil to odnosti do mrazáku, tak nevim, ale essi by za to nechtěl nějakou protislužbu jako chápeš jo gdyž už bude v baráku
Myslim, že když ho poprosíš tak ti to do mrazáku odnosí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
Blbe, 6 jich stačí. Gdybych měla spočítat, co mě ty operace a léčení všeho možnýho stály, tak bych se asi dost divila... Jen operace análních žláz stála při všech komplikacích přes 10 litrů. A to je to docela malej čokl.

Daruji pinče!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:56
- Nahlásit

davidkova renata

sim tě musíš mu říct at to složí bo by sis MOHLA ZLOMIT NEHET[i][/i]

Ajoooo! Jasny, to musí pochopit!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
Normálně to neskládaj, ale vem si mini, potpatky a takový ty ostatní ženský propriety a fsaď se, že ti to v tom mražáku i složí podle velikosti

davidkova renata
bo by sis MOHLA ZLOMIT NEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okamžitě přestaň malovat čerta na zeť, eště to přivoláš

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
hele tadle je rostomilá,v troji taky¨
mucliky pucliky, ta je heskááááá!

Pavliii
ahoj holky, počítám s tím dneska v 8 u labutě, ještě sem kouknu, jestli není nějaká změna
jasné, a navrhuju nakonec zajít na točenou kofolu na zelenou louku, nebo v průběhu nahoru na hřiště na točenou malinofkuuu - mňááám, to je ta malinofka, co se prodávala v těch nízkejch buclatejch lahvičkách, stejně jako broňa.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 12:58
- Nahlásit

pawLINka

Našemu psovi nejsou ještē dva roky a už byl v narkoze 4 krát

<< 1 ... 4743 . 4744 . 4745 . 4746 . 4747 . 4748 . 4749 . 4750 . 4751 . 4752 . 4753 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání